پس از چندسال تلاش و كوشش، مدرك ديپلم خود را با نمرههاي خوب، در سال 1356 دريافت كرد و در همان سال، در كنكور شركت كرد و در رشتة «مهندسي صنايع» دانشگاه علم و صنعت پذيرفته شد.
💠گروه #به_یاد_شهدا
فعاليتهاي شهيد پيش از پيروزي انقلاب اسلامي
شهبازي، به طور مشخص، فعاليتهاي مذهبي و سياسي خود را از دوران دبيرستان شروع كرد.
او در اين دوران، به مطالعة كتابهاي مذهبي، به ويژه كتابهاي «شهيد استاد مطهري» و «مرحوم علامة طباطبايي» روي آورد و همزمان در محافل مذهبي و مجالس سخنراني، پاي سخنراني «آيتالله طاهري» و «شهيد اژهاي» شركت فعال جست. او از آن پس، با شهيد اژهاي ارتباط برقرار نمود و فعاليتهاي مذهبي و سياسي خود را گسترش داد.
💠گروه #به_یاد_شهدا
وي عمده فعاليتهاي خود را از طريق «مسجد شفيعي» و ارتباط با دوستان مسجدي اش انجام مي داد. محمود به خاطر فعاليت هاي مستمر سياسي در شهر اصفهان، به عنوان چهرهاي پرتلاش و انقلابي ممتاز شده بود. او در روشنگري دوستان و بستگانش، نسبت به ماهيت رژيم شاه، از هيچ كوششي دريغ نميكرد.
💠گروه #به_یاد_شهدا
پس از ورود به دانشگاه نيز به ابعاد تازهاي از فعاليتهاي انقلابي دست زد و در ارتباط با جمعي از دانشجويان مسلمان و انقلابي به يك رشته اقدامهاي مبارزاتي عليه رژيم مبادرت ورزيد.
در اوج خفقان رژيم شاه، همراه دوستان انقلابي خود، بيخوف و ترس، خطر ميكرد و در جهت افشاي ماهيت رژيم، در قالب تشكلهاي دانشجويي، به فعاليتهاي فرهنگي و اجتماعي گستردهاي ميپرداخت.
💠گروه #به_یاد_شهدا
اودر دانشگاه با انجمن اسلامي دانشجويان، همكاري نزديك و مستمر انجام ميداد و در كليه فعاليتهاي گروهي دانشجويان از جمله ورزشهاي دستهجمعي، پخش و نصب اعلاميهها و شركت در اعتصابها، حضوري پرتلاش و گسترده داشت.
شهبازي، با ايماني راسخ و باوري استوار، پاي در ميدان مبارزه عليه رژيم ميگذارد و تا پايان، اين مبارزه را ادامه داد. فعاليتهاي گستردة سياسي و اجتماعي، هرگونه مانع از تقويت بنيان اعتقادي و اخلاقي او نشد، بلكه همسو با انجام امور مختلف، با مطالعه، بينش و آگاهي مذهبي خود را عمق بخشيد. از اين رو، از سر ايمان و اعتقاد، به مبارزه و روشنگري ميپرداخت.
💠گروه #به_یاد_شهدا
شهبازي در زمان تحصيل در دانشگاه به همراه دوستانش در «انجمن اسلامي دانشجويان» كه به صورت مخفيانه فعاليت داشت، پيام ها و اعلاميه هاي امام را ميان دانشجويان پخش ميكرد. وي با ايماني راسخ و باوري استوار در نخستين راهپيمايي شهر اصفهان نقش فعالي ايفا نمود و پس از مدتي برنامه تحصن در منزل «آبت الله خادمي» را سازماندهي كرد. با ورود امام خميني (ره) به ايران مسئوليت امنيت بهشت زهرا (س) را بر عهده گرفت.
💠گروه #به_یاد_شهدا
او در راهاندازي نخستين راهپيمايي وسيع مردمي در اصفهان، نقش فعال و هدايتگري ايفا نمود.
💠گروه #به_یاد_شهدا
فعاليتهاي شهيد پس از پيروزي انقلاب اسلامي
شهبازي با شور انقلابي كه داشت، پس از تحقق انقلاب اسلامي، چند روزي در كميته اسلحه به دست گرفت و به حراست از دستاوردهاي انقلاب پرداخت.
در اسفند ماه 1357، به نهاد نوپاي «سپاه پاسداران انقلاب اسلامي» پيوست و به عضويت رسمي اين نهاد انقلابي و مقدس جوشيده از بطن مردم درآمد و در پادگان «سعدآباد» مشغول خدمت شد.
💠گروه #به_یاد_شهدا
او تلاش زيادي در جهت تقويت تشكيلات سپاه انجام داد، كمتر به دانشگاه ميرفت و بيشتر وقت خود را در مصروف خدمت در سپاه نمود. مدتي پس از آنكه نفوذ گروهكهاي ضدانقلاب در محيط دانشگاه زياد شد، عمدة فعاليتش را معطوف به آنجا نمود و در مقابله و مبارزه با عناصر منحرف و ضدانقلاب، جبهة جديدي ايجاد كرد. محمود كه با درايت و بينش مكتبي، پي به ماهيت نفاق سازمان منافقين برده بود، تلاش و كوشش فراواني در دانشگاه براي افشاي چهرة نفاق اين گروهك صورت داد و به ياري دوستان انقلابياش، اين گروهك را در رسيدن به اهداف شومش، مأيوس كرد.
💠گروه #به_یاد_شهدا
محمود شهباز در روز تاريخي 13 آبان 1358 به همراه جمعي از دوستان دانشجويش همانند شهيد «محسن وزوايي» در تسخير لانه جاسوسي شركت جست .
💠گروه #به_یاد_شهدا
وي در سال 1359، براي سازماندهي سپاه پاسداران شهر «همدان» به اين شهر رفت و با عزمي استوار و فعاليتي گسترده، اين امر مهم را تحقق بخشيد و پس از چندي نيز به «فرماندهي سپاه پاسداران همدان» منصوب گرديد
او به عنوان فرماندهي دلسوز و فداكار و در عين حال قاطع و منضبط، به رتق و فتق و ساماندهي سپاه همدان پرداخت و در جذب نيروهاي متعهد و انقلابي به سپاه، دقت عمل به خرج داد و با سپردن مسئوليت به نيروهاي شايسته، كيفيت آن را بالا برد.
💠گروه #به_یاد_شهدا