201.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃
🔰#خبر | ماجرای انگشتر اهدایی رهبری که خرج آزادی زنان زندانی شد
خیرین و خانواده شهید مدافع حرم سعید انصاری در پنجمین پویش آزادی زنان و مادران زندانی جرایم غیر عمد در برج آزادی جمع شده بودند تا مقدمات انس این مادران زندانی با همسر و فرزندانشان را فراهم کنند.
همسر شهید انگشتری را بهسمت جمعیت گرفت و گفت: انگشتر اهدایی رهبر معظم انقلاب است. اگر طالبی داشته باشد که میدانم دارد، این انگشتر را بخرد و پولش را به آزادی زنان زندانی اختصاص بدهد.
از گوشه و کنار سالن صداهایی بلند شد. هر یک برای خرید انگشتر و اهدا آن برای آزادی زنان زندانی جرایم غیرعمد قیمتی را پیشنهاد میداد. نفر اول ۵۰ میلیون، نفر دوم ۶۰ میلیون، نفر سوم ۱۰۰ میلیون، نفر چهارم ۲۰۰ میلیون و نفر پنجم ۵۵۰ میلیون تومان پیشنهاد دادند.
به اینترتیب با پیشنهاد نفر پنجم، ۵۵۰ میلیون تومان برای آزادی زنان زندانی جرایم غیرعمد تعلق گرفت.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃
نروژ است. پسری مسلمان هنگام گرفتن دیپلمی یا چیزی شبیه این با معلمه زنش دست نمی دهد. معلم اصرار می ورزد و دست او را می کشد اما پسر تسلیم نمی شود. معلم می گوید اینجا نروژ است و برای اینکه بتوانید اینجا زندگی و کار کنید باید با زنها دست بدهید.
ادغام فرهنگی شان همین است. احترام به آداب و فرهنگ ها و دین های مختلف همین است. یا در فرهنگ ضد دینی، و تک قطبی و یگانه اینجا هضم می شوید، یا همینطور که این معلم زن به درستی گفت، کارفرما به شما کار نمی دهد، در مدرسه و دبیرستان و دانشگاه مورد هجمه و تمسخر واقع می شوید و در اجتماع پس زده می شوید.
این نهایت احترام به عقاید و فرهنگ های متفاوت در غرب، به خصوص اروپا است.
آنچه اینها از ادغام فرهنگی مهاجرین می گویند یعنی پسران و دختران مسلمان دست از فرائض دینی بکشند، مشروب بخورند، عشرت جو باشند، هم خوابگی های متعدد داشته باشند، شبیه آنها لباس بپوشند، حجاب نداشته باشند و حتی عقاید سیاسی شان شبیه آنها باشد. و این سوالاتی است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم در انواع مصاحبه های تحصیلی و شغلی از آنها پرسیده می شود.
Sånn er det integrering i Norge!
💠@yazeynb💠
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃
یکی داماد روحانی رو جمع کنه ...
دلم براش سوخت😢
835.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃
اولین تصاویر از لحظۀ انفجار
دوم ترویستی در کرمان
.... لعنت الله علی قوم الظالمین
💠@yazeynb💠
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃
#توجه _توجه.❌👇
دقت کنید در پی حادثه تروریستی #کرمان این عکس ظاهراً منسوب به حضرت زهرا(س) است درحال پخش است اگر روی انگشتان این خانم زوم کنید متوجه غیر عادی بودن حالت ناخنها وانگشتان طرح می شوید که بیشتر شبیه موجودات شیطانی می باشد همچنین دور پرچم ایران به جای کلمه الله اکبر حروف عبری نقش بسته واین عکس در فضای مجازی تحت عنوان حضرت زهرا(س) پخش شده است. کمی دقت کنیم وازهرعکسی استفاده نکنیم.