eitaa logo
عشاق المهدی (عج)
32 دنبال‌کننده
70 عکس
48 ویدیو
2 فایل
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج تو رو به اضطرار زینب،بیا آقا به قلب بی قرار زینب،بیا آقا به غربت مزار زینب،بیا آقا تو رو به لکنت رقیه بیا آقا به زخم صورت رقیه بیا آقا تو رو به غربت رقیه،بیا آقا #امام_زمان ‌ #آرام_ڄانمء🥀‌ะٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ
مشاهده در ایتا
دانلود
ســـــلام علیڪم. روز عیــد غدیر سہ روز طوݪ ڪشید‼️ پــس ما تا سہ روز عید را تبریڬ و مطالب عید غدیر و بیانات واتفاقات و سفسطہ هاے این عید را نشــر میدهیم داخݪ ڪانال های مذهبی🌿✨ ...🌿 .... @molay_man
هدایت شده از کانال مهدویت 🇮🇷
4_5857087656499872140.mp3
1.97M
🔹 غدیر سه روز است! 🔺 چطور دو ماه عزاداری می‌کنیم، سه روز نمی‌توانیم جشن بگیریم؟ 🎙 🆔 eitaa.com/emame_zaman
بِســمِ ربِّ الموݪا امیـرالمومنین....🥀
فرازے بر سخناݩ ســیف الله... ✨ (سیف الله از القاب علے (ع) بہ معناے شمشــیر خدا...) در نہڄ البلاغہ... @molay_man
إذا أرذل الله عبدا حظر عليه العلم هرگاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند ، دانش را از او دور سازد . علم و دانش زینتی است که همگان شایستگی آن را ندارند ، گروهی با گناهان و کردارهای ناپسندشان سبب می شوند که خداوند توفیق دانش آموزی را از آنان سلب کند و در نادانی رهایشان سازد . البته باید توجه داشت که خداوند متعال به همگان امکان دستیابی به علوم و دانش را می دهد ولی آنان هستند که با پاسداشت این نعمت و یا کفران آن سبب جلب و یا دفع نعمت دانش می گردند. بنابراین کسی که از دانش محروم است در پستی و خواری غوطه ور است و آن که دانش می آموزد در نزد خداوند از شرافت و برتری برخوردار است.
عفته على قدر غيرته پاکدامنی مرد به اندازه غیرت اوست . 🔶عفت ؛ یعنی پاکدامنی ، پرهیزگاری . و به کسی که از کارهای ناپسند و به ویژه شهوات حرام خودداری میکند ، پاکدامن گویند . 🔶 غیرت ؛ یعنی مردانگی ، انسانی که نسبت به ارتکاب گناه از سوی دیگران ناراحت و منزجر می شود را غیرتمند گویند . غیرت صفتی پسندیده و جزیی از ایمان هرفرد است و خداوند مؤمنان غیرتمند را دوست دارد . ✨در این روایت امام علی « ع » غیرت را ریشه پاکدامنی انسان بیان ا کرده است ، پس کسی که نسبت به دین ، ناموس ، اعتقادات خود و . . . غیرت داشته باشد ، درهمان موارد نیز پاکدامن و پرهیزگار خواهد بود . بسیار خوب است که ما هم در امور دینی ، ناموسی و عقیدتی غیرتمند باشیم چرا که دشمنان از غیرت دینی ما هراس دارند...‼️
العلم علمان مطبوع و مسموع و لا ينفع المسموع إذا لم يكن المطبوع . علم دوگونه است : علم فطری و علم اکتسابی ؛ علم اکتسابی اگر هماهنگ با علم فطری نباشد ، سودمند نخواهد بود . نکته ها و پیامها : ۱- دانشی که گوش بشنود و برجان ننشیند ، از گوش دیگر خارج میشود ۲- دانشی ماندگار است که برجان نشیند . ۳- دانشی پایدار است که با سرشت آدمی هماهنگ باشد ، علوم مخالف فطرت زودگذر هستند . ٤- برخی علم مطبوع را علوم عقلی و علم مسموع را علوم نقلی میدانند و آنچه سودبخش است هماهنگی عقل و نقل است . ه- دانشی که از راه شنیدن به دست آید ، اگر ازعقل نجوشد ، مفید واقع نگردد . ۶- برخی گفته اند : مسموع یعنی آشنایی با قواعد و اصطلاحات و علم مطبوع دانشی است که ملکه نفسانی شده باشد و علم مسموع اگر ملکه نفسانی نگردد مفید نیست .
اياكم و الفرقة فإن الشاد من الناس للشيطان كما أن الشاد من الغنم للذئب . از پراکندگی بپرهیزید که انسان تنها بهره شیطان است آن گونه که گوسفند تنها طعمه گرگ خواهدشد . خطبه ۱۲۷ دعوت به اعتدال و میانه روی و پرهیز از تندروی در دوستی و کینه توزی در دشمنی است ، و سپس حضرت همگان را به وحدت و انسجام دعوت می نماید . 📝 نکته ها و پیامها : ۱- افراد بریده از جماعت ، جذب گروهکها میشوند. ۲- دشمن ازیکدلی و جماعت می هراسد هرچند افراد جماعت ضعیف باشند . ۳- انسان تنها ، در هجوم وسوسه های شیطانی است . ٤- مورچگان را چوبود اتفاق شیر ژیان را بدرانند پوست (سعدی)
بِســمِ ربِّ الموݪا امیـرالمومنین....🥀
بزرگان حدیث نقل کرده اند،که پس از انتخاب علی (ع) به ولایت،و نزول آیه اکمال دین پیامبر (ص)فرمودند: 《 هنئونی هنئونی ، ان الله تعالى خصني بالنبوة و خص اهل بیتی - علی به ولایت و نزول آیه اکمال دین ، پیامبر فرمودند بالامامة : به من تبریک بگویید ، به من تبریک بگویید ، زیرا خداوند مرا به پیامبری و اهل بیتم را به امامت ممتاز ساخته است 》. این سنت حسنه ، باعث جاودانگی داستان غدیر خم و استواری ، احیا و یادآوری باورهای مذکور در آن خطبه ی وحیانی و سخنان ملکوتی است که با برپایی جشن برای این روز تاریخی ، عامل تجدید عهد و میثاق با ولایت امیرمؤمنان ﷺ و دیگر پیشوایان خواهد شد . به همین جهت است که تمامی معصومین پاسداشت و زنده نگه داشتن این عید اهتمام ویژه داشتند و با وجود تمامی فشارها از سوی مخالفان و دشمنان اهل بیت علیه السلام ، نور چراغ ولایت را روشن نگه داشتند تا این تحفه ی الهی به دست آخرین نور خدا ، امام زمان برسد .
. * امیرمؤمنان - چه پس از غصب خلافت و چه در زمان حکومت خویش ، بارها به حدیث غدیر استدلال و احتجاج کردند . روزی در اجتماع بزرگ مردم کوفه به حدیث غدیر استناد کردند و فرمودند : « ای فرد فرد مسلمانانی که در روز غدیر حضور داشتید ، شما را به خدا سوگند می دهم ، آیا شنیدید آنچه را که پیامبر اکرم ها درباره ی من در خطابه غدیر خم بیان کرد ؟ هفده نفر از سرشناسان و اصحاب پیامبر ﷺ از میان جمع به پا خاستند و گفتند : آری ! ما شاهد بودیم هنگامی که حضرت حمدﷺ در غدیرخم دست تو را گرفت و فرمود : ای مردم ! آیا می دانید که من از خود شما بر شما اولویت دارم ؟ گفتند : بلی . در آن هنگام پیامبر ﷺ فرمود : « من كنت مولاه فهذا على مولاه اللهم وال من والاه وعاد من عاداه ؛ هر كس من مولای اوهستم ، این علی هم مولای اوست . خدایا ! دوست بدار هر کس که او را دوست می دارد و دشمن بدار هر کس که او را دشمن می دارد ! » آن حضرت در زمانی دیگر ، در مسجد مدینه ، چنین فرمود : « مگر رسول خدا در روز غدیرخم حجت را بر مردم تمام نکرد ؟ مگر جای عذری برای مردم باقی مانده است ؟ » .
. امام صادق ع در جمع یاران خودشان بودند که از عید غدیر و هجدهم ذی حجه سال دهم هجری سخن به میان آمد ، آن حضرت از جدش پیامبر خدا ﷺ چنین نقل کرد : « برترین عیدهای امت من روز غدیر است و آن روزی است که خداوند مرا امر کرد که علی ﷺ را رهبر امت اسلامی قرار دهم تا مردم بعد از من ، به وسیله ی او هدایت شوند و آن روزی است که خداوند با اعلام وصایت و امامت علی (ع)، دین خویش را کامل و نعمتهایش را بر امت تمام کرد و دین اسلام را به عنوان آیین همیشگی ، برای آنان انتخاب کرد » .