eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.3هزار عکس
30هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. علاقه امام خامنه ای به ایران و فردوسی روزی که امام خامنه ای اجازه نداد مقبره فردوسی تخریب شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. انفجار سریالی ده‌ها ترانسفورماتور و کابین برق در فلسطین اشغالی در کمتر از یک‌ماه رسانه های عبری در هفته های اخیر از انفجار سریالی ترانسفورماتور های توزیع برق فشار قوی، کابین های برق و قطع برق گسترده در برخی از شهرهای رژیم صهیونیستی از جمله حیفا، رمت‌گان، نهاریا، طبریه، تامار، نهلیال و... خبر دادند. این حوادث به دلیل ایجاد صدای مهیب و حجم گستردگی آتش پس از انفجار باعث ترس و وحشت ساکنین این مناطق شد. با وجود سانسور شدید رژیم صهیونیستی در خصوص این گونه حوادث، به دلیل گستردگی اختلالات به وجود آمده در مناطق مختلف و انتشار تصاویر آن در شبکه های اجتماعی، رسانه های رژیم صهیونیستی را عاجز از پنهان کاری و آن ها را مجبور به انتشار اخبار این رویدادها کرده است. به گفته کارشناسان حوزه برق، منشاء حوادث رخ داده خطای ولتاژ بالای برق و اختلال گسترده در بسیاری از ایستگاه های توزیع برق بوده است که تاکنون نتوانسته اند منبع اصلی آن را پیدا و مشکلات به وجود آمده را حل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
33.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. ✅ تخلیه تلفنی چیست؟ . - محصولات تخلیه تلفنی - اهداف منافقین از تخلیه تلفنی . . ستاد خبری وزارت اطلاعات 113
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. آلمان پذیرش افغان‌های آسیب‌پذیر را از سر می‌گیرد روزنامه «ولت»: پس از افزایش فشارهای حقوقی در داخل آلمان و همچنین فشار مقام‌های پاکستانی برای اخراج اتباع افغان آسیب‌پذیر، برلین قصد دارد به توقف چندماهه ورود این افراد که متعهد به پذیرش آنها شده بود، پایان دهد. دولت برلین قصد دارد افغانستانی‌ها را به‌طور مخفیانه و با پروازهای تجاری عادی، با توقف در دبی یا استانبول قبل از رسیدن به آلمان، منتقل کند. همچنین تعداد دقیق افرادی که تاکنون اجازه پرواز به آنها داده شده، هنوز مشخص نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. عراقچی: بازرسان آژانس با تصمیم شورای‌عالی امنیت ملی برای نظارت بر تعویض سوخت نیروگاه بوشهر به ایران آمده‌اند هنوز هیچ متن نهایی درباره چارچوب همکاری جدید با آژانس تأیید نشده.
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. وزیر آموزش‌وپرورش: شایعۀ مجازی‌شدن مدارس در ۲ ماه ابتدایی سال تحصیلی کذب است مدارس از اول مهر به شکل حضوری باز خواهند شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. وقتی نتانیاهو باد کاشت و طوفان درو کرد! 🎥 تنها چند روز پس از پیام تحریک‌آمیز نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خطاب به مردم ایران و دعوت آشکار او به شورش و اغتشاش، اکنون بسیاری از شهرهای سرزمین‌های اشغالی صحنه تظاهرات گسترده علیه شخص نتانیاهو و کابینه او شده‌اند.