چگونه گلولههای دشمن بعثی هر روز هموطنان مسلمان را به خاک و خون بکشانند و ما در صدد دفاع برنیاییم؟ چگونه فریاد استغاثه ملت مسلمان عراق را بشنویم که از ما کمک میطلبند و دعوت آنها را اجابت نکنیم؟ آنجا که پیامبر میفرماید: من اصبح و لما یهتی باموی المسلمین فلیس بمسلمین آیا مسلمان هستیم؟ آیا به امور مسلمین اهتمام میورزیم؟ آیا امام نفرمودند که در راس همه امور جنگ قرار دارد؟ کجایند کفرسیتزان غیرتمند؟ کجایند لبیک گویان به حسین؟ کجایند آنان که باید تاریخ تجدید مجدد و عظمت اسلام را با خون بنویسند؟ کجایند ایثارگران که حاضرند جان خویش را با خداوند معامله کنند؟
آیا از مرگ میترسید؟ ولی بدانید که در قرآن میفرماید: اینما کمنت یدرکم الموتی و لو کنتمی فی بروج شیده. هر جا که باشید هنگامی که اجل شما برسد مرگ شما را فرا میگیرد حتی اگر در موجهای محکم و استوار باشید. حال که مرگ چون میهمان ناخواندهای هرگاه که بخواهد به سراغ آدمی میآید پس چه زیباست که قبل از اینکه مرگ به سراغ ما بیاید ما مرگ را در آغوش بگیریم.
مرگ اگر مرد است گه نزد من آی/ تا در آغوشش بگیرم تنگ تنگ
او زمـن جسمی ستاند بـی بـها/من از او جانی ستانم رنگ رنگ
البته منظور خودکشی نیست، بلکه آمادگی جهت جانبازی در راه خداست که با این عمل بر چهرۀ مرگ، خوش رنگ سرخ شهادت را بیامیزیم که این سنتهای آرزوی اولیالالباب است.
ما تربیت شدگان مکتب کسی هستیم که فرمود: ان کان یمن محمد لم یستقمی الابقتلی فیاسیوف خذینی اگر که دین اسلام و آیین محمدی جز به ریختن خون من پا برجا نمیشود اگر نهال تازه پای دین حق نیازمند خون پیکر من است، پس ای شمشیرها بر من فرود آیید. و همان حسین است که فرمود: آنقدر در دریای خون شنا کنید تا به ساحل حقیقت برسید
بیش از این در مورد شهادت گفتن گرچه شیرین است لیکن موجب اطاله سخن است. این بنده گنهکار خدا در دو خواب امام امتم را دیدهام که امید بسیاری به من بخشیدهاست (شرحش در دفتر جبههام «تذکره» آمدهاست) گرچه خود را لایق شهادت نمیدانم ولی به قول معروف آرزو داشتن برای جوان عیب نیست. خوب است همین جا بگویم که اگر توفیق شهادت نصیب من شد بر سردر خانهمان پرچمی به رنگ سرخ بزنید و در روزهای پیروزی جبهه اسلام و جشنها اعیاد مذهبی مخصوصاً میلاد ائمهاطهار و خاندان نبوت به جای آن پرچم سبزی بزنید و فقط در دهه اول محرم پرچم مشکی را به جای آن بگذارید.
با شهادت انس بگیرید، لذت ایثار را بچشید، از فداکاری نترسید بگذاید که این فرهنگ نشأت گرفته از مکتب اسلام بر قلبهای مومنین نقش پیدا کند. بگذارید مادران و خواهران جبهه عزیزانشان را ببینند و هنگام تربیت فرزندانشان این داغها را بر آنان منتقل کنند.
بگذارید پدران و برادران خبرهای جبهه را بشنوند و بیاد کربلای حسین نوحه سرایی کنند. بگذارید یتیمان بدانند پدرشان کجاست به آنها دروغ نگویید بگذارید غلطیدن اشکهایشان بر گونههای معصومانهشان همراه با یاد اهداف انسانی پدرشان باشد و کینه دشمنان اسلام را کینه آمریکا را، کینه شوروی را و کینه اسرائیل و طرفداران علنی و نیمه علنیاش را بگیرند. بگذارید قبلها بسوزد. بگذارید دلها بشکند که از زیر این دلهای شکسته چشمههای ایمان میشود که تا ابد درجوشش است
نگویید فلانی ازدواج نکرد و ناکام شهید شد بلکه او را خداوند کامروا گرداند، نگویید فرزند و نسلی از خودش به یادگار نگذاشت. آیا آن نسلی که با یک قطرۀ من میآید بهتر است یا آن نسلی که با قطرههای خون پاک یک شهید تربیت میشود. آیا پسر نوح برای نوح بهتر بود یا عجمزادهی ایرانی مسلمان برای پیامبر عرب؟
نگویید که فلانی حیف بود و شهید شد هیچکس برای شهادت حیف نیست، چرا که سید حسین بن علی است. حتی شایسته است که در مورد اشخاص عادی صالح گفته حیف بود شهید شد. شاید گفته شود که وجود آنها برای جامعه مثمرثمر بود و بهتر خدمت میکرد ولی همیشه تکیهگاه کلام امام را به یاد داشته باشید که میفرمایند: هرچه برای مومنین پیش آید خیر است و حتی به قول برادر هاشمی رفسنجانی، خداوند خطا هم که از روی جهل بوده است به نفع ما تمام خواهند کرد و نتیجه آن در آخر به نفع ما خدا قرآن میفرماید: ما نفسه من آیه اونسها ناتی بخیر منها. هیچ آیت و نشانهای را نمیگیرم مگر آنکه بهتر از آن و یا حداقل مثل آن را بیاد آری، شهدا آیات الهی هستند که اگر خداوند آنها را از جامعه مسلمین بگیرد را جانشین آنها خواهد کرد که اگر بهتر از آنها نباشند کمتر هم نخواهند بود.
این نهضت که علمدارش روح خداست و پرچمش همان پرچم خونین است، نهضتی است جهانی چنانکه در روایتی آمده است ملتی از شرق زمین قیام می کنند و زمینه حکومت حضرت مهدی فراهم میکنند و ما میدانیم که مدت آنحضرت حکومت واحده جهانی اسلام تشکیل خواهد و هم اینک جنگ ما جنگ اسلام است با کفر جهانی و هر تیری را که به سوی دشمن میاندازیم تیری است به سوی آمریکا – شوروی – فرانسه – انگلیس و تمامی ابرجنایتکاران و نوچههایشان چرا که آنها همه در یک جبهه متحدند و این خود قوت قلبی برای ماست و اثباتی برای حقانیت ماست.
فرمان خداست که باید تا جایی که استطاعت داریم از قوهها و نیروهای رزمی مهیا کنیم تا دشمنان اسلام جرأت چشم بد نگاه کردن به خطهی ایمان حقیقی را نداشته باشند. باید تمامی ملت ما در بسیج شرکت جسته و آموزش ببینند و طبق برنامههای منظم آنچنان ضربه بر پیکر کثیف دشمنان خدا وارد آورند و آن روز را بیاورند که دیگر جز بدخواهی نام بسیجی مسلمان و جمهوری اسلامی را میشنود اندامش بلرزه در آید که آن روز انشاءالله دور نیست. حتی زنان و کودکان ما هم باید با اسلحه آشنا شوند.
پدر گرامی که اولین معلم راه من تو بودی، مادرم که چه رنجها برای من کشیدی و نتوانستم حتی شبی از زحمات تو را جبران کنم، بدری خانم که توهم برایم کمتر از مادر نبودی، خواهران عزیزم، برادرانم ای رزمندگان عزیزتر از جانم، انجمنهای اسلامی، ای دانش آموزان و دانشجویان و طلاب عزیز، این مسئولیتی سنگین و خطرناک در جمهوری اسلامی است و خلاصه، ای تمامی امت حزبالله گرچه من کوچکتر از آنم که به شهادت سفارشی کنم ولی به عنوان تذکر به 4 مورد اشاره میکنم.
اول اینکه تا زندهاید دست از دامان رهبر انقلاب خمینی والا که حقاً روحی است خدایی درکالبد امت ما بر ندارید و رهنمودهایش را پیوسته نصب العین خود قرار دهید.
دوم سفارشم سخنی از امام امت است که فرمودند: به جز اسلام و قرآن به چیزی دیگر فکر نکنید. واقعاً اگر کمی فکر کنیم عمری که در مقابل قیامت و حیات آخرت ساعتی بیش نیست نباید جز برای اسلام و قرآن بگذرد. و سفارش سوم دُر افشانیهای آن رهبر روشن روان امت است که فرمودند: زبان را به مناجات حق تعالی عادت دهید.
در چهارمین سفارش پنجمین سالار شهیدان را میآورم که به اهل بیتش فرمود:استعداد و اللبلاء خود را برای آزمایش و امتحان خداوند به وسیله بالاها و سختیها آماده کنید.
وصایای شرعی من به شرح زیر می باشد.
نماز قضا 440 روز
روزۀ قضا ندارم
نماز نذری 72 روز
روزۀ نذری 86 روز
خواندن قرآن 300 آیه
ذکر (تکبیر – تهلیل – تسبیح و یا گفتن اسماء الهی) 654000 دفعه
نذر روزه برای حاجات آینده
آزادسازی هر شهر عراق ،10 روز
قبول شدن خودم در دانشگاه فوراً بعد از اعلام نتیجه 10 روز
قبول شدن هر یک از بچههای آشنا و دوست بنده (فاتحی – داستانی – شاگردی – زارعی – کلهر و ... ) 3 روز
دو کیلو خرما در شب جمعه پخش شود. (فقط یک شب)
کفنم را آماده کردهام که قسمت سرتاسری و قمیص آن در درون کشوی میز خودم هست و قسمت لنگ آن همراه من در جیب بغل شلوارم میباشد. حتما با این 3 پارچه برایم کفن نمایید. مجلس ختم و حجله و اینگونه اموری را لازم نمیدانم ولی اگر شهادت نصیبم شد مجلس یادبود و ختم مرا در صورت امکان بیاد تمامی شهدا مخصوصاً شهدای گمنام برگزار نمایید و حداقل با یکرشته لامپ چراغانی نموده و شربت و شیرینی بدهید.
والسلام علیکم»
از شما مردم عزیز میخواهم که همیشه کنار رهبر انقلاب بوده و هیچوقت نگذارید تنها باشد و اجازه ندهید کسی به این انقلاب با چشمان بد نگاه اندازد. همیشه کنار دین و قرآن باشید و هرگز آن را ترک نکنید که تمام شیعیان امیدشان به خدا و ائمه اطهار می باشد. امیدوارم روزی برسد که تمام مستکبران نابود و اسلام پیروز شود.
#کلام_شهید
💐معرفی پاسدار #مدافع_حرم #زمینه_ساز_ظهور #شهید_مصطفی_شیخ_الاسلامی
🌏 زمینی شدن : ۶۴.۱۰.۲۲، چالوس
💫 آسمانی شدن : ۹۴.۰۹.۱۶، حلب - سوریه
☘ مزار شهید : چالوس
💠 ارائه : خادم الشهدا یازینب
📆 یکشنبه ۹۸.۰۹.۲۴
⏰ ساعت ۲۱:۳۰
🎁همزمان با ایام شهادت شهید معزز
#لبیک_یازینب (س)
❤️گروه مدافعان حرم✌️
http://eitaa.com/joinchat/410386450C8b9bf08181
May 11
✅سوال اول:
⬅️سلام جناب حسین پور بنده چندتا سوال داشتم اگه موردی نیست پاسخ بدهید
اولا شرایط مرجع تقلید چیست؟ دوما راه تشخیص اعلم چیست؟ سوم اینکه چگونه میتوان مرجع تقلید را تغییر داد؟ وبعنوان آخرین سوالم آیا عدول از اعلم به غیر اعلم جایز است؟؟؟
تشکر میکنم از پاسخگویی شما.
✅پاسخ :
علیک السلام.خواهش میکنم.
⬅️شرایط مرجع تقلید چیست؟
مجتهدی می توان مرجع تقلید شود که جامع شرایط زیر باشد:
1 ـ مرد باشد.
2 ـ بالغ باشد.
3 ـ عاقل باشد.
4 ـ شیعه دوازده امامی باشد.
5 ـ حلال زاده باشد.
6 ـ عادل باشد.
7 ـ بنابر احتیاط واجب حریص به دنیا نباشد.
8 - مجتهد باشد.
9 ـ از مجتهدان دیگر اعلم باشد. یعنی
آن مرجع نسبت به سایر مراجع قدرت بیشتری بر شناخت حکم الهی داشته باشد و بهتر بتواند احکام شرعیه را از ادلّه استنباط کند و همچنین نسبت به اوضاع زمان خود به مقداری که در تشخیص موضوعات احکام و ابراز نظر فقهی مؤثر است آگاهتر باشد.
⬅️راه تشخيص اعلم چيست؟
1- اعلم در فقاهت یعنی کسی که در فهم حکم خداوند از همه استادتر باشد و امروز یقین این فرد به نتیجه مشکل است و نمی توان به راحتی یکی از علما عظام را به عنوان اعلم علی الاطلاق معرفی کرد.
2- راههای شناخت مرجع تقلید جامع الشرایط از قرار ذیل است.
الف: انسان خود اهل علم باشد و بتواند مجتهد و اعلم را بشناسد.
ب: دو نفر عادل از اهل علم به او خبر دهند به شرط این که دو نفر عالم دیگر بر خلاف گفته آن شهادت ندهند.
ج: مجتهد و اعلم بودن شخص به حدی شایع باشد که از آن شیوع و شهرت ما برای انسان علم یا اطمینان حاصل شود.
⬅️چگونه میتوان مرجع تقلید را تغییردارد؟
در پاسخ دو مسأله باید مورد توجه قرار گیرد:
1- تبعیض ابتدایی و پیش از عمل در تقلید، در صورت تساوی دو یا چند مجتهد جایز است اما باید توجه داشت که در مسایل مربوط به هم باید از یک مجتهد تبعیت کند مثلا نمی تواند در احکام نجاست بدن و لباس به فتوای مجتهدی و در احکام لباس نمازگزار به فتوای دیگری عمل کند.
2- امکان عدول از مرجع تقلیدی که قبلا انتخاب کرده و انتخاب مرجع تقلید دیگر
اگر بخواهد بعد از عمل، به فتوای مجتهد دیگر عمل کند در این صورت حکم رجوع و عدول را پیدا می کند.
بدیهی است که عدول در تقلید و تغییر دادن مرجع تقلید اگر یقین و علم پیدا کند که آن مرجع دیگر اعلم است؛ لازم است اما در صورت علم به تساوی آیا باز عدول جایز است یا نه؟
پاسخ مراجع معظم تقلید در این باره متفاوت است.(هرکسی به فتوای مرجع خود مراجعه کند)
⬅️آیا عدول از اعلم به غیر اعلم جایز است؟
مقام معظم رهبری در پاسخ به این که آیا عدول از اعلم به غیر اعلم در مواردى که فتاواى مرجع اعلم منطبق با زمان نباشد و یا عمل به آن بسیار دشوار باشد، جایز است؟
فرموده اند: تنها گمان به ناهماهنگى فتاواى مرجع تقلید با زمان و شرایط حاکم بر آن و یا دشوارى عمل به فتاواى او، سبب جواز عدول از مجتهد اعلم به مجتهد دیگر نمیشود.
بنده پاسخ این سوال رو طبق نظرات مراجع محترم پاسخ دادم.
✅سوال دوم :
آرمان انقلاب اسلامی چیست که بخاطرش این همه تو مشکلات هستیم؟؟
✅پاسخ :
درپاسخ شما کلام رهبرمعظم انقلاب رو میارم که فرمودند :
"در حرکت عمومي جوان انقلابی #آرمانها همیشه باید در مقابل چشم باشد و به طرف آرمانها بروید؛ و الا اگر آنها را گم کردید، راه را گم میکنید، مثل اینکه خیلیها هستند که اول انقلاب وضعشان خوب بود، به تدریج تغییر کردند و الان جوری هستند که شما از آنها شکایت دارید؛ علت آن چیست؟ چون آرمانها را در مقابل چشم نگه نداشتند و گم کردند.
آرمان، #اعتلای_اسلام است؛ آرمان عبارت است از رسیدن به حاکمیت به معنای واقعی اسلامی و تحقق شریعت اسلامی در کشور. آرمان این است که ملت ایران به رشد فکری و معنوی و ایمانی و مادی کامل برسد؛ اینها آرمانهای بزرگ است. اگر اینها را در نظر داشته باشید، آنوقت انشاءالله در این راه، خط مستقیم را دنبال خواهید کرد.
✅سوال سوم:
آیا دولت ومجلس ودرکل مسئولین ما با آرمانهای انقلاب وامام فاصله ندارن؟؟
لطفا توضیحاتی ارائه فرمایید
✅پاسخ :
امام خمینی(ره):
آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحه دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیس جمهور ما خدای نخواسته از آن خوی کوخ نشینی بیرون برود و به کاخ نشینی توجه بکند.
آن روز است که انحطاط برای خودو برای کسانی که با او تماس دارند پیدا می شود. آن روزی که مجلسیان خوی کاخ نشینی پیدا کنندـ خدای نخواسته ـ و از این خوی ارزنده کوخ نشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم. ما در طول مشروطیت از این کاخ نشین ها خیلی صدمه خوردیم.
بله متاسفانه روندی که بعد از جنگ و رحلت امام در دولت سازندگی بنا گذاشته شد روندی لیبرال وبراساس تفکرات لیبرالیسم بود که متاسفانه از آرمانهای انقلاب و امام فاصله ۱۸۰درجه ای گرفته است .اما راه چاره چیست؟
یه عده میگن نظام رو فساد گرفته پس باید قیدش را بزنیم و رای ندهیم!!!!
دقیقا این همان اشتباهی است که کاخ نشینان درحال تزریق آن به جامعه برای بقای در حکومت هستن.
باید انقلابی بزرگ وفکری ایجاد کرد وهمه مردمی که نگران آینده خود وفرزندانشان هستند پای کار بیان و به اصلح ترین فرد رای بدهند ومجلسی کاملا مردمی وانقلابی تشکیل بدهند.
خب مجلس تشکیل شد. آیا باید ولش کرد به امان خدا؟؟؟ خیر .
باید پیگیر قوانینی درست ومردمی وانقلابی بود.
الحمدالله قوه قضاییه با مدیریت جناب رئیسی حرکات درست وانقلابی خوبی آغاز کرده است وادامه این روند تا اخر حمایت قوه مقننه وقانونگذار را میخواد.
پس همت کنیم و با انتخاباتی پرشور امنیت را تضمین و انتخابی درست مجلسی انقلابی تشکیل بدهیم تا ان شاءالله به روند انقلایی وارمانی سال ۵۷ بازگردیم.
✅سوال چهارم:
مهمترین ملاکهای انتخاب اصلح چیست؟لطفا توضیحاتی ارائه فرمایید؟؟
✅پاسخ :
1 تقوا و تدین:
⬅️اگر فردی تقوا داشته باشد بالطبع از محرمات و معاصی همچون دروغ، تهمت، دست درازی به بیت المال و … اجتناب خواهد کرد.
2. دردمندي و دوری از اشرافی گری:
⬅️کسی که دچار اشرافیگری ست نمی تواند حال فقرا و ضعفا را درک کند. در شرایط کنونی که دشمنان جنگ اقتصادی راه انداخته اند، مسئول اشرافی نخواهد توانست در این نبرد پیروز میدان شود.
3. انقلابی گری:
⬅️فردی که برای مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی انتخاب می شود باید نسبت به آرمانهای امام و انقلاب اسلامی پایبند باشد.
4. کارآمدی:
⬅️تعهد به تنهایی در امور مسئولیتی کافی نیست و باید تخصص هم در کنار تعهد وجود داشته باشد.
5. اعتماد به مردم و شجاعت در مقابل زورگویان:
⬅️یک مدیر در جمهوری اسلامی باید از شجاعت لازم برای برخورد با زورگویان و چپاورگران داخلی و خارجی داشته باشد و در اداره جامعه به مردم کشورش اعتماد کرده و وابستگی به دیگران را به حداقل برساند البته این به معنای قطع ارتباط با دنیا نیست بلکه تعامل سازنده بدون وابستگی لازمه اداره جامعه است.
6. قانون مداری:
⬅️یک مدیر باید قانون مدار باشد و قاون را فصل الخطاب همه چیز قرار داده و برای خود هیچ خط قرمزی نداشته باشد.
اینا مهمترین ملاکها بودن .
سوال پنجم:
✅استاد آیا با مدیریت فعلی کشور امکان تحقق کارهای جهادی و دقیق تر بگیم مدیریت جهادی هست یا نه ؟
چرا در دولت کنونی شاهد اینگونه رفتارهای جهادی نیستیم؟
پاسخ :
متاسفانه باید گفت خیر
چون اساسا دولت #غربگرا ولیبرال تدبیر وامید #هدفش خارج شدن ریل قطار انقلاب بوده وگرنه چطور میشه دختر رئیس مجلس و فرزندان رئیس جمهور در کشورهای دشمن زندگی کنن؟؟؟؟
تغییرات در ریاست قوه قضاییه هم در این راستا برای بازگشتن به ریل انقلاب با قدرت قهریه بوده ودراین راستا میشه تحلیل کرد.
درکل خوشبین هستیم سال ۹۸ درسته سال سخت وفتنه انگیزانه ای برای کشور خواهد بود ولی پایان سال خوشی خواهد داشت ان شاءالله
سوال ششم:
✅ کشوری که موشک نقطه زن با شعاع برد دو هزار کیلومتر تولید میکنه و جزو ده کشور برتر جهان هست و در سلول های بنیادی و هسته ای هم همینطور.
چه عاملی باعث شده در ابعاد اقتصادی وابسته باشه؟
پاسخ :
یک جمله مدیریت انقلابی و مدیریت لیبرال.
مدیریت انقلابی یعنی بانگاه به داخل جامعه واعتماد به جوانان دانشجو ونخبه خودمان تلاش کنیم وبه قله های موفقیت برسیم.
مدیریت لیبرال یعنی ما عرضه ساخت آفتابه هم نداریم و مدیر باید وارد کنیم و باید همه چیزمان از غرب باشد.
سوال هفتم:
✅ به نظر شما لیبرال دموکراسی غرب رو به افول است یا توانایی بازسازی خودش را دارد؟
پاسخ :
لیبرال دموکراسی غرب واقعا درحال افول است و دست وپا زدن هایش دقیقا بخاطر همینه.ولی اینکه بگیم چند سال دیگه اتفاق میفته به چند مسئله بستگی داره اول به قدرت های نوظهور فکری واینکه این قدرتها واقعا تا چه اندازه توانایی به چالش کشیدن را دارن یا نه.
دوم به سیاست مردان سیاستمدار که آیا به همین روال خود ادامه می دهند یا بعنوان یک بازیگر حرفه ای میتواند وجه خود را درست کند.
توانایی بازسازی خود را دارند ولی اینکه در این روال بازسازی قرار بگیرند یا نه.
که خوشبختانه به این سمت وسویی که انتخاب کرده اند قصد بازسازی ندارند وبا این روال پیش برن تا قبل از ۲۰۳۵ همچون امپراطوری شوروی تیکه تیکه خواهد شد.ان شاءالله
سوال هشتم:
✅چرا روحانی از ورود نظامی ها به عرصه اصلاح اقتصادی جلوگیری میکند؟؟
پاسخ:
نظامیان همیشه سختکوش ترین ومقاوم ترین گروه از یک کشور هستن.
الحمدالله جهادسازندگی و سیاست هایی که نظامیان در طول ۸سال در عرصه های نبرد داشتن وبعد آن به صراحت این امر را ثابت کرد که برای نظامیان ما کلمه #نشد معنی ندارد.
ازهمه پروژه های عمرانی کشور ۵۰درصد آن توسط نظامیان ساخته شده.
به دولت وشخصی که آمال وارزوهایش غرب است و تفکری غیر از تفکر #توانستن نظامیان دارند خب مشخصه نخواهند دید ونخواهند گذاشت که این امر صورت بگیره.
البته این موضوع هم بگم که وظیفه نظامیان حفظ امنیت است نه کار اقتصادی ولی از آنجا که وظیفه سپاه #حفظ دستاوردهای انقلاب توهمه مسایل است این حق برای سپاه پاسداران محفوظ است.
بنابراین دلیل دخالت نظامیان تاحالا در امراقتصادی وعمرانی #کم کاری شرکتهای دولتی و #نبود امکانات وبودجه برای شرکتهای خصوصی میباشد اما هدف دولت از عدم اجازه ورود رسیدن به همان تفکرات #وارداتی صفر تاصد همه چیز حتی #مدیر است.
سوال نهم:
✅چه تدابیری باید اندیشیده می شد تا اصلاح قیمت بنزین به درستی و به جا انجام می گرفت؟
پاسخ :
اول اینکه توسط کارشناسان این طرح در رسانه های جمعی برای مردم توضیح وتبیین میشد ودوم بعد از آماده سازی فکری واجتماعی این طرح اجرا میشد
سوال دهم:
✅علت افسارگسیختگی های اجتماعی و هنجارشکنی ها را در چه جستجو می کنید؟
پاسخ :
⬅️به عوامل مختلفی بستگی داره که برخی به خانواده ها واجتماع وبرخی هم به مسئولان ونهادهای مربوطه مربوط است.
خب کشوری که انقلاب کرده بود ناخواسته وارد جنگی نابرابر شد که جوانان زیادی شهید وجانباز واسیر شدن.
بعد پایان جنگ دانشگاه آزاد در راستای مشغول شدن موقتی جوانان بصورت قارچ گونه ازدیاد شد .
قرآن میگه از جایی که فقر بیاد ازطرف دیکه ایمان میره. بیکاری جوانان وفقر در جامعه ریشه بسیاری از تبهکاریها وجنایات اجتماعی وفکری شد. در راستای آن نقش محوری مسجد کم و به عمده سازمانها ونهادهایی گماشته شد که با کم وزیاد شدن بودجه اون نهاد وسازمان وظیفه انسانی واسلامی هم در راستای ومحدود در بودجه مشخص شد!!!
حوزه های علمیه بجای بدست گرفتن جامعه در راستای اسلام واقعی به داخل حوزه ها برگشت و نقش عملی اخلاق ودین در جامعه کم رنگ تر شد.
برای شروع دوباره انقلاب فکری وفرهنگی لازم است که هرکس باید از خود وخانواده اش آغاز نماید و نقش محوری مسجد باید از حالت تئوریش به همان نقش واقعی مردمی ودینی خود برگردد.
سوال یازدهم:
✅به نظرتون داماد روحانی تایید صلاحیت میشه؟
پاسخ:
باید عرض کنم که تایید احراز صلاحیت یا رد آن دارای برخی شرایط عمومی وبرخی شرایط تخصصی هست که طبق گزاراشات نهادهای مربوطه اعلامی نظر داده میشه وتایید یا رد ایشان مثل بقیه افرادی که ثبت نام کرده اند ربطی به داماد رئیس جمهور بودن ندارد.
سوال دوازدهم:
فمینیست چیست وآرمان آنان چیست؟؟
پاسخ :
⬅️فمینیست (Feminist) مجموعهای از واکنشها و ایدئولوژیها برای ایجاد کردن بسترهای دفاع از حقوق برابر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای زنان و همچنین ایجاد فرصتهای برابر برای زنان و دختران در آموزش و پرورش، اشتغال و دیگر زمینههای زندگی است. فعالین حقوق زنان باور دارند که جنسیت در زندگی انسانها عاملی تعیین کننده است که جایگاه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی افراد بر اساس آن شکل میگیرد.
تمام فمینیست معتقدند که بایستی فرودستی زنان را فهمید و آنان را آزاد کرد اما در مورد دلایل این فرودستی و راههای دستیابی به آزادی توافق ندارند. فمینیستهای #لیبرالی یا #اصلاحطلب درباره ی حقوق برابر برای زنان میگویند: «تفاوتهای میان دو جنس ذاتی نیست و زنان از قابلیت قدرت تعقل کامل برخوردارند از این رو استحقاق تمام حقوق انسانی را دارند.» آنها تفاوت بین دو جنس را نتیجه ی اجتماعی شدن و شرطیسازی نقش جنسی میدانند که احتمالاً زنان را از پرورش تمامی استعدادشان به عنوان انسان بازمیدارد.
فمینیسمهای #مارکسیستی این گروه فرودستی و استثمار زنان را در جوامع سرمایهداری جستوجو میکنند. اینان دلیل عمده ی ستمدیدگی زنان را بازداشتن زنان از تولید عمومی میدانند و مبارزه ی زنان برای رهایی را جزء لاینفک پیکار پرولتاریا (طبقه ی کارگر) برای سرنگونی سرمایهداری میدانند.
نظریهپردازان فمینیستی #رادیکال یا #انقلابی، این نابرابریهای جنسیتی را حاصل نظام مستقل مردسالاری و تشکل اصلی نابرابری اجتماعی میدانند. آنان میگویند تقسیم جنسی کار، تحکیم کننده و تقویت کننده ی نظام سلطه ی مردانه بوده و همواره وجود داشته است و مردسالاری، نظامی جهانی است که در آن مردان بر زنان تسلط دارند.
سوال آخر
✅حجاب چیست وحجاب برتر یعنی چی وچرا واجب است؟
پاسخ:
⬅️یا أَیهَا النَّبِی قُلْ لِأَزْواجِک وَ بَناتِک وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِینَ یدْنِینَ عَلَیهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِک أَدْنی أَنْ یعْرَفْنَ فَلا یؤْذَینَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِیماً؛
ای پیغمبر با زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویشتن را به چادرهای خود فروپوشند که این کار برای این که آنها به عفت و حریت شناخته شوند تا از تعرض و جسارت (هوسرانان) آزار نکشند بر آنان بسیار بهتر است و خدا در حق خلق، آمرزنده و مهربان است.
خداوند حجاب را برای زنان واجب نمود تا از چشم بيماردلان در امان بمانند. زنان به مثابه جواهری گرانبها، نیمی از جامعه را تشکیل داده و مسئولیت مهم تربیت نسلهای آینده را بعهده دارند لذا دین مبین اسلام از طریق حجاب موجبات مصونیت آنان را فراهم نموده است
حجاب، به معنای پوشش اسلامی بانوان، دارای دو بُعد ایجابی و سلبی است. بُعد ایجابی آن، وجوب پوشش بدن و بُعد سلبی آن، حرام بودن خودنمایی به نامحرم است؛ و این دو بُعد باید در کنار یکدیگر باشد تا حجاب اسلامی محقق شود؛ گاهی ممکن است بُعد اول باشد، ولی بُعد دوم نباشد، در این صورت نمیتوان گفت که حجاب اسلامی محقق شده است.
واقعیت این است که وضعیت حجاب و تلقی که هر یک از آدمهای جامعه ما از آن دارند و نوع پایبندی آنها به حجاب که تنها پوشش ظاهری نیست و به قولی، نتیجه نهایی باورهای ماست، به یک آش شلهقلمکار و ملغمهای از انواع مغلطهها و برداشتهای نادرست از حجاب تبدیلشده و خلاصه هرکسی از ظن خودیار این وضعیت شده و هر کس به گمان خود راهی را میرود.
حجاب نتیجه نهایی باورهای ماست، اگر آن باورها وجود نداشته باشد و درست نشود، در بهترین حالت تظاهر ایجاد میشود و به عبارت بهتر، آنچه یک خانم درمجموع از حجاب و پوشش خود به همراه رفتار و کردار خود نشان میدهد، نتیجه باورهای اوست.
در ایران الان ما، انواع و اقسام پایبندی به حجاب را میتوان یافت؛ از افرادی که درجه اعلای پوشیده بودن یعنی چادر را برگزیدهاند تا آنها که چادر را در انواع سبکها و مدهای جدیدش امتحان میکنند؛ این طیف گسترده کمکم بهجایی میرسد که مثلاً بلوز و شلوار و یک روسری سبک را حجاب میداند و بالاخره آنها که اصلاً حجاب موها را قبول ندارند و میگویند حجاب یعنی رفتار سنجیده و درست و تا آن دسته که کلاً هیچچیز را قبول ندارند! و نه رفتار با نامحرم و نه حجاب ظاهری و نه هیچچیز دیگر جزء خط و قرمزهایشان بهحساب نمیآید و عملاً ولنگاری میکنند و از اینکه به این صفت هم شناخته شوند هیچ ابایی ندارند.!!!
یک خانم درمجموع از حجاب و پوشش خود به همراه رفتار و کردار خود نشان میدهد، نتیجه باورهای اوست و سبکی از زندگی او در زندگی خانوادگی و در اجتماع را رقم میزند که با سبک زندگی و نتیجه زندگی خانمی که پوشش متفاوتی دارد، کاملاً متفاوت است. یعنی دو راه کاملاً متفاوت که مقصدشان کاملاً متفاوت است. البته از این جهت روی رفتار و سبک زندگی در کنار پوشش ظاهری تأکید میکنیم که میدانیم هم قرآن در آیات مختلف روی هر دو بعد رفتار زنان تأکید کرده و هم نتیجه آن را در جامعه امروزمان میتوانیم ببینم.