eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.6هزار عکس
30.4هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
ڪانال استاد شهریار4_5807914498618556528.mp3
زمان: حجم: 3.79M
حیدربابا استادین اوز سسینن ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ استاد شهریار🕊 💫🌸💫🌸 🕊🕊
🕊 شهدا را یاد کنید با یک صلوات ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حزب‌الله پیروز است ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ و پیروزی خویشتن را مدیون فقری اسـت که در پیشگاه غنی مطلق دارد ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
18.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸" حدیـــــثِ شبانگاه.... امام حسين عليه‌السلام : ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ مَن سَرَّهُ أن يُنسَأ في أجَلِهِ ، ويُزادَ في رِزقِهِ ، فَلْيَصِلْ رَحِمَهُ . هر كه دوست دارد مرگش به تأخير افتد و روزى‌اش افزايش يابد ، صله رحم به جاى آورد . ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ 📚 بحار الأنوار : ۷۴/۹۱/۱۵ .
سلام علی آل یاسین ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ ای دل شده ای که یار مهدی باشی ! یک عمر در انتظار مهدی باشی ! امروز در این جمع مشو غافل از او ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ شاید که تو در کنار مهدی باشی اللهم عجل لولیک الفرج
🔰 ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ 🔺 ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است این را من به مسئولین هم گفتم الان هم به طور عمومی میگویم. اگر آمریکایی ها توانسته بودند واکسن تولید کنند این افتضاح کرونایی در کشور خودشان پیش نمی‌آمد. ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ چند روز پیش در ظرف 24ساعت، چهار هزار نفر تلفات داشتند. اینها اگر واکسن بلدند درست کنند اگر کارخانه فایزرشان میتواند واکسن درست کند خودشان مصرف کنند اینقدر مرده و کشته زیاد نداشته باشند؛ انگلیس هم همین جور. به اینها اطمینان و اعتماد نیست. نمیدانم، شاید گاهی هست که اینها میخواهند واکسن را روی ملتهای دیگر امتحان کنند. ببینند اثر میکند یا نمیکند. البته به فرانسه هم من خوش بین نیستم. علتش هم این است که سابقه آن خونهای آلوده را اینها دارند. بله از جاهای دیگری میخواهند واکسن تهیه کنند جای مطمئنی باشد هیچ اشکالی ندارد. ============= ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ 🇮🇷🇮🇷 🇮🇷
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ به لحظه لحظه های چشم می دوزیم چو شمع آب می شویم می سوزیم جمعه احتیاجی به دعا نیست چشم هایمان دعا می کنند اشک ها آمین می گویند بغضی در گلویمان می شکفد گل می دهد زار می زنیم آقا ، ارباب ، سالار بیا بیا که چشم انتظاری کشت ما را ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ ‌‌‌‌‌‌ ‌
Javad SangooniAUD-20210101-WA0002.mp3
زمان: حجم: 12.1M
((حاج قاسم)) 😭😔😭😔 ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ 🎙️باصدای :جواد سنگونی 🖊️شعر :سید محمد مهدی شفیعی 🎼آهنگساز :ابراهیم ناصری 🎹تنظیم و میکس و مستر :امیر جمالفرد 🎸گیتار :کیان دارات 📷گرافیک :استدیو زوم گرافیک تهیه کننده :جواد سنگونی ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ ((تقدیم به ساحت مقدس حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ))
602.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ به زباله دان تاریخ رفت ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ 🔺شبکه الاتجاه تیزری طنز آمیز درباره شکست ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتخابات تحت عنوان «ترامپ شکست خورده» پخش کرد. 🔸در این تیزر ساختمان کاخ سفید نشان داده می‌شود که ترامپ خمیده و ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ سرشکسته در حال بیرون آمدن از آن است و بایدن پشت سر او با زدن لگدی او را به درون یک سطل آشغال پرتاب می کند.
🔴الحشد الشعبی: ترامپ در خانه‌اش هم امنیت نخواهد داشت 🔹سازمان الحشد الشعبی امروز جمعه در واکنش اقدام دادگاه عراقی در صدور حکم بازداشت ترامپ ، با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که از این حکم شجاعانه حمایت می‌کند. 🔹پایگاه خبری «بغداد الیوم» ضمن نقل این بیانیه، گزارش داد: «دست در دست قاضی شجاع حیدر عبدالکریم ناصر خواهیم داد تا نقش واقعی خود را که ضد نقض حاکمیت عراق و قصاص ناقضان آن است، ایفا کند». ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ 🔹الحشد تصریح کرد، عراق بخشی از شورای پلیس بین‌الملل است و این حکم قاضی عراق، اینترپل را ملزم خواهد کرد که با دولت عراق همکاری کند. ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ 🔹این سازمان عراقی خاطر نشان کرد، بر اساس این حکم، دیگر ترامپ تحت هیچ عنوانی نخواهد توانست وارد عراق شود. 🔹الحشد تأکید کرد، این آغاز «صدور اوامر قضایی علیه کسانی است که با طرف آمریکایی همکاری کردند...این ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ پاسخ قضائی است. پاسخ بعدی، از داخل آمریکا خواهد بود. لذا ترامپ حتی در خانه‌اش هم در امنیت نخواهد بود»
18.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨رهبر انقلاب: ما هیچ اصرار و عجله ای نداریم که آمریکا به برجام برگردد. ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ 🔸آیت الله خامنه ای: اگر تحریم‌ها برداشته شد برگشت آمریکا به برجام معنا دارد اما اگر تحریم‌ها برداشته نشد برگشت آمریکا به برجام ممکن است به ◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️ ضرر ما باشد.