♦️ راهاندازی خط تولید تراکتورسازی در زیمباوه آفریقا | تراکتورهای ایرانی ۲۵ کشور دنیا را شخم میزنند
🔹مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران از تولید ۳۵ هزار دستگاه انواع تراکتور خبر داد و گفت: تراکتورسازی ۱۰ درصد تولیداتش را به صادرات اختصاص داده و در حال حاضر به بیش از ۲۵ کشور دنیا صادرات دارد.
💡 Tammol majazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر ارتباطات: سهم اقتصاد دیجیتال به ۷.۴ درصد رسید
🔹در ابتدای دولت سهم اقتصاد دیجیتال ۶.۴ درصد بود و الان به ۷.۴ درصد رسید. هدفگذاری این است که تا پایان دولت به سهم ۱۰ درصد برسیم.
🔹تا پایان شهریور سال آینده تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار، به اینترنت دسترسی پیدا خواهند کرد.
🔷شرکت مشهور«سرفشارک» (Surfshark) که در زمینه ارائه خدمات شبکههای خصوصی مجازی یا ویپیان فعالیت میکند، به بررسی کیفیت رفاه دیجیتال در 110 کشور پرداخته است که 90 درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند.
در این مطالعه وضعیت زندگی دیجیتال مردم کشورهای مختلف بر اساس پنج عامل مهم و تاثیرگذار مورد بررسی قرار گرفته است که عبارتند از:
1.دسترسی ارزان به اینترنت
2.کیفیت اینترنت
3.زیرساخت الکترونیکی
4.امنیت الکترونیکی
5. دولت الکترونیک
بر این اساس، تا پایان سال گذشته میلادی دانمارک بهترین کیفیت زندگی دیجیتال را در جهان داشته است.
بعد از دانمارک، کرهجنوبی و فنلاند در رتبههای بعدی قرار دارند.
🔷به این ترتیب در میان 10 کشور برتر جهان از نظر شاخص کیفیت زندگی دیجیتال یا رفاه دیجیتال، دو کشور از منطقه اسکاندیناوی و دو کشور از آسیا قرار گرفتهاند.
🔻در رتبهبندیهای مربوط به زیرشاخصها، سنگاپور در زمینه سرعت اینترنت در رتبه اول قرار گرفته است. در زمینه دسترسی به اینترنت ارزان و زیرساختهای الکترونیکی، دانمارک پیشروترین کشور جهان و البته در رتبهبندی شاخص کیفیت اینترنت، کرهجنوبی پیشگام است. این در حالیست ک آمریکا در شاخص دولت الکترونیک و یونان در شاخص امنیت الکترونیکی، رتبههای اول را به خودشان اختصاص دادهاند.
88-Tasharofe Masjede Sahleh_Sahlavi.mp3
5.55M
▫️ای که با آوردن نامت گره وا میشود!
#داستان_تشرف شیخ جواد سهلاوی خادم مسجد سهله، به محضر امام عصر علیه السلام.
📚 به نقل از مرحوم آیت الله ناصری
📚 اجساد جاویدان ص۴۲
#مسجد_سهله
#حامی_شیعیان
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مسابقه عجیبی میان برخی معلمان برای مشهور شدن در فضای مجازی شروع شده که معلوم نیست انتهایش به کجا ختم خواهد شد.
🔹معلم های محترمی که دست کم در ذهن من و هم نسل های من جایگاه بلندی دارند و فرزندان مان را به آنها سپرده ایم ، ناگهان در رقابت شهرت و صید فالور و لایک ، آهنگ گنگستر پخش میکنند و با ادا و اطوار و عشوه و … جلوی دوربین همه کار میکنند بلکه برای چند دقیقه در شهر هزار توی اینستاگرام مشهور شوند.
🔹معلوم است گروه های تولید محتوا برای اینستاگرام سراغ این قشر محترم هم رفته اند و دست کم تعدادی از آنها را وسوسه کرده اند ، اما آیا این راهش بود؟؟؟؟
درست است که از وکیل و دندانپزشک گرفته تا روحانی و خانه دار دارند کارهای شاذ میکنند که دیده شدن گدایی کنند ولی کاش خانم معلم ها لااقل این یک ساحت محترم را بکر باقی میگذاشتند.
