ارتباط حوادث خاورمیانه با ظهور.mp3
580.9K
⁉️آیا حوادث خاورمیانه با ظهور ارتباطی دارد ؟
ارتباط فرازی از دعای ندبه با امام.mp3
555.3K
⁉️آیا فرازی از دعای ندبه( این قاصم شوکه المعتدین ) مرتبط با امام زمان (عج ) میباشد ؟
عاشقانی که مدام از فرجت میگفتند
عکسشان قاب شد و از تو نیامد خبری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمان
💠روی آوردن به اهل بیت(علیهم السلام)
وقتی هنوز به درب برقی نرسیدهای، میبینی بسته است، ولی همین که به آن نزدیک می شوی، باز می شود.
برای درب هیچ تفاوتی نمیکند چه کسی هستی و از کجا میآیی، کوچک هستی یا بزرگ، سفیدی یا سیاه، پاک هستی یا آلوده، بلکه هر چه باشی به روی تو گشوده می شود.
🔹درگاه و دستگاه خداوند نیز چنین است، هر چه باشی و هر که باشی تو را میپذیرد.
#امام_زمان(علیهالسلام) هم مثل خداوند رفتار می کند، یعنی هر کسی که به او رو کند او را میپذیرد و آغوش خود را به روی او میگشاید.
هر کسی که به اهل بیت(علیهم السلام) روی آورد، حتی اگر در حق آنان جفا شده باشد، باز هم او را می پذیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ
🎙 استاد شجاعی
✘ چرا قبل از ظهور امام زمان علیهالسلام، فتنهها بیشتر میشن؟
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
@Zohoremahdijan
#امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میفرمایند:
وقتی شما دعا میکنید ما برای شما آمین میگوییم و وقتی شما ساکت میشوید ما برای شما دعا میکنیم.
ان شاءالله همه ما باور کنیم که در این دوران یک صاحب داریم. یک آقا و یک وجود نازنین داریم که همهی عالم به خاطر وجود او سر سفرهی نعمتهای خدا هستند. و بهترین دعا هم دعای سلامتی و فرج اوست. بهترین فرصت دعا هم در نماز و بعد از نماز است.
- حجت الاسلام ماندگاری
#لغتنامهمهدویت ۱
✍با توجه به حجم بالای لغات و عناوین استفاده شده در حوزه مهدویت، قصد داریم در این سری از پیامها، به عناوین و کلمات مهمتر و کاربردی تر بپردازیم. ان شاءالله.
🔸الف- أبدال
💢 (از یاران حضرت مهدی در عصر ظهورند) عده ای معلوم از شایستگان خدا هستند که میگویند: «هیچگاه زمین از آنان خالی نباشد و جهان بر ایشان برپاست و آن گاه یکی از آنان بمیرد، خدا دیگری را بر می گزیند.»*۱
💢 در روایات اسلامی آمده:« اینان گروهی از یاران حضرت مهدی در محدوده سوریه کنونی اند و هنگام ظهور، خود را به مکه میرسانند و با ایشان بیعت می کنند.»*۲
💢امام رضا علیه السلام:« أبدال همان اوصیا هستند که خدا، ایشان را بَدَلِ پیامبران قرار داد.»*۳
🔸الف- اَنطاکیه
💢 (محل بیرون آوردن تورات و انجیل واقعی از آن پس از ظهور) شهری در روم باستان بوده که بدست یوناییان ۳۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بناشده و الان جزو قلمرو ترکیه ست.
شاید ذکر انطاکیه در روایات مهدویت، وجود رابطه تنگاتنگ بین حضرت مهدی و مسیح است.
