eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.4هزار عکس
30.1هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. کولاک رامین پرهام، نویسنده ساکن فرانسه در پخش زنده بی‌بی‌سی: رضا پهلوی آلت دست اسرائیل و نتانیاهو است درست مثل تجزیه‌طلبان. 🔺اسرائیل پیش از آنکه دشمن جمهوری اسلامی باشد دشمن ایران هستند! 🔺مردم ایران هیچ اقبالی به رضا پهلوی و اپوزیسیون ندارند.
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. لحظه دستگیری بهروز احسانی‌اسلاملو بهروز احسانی‌اسلاملو یکی از تروریست‌های عضو گروهک منافقین در هنگام خروج مرز زمینی به کشور ترکیه توسط سربازان گمنام امام زمان شناسایی و دستگیر شد. از او پس از دستگیری سلاح گرم، فشنگ، تجهیزات ساخت خمپاره و وسایل مورد نیاز برای تغییر چهره کشف شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. زینب ابو حلیب، تنها شش ماه داشت که به‌طرز غم‌انگیزی بر اثر سوء‌تغذیه شدید جان خود را از دست داد. 🔸 خانواده‌اش بارها درخواست کردند که او برای درمان از نوار محاصره‌شده‌ی غزه به خارج منتقل شود – اما هیچ کمکی نرسید. 🔹مرگ زینب یک اتفاقِ تک و جداگانه نیست. این یک تصویر دردناک از فاجعه‌ی انسانی روزافزون در غزه است؛ جایی که اکنون قحطی جان صدها کودک را تهدید می‌کند و نظام سلامت کاملاً فروپاشیده است. 🔸این فقط یک بحران نیست – این یک نسل‌کشی است. ما نمی‌توانیم ساکت بمانیم. ما باید هر یک از این جان‌های از دست‌رفته را ثبت کنیم. ما باید نام‌هایشان را با صدای بلند بگوییم. ما باید هر روز حقیقت را به جهان بگوییم.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. روایت حجت‌الاسلام مومنی از لحظه دفن پیکر شهید رئیسی به آقا گفتم شما فرمودید که دل تان برای رئیسی سوخت ولی به عنوان آخرین کسی که شهید رئیسی را دیده است محضرتان بگویم که رئیسی وجودش برای شما سوخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. 📸 تصویری از سقف خانه شهید فریدون عباسی که اصابت بمب های کم قطر GBU-39 را مشاهده می‌کنید برد این بمب ۱۰۰ کیلومتر هست و به احتمال زیاد توسط F-35 و از خاک خود ایران شلیک شده‌است.
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. آیا وعدهٔ صادق ۳ به‌خاطر مخالفت رئیس‌جمهور اجرا نشد؟ 🔹عراقچی: در یکی از جلسات فردی دربارهٔ انجام‌نشدن عملیات وعدهٔ صادق ۳ از رئیس‌جمهور انتقاد کرد؛ شهید باقری بلافاصله به او گفت «من مسئول دفاع از کشور هستم و حتی از رئیس‌جمهور دراین‌باره سؤال هم نکرده‌ام؛ هر وقت مطمئن بشوم می‌توانیم از کشور در برابر تبعات حملهٔ نظامی دفاع کنیم، به رئیس‌جمهور اطلاع می‌دهم».