eitaa logo
کانال انتظار
1.7هزار دنبال‌کننده
15هزار عکس
17.1هزار ویدیو
97 فایل
کانال در ذیل قرارگاه مطالبات مقام معظم رهبری با هدف تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی درحوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی ومذهبی فعالیت مینماید کپی مطالب با ذکر صلواتی نذر ظهور آزاد میباشد @Zohoremahdi خادم کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ سحر و جادو واقعا وجود داره؟ ✘ روی چه کسانی بیشتر اثر میذاره ؟
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️شبهه: آیا هر کی ادعا کنه امام زمان رو دیده کذابه؟ یعنی این داستانهای تشرفات همه شون دروغه؟
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️شبهه: آیا هر کی ادعا کنه امام زمان رو دیده کذابه؟ یعنی این داستانهای تشرفات همه شون دروغه؟
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بازدید رئیس‌جمهور از کارخانه «ایران تراورس» البرز‌ 🔹‌کارخانه ایران تراورس در سال ۱۳۹۹ و همزمان با ریاست آیت الله رئیسی بر قوه قضاییه و براساس اقدامات این قوه برای احیای واحدهای تعطیل و بازپس گیری از افراد نااهل، به دولت بازگشت. 🔹‌هم اکنون این شرکت به ظرفیت ۶۰ درصد رسیده است و تمامی بیش از ۵۰۰۰ هزار کارگر این شرکت به کار مشغول هستند. 🔹‌رئیس‌جمهور: تولید در این کارخانه به دست و تلاش شما روشن است. مالکیت این کارخانه را که به بخش خصوصی واگذار خواهد شد یا نه را روشن خواهیم کرد.
🔴متالیکا، شیاطنی‌ترین گروه‌های هِوی متال، که همیشه حامی اسرائیل بوده، میخواد در سرزمین وحی کنسرت داشته باشه! 🔹️فقط اینکه از این جماعت انتظار غیرت و حمایت از مردم غزه رو نمیشه داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حملۀ موشکی مقاومت به تل‌آویو 🔹رسانه‌های عبری اعلام کردند پس‌از حملات مقاومت، گنبدآهنین سعی در مقابله با موشک‌ها را دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فیلم زورگیری ترسناک از یک زن در شهریار مقابل دوربین‌ها 🔹در پی انتشار کلیپ سرقت طلاجات یک خانم ۵۰ ساله در شهرستان شهریار تیم ویژه‌ای به منظور شناسایی و دستگیری سارقین تشکیل و موضوع در دستور کار پلیس شهرستان شهریار قرار گرفت.
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ویدئویی از القسام با عنوان «تل آویو در حال سوختن است و قدس آزاد خواهد شد» منتشر شده است.
🔴تصویری از موش کور صهیونیستی 🔹️از من نپرسید چرا این سرباز اسقاطیلی این شکلیه، چون دیگه تو آب و هوای تل‌آویو بهتر از این عمل نمیاد🤣
🔴‏از سرعت سفرهای داخلی و خارجی ‎رئیسی تو ژاپن برق تولید میکنن :)))) 🔹️یه نفر هم داشتیم تو این مملکت دو سال از توی خونش بیرون نیومد که یه وقت کرونا نگیره و مملکت بخوابه!!!
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ویدیویی که قسّام از «ساعر باروخ»، اسیر نظامی صهیونیست و همچنین تعدادی از تسلیحات به جا مانده از کماندوهای فراری ارتش رژیم منتشر کرد 🔹باروخ، سرباز صهیونیست اسیری بود که بامداد امروز در جریان تلاش ناکام کماندوهای ارتش رژیم برای دستیابی به او در غزه کشته شد.