💢 امام باقر علیه السلام فرمودند:« تورات و انجیل(واقعی) را از سرزمینی که انطاکیه نام دارد، بیرون می آورد.»*۴
📚 ۱-کنزالعمال ج۱۱؛
۲-کتاب الغیبه طوسی ص۴۷۶؛
۳-الاحتجاج ج۲؛
۴-علل الشرایع ج۱
#مولایمن
🍁وقت است که از چهرهی خود پردهگشایی
«تا با تو بگویم غم شب های جدایی»
🍁اسپندم و در تاب و تب از آتش هجران
«چون عودم و از سوختنم نیست رهایی»
🍁ای پرسشِ بی پاسخِ هر جمعه ی عشّاق
آقا تو کجایی؟ تو کجایی؟ تو کجایی؟
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
#شبتونمهدوی🌙
『بسماللھِ الذیخَلقَالحُسَیۡن؏』
بِسْمِ رَبِّ نـٰآمَتـ ڪِھ اِعجٰاز مےڪُنَد ؛
یـٰابقیَةاللّٰه..؛🌿🤍ˇˇ!
السلام علیک یاصاحب الزمان عجل الله
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ــــــ ــ اَللّهُمَّصَلِّعَلۍمُحَمَّدِوَآلِمُحَمَّد
وَعَجِّلفَرَجَهُم🤍🌿ッ
صلےاللهعلیڪیااباعبدللھ
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
﷽
#سلام_امام_زمانم♥️
پاسخ یک سلام از زبان تو؛
همه شهر را به سلامتی می رساند!
راستی؛ کی میشود روزی که ؛
چشم در چشم تو
پاسخ سلاممان را بشنويم؟
#اللهم_عجل_لوليڪ_الفرج🌤
🕋روز دوشنبه متعلق به سیدین شباب اهل الجنه امامین الحسن والحسين عليهما السلام را با تلاوت فرازهایی زیبا از کلام الله مجید با تصاویر مربوطه و دیدنی با صدای مرحوم عبدالباسط عبدالصمد آغاز و به ارواح مطهرشان تقدیم می نمائیم .
#قرآن_کریم
#آرامش_باقرآن
#قرآن_مسیری_بسوی_نور
کانال انتظار
#ختم_ششم_قرآن 📖 #روز_هفتم✨ #صفحه_هفتم✨ #سوره_مبارکه_بقره
صفحه هفتم مصحف شریف 👆
به نام خدا
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز دوشنبه زیبایتان به خیر
🌺
✅ ذکر روز دوشنبه :
( ذکر روز:یا قاضی الحاجات /ای برآورنده حاجت ها )
100 مرتبه.
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
آیات صفحه🌹( ۸ )🌹
به نیت: برطرف شدن موانع ظهور
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
4_5836893162655713072.mp3
1.98M
🔸ترتیل صفحه 8 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
🆔کانال انتظار
@Zohoremahdijan
قرآن ترجمه المیزان
سوره 2
سوره مبارکه البقرة
صفحه 8
وَإِذْ نَجَّيْنَاكُمْ مِنْ آلِ فِرْعَوْنَ يَسُومُونَكُمْ سُوءَ الْعَذَابِ يُذَبِّحُونَ أَبْنَاءَكُمْ وَيَسْتَحْيُونَ نِسَاءَكُمْ ۚ وَفِي ذَٰلِكُمْ بَلَاءٌ مِنْ رَبِّكُمْ عَظِيمٌ (49)
و ]ياد کنيد[ وقتى را که شما را از فرعونيان نجات داديم که آن عذاب سخت را بر شما تحميل مى کردند; پسرانتان را سر مى بريدند و زنانتان را زنده مى گذاشتند و در اين، امتحانى بزرگ بود از جانب پروردگارتان. (49)
وَإِذْ فَرَقْنَا بِكُمُ الْبَحْرَ فَأَنْجَيْنَاكُمْ وَأَغْرَقْنَا آلَ فِرْعَوْنَ وَأَنْتُمْ تَنْظُرُونَ (50)