🔹بله محتوای سالم و درست شاید کمتر دیده شود و توجه دادن مخاطب به آن حتما دشوارتر است ، ولی واقعا یکهزار بازدید برای آموزش جمع و ضرب و … محترم تر از چهار میلیون ویوی عمدتا هرزه و از سر هوس نیست؟
🚨به لشکر سایبری قدس بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/542441666C7e7c280a3b
⚫در پی افزایش وحشتناک قیمت تخممرغ در آمریکا، والاستریت ژورنال پیشنهاد کرد برای کاهش هزینهها، شاید بهتره صبحانه رو حذف کنید!
غربگداها و افسادطلبها ،کدوم گوری هستید ؟؟؟؟؟
رییسشون جمع شون کرده باز توهم زده که برجام رو خدااااااااا آورده بود !
عمروعاص، لعنت بهت ، اگه مامانت میدونست رو دست تو کس دیگه هست تو رو دنیا نمیآورد و به این خائن بسنده میکرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران در جمع ۱۰ کشور تولیدکننده لیزرهای پیشرفته در جهان
🔹رئیس ستاد لیزر ایران گفته: هماکنون ۸۰ محصول و تجهیز لیزر در کشور تولید میشود و از واردکننده تجهیزات پیشرفته لیزری به صادرکنندۀ این فناوری تبدیل شدیم.
Tammol majazi
✅ایران در رتبه ۲۱ اقتصاد دنیا قرار گرفت
اقتصاد ایران
بر اساس آمار صندوق بینالمللی پول بهعنوان بیست و یکمین اقتصاد بزرگ جهان در سال ۲۰۲۲ بوده و ۱۷۱ کشور دنیا در این سال اقتصاد کوچکتری نسبت به ایران دارند.
تاریخ: 27 مهر 1401
شناسه: 44201
صندوق بینالمللی پول در جدیدترین گزارش خود میزان تولید ناخالص داخلی 192 کشور جهان از جمله ایران در سال 2022 را پیشبینی کرده است.
این نهاد بینالمللی انتظار دارد تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید در این سال به یکهزار و 599 میلیارد دلار برسد که این رقم 150 میلیارد دلار نسبت به سال قبل افزایش خواهد یافت.
ایران در آمارهای صندوق بینالمللی پول با اقتصاد یکهزار و 599 میلیارد دلاری خود در سال 2022 بهعنوان بیست و یکمین قدرت بزرگ اقتصادی جهان در این سال شناخته شده است، بر این اساس اقتصاد ایران از اقتصادهای 171 کشور دیگر دنیا بزرگتر است و فقط 20 کشور تولید ناخالص داخلی بیشتری نسبت به ایران در این سال خواهند داشت.
رتبه 21 اقتصاد ایران میان 192 کشور جهان در حالی است که ایران در معرض شدیدترین تحریمهای وضعشده علیه اقتصاد یک کشور در طول تاریخ قرار دارد.
اقتصاد ایران 2برابر اقتصادهای سوئیس، سوئد، اتریش و ایرلند
از جمله کشورهایی که اقتصاد کوچکتری نسبت به ایران در سال جاری میلادی دارند عبارتند از: لهستان، تایلند، پاکستان، هلند، آرژانتین، آفریقای جنوبی، امارات، سوئیس، بلژیک، سوئد، اتریش، نروژ، پرتغال، یونان، فنلاند و بلاروس.
اقتصاد سوئیس، بلژیک، سوئد، اتریش و ایرلند نزدیک به نصف اقتصاد ایران در سال 2022 محاسبه شده است. صندوق بینالمللی پول تولید ناخالص داخلی سوئیس را 737 میلیارد دلار، بلژیک را 723 میلیارد دلار، سوئد را 684 میلیارد دلار، اتریش را 599 میلیارد دلار و ایرلند را 666 میلیارد دلار پیشبینی کرده است.
حجم اقتصاد فرانسه نیز حدود 2 برابر اقتصاد ایران است. تولید ناخالص داخلی فرانسه بر اساس شاخص قدرت خرید در سال 2022 افزون بر سههزار و 688 میلیارد دلار پیشبینی شده است.
ایران با تولید ناخالص داخلی یکهزار و 449 میلیارد دلاری بر اساس شاخص قدرت خرید در سال 2021 نیز در رتبه 21 جهان میان بزرگترین اقتصادهای دنیا قرار گرفته بود.
چین بزرگترین اقتصاد دنیا با تولید ناخالص داخلی 30تریلیوندلاری
صندوق بینالمللی پول، اقتصاد چین با تولید ناخالص داخلی 30 هزار و 74 میلیارد دلاری را بهعنوان بزرگترین اقتصاد دنیا در سال 2022 معرفی کرده است. آمریکا با اقتصاد 25 هزار و 35 میلیارد دلاری در رتبه دوم و هند با 11 هزار و 665 میلیارد دلار در رتبه سوم از این نظر قرار گرفتهاند.
