چه کسانی ظریف را سوزاندند؟
🔹به نظر می رسد مباحث مطرح شده توسط ظریف، برای فرار از پاسخگویی در رابطه با عملکرد ضعیف خود در تاریخ می باشد اما انتشار این صوت به پایان دادن به عمر سیاسی ظریف ختم خواهد شد و مطمئنا ظریف نیز در حال حاضر موافق انتشار این صوت نبوده است!
🔹 انتشار دهندگان این صوت چه هدفی داشتند؟
به این سؤال نمی توان پاسخ داد ولی می توان گفت که چه کسانی بیشترین منفعت را از انتشار این صوت می برند.
روحانی و دولتش بیشترین نفع را برده اند زیرا اکنون دولت روحانی با گزاره بی عرضگی در افکار عمومی مواجه است و انفجار بمب های رسانه ای برای ساخت دوگانه های کاذب برای انحراف افکار عمومی به وی کمک می کند.
🔹به نظر می رسد این صوت، تقریبا ردصلاحیت ظریف در انتخابات ریاست جمهوری را قطعی کرد، زیرا هم نشان می دهد به راهبردهای کلان نظام و انقلاب اعتقادی ندارد و هم شرط مدبر بودن را ندارد. سخنانی که بر فرض صحت هم دلیلی برای بیان آنها نبود هر چند حتی با توجه به ادعاهای مقامات آمریکایی، صحت ادعاهای ظریف با تردید مواجه است.
🔹با این وجود سوزاندن ظریف در آستانه انتخابات ریاست جمهوری به چه کسانی بیشترین سود را می رساند؟
بیشترین منفعت به سایر نامزدهای حامی دولت همچون لاریجانی و برخی نامزدهای اصلاح طلب خواهد رسید که رقیب جدی درون جریانی را حذف می کنند. همانگونه بیشترین منفعت از ردصلاحیت هاشمی رفسنجانی را روحانی برد.
🔹در مجموع بیشترین منفعت را روحانی و نزدیکان وی خواهند برد که اولا افکار عمومی را منحرف می کنند، نقطه ضعف اصلی روحانی و حامیان 8 سال گذشته اش، بی عرضگی دولت بوده است و به شدت به ترویج مسائل حاشیه ای در آستانه انتخابات نیاز دارد. همانگونه تلاش برای تحمیل یک توافق بسیار ضعیف در وین نیز در راستای انحراف افکار عمومی از بی عرضگی دولت برای مدت کوتاهی است تا انتخابات 1400 تمام شود. و ثانیا نامزدهای نزدیکتر به روحانی همچون لاریجانی را در بازی انتخابات نگه می دارند. یادمان نرود که روحانی برای پیروزی در انتخابات 96 حاضر شد هر اتهامی به نظام بزند.
مدعی اصلی کشف انتشاردهندگان این صوت باید اصلاح طلبانی باشند که به دنبال ترغیب ظریف برای انتخابات بودند و برای یافتن متهم نیز ابتدا از درون دولت روحانی شروع کنند.
🔹جریان انقلابی نسبت به خلاف واقع گویی و هزینه زایی ظریف باید عکس العمل نشان دهد ولی توجه شود با تمام توان به این سمت نرود، باید اکثر توان بر نشان دادن بی عرضگی دولت روحانی و سهم حداکثری این بی عرضگی در مشکلات کشور تمرکز یابد.
سعید فتحی سارانی
میگفت :
ما نسل "غیرت روی خواهر"🤓
و "روشنفکری روی دوست دختریم"☹️
نسل کادوی یواشکی،🎁
نسل پول ماهانه vpn،💸
نسل شینیون زیر روسری🎇
نسل خوابیدن با sms،💌
نسل درد دل باغریبه مجازی ،📲
نسل جمله های کوروش و دکترین ها🎙
نسل ترس ازمنکرات،📡
نسل سوخته🔥
حالا من برایت می گویم...🙋♀
"ما" نسل "غیرتیم" روی "وطن"،🇮🇷"ناموس"،"دیــــن"❤️
نسل "نمازشب یواشکی"🙈
نسل پول ماهانه "صدقه"☺️
نسل "چــادر و روسری"😍
نسل "خوابیدن بانوای حسیـــــن "🤩
نسل "درددل با بی بی "🌸
نسل جمله های امام ره و شهـــدا☺️
نسل ترس ازشیطان😱
نسل شکفتن🌹
مولا جان💚
نمی گذارم نسلی را که تـــوصاحبش هستی
نسل سوخته بنامند...😔💔
✅اینجا نسل غربتـــ بچه شیعه است.💚💘
⊰•🌿°☄•⊱
#تلنگرانہ
.
بێـــــسێݦچێ📞
- خواهَࢪااا_خواهَࢪااا.....🌸
+مࢪڪز بگوشیم✋🏻
-- حِجاب!..🌱
حِجابِتونومُحڪَمبگیرید..
حَتۍ،توۍفضاۍمجازۍ📱
اِینجابَچِههابخاطِࢪِحفظِچادُࢪِ
ناموسشیعِه...🦋☝️🏻
مۍزَنَنبهخطِدُشمَن:)🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاندو😂😂😂😂😂
ـ🇮🇷ـ
#گاندو