eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.3هزار عکس
30هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 عنایت شنیدنی امام حسین علیه‌السلام به امیرکبیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 شهیدی که همزمان با حاج‌قاسم در یمن به شهادت رسید درست در ساعت اولیه بامداد ۱۳دی ۹۸ همان دقایقی که شهید حاج قاسم سلیمانی توسط دولت جنایتکار آمریکا در فرودگاه بغداد ترور شد ایران اسلامی شهیدی دیگر را در پهنه سرزمین مقاومت تقدیم ملت کرد. پاسدار شهید مصطفی میرزایی در عملیات ترور ناموفق سردار شهلایی در شهر صعده یمن بر اثر اصابت موشک امریکا به شهادت رسید. شهید محمدمیرزایی پاسدار سپاه قدس بود اما یک محله او را خطاط ماهر، باربر صلواتی و اوستاکار با انصاف می دانستند. کسی خبر نداشت او امین حاج قاسم و مهندس مختل کردن سیستم ارتباطی گروهک های تکفیری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 نگرانی‌های شبانه بی‌بی‌سی‌ فارسی از دستگیری یک جاسوس! اخیرا خبری مبنی بر دستگیری علیرضا اکبری، معاون وزیر دفاع دوره اصلاحات و از افراد نزدیک به علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، منتشر شد. علیرضا اکبری به اتهام جاسوسی برای سرویس‌های بیگانه ماه‌ها قبل توسط وزارت اطلاعات دستگیر شد. با این حال اما خبر دستگیری وی مسکوت باقی مانده بود. 🔹بعد از رسانه‌ای شدن این خبر به صورت غیررسمی و تایید ضمنی آن، بی‌بی‌سی فارسی در یک دستپاچگی آشکار نیمه شب گذشته در دو خبر از انتقال اکبری به سلول انفرادی ابراز نگرانی کرده است! این ابراز نگرانی بی‌بی‌سی برای فردی که یک شهروند عادی دستگیر شده در اغتشاشات نیست، بلکه یک مقام نظامی-امنیتی است‌‌. بنظر می‌رسد این تلاش‌های رسانه‌ای در جهت حفظ شاه‌مهره جاسوسی انگلیس صورت می‌گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 حمایت هاشمی رفسنجانی از اعدام جنایتکاران مرحوم هاشمی رفسنجانی: مردم اگر کمی به خودشان فکر کنند، خوب می‌فهمند مسئولان با گروهی که باخدمتکاران مردم اینگونه رفتار می‌کنند و اینجور آتش می‌زنند و خیانت می‌کنند، مردم چه راهی جز راهی که دادگاه انقلاب پیش گرفته می‌توانند پیشنهاد کنند. باید اینها را از میان برداشت و اینها را از جامعه جدا کرد و این جامعه را باید از شر ماده چرکینی که به سایر جاهای مختلف در حال سرایت کردن است پاکسازی کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 جمهوری اسلامی ایران قوی است چون عبدالمالک ریگی رو گیر انداخت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا