فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥متقی، کارشناس روابط بینالملل: هواپیمایی وارد کشور نشده و موشکی از کشورهای همسایه شلیک نشده است
🔹نوع موشک استفاده شده علیه اسماعیل هنیه و میزان تخریب نشان دهنده این است که موشک کاربرد تاکتیکی داشته. یا موشک ضد زره بوده یا با کوادکوپتر و ریزپرنده تهاجمی عملیات انجام شده است.
20.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥چرا صهیونیستها شهید اسماعیل هنیه را ترور کردند؟
حجتالاسلام محمد سعادتمند
آیا تابحال از زاویه دید قرآن کریم به این شهادت نگاه کردهاید؟
#امام_زمان
#ایران_قوی
🔴جهت پیوستن کلیک کنید
🆔گروه سربازان سید علی
لینک و فوروارد آزاد است
🆔کانال انتظار
@Zohoremahdijan
⚫ جانشین هنیه چقدر قشنگ گفت:
"شهادت هنیه در تهران، حکمت و مصلحت خداوند بود تا بار دیگر درهمتنیدگی و همراهی اعضای محور مقاومت با یکدیگر را نشان دهد."
اختلافات داخلی زمینه ساز خروج سفیانی.mp3
403.3K
⁉️آیا ایجاد دو دستگی و اختلافات داخلی در ایران و زمینه سازی برای خروج سفیانی درروایات وارد شده است ؟
پاسخ به شبهه داستان ساخت مسجد جمکران.mp3
680.2K
⁉️پاسخ به شبهاتی پیرامون ساخت مسجد مقدس جمکران:
خالی نبودن زمین ازحجت الهی.mp3
269.2K
⁉️آیا امکان دارد در برهه ای از تاریخ حجت الهی وجود نداشته باشد و زمین خالی از حجت الهی باشد ؟
چه تکلیف سنگینی است:
【بلاتکلیفی】
وقتی که نمیدانمــ منتظرت ماندمــ
یا فقط خودم را
به انتظار زده امــ آقــا...😔
اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔺 درخواست برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی از سوی سرپرست وزارت امورخارجه
پیام سرپرست وزارت امور خارجه در شبکه ایکس:
🔹️در تماسهای تلفنی با وزرای امور خارجه قطر،عربستان سعودی، ترکیه، مصر، عمان،اردن،روسیه،الجزایر و دبیرکل سازمان ملل متحد و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی ضمن محکومیت شدید اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه نسبت به عواقب تداوم جنایات سبعانه رژیم اشغالگر هشدار دادم.
🔹️همچنین در این گفتگوها درخواست برگزاری نشست اضطراری وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی را به منظور بررسی و محکومیت این اقدام بزدلانه و تروریستی رژیم صهیونیستی و پاسخگو ساختن این رژیم در قبال جنایات ارتکابی مطرح نمودم که مورد استقبال قرار گرفت.
♨️ ترکیه دسترسی به اپلیکیشن اینستاگرام را به دلیل حذف کردن میلیون ها پست مربوط به شهید اسماعیل هنیه مسدود کرده است.