eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.4هزار عکس
30.1هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨اتصال به «وای‌فای» ناشناس خطری جدی برای مسافران نوروزی 🔹اتصال اینترنتی رایگان در اماکن عمومی یکی از ترفندهای مجرمان سایبری به منظور آلوده‌سازی گوشی تلفن همراه و دسترسی غیر مجاز به اطلاعات کاربران است. 🔹یکی از مهمترین مقاصد مجرمان سایبری دسترسی به اطلاعات بانکی افراد به منظور برداشت غیرمجاز از حساب آنها است.
وقتی تو ژِنت رخنه کرده... 🔹مرضیه حسینی افغانستانی، کارمند شبکه اسرائیلی اینترنشنال که سابقه‌ی زیادی در دروغ و لجن‌پراکنی علیه ایران رو هم در کارنامش میشه دید ، پست زده بود که دارم تو دانشگاه آمریکایی تدریس می‌کنم ، توییتر هم اینجوری با خاک یکسانش کرد و خیلی محترمانه بهش گفت: «انقدر دروغ نگو»
🔊یک نکته‌ی مثبت در صدا و سیما...
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ⚠️حکمرانی مجازی آن‌ها کجا و حکمرانی مجازی ما کجا؟! ✖️آمریکایی‌ها دست از سر تیک‌تاک بر نمی‌دارند تا اینکه آن را تصاحب کنند یا ! ببینید ، آن‌ها چقدر روی فضای مجازی خود و اثرات آن بر زندگی مردم حساسیت دارند؛ آن‌گاه ما سال‌هاست که فضای مجازی کشورمان را در اختیار سکوهای دشمنان خود قرار داده ایم. قاطعیت و حساسیت آمریکایی‌ها را بگذارید کنار مصوبه مضحک شورای‌عالی فضای مجازی ما ،که به پوسته‌ها اجازه‌ی دسترسی به جنگ‌افزارهای امریکایی را میدهد. بعد هم برخی اسمش را می‌گذارند حکمرانی کردن!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤔دوباره دیشب شام سنگین خوردی، نوید افکاری اومد به خوابت و نوید پیروزی داد؟! ❌آقا جان شام سبک بخور، یه مشت برانداز رو هم مچل خودت نکن با این توهمات...
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥱دو خلبان در میانه پرواز با ۱۵۰ مسافر خواب‌شان برد!!!
🎤این رپر آمریکایی لیل جان هست که تازه مسلمان شده ♨️موج اسلام‌گرایی با شدت گرفته و مردم متاثر از جنایات غزه، کمپین روشنگری راه میندازن و قرآن میخونن و مسلمان میشن. حالا فهمیدین چرا آمریکا از تیک‌تاک وحشت داره!!
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ‏کلاً در افتادن با ایران به صرفه نیست؛ سوخت میدی! ✍ یاسرآقایی