eitaa logo
زهراسادات هوایی|زندگی قرآنی
6.2هزار دنبال‌کننده
915 عکس
294 ویدیو
3 فایل
مامان۲نورچشم⭐حافظ قرآن⭐کارشناسی ارشد علوم قرآن⭐کارآفرین بانوی هدفمند معجزه ی نظم و هدفمندی زندگیته😍 حفظ قرآن معجزه ی آرامش و برکت🥹 ✅اینستا با ۳۲۰هزار مخاطب بانوی هدفمند @ad_zendegighorani حفظ @zendegi_ghorani_sabt1 قرائت و کودک @zendegi_ghorani_sabt3
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ با ادامه آزار و اذیت‌ها و پس از وفات حضرت خدیجه (س) و ابوطالب، پیامبر (ص) به دنبال مکانی امن برای مسلمانان بود. پس از پیمان‌های عقبه، مردم یثرب (مدینه) از پیامبر دعوت کردند تا به این شهر هجرت کند. خداوند در سوره انفال، آیه ۳۰ می‌فرماید: «وَإِذْ یَمْکُرُ بِکَ الَّذِینَ کَفَرُوا...» و هنگامی که کافران مکر می‌ورزیدند که تو را زندانی کنند یا بکشند... پیامبر شبانه از مکه خارج شد و پس از مدتی به مدینه رسید. در اینجا، پایه‌های نخستین جامعه اسلامی بنا شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ سلام به محبین آقا رسول‌الله🌷 امروز قراره از هجرت پیامبر(ص) به مدینه تا رحلتشون رو براتون بگم یه صلوات هدیه کن به رحمة‌للعالمین تا شروع کنیم ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد ✨ ‌
‌ پیامبر (ص) در سال ۱ هجری به مدینه هجرت کردند. این واقعه آغاز تحولی بزرگ در تاریخ اسلام بود. با ورود به مدینه، پیامبر میان مهاجرین و انصار پیمان برادری برقرار کردند. یکی از نخستین اقدامات پیامبر، تنظیم «میثاق مدینه» بود که به عنوان یک قانون اساسی اولیه برای همزیستی مسالمت‌آمیز میان مسلمانان و یهودیان مدینه تدوین شد. و مسجد النبی به عنوان مرکز عبادت و مدیریت امور مسلمانان ساخته شد.
‌ زمانی که پیامبر اسلام (ص) به مدینه هجرت کردند، مردم مدینه مشتاق بودند تا ایشان در خانه آن‌ها اقامت کنند. پیامبر (ص) فرمودند که اجازه دهند شترشان «قصواء» خود مسیر را انتخاب کند. شتر در منطقه‌ای به نام «بنی‌نجار» که متعلق به دو یتیم بود، توقف کرد و نشست. پیامبر (ص) همان‌جا را به عنوان مکان مسجد انتخاب کردند. زمین به مالکیت دو یتیم به نام‌های «سهل» و «سهیل» بود که قصد داشتند زمین را به پیامبر هدیه کنند، اما ایشان زمین را با پرداخت هزینه‌ای از آنان خریداری کرد و سپس ساخت مسجدالنبی آغاز شد.
‌ زمانی که پیامبر اسلام (ص) به مدینه هجرت کردند، مردم مدینه مشتاق بودند تا ایشان در خانه آن‌ها اقامت کنند. پیامبر (ص) فرمودند که اجازه دهند شترشان «قصواء» خود مسیر را انتخاب کند. شتر در منطقه‌ای به نام «بنی‌نجار» که متعلق به دو یتیم بود، توقف کرد و نشست. پیامبر (ص) همان‌جا را به عنوان مکان مسجد انتخاب کردند. زمین به مالکیت دو یتیم به نام‌های «سهل» و «سهیل» بود که قصد داشتند زمین را به پیامبر هدیه کنند، اما ایشان زمین را با پرداخت هزینه‌ای از آنان خریداری کرد و سپس ساخت مسجدالنبی آغاز شد.