و ]ياد کنيد[ وقتى را که بخاطر شما آن دريا را شکافتم پس شما را نجات داديم و فرعونيان را غرق کرديم در حالى که شما ناظر بوديد. (50)
وَإِذْ وَاعَدْنَا مُوسَىٰ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً ثُمَّ اتَّخَذْتُمُ الْعِجْلَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَنْتُمْ ظَالِمُونَ (51)
و ]ياد کنيد[ وقتى را که با موسى چهل شب وعده گذاشتيم، سپس شما آن گوساله را ]معبود[ گرفتيد در حاليکه ظالم بوديد. (51)
ثُمَّ عَفَوْنَا عَنْكُمْ مِنْ بَعْدِ ذَٰلِكَ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (52)
سپس شما را بعد از آن عفو کرديم باشد که سپاسگزارى کنيد. (52)
وَإِذْ آتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ وَالْفُرْقَانَ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ (53)
و ]ياد کنيد[ وقتى را که به موسى کتاب و فرقان داديم باشد که هدايت يابيد. (53)
وَإِذْ قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ إِنَّكُمْ ظَلَمْتُمْ أَنْفُسَكُمْ بِاتِّخَاذِكُمُ الْعِجْلَ فَتُوبُوا إِلَىٰ بَارِئِكُمْ فَاقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ عِنْدَ بَارِئِكُمْ فَتَابَ عَلَيْكُمْ ۚ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ (54)
و ]ياد کنيد[ وقتى را که موسى به قوم خود گفت: اى قوم من! همانا شما با بر گرفتن آن گوساله ]به پرستش[ بر خود ستم کرديد، پس به درگاه آفريننده خود توبه کنيد و ]با رياضت،[ نفس کشى نمائيد که اين نزد آفريننده شما برايتان بهتر است ]و شما به اين دستور عمل کرديد[ پس توبه شما را پذيرفت، همانا او بسيار توبه پذير و رحيم است. (54)
وَإِذْ قُلْتُمْ يَا مُوسَىٰ لَنْ نُؤْمِنَ لَكَ حَتَّىٰ نَرَى اللَّهَ جَهْرَةً فَأَخَذَتْكُمُ الصَّاعِقَةُ وَأَنْتُمْ تَنْظُرُونَ (55)
و ]ياد کنيد[ وقتى را که گفتيد: اى موسى! ما سخن تو را باور نمى کنيم تا اينکه خدا را آشکارا ببينيم، پس صاعقه شما را فرا گرفت در حاليکه شما نظاره مى کرديد. (55)
ثُمَّ بَعَثْنَاكُمْ مِنْ بَعْدِ مَوْتِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (56)
سپس شما را بعد از مردنتان برانگيختيم باشد که سپاسگزارى کنيد. (56)
وَظَلَّلْنَا عَلَيْكُمُ الْغَمَامَ وَأَنْزَلْنَا عَلَيْكُمُ الْمَنَّ وَالسَّلْوَىٰ ۖ كُلُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ ۖ وَمَا ظَلَمُونَا وَلَٰكِنْ كَانُوا أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ (57)
و ابر را بر شما سايبان ساختيم و منّ و سلوى ب شما نازل کرديم; بخوريد از غذاهاى دلپذيرى که به شما عطا کرده ايم. ]امّا آنان ناسپاسى کردند [و به ما ستم نکردند بلکه به خودشان ستم مى کردند. (57)
نکته تفسیری صفحه ۸:
روزگار سیاه بنی اسرائیل: .
