eitaa logo
کانال انتظار
1.7هزار دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
17.1هزار ویدیو
98 فایل
کانال در ذیل قرارگاه مطالبات مقام معظم رهبری با هدف تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی درحوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی ومذهبی فعالیت مینماید کپی مطالب با ذکر صلواتی نذر ظهور آزاد میباشد @Zohoremahdi خادم کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخی که مجری بی‌بی‌سی انتظارش را نداشت؛ ایران، حزب‌الله و روسیه دست بالا را در سوریه دارند! 🔹مهرزاد بروجردی، استاد علوم سیاسی: این واقعیت وجود دارد که ایران، حزب‌الله و روسیه کماکان می‌توانند دست بالا را داشته باشند حتی بعد از ضرباتی که خوردند.
دکتر عراقچی به بغداد سفر می‌کند یک‌ منبع در وزارت امور خارجه عراق از سفر روز جمعه وزیر امور خارجه ایران به عراق برای ادامه رایزنی‌ها درباره سوریه خبر داد.
🔻کابینه کره‌جنوبی استعفا داد 🔹روزنامه محلی Chosun Ilbo کره‌جنوبی امروز گزارش داد وزرای کابینه کره‌جنوبی قصد خود را برای استعفای دسته جمعی به نخست وزیر ابراز کرده‌اند.
🔻نماینده سوریه: حمله به حلب بدون چراغ سبز ترکیه و اسرائیل ممکن نبود 🔹قاسم الضحاک، نماینده‌ی دائم سوریه در سازمان ملل متحد، در جلسه‌ شورای امنیت گفت: حجم و وسعت حمله‌ی تروریستی که در شمال سوریه انجام شد، به وضوح نشان‌دهنده‌ی حمایت‌هایی است که برخی از طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی که تروریسم را ابزاری برای اجرای سیاست خارجی خود می‌دانند، از آن‌ها به عمل آورده‌اند. این حمله‌ تروریستی بدون چراغ سبز و فرمان عملیات مشترک ترکیه و اسرائیل، که با حملات مکرر اسرائیل به خاک سوریه تسهیل شده بود، امکان‌پذیر نبود. 🔹الضحاک افزود: حمله‌ی تروریستی به غیرنظامیان، به‌ویژه در شهر حلب، جنبه‌های مختلف زندگی را مختل کرده و هزاران خانواده را به سوی مناطق تحت کنترل دولت سوریه فراری داده است. 🔹او همچنین گفت که حمله‌ی تروریستی به حلب با افزایش حمایت‌های خارجی از تروریست‌ها از جمله ارائه تجهیزات جنگی، سلاح‌های سنگین، خودروها، پهپادها، فناوری‌های مخابراتی پیشرفته و تأمین خطوط تدارکات و پشتیبانی نظامی، صورت گرفت.
💢 خبرنگار العالم در حمص سوریه گزارش داد صدای انفجاری که دقایقی پیش در این شهر به گوش رسید ناشی از حمله جنگنده‌های ارتش سوریه به تروریست‌ها در اطراف حماه بوده است
💢 شدیدترین حملات هوایی روسیه و سوریه به مواضع تروریست‌ها 🔹منابع سوری از حملات بسیار شدید جنگنده‌های روسی و سوریه علیه مواضع و پایگاههای تروریست‌ها در منطقه «کفردان» در استان ادلب و کشته و زخمی شدن دهها تروریست خبر دادند. 🔹جنگنده‌های ارتش سوریه نیز در شمال استان حماه خودروهای گروهی از تروریست‌ها که در حال فرار به سمت روستای «مورک» بودند را هدف قرار دادند. 🔹شدت تلفات به حدی است که به گفته منابع محلی، آمبولانس‌ها بدون لحظه‌ای وقفه در حال انتقال اجساد و زخمی‌ها به بیمارستان‌های شهر ادلب هستند. 🔹شبکه المیادین نیز خبر داد که گروهک هیئه تحریرالشام از تمامی بیمارستان‌های ادلب خواسته تا هیچ بیماری را پذیرش نکنند و تنها به زخمی‌ها رسیدگی کنند. 🔹طبق این گزارش بیمارستان‌های ادلب، اریحا، مصرین، بنش و سرمدا، دهها تروریست زخمی که برخی دست و پایشان قطع شده است را پذیرش کرده‌اند. 🔹از سوی دیگر پدافند ارتش سوریه نیز طی ساعات گذشته 11 پهپاد تروریست‌ها را که به سمت شهر حماه در حال پرواز بودند را ره‌گیری و منهدم کردند.
📣📣📣 فوری و مهم / به مشهد مقدس رسید. 📢 🔺همایش مهم مطالبه گری "فریاد ایران" با حضور اقشار مختلف مومنین جهت مطالبه اجرای دستور امام امت برای پاسخ دندان شکن به آمریکا و رژیم صهیونی، در مشهد مقدس برگزار خواهد شد. 📍با سخنرانی: 🔰حجة الاسلام مجتهدزاده(شیخ قمی) 🔰استاد علی تقوی 🔰برادر سهیل کیارش 🗓 چهارشنبه ۱۴ آذر ساعت ۱۴:۳۰ 📌مشهد مقدس، فدائیان اسلام ۲، مجتمع دانشجویی امام رضا (ع) ✅ محورها: 🔹حمایت از نیروهای مسلح در برابر جریان سازشکار برای با خاک یکسان کردن تل آویو و حیفا 🔹مطالبه از مجلس شورای اسلامی برای جلوگیری از کارشکنی بیشتر نفوذی ها ❌ پس از پایان همایش، حاضرین در قالب دسته عزاداری به سمت حرم مطهر رضوی حرکت خواهند کرد.❌ ❌نشر حداکثری برای حضور حداکثری❌
گزارش یک رسانه روسی: آمریکا با حملات توپخانه‌ای به مواضع شبه نظامیان ایرانی در 7 روستای شرق دیرالزور قصد دارد که راه را برای پیشروی تروریست‌های تحریر الشام باز کند!
@tahlilgar_siasi ، ،.mp3
16.93M
جنگ سوریه امپراطور بعدی منطقه را تعیین می‌کند، نبرد بزرگ بین اخوانیان و شیعیان، فروپاشی اتحادیه اروپا محمد ندیمی در ایتا
@tahlilgar_siasi ..mp3
8.03M
رییس جمهور کره جنوبی اعلام حکومت نظامی کرد، پارلمان در تسخیر تانک های ارتش محمد ندیمی در ایتا
🔴 نماینده قم:قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجرا است..! قاسم روانبخش نماینده قم : هر دقیقه ای از مجلس میلیون ها تومان هزینه می برد و رئیس جمهور قسم خورده است که مجری قانون اساسی باشد اما در تلویزیون به طور رسمی اعلام می کند که من قانع نشدم از قانون حجاب و عفاف و وفاق را بهم می زند و مطرح می کند که قانون مصوب مجلس ابهام دارد در حالی که قانون مصوب مجلس و مورد تائید شورای نگهبان لازم الاجرا است. 🔴👇