◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
#شایدیڪتلنگر❗️
میگنوقتایۍڪهبندهمیخوادیهگناهِبزرگ
انجامبدهخدابهفرشتگانیاهمونڪرام
الڪاتبینمیگهفرشتههاشماهابرید...!
منوبندمروتنهابزارید
ماباهمیهڪارخصوصیداریم...
ڪهنڪنهموردلعنملائڪهواقعشیم،
ڪهآبروموننره...😔
آنقدرعشقواینهمهبیوفایی؟!💔
{استغفرالله رَبِّی و اَتُوب الَیه}
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
♨️ کلیپ تصویری ♨️
🔸نهر طالوت و آزمون بعد از پیروزی انقلاب اسلامی🔸
530.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
🎥 #ڪلیپ
🔴گریه های حاج قاسم در فراق عارف شهید یوسف الهی
✍شهیدی که حاج قاسم وصیت کرد کنار او دفن شود. #شهید_محمد_حسین_یوسف_الهی مسلط به خیلی چیزها بود که بروز نمی داد و فقط گاهی اوقات چشمه ای از آن اقیانوس عظیم را جلوه می کرد ، آن هم جهت قوی شدن ایمان بچه ها . هر مشکلی به نظر می رسید، آن را حل می نمود، چهره بسیار باصفا،نورانی و زیبایی داشت.
🔹شهید یوسف الهی، همرزم و رفیق حاج قاسم، پس از چندین بار مجروحیت، در عملیات والفجر۸ بر اثر بمباران شیمیایی مجروح شد و مورخ ۶۴/۱۱/۲۷ به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
#شهیدمحمدحسین_یوسف_الهی
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
💌بسمـ رب الشـهدا..
#مهمـانامروزما😊✋
|💔|#شهیـدمحمـدحسیـنیوسفالهی🍃🌼
تاریخ تولد : ۱۳۴۰
محل تولد : ڪرمان
تاریخ شهادت : ۱۳۶۴/۱۱/۲۷
محل شهادت : بیمارستان لبافینژاد_دراثرجراحاتناشیازبمبهایشیمیایی
محل مزار شهید : گلزارشهداے ڪرمان
#فرازیازوصیتنامهشهید👇🌷🍃
✍...اے مردم بدانیدتا وقتے ڪه ازرهبرے اطاعت ڪنید،مسلمان،مومن وپیروزیدوگرنه هرڪدام راهے به غیراز این داریدآب رابه آسیاب دشمن میریزید، همچنان تاڪنونبودهایدباشیدتامانندگذشته پیروزباشیدو این میسرنیست به جزیارے خواستن ازخداودعاڪردن.
••حسین ازعرفاے جبهه بودوزیباترین نماز شب رامیخواند،ولے ڪسے اورانمیدید،رفیق خدابودومشڪلاتراباالهامهایے ڪه به اومیشد،حل میڪردبه مرحله یقین رسیده بودوپردههاے حجاب راڪنارزده بود.به خاطرپاڪیاش،به صفاے باطنے دست یافته وبعضے از رازو رمزهاے پیرامون خودراڪشف ڪرده بود.
#ختمصلواتبهنیابتتعجیلدرامرظهور #یوسفزهرا(عج)
#سلامتیرهبرعزیزمان💙
#بهنیابتازشهیدمحمدحسینیوسفالهی
#اندازهارادتتانبهشهداگل #صلواتهدیهڪنید🌺🇮🇷
حجت الاسلام دارستانی4_721038705925554837.mp3
زمان:
حجم:
3.96M
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
منشأ گرفتاری های ما از کجاست؟
استاد دارستانی
Haj Meysam Motiee4_5789810837803763880.mp3
زمان:
حجم:
3.79M
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
ماباشهیدان عشق پیمان خون بسته ایم عهد خود نشکسته ایم الحمدلله....
حاج میثم مطیعی
3.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
لبیک یا صاحب الزمان (عج)
برس به داد شیعیان
🦋
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
شیخرجبعلیخیاط (ره):
اگر مواظب دلتان باشید،
و غیر خدا را در آن راه ندهید،
آنچه را دیگران نمیبینند شما میبینید،
و آنچه دیگران نمیشنوند شما میشنوید
دل_را_به_خدا_بسپار♥️
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
💎پیامبر اکرم صلى الله عليه و آله فرمودند::
اگر سه [نقطه ضعف] در آدمى نبود، چيزى سر او را فرود نمى آورد: بيمارى، مرگ و فقر. اين هر سه را دارد و با اين حال چموشى مى كند!
📖بحار الأنوار،ج۷۲،ص۵۳،ح۸۲
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
💠بحرانهای اخر الزمانی میل به منجی گرایی
🔹غرب و مهدویت
🖇 در عصر حاضر جهانیان بن بست های ایدئولوژیک را به خوبی لمس کرده اند. انواع مکاتب سیاسی را درک کرده و ناکارآمدی آنها را متوجه شده اند . با بحران های اخلاقی دست و پنجه نرم کرده و انواع ظلم و ستم ها را شاهدند
🖇 با توجه به چنین وضعیتی برخی سوار بر این موج شده و با جهت دادن به مناسبات سیاسی اجتماعی، تلاش می کنند تا منجی دروغینی که مد نظر دارند را به مردم معرفی کنند
🖇این روند که دارد جریان آخرالزمان، ظهور جعلی و منجی دروغین را شکل می دهد، اذهان عمومی را متوجه خود کرده تا بتواند از این آب گل آلود، ماهی مطلوب خودش را با عنوان منجی حقیقی و نجات دهندۀ جهان صید کند.
🖇 خنثی سازی نقشه های دشمنان در این زمینه نیازمند معرفت منتظران به مباحث مهدویت به ویژه مباحث آخرالزمان و فعالیت های غربی ها در مورد فرهنگ مهدویت است.
#امام_زمان
#غرب_و_مهدویت
◾️🖤◾️@yazeynb◼️🖤◼️
☀️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج☀️
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب " مهدی (عج) ده انقلاب در یک انقلاب " متن پیاده شده ی سه سخنرانی از حسن رحیم پور (ازغدی) را در بردارد که هر سه درباره مهدی موعود(عج) و قیام اوست. این سه فصل عبارتند از : دولت عاشقی و عدل جهانی- مهدی نیمی شرقی ، نیمی غربی- جهانی شدن ، پایان تاریخ و مهدویت.
در این کتاب انقلاب مهدی، نه رخدادی ماوراء طبیعی و خارج از قوانین زندگی انسانی؛ که انقلابی کاملاً بشری است و در سازوکارهای جهان و جامعهی بشری به وقوع میپیوندد. این قرائت، برخلاف بسیاری قرائتهای دیگر که نگاهی جبرگرایانه به مسئلهی ظهور دارند، از چشماندازی ارادهگرایانه به ظهور نزدیک میشود و کاملاً سیاسی و اجتماعی است. در این قرائت از نگاه احساسی صرف به مهدی فراتر میرود و از چاشنی منطق و عقلانیت نیز بهره میگیرد.نکتهی دیگر دربارهی این کتاب، قرائت عدالتخواهانهی آن از جامعهی آرمانی مدنظر اسلام است؛ بهگونهای که در آن مسئلهی فقر، شکاف طبقاتی و توزیع عادلانهی ثروت در نقطهی کانونی تفاسیر و تعابیر قرار دارد.