eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.2هزار عکس
29.9هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
بارانـے ودلگیر هواے بـےتو محزون وغم انگیز نواے بـےتو بیـقرارم وبیـتابـم بیزارم ازاین بـےتو آجرک الله یابن العسکری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
907.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 آن که نامش کرده عالم را مسخر زینب است آن که وصفش می رباید هوش از سر زینب است مادرش آموزگار مکتب شرم وحیاست فارغ التحصیل دانشگاه مادر زینب است گر علی بن ابی طالب بود معیار صبر آن که صبرش با علی گردد برابر زینب است 🏴وفات حضرت زینب سلام الله علیها را تسلیت عرض می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 بزرگترین سرباز میهنت و مغز متفکر و استراتژيست نظامی کشورت را ترور می کنند و روز بعدش با افتخار می گویند او را کشتیم ولی تو چه میکنی؟ بعد از چند سال بلند می شوی می روی آمریکا و بدون اینکه به ذات این جنایت و روح پلید استعماری و خشونت طلب کشور آمریکا اشاره کنی و تاکید کنی که به دنبال خون خواهی و مجازات عاملین این ترور هستی می گویی ما "هیچ نقشه ای" برای ترور فلانی نداریم. پیامش چیست؟ عجز و حقارت نفس و کوچک پنداری خود و بی ارزش دانستن دمای سربازان میهن. مایه تاسف است. از این کلام جز بوس وادادگی به مشام نمی رسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
760.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 یا سیاست را نمی‌فهمند یا غیرت را! 🔹 : آن‌ها که دم از مذاکره با آمریکا می‌زنند، یا سیاست را نمی‌فهمند یا غیرت را! در حالی که دشمن صریحاً به ملت ایران اهانت می‌کند و تصریح می‌کند که می‌خواهد علیه منافع کشور اقدام کند، عده‌ای ذلیلانه و زبونانه بگویند که حالا برویم یا نرویم؟ این نشانه بی‌غیرتی است. رنگ و لعاب فهم سیاسی می‌زنند ولی این درست ضد فهم سیاسی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 📸 ارواح هنیه و سنوار امشب شاد هستند
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 📸 قدم بعد دستگیری و اعدام ان شا ءالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 حضور نیروهای القسام در میان مردم غزه منابع فلسطینی تصاویری از حضور نیروهای «کتائب عزالدین القسام» شاخۀ نظامی حماس در میان مردم غزه منتشر کردند. یکی از این نیروها به خبرنگار وبگاه «قدس» می‌گوید ما در میدان نبرد هستیم و در میدان نبرد باقی خواهیم ماند.