eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.5هزار عکس
30.2هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 آواز رحیل کاروان می آید خیزید ز جا که میهمان می آید ای مردم قم به ناقه اش گل بزنید معصومه ملیکه ی جهان می آید ۲۳ ربیع الاول سالروز ورود حضرت معصومه(سلام الله علیها ) به قم گرامی باد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 حزب الله خبر شهادت محمد حسین سرور را تایید کرد أبوصالح پس از عمری مجاهدت در و امروز در ضاحیه بیروت توسط ارتش اشغالگر ترور و به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
383.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 انصافا به سازنده ویدئوهای حزب‌الله باید اسکار داد! این ویدئو رو در مورد ورود زمینی ارتش اسرائیل به دادن بیرون؛ به سایه سربازای صهیونیست دقت کنین🗿🇱🇧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 🇺🇸دیگه بادمجان هم میگه مرگ بر امریکا چطوری بعضی‌ها میگن امریکا برادر ماست❓!!!!
📸 نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ 🔹نقش انگشتر حدید رهبر انقلاب که روز گذشته در دیدار پیشکسوتان و فعالان و مقاومت بر دست داشتند بخشی از آیه ١٣ سوره صف بود که این آیه بشارت می‌دهد که پیروزی و فتح با کمک خداوند در آینده نزدیک را میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 باران موشک بر سر سگهای اسرائیلی سر تا سر تلاویو،
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ‌ انتقام خون فرمانده، تنها چند ساعت بعد از ترور 🔹‌این ویدیو را رسانه‌های غیر رسمی مرتبط با مقاومت منتشر کرده‌اند؛ تصاویری از حضور شهید حاج ابوصالح درمیان رزمندگان شجاع یمنی است. 🔹‌در توضیحات ویدیو اینطور آمده که شهید محمدحسین سرور(حاج‌ ابوصالح) مدتی را با عنوان مستشار نظامی در کنار مجاهدان یمنی بوده است. 🔹‌یمنی‌ها تنها چند ساعت بعد از ترور این فرمانده لبنانی و حوالی ساعت ۱:۲۰ دوباره وحشت را به تل‌آویو برگرداندند؛ مثل همان شبی که صهیونیست‌ها را با یافا غافلگیر کردند.