پس از آنکه حضرت یوسف علیه السلام ، وزیر پادشاه مصر شد، پدر و مادر و برادرانش را همراه دیگر اعضای خانواده از سرزمین قحط زده ی کنعان به مصر کوچ داد و آنان را در کنار رود نیل ساکن کرد.[1] دو سال بعد، حضرت یعقوب علیه السلام جان به جان آفرین تسلیم کرد.[2] لقب حضرت یعقوب، اسرائیل بود. در زبان عبری، «اِسر» به معنای «عبد»، و «ئیل» به معنای «الله» است. پس اسرائیل به معنای عبدالله و بنده ی خدا است. [3]
حضرت یعقوب علیه السلام ، ده پسر داشت که از ایشان، جمعیت زیادی به وجود آمد. آنان که همگی از نسل حضـرت یعقوب بودند، به «بنی اسرائیل» یعنی فرزندان حضرت یعقوب معروف شدند. تا زمانی که حضـرت یوسف علیه السلام زنده بود، بنی اسرائیل زندگی آسوده ای داشتند. هنگامی که مرگ حضرت یوسف فرا رسید، پیروان و خاندانش را نزد خود جمع کرد و به آنان خبر داد که به زودی رنجهای طاقت فرسایی سراغشان می آید و آنان در سختی خواهند بود تا این که پیامبری از نسل«لاوی بن یعقوب» آشکار شود و بنی اسرائیل را نجات دهد.[4] پس از وفات حضـرت یوسف علیه السلام ، بسیاری از اشراف و سران مصر که در پیامبری حضرت یوسف شک داشتند، از راه و روش آن حضرت بازگشتند و دوباره آیین شرک و بت پرستی را از سر گرفتند.[5] حسادت اینان به حضرت یوسف علیه السلام و تعصبهای جاهلانه شان باعث شد که بنی اسرائیل را به جرم این که مردم اصیل مصر نیستند ، انسان های پست تری بدانند و آنها را خدمتکاران و بردگان خویش بشمارند.[6] بدین ترتیب، پیشگویی حضرت یوسف علیه السلام به وقوع پیوست و روزگار سخت بنی اسرائیل آغاز شد و این دوران بردگی، حدود چهارصد سال طول کشید.[7] پادشاهان(فراعنه) مصر، ساکنان آن را به دو گروه مشخص تقسیم کرده بودند: «قبطیان» که بومی آن سرزمین بودند و تمام وسایل رفاهی و کاخ ها و ثروت ها برای آنان بود؛ و «سبطیان»، یعنی مهاجران بنی اسرائیل که در چنگال قبطیان گرفتار بودند و چون غلام و کنیز خدمت می کردند. در این سالها، فقر و محرومیت، سراسر وجود بنی اسرائیل را گرفته بود و بی آن که مزد و بهره ای داشته باشند، سخت ترین کارها بر دوش آنان قرار داشت. تاریخ، حرفهای زیادی در بارهی ظلم های قبطیان به بنی اسرائیل دارد. گفته اند که یکی از فراعنه ی مصر، برای ساختن قبری هرمی برای خود، یکصدهزار برده را در طول بیست سال به کار گرفت، و در این ماجرا، هزاران نفر از آنان به ضرب شلاق یا از فشار کار به قتل رسیدند.[8]
سخت ترین سالهای بنی اسرائیل امّا سالهای پایانی آن دوران بود. ماجرا از یک خواب شروع شد. فرعون، پادشاه بیرحم مصر، شبی در خواب دید که شعله ی آتشی از بیت المقدّس برخاست، تمام خانه های مصر را فرا گرفت و همه ی خانه های قبطیان را سوزاند؛ ولی خانه های بنی اسرائیل سالم ماند. او از کسانی که تعبیر خواب می کردند، در این باره توضیح خواست و آنان گفتند: مردی از بنی اسرائیل متولّد می شود که تو و حکومتت را نابود خواهد کرد. در پی این ماجرا، فرعون دستور داد که سر تمام پسران بنی اسرائیل را جدا کنند و دختران را برای خدمتکاری زنده نگه دارند.[9] آن سالها، ظلم و بیداد فرعون و فرعونیان و مظلومیت بنی اسرائیل در اوج بود. ولی خواست خدا این بود که رؤیای فرعون به حقیقت بپیوندد و بینی آن پادشاه متکبّر به خاک مالیده شود. از این رو موسی بن عمران مخفیانه به دنیا آمد و به طرزی عجیب به قصر فرعون وارد شد و در آن پرورش یافت؛ امّا پس از چهل سال، همچون رعدی از آسمان بر آن قصر ستم فرود آمد و بنی اسرائیل را از چنگال فرعونیان نجات داد.
[1] . اقتباس از آیه 93 سوره یوسف
[2] . بحارالانوار ، ج 12 ص 295
[3] . مجمع البیان ، ج 1 ، ص 206
[4] . بحار الانوار ، ج 13 ص 37
[5] . اقتباس از آیه 34 سوره
[6] . قاموس قران ج 5 ص 165
[7] . پی نوشتها
[8] . تفسیر نمونه ج 16 ص 11
[9] . مجمع البیان ج 7 ص 375