کشورهای ژاپن، آلمان، روسیه، اندونزی، برزیل، انگلیس، فرانسه، ترکیه، ایتالیا، مکزیک، کره جنوبی، کانادا، اسپانیا، عربستان، تایوان، مصر و استرالیا نیز بهترتیب در رتبههای چهارم تا بیستم از این نظر قرار گرفتهاند.
کشور کوچک «توالو» با تولید ناخالص داخلی 63 میلیون دلاری بر اساس شاخص قدرت خرید بهعنوان کوچکترین اقتصاد دنیا شناخته شده است.
🙏دعای پیشنهادی برای قنوت از ادعیه ماه رجب
آخرین خوشه از خرمن ماه رجب ،
یادگاری از این ماه👆
دعای بالا را برای قنوت حتماً حتماً حتماً حفظ کنید.
یا أَسْمَعَ السَّامِعِینَ
وَ أَبْصَرَ النَّاظِرِینَ
وَ أَسْرَعَ الْحَاسِبِینَ
یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتِینَ
صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ خَاتَمِ النَّبِیینَ
وَ عَلَی أَهْلِ بَیتِهِ
❤️ وَ اقْسِمْ لِی فِی شَهْرِنَا هَذَا خَیرَ مَا قَسَمْتَ
وَ احْتِمْ لِی فِی قَضَائِک خَیرَ مَا حَتَمْتَ
وَ اخْتِمْ لِی بِالسَّعَادَةِ فِیمَنْ خَتَمْتَ
وَ أَحْینِی مَا أَحْییتَنِی مَوْفُوراً
وَ أَمِتْنِی مَسْرُوراً وَ مَغْفُوراً
وَ تَوَلَّ أَنْتَ نَجَاتِی مِنْ مُسَاءَلَةِ الْبَرْزَخِ
وَ ادْرَأْ عَنِّی مُنْکراً وَ نَکیراً
وَ أَرِ عَینِی مُبَشِّراً وَ بَشِیراً
و اجْعَلْ لِی إِلَی رِضْوَانِک وَ جِنَانِک مَصِیراً
وَ عَیشاً قَرِیراً
وَ مُلْکاً کبِیراً
و
صَلِ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ کثِیراً.
📚 منبع
«مصباح المتهجد و سلاح المتعبد؛ ج 2؛ ص802
@Yejoensaf
@Alirezafander
✅شرحی کوتاه بر دعای ماه رجب👌
اللهم یا ذَا الْمِنَنِ السَّابِغَةِ وَ الْآلَاءِ الْوَازِعه...(ماجرای مرحوم قاضی، شیخ حسن علی اصفهانی و..👇)
این 👆دعای شریف که مالامال از حقایق توحیدی است،ابتدایش مدح الهیست با بالاترین ادبیات توحیدی، و ما در هیچ یک از کتابهای اهل معرفت مطالبی نه در این سطح دیدهایم و نه شنیدهایم بلکه هرچه آنها یافتهاند از همین ادعیه دریافت کردهاند.
ادعیه آموزنده زندگی عزتمندانه
در فقرات دیگر این دعا ائمه هدی(ع) جهت زندگی را به انسان میآموزند چرا که اکثر ما جهت های زندگی امان را گم کردهایم؛
«وَ ان الرَّاحِلَ إِلَيْكَ قَرِيبُ الْمَسَافَة ؛مصباح المتهجد و سلاح المتعبد 2/583»
عمده این است که ما جهت زندگی را گم کردهایم، تمام سعی ائمه هدی(ع) این است که جهت زندگی را به ما نشان بدهند که به چه سمتی باید رفت.
اینکه مشخص گردد خوشی زندگی به چه مسائلی وابسته است جهت زندگی انسان را روشن میکند، و ادعیه این جهات را برای ما تبیین میسازند.
این مسائل جزء اصول اساسی زندگی است که ائمه هدی(ع) در لسان ادعیه به ما یاد دادهاند. در انتهای این دعا بعد از ذکر اوصاف الهی ، امام علیه السلام میفرمایند: «یا أَسْمَعَ السَّامِعِینَ وَ أَبْصَرَ النَّاظِرِینَ وَ أَسْرَعَ الْحَاسِبِینَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتِینَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ خَاتَمِ النَّبِیین و علی اهل بیته» از اینجا به بعد حضرت جهت زندگی را به ما می آموزند.
در فقرات قبل میفرمایند: «بِهَذِهِ الْمِدْحَةِ الَّتِی لَا تَنْبَغِی إِلَّا لَک» به خداوند سبحان عرض میکنیم خدایا این مدحهایی که ما در این دعا عرض کردیم مخصوص توست. خدا را به این اسماء قسم میدهیم و در ذیل این فقرات میگوییم: «وَ اقْسِمْ لِی فِی شَهْرِنَا هَذَا خَیرَ مَا قَسَمْتَ» این همه مدح و قسم دادن خدا به اینجا ختم میشود که خدایا آنچه که بناست قسمت و مقدر ما گردد، بهترینش را قسمت ما کن.
در ادامه میگوییم: «وَ احْتِمْ لِی فِی قَضَائِک خَیرَ مَا حَتَمْت» فقره اول دعا اشاره به قسمت و مقدرات الهی دارد و فقره بعد مربوط به قضای الهی است و از حضرت حق تبارک و تعالی میخواهیم که هم بهترین مقدرات را روزی ما کن و هم آن قضای حتم را به سعادت ختم کن.
انسان سعادتمند کیست؟
«وَ اخْتِمْ لِی بِالسَّعَادَةِ فِیمَنْ خَتَمْت» یعنی ختم این حیات در این نشئه با سعادت باشد، اساساً در مرحله نخست باید بدانیم سعادت در زندگی به چه اموری محقق میگردد؟ و انسان سعادتمند کیست؟! این سعادت به چه چیزی وابسته است؟
الف) زندگی عزتمند و برخوردار از نعمات الهی در دنیا
«وَ أَحْینِی مَا أَحْییتَنِی مَوْفُوراً وَ أَمِتْنِی مَسْرُورا وَ مَغْفُوراً» خدایا تا زمانی که هستم با دست پر زنده باشم، فقر در فرهنگ دین، ننگ است و ارزش نیست. اینجا از خدا میخواهیم: تا زنده هستم همه چیز داشته باشم و درخواست فراوانی نعمات ظاهری و باطنی الهی را از درگاه او خواهانیم.
خدایا روزی ما را طوری قرار بده که احدی از بندگانت بر سر ما منت نداشته باشد. این زندگی آبرومندانه بدون منت میشود. برخی افراد وضعشان خوب است اما منت افرادی روی سرشان است، اینجا میگوییم: خدایا تا زندهام وفور نعمات تو را خواهانم، نعمت سلامت، نعمت رزق و روزی، نعمت علم و همه نعمات باشد.
ب) رحلت شادمانه
در ادامه از حضرت حق درخواست میکنیم؛ حالا که میخواهیم از این دار فانی برویم، بگونه ای برویم که «وَ أَمِتْنِی مَسْرُوراً وَ مَغْفُوراً» شادمان باشیم. و این شادمانی یک آهی را هم به همراه دارد که اگر کسی طوری زندگی کند و خواست شادمان از دنیا برود؛ یقیناً هزاران نفر برای او آه فراق میکشند؛ کسی که خواست شادمان از دنیا برود طوری زندگی کرده که دیگران به او دل دادهاند و محبت او در دلشان رفته است.
یکی دیگر از شادمانیها این است که انسان هنگام ارتحال از دنیا ائمه را ملاقات کند. در بحارالانوار حدود 52 روایت از ائمه(ع) با عبارات گوناگون در این باره بیان شده است. این شادمانی تجلی ائمه(ع) در هنگام احتضار است؛ منتهی گاهی تجلی الهی جلالی و گاهی جمالی میباشد.
انسان باید از ائمه هدی(ع) بخواهد که آن تجلی؛ تجلی جلالی نباشد. یک تبسم شما در هنگام ارتحال از دنیا، انسان را چنان شادمان میکند که در دنیا نه کسی نظیرش را دارد و نه میتواند نظیرش را بیاورد، همه چیز در آن هست.
در ذیل آیه «يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ * ارْجِعي إِلى رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً ؛سوره مبارکه فجر آیات 27-28» وارد شده که حتی برخی مؤمنین حاضر نیستند وارد برزخ شوند و وقتی تجلی ائمه(ع) را میبینند آنگاه راضی میشوند و به آنها خطاب میشود «ارْجِعي إِلى رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً».
در سوره یاسین، شهید نسبت به قومش میگوید: «قيلَ ادْخُلِ الْجَنَّةَ قالَ يا لَيْتَ قَوْمي يَعْلَمُونَ* بِما غَفَرَ لي رَبِّي وَ جَعَلَني