💠@yazeynb💠
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃
🔻نمی دانم این خبر تا چه حد واقعیت دارد، اما خیلی از تارنماهای خبری و کانال ها زده اند.
زده اند به نقل از معاون امور بانوان رییس جمهور که از آنجا که نام پدر دیگر در کارت های ملی جدید ثبت نمی شود، درج نام مادر هم ضرورتی ندارد.
یعنی ما نهاد امور زنان ریاست جمهوری در یک دعوای فمنیستی رذیلانه، نام پدر را از اوراق هویتی حذف کردیم تا دل فمنیست ها را به دست بیاوریم. یعنی این بچه ای که برایش قرار است مدرک هویتی ثبت کنیم، بی بته است و ظاهرا نام پدرش اهمیت ندارد.
یعنی هزار سال که نام کودکان با نام خانوادگی و نام پدر عجین شده بود، یکباره در دولت انقلابی و ولایی آقای رییسی تشخیص داده شد که دیگر لازم نیست. چه کسی تشخیص داد؟ یک زن چادری مسلمان که می گویند معاون امور بانوان دولت است.
شرم آور است. حالت تهوع به آدم دست می دهد از این همه حقارت و بدبختی و وادادگی در برابر جریان های فمنیستی ضد مرد.
تو را به خدا بساطتان را جمع کنید. دیگر این یکی غیرقابل تحمل است. استاد رییسی اصلا معلوم هست چه کار می کنی؟
4.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃
تصاویری از مقر نیروهای حشد الشعبی در پایگاه کالسو واقع در استان بابل پس از حملات دیشب
چحمله رژیم صهیونیستی به خاک عراق و مقر حشدالشعبی و دولت عراق که مطمئنا از سوی حشد بی پاسخ نخواهد ماند ولی باید ببینیم آیا دولت عراق و ارتش این کشور هم پاسخ خواهند داد یا نه؟
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃
سخنان جالب بازنشست ارتشی در حضور نماینده رهبری
به حضرت اقا بگویید با ۵ هزار لر می تواند اسرائیل را فتح کند!
@Maddahionlinمداحی_آنلاین_چرا_امام_زمان_ظهور_نمیکند_استاد_انصاریان.mp3
زمان:
حجم:
1.19M
هماهنگ با اسرائیل !
🔹 پس از موضع گیری رسمی رژیم صهیونیستی علیه طرح فراجا برای مهار بی حجابی ،عده ای هماهنگ و هم جهت با صهیونیستها ، به تخریب اقدام قانونی پلیس مشغول شدند! از جمله :
یک واعظ ( با سابقه حمایت از نحسا کومله)
یک کارمند موسسه انقلاب اسلامی ( که اشتباها تصور می کند سخنگوی دفتر رهبری است) ،
وزیر ارشاد دولت روحانی ،
معاون وزیر ورزش دولت رئیسی،
و یک وکیل دادگستری( که اغلب دفاع از افراد ضدانقلاب را بر عهده می گیرد!)
🔹قرار گرفتن این جماعت به ظاهر ناهمگون، زیر چتر حمایت از افراد بی حجاب، نمایان گر ماهیت و مواضع واقعی آنهاست!
🔹 افراد فوق علاوه بر هم آوایی با اسرائیل در مخالفت با طرح نور، در چند نقطه دیگر هم مشترکند :
۱) طی ۱۸ ماه اخیر از گسترش موج ویرانگر بی حجابی و بی عفتی در کشور(که از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی هدایت و حمایت می شود) احساس خطر نکرده و نگران لگد مال شدن حکم الهی، تعرض به شریعت و نقض قوانین مملکت نشده اند! (و این میزان تقید آنها به شریعت است)
۲) برای ممانعت از دوقطبی شدن کشور و آسیب به وحدت و امنیت ملی ،افراد بی حجاب را به رعایت قانون و شرع دعوت نکرده بلکه مومنین و نیروهای انقلابی و حاکمیت را( به بهانه جلو گیری از دوقطبی شدن جامعه) به سکوت در برابر بی حجابی فزاینده، ملزم نموده اند!
۳) پلیس را به خاطر اجرای قانون سرزنش می کنند اما به دولت و عدلیه و رسانه ملی بابت سرپیچی از انجام وظایف قانونی خود در قبال بی حجابی چیزی نگفته و نمی گویند!
🔹در این میان سخن رهبر انقلاب فصل الخطاب و ملاک عمل جامعه و حاکمیت است و باید باشد!