🔴 یونیسف: کودکان غزه در معرض خطر عدم دریافت واکسن قرار دارند
سازمان یونیسف اعلام کرد که کودکان فلسطینی در نوار غزه که از هفتم اکتبر گذشته در معرض حملات و بمبارانهای ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارند، ممکن است نتوانند واکسنهای ضروری خود را دریافت کنند و در معرض ابتلا به بیماریهای مختلف خواهند بود.
این نهاد بینالمللی در بیانیهای افزود که بیش از 16 هزار کودک در نوار غزه با خطر عدم تزریق به موقع واکسن قرار دارند.
یونسف هشدار داد که این کودکان در معرض ابتلا به بیماریهای خطرناکی همچون ذات الریه و فلج اطفال خواهند بود.
در این بیانیه آمده است که یونیسف و شرکای آن در دسامبر گذشته 962550 دز واکسن به نوار غزه ارسال کردند و این واکسنها اکنون در دسترس کودکان غزه است که البته بمبارانها و ادامه حملات ارتش صهیونیستی باعث شده که بیشتر کودکان غزه نتوانند واکسن خود را دریافت کنند.
⏪ بزرگترین رزمایش ناتو برای جنگ با #روسیه
رزمایش عظیم نظامی ناتو آغاز شده است. آمریکا این رزمایش را بزرگترین رزمایش ناتو از زمان جنگ سرد نامیده است.
🔻حدود ۹۰ هزار سرباز از تمامی کشورهای عضو ناتو در این رزمایش شرکت خواهند کرد. همچنین، سوئد که پس از امضای پارلمان ترکیه در آستانه ورود رسمی به این ائتلاف است، قرار است نیروها و تجهیزات خود را اعزام کند.
📝 در بیانیه ناتو آمده است:
«ائتلاف، توانایی خود را برای تقویت منطقه یورو-آتلانتیک از طریق حرکت نیروها از آمریکای شمالی را نشان خواهد داد».
🇷🇺 رسانههای روسی این مانور برنامهریزیشده را اساساً تمرین جنگی علیه دولت روسیه می دانند و آن را محکوم کردهاند.
✍🏻 آمریکایی ها برای زنده نگه داشتن ناتو به توجیهی نیاز دارند و جنگ با روسیه میتواند این توجیه را به آنها بدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