eitaa logo
کانال انتظار
1.7هزار دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
17.1هزار ویدیو
98 فایل
کانال در ذیل قرارگاه مطالبات مقام معظم رهبری با هدف تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی درحوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی ومذهبی فعالیت مینماید کپی مطالب با ذکر صلواتی نذر ظهور آزاد میباشد @Zohoremahdi خادم کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بن‌سبطی، سخنگوی سابق رژیم صهیونیستی: دیگر بالاتر از سیاهی رنگی نیست؛ اسرائیل اگر این ترورها را انجام ندهد ماهیت خودش را از دست می‌دهد!
رهبر معظم انقلاب در پیام حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق فرمودند: ▪️ رژیم خبیث اشتباه کرد و باید تنبیه بشود و تنبیه خواهد شد بعد از این فرمایشات عملیات قهرمانه و وصف ناپذیر وعده صادق انجام شد. اما امروز در پی ترور بزدلانه شهید هنیه فرمودند: ▪️ رژیم صهیونیستی زمینه ی مجازاتی سخت برای خود فراهم کرده و جمهوری اسلامی خونخواهی اورا وظیفه خود میداند. رژیم منحوس صهیونیستی باید منتظر روزهای سختتری تا محو کامل خود باشد ...
فقطه یه بود در راه است ‌ 🔴‌جهت پیوستن کلیک کنید 🆔گروه سربازان سید علی لینک و فوروارد آزاد است 🆔کانال انتظار @Zohoremahdijan
🔴 اهتزاز پرچم سرخ انتقام برفراز گنبد مسجد جمکران 🔹در پی ترور ناجوانمردانۀ شهید اسماعیل هنیه، پرچم سرخ یالثارات الحسین بر فراز گنبد آستان مسجد مقدس جمکران به نشانۀ انتقام‌خواهی خون این مهمان عزیز ایران به اهتزاز درآمد. ‌ 🔴‌جهت پیوستن کلیک کنید 🆔گروه سربازان سید علی لینک و فوروارد آزاد است 🆔کانال انتظار @Zohoremahdijan
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻توزیع شیرینی در شهرک‌های اسرائیلی پس از ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ننگ نیست بر مسلمانان؟ ❓چرا باید اینطور باشند؟ یک میلیارد جمعیت مسلمین بنشینند تماشاچی باشند از چی می‌ترسند اینها؟ چرا باید این قدر بی‌عرضه باشند؟
🔴 قابل توجه خودتحقیران عزیز! پ.ن: البته اگه تهمت دروغ و آمار کذب بهمون نزنید!😁
♨️ واکنش عمان، مصر و اردن به ترور شهید هنیه 🔹وزارت خارجهٔ عمان: ترور رئیس دفتر سیاسیِ حماس در تهران که نقض آشکار قوانین بین‌المللی و بشردوستانه است را محکوم می‌کنیم و از جامعهٔ جهانی می‌خواهیم اقدامی برای توقف تجاوزات اسرائیل انجام دهد. 🔹وزارت خارجهٔ مصر: سیاست خطرناک تشدید تنش اسرائیل در ۲ روز گذشته را محکوم می‌کنیم و دربارهٔ تشدید تنش خطرناک و احتمال شعله‌ورشدن درگیری در منطقه و پیامدهای امنیتیِ ناگوار آن هشدار می‌دهیم. 🔹وزیر خارجهٔ اردن: ما به‌شدت اقدام اسرائیل در ترور اسماعیل هنیه رحمةالله را محکوم می‌کنیم و آن را جنایتی شنیع و نقض آشکار قوانین بین‌المللی می‌دانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹شهید اسماعیل هنیه: این حرف من امانت برای شما بماند و در محضر خدا از ما سوال خواهد شد در مورد اسرائیل ، بدانید ما هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت.
روی این کره خاکی هیچ کس نمی‌تواند به شهادت برسد جز اینکه نسبتی با جمهوری اسلامی داشته باشد... "استاد محسن قنبریان"
بسم الله سایت رئیس جمهور: انَّ الله عزیز ذو انتقام
این رجل فاجری که خون عزیز ما را به زمین ریخت، تأیید کرد دین خدا را. یعنی خدا‏‎ ‎‏دین خودش را به او تأیید کرد. با ریختن خون عزیز ما، تأیید شد انقلاب ما. این انقلاب‏‎ ‎‏باید زنده بماند، این نهضت باید زنده بماند، و زنده ماندنش به این خونریزیهاست.‏‎ ‎‏بریزید خونها را؛ زندگی ما دوام پیدا می کند. بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می شود. ما از‏‎ ‎‏مرگ نمی ترسیم؛ و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید. دلیل عجز شماست که در سیاهی‏‎ ‎‏شب، متفکران ما را می کشید. برای اینکه منطق ندارید. اگر منطق داشتید که صحبت‏‎ ‎‏می کردید؛ مباحثه می کردید. لکن منطق ندارید، منطق شما ترور است! منطق اسلام ترور‏‎ ‎‏را باطل می داند. اسلام منطق دارد؛ لکن با ترور شخصیتهای بزرگ ما، شخصهای بزرگ‏‎ ‎‏ما، اسلام ما تأیید می شود. صحیفه امام جلد ۷ ص ۱۸۳.