غزوات پیامبر اکرم (ص) : غزوه به جنگ‌هایی گفته می‌شود که پیامبر اسلام (ص) شخصاً در آن‌ها حضور داشتند و رهبری مسلمانان را بر عهده داشتند. غزوه بدر (سال ۲ هجری): اولین برخورد نظامی بزرگ میان مسلمانان و مشرکان مکه که به پیروزی مسلمانان منجر شد. غزوه احد (سال ۳ هجری): جنگ مهمی که با وجود شکست اولیه مسلمانان، پیامبر از آن درس‌های بزرگی برای استحکام جامعه اسلامی گرفت. غزوه احزاب (خندق) (سال ۵ هجری): در این جنگ، مشرکان و قبایل متحدشان مدینه را محاصره کردند، اما با تدبیر پیامبر و پیشنهاد حفر خندق توسط سلمان فارسی، این حمله ناکام ماند.
صلح حدیبیه (سال ۶ هجری): در این سال، پیامبر به همراه مسلمانان برای انجام حج به مکه رفتند، اما مشرکان مانع ورود آن‌ها شدند. این واقعه منجر به پیمان صلح حدیبیه شد که باعث بهبود روابط و آرامش نسبی میان مسلمانان و مشرکان گردید. نامه‌های پیامبر به سران کشورها: پیامبر (ص) در این دوره نامه‌هایی به پادشاهان و سران مختلف مانند قیصر روم و کسری ایران فرستادند و آنان را به اسلام دعوت کردند.
فتح مکه (سال ۸ هجری): این واقعه نقطه عطفی در تاریخ اسلام بود. پیامبر با لشکری عظیم وارد مکه شد و بدون خون‌ریزی شهر را فتح کرد. او مشرکان را بخشید و خانه کعبه را از بت‌ها پاک کرد. غزوه حنین و طائف: پس از فتح مکه، برخی از قبایل عرب به مقابله با پیامبر برخاستند. غزوه حنین و محاصره طائف از تلاش‌های پیامبر برای مقابله با این قبایل بود که با موفقیت همراه شد.
حجة‌الوداع (سال ۱۰ هجری): در سال ۱۰ هجری، پیامبر (ص) آخرین حج خود را انجام دادند که به «حجة‌الوداع» معروف است. در این حج، پیامبر خطبه‌ای ایراد کردند که در آن بر وحدت امت اسلامی، رعایت حقوق انسان‌ها و پایبندی به اصول اخلاقی و اجتماعی تأکید داشتند. و در راه بازگشت از حج، در غدیر خم، پیامبر (ص) حضرت علی (ع) را به عنوان ولی و جانشین خود معرفی کردند. پیامبر در اواخر سال ۱۰ هجری دچار بیماری شدند و پس از چند روز در ۲۸ صفر سال ۱۱ هجری در مدینه رحلت کردند. حضرت علی (ع) وظیفه غسل و کفن ایشان را بر عهده گرفت و در خانه خودشان به خاک سپرده شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ سلام سلام 👋 خوشآمد میگم به تویی که تازه به خونواده ی بزررررگ قرآنی ما ملحق شدی😍💐💐 من زهرا سادات هوایی هستم _ حافظ قرآن ✨ _ کارشناسی‌ارشد علوم‌قرآنی از دانشگاه‌علامه🎓 _ کارآفرین💎 _ مدیر مجموعه زندگی قرآنی با بیش از ۷۰ استاد حفظ و تفسیر🧕 _ ۸ سال سابقه تدریس حفظ 📖 _ تدریس توسعه فردی براساس آیات و روایات به ۳ هزار بانو🪄 _ آموزش قرآن به ۸ هزار بانو🔅 اینجا هستم تا کمکت کنم با نور قرآن یک زندگی روشن و پر برکت برای خودت بسازی💫 حالا چطوری⁉️ بیا تا برات بگم😌 ‌