eitaa logo
زنده باد یاد شهدا
223 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
4هزار ویدیو
164 فایل
امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست *مقام معظم رهبری* yazeinab14 به یاد شهید مدافع حرم حامد جوانی 🌷⚘🌺 وشهید دفاع مقدس مرتضی طلایی 🌷🌺🌹 @Zendebadyadeh_shohadayeh_golgun
مشاهده در ایتا
دانلود
1.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 کی شود در های پیدایت کنم گوشه ای تنها نشینم تا تماشایت کنم مینویسم روی هر گل نام زیبای تو را تا که شاید این شب جمعه ملاقاتت کنم . . . 🙏اللهم عجل لولیک الفرج
💢خلاصه اذکار ماه رجب المرجب 🔶در طول ماه رجب 100 مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لا شَرِیكَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» 🌼در طول ماه رجب هزار مرتبه: «لا إِلٰهَ إِلا اللهُ» 🌼در طول روزانه هفتاد مرتبه بگوید: ‌«أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» 🌼در طول ماه رجب صد مرتبه ذکربگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ ذُوالْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ» 🌼در طول ماه رجب: «هزار یا صد مرتبه سوره «قل هو الله أحد» را بخواند» 🌼روزانه 10 مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ»
عجب حڪایتی دارد این شهید والامقام:  در ۷ تیر متولد می شود  در ۷ تیر اسمش برای حج در می آید در ۷ تیر به عضویت سپاه در می آید در ۷ تیر عازم جبهه می شود  در ۷ تیر ازدواج می کند  در ۷ تیر تنها دخترش بدنیا می آید  در ۷ تیر هم به شهادت می رسد...  شهید احمد اللهیاری 
📸جلاد صهیونیست‌ها 🔹شبکه کان رژیم صهیونیستی با انتشار تصویری از این جوان فلسطینی به نام علقم خیری ۲۱ ساله، از او به‌عنوان عامل عملیات شهادت طلبانه در بیت‌المقدس نام برد. 🔹خیری پس از انجام عملیات شهادت طلبانه و به هلاکت رساندن چندین نفر از صهیونیست‌ها، در درگیری با تروریست‌های اسرائیلی به شهادت رسید.
محضر مبارک رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) سلام علیکم همانگونه که مستحضرید حرکت در مسیر تمدن نوین اسلامی، آن آرمان عزیز و ترسیم شده ی حضرتعالی که چشم انداز مسیر تعلیم و تربیت را روشن می‌کند همواره دغدغه ما معلمان بوده است. با تکیه بر سخن ‌شهید والامقام دفاع مقدس شهید باقری که فرمود : «آن چیز که انسان را خسته می کند کار فراوان نیست بلکه بی برنامگی ست» به حضور مبارکتان می رسانیم که هیچگاه سختی های مسیر در این کسوت خطیر، ما را بر آن نداشت که از کوشش دست کشیم و از حرکت امیدوارانه پرهیز کنیم. بدون شک ایستادن بر آن چه خط مشی گفتمان انقلاب اسلامی و شهیدان عزیز ست، عهدی ست لاله گون که هیچگاه از قلب مردم شریف و معلمان آزاده زدوده نخواهد شد. در این مکتب آموختیم آن چه حرکت در مسیر اعتلای عدالت و رسیدن به حیات طیبه را کند می کند را دلسوزانه بیان کنیم و از جنگیدن و صیانت از آرمان های اين نظام مقدس خسته نشویم و به حل مشکلات و تبیین موانع همت ورزیم ؛ این جهاد، گاه سختی های خود را بر ما نمایان می سازد و زخم ها را بر چهره های مصمم مان برجای می گذارد اما برافراشته ماندن پرچم استقلال ، آزادی، جمهوری اسلامی لذتی ست که حلاوت آن از وصف خارج است. ما معلمان، همواره رهنمود هایتان امید و چراغ راهمان خواهد ماند. در این برگ از تاریخ انقلاب اسلامی، با پیروی از پیشوای‌خود، دغدغه های مردم نجیب مان را بر چشم می نهیم و قاطعانه، خیال خام غارت و خفت میهن عزیزمان را که با هجوم دشمنان به اصل دین و فرهنگ مان نمایان شده است، به یاد شهیدان عزیز آیت الله مرتضی مطهری، محمدعلی رجایی، محمد جواد باهنر، احمدی روشن و مجید شهریاری ناکام خواهیم گذاشت تا ذلت دشمنان قسم خورده ی این مرز و بوم افزون گردد. یاد شهیدان معلم جاوید و زنده باد در پناه حق تعالی سایه ی پرمهرتان مستدام.
🔴 معلم شهید محمود دهقانی 🔹معلم ها در سال های دفاع مقدس با از خود گذشتگی و ایثارشان درس بزرگی به ما دادند. نباید فراموش کنیم که معلم ها حق بزرگی به گردن ما دارند و آنها درس ایثار و از خود گذشتگی را نه تنها به دانش آموزان بلکه به همه آحاد جامعه آموزش دادند. معلم ها در 8 سال دفاع مقدس به جای کلاس درس در خاکریز جبهه حضور داشتند و کلاس درس آنجا برقرار بود.
📝 از قاسم بن الحسن تا شهید فهمیده، دشمن از اسلام بدون شهادت واهمه ای ندارد. 🔻این مکتب شهادت است که باعث خلق چنین فداکاری‌های در نوجوانان می‌شود تا جاییکه شهادت برایشان احلی من العسل است. 🔺مبارز ۱۳ ساله فلسطینی که عملیات امروز را انجام داد.
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. https://eitaa.com/joinchat/2098397195Ce44ef032f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعار برخواسته از شعور 🎙شما صدای شهید حسن باقری را می شنوید ... 🌹 شهید حسن باقری در نهم بهمن ماه ۱۳۶۱ برای شناسایی و آماده‌سازی عملیات والفجر مقدماتی در خطوط مقدم چنانه (منطقه فکه) در سنگر دیده‌بانی مورد هدف گلوله خمپاره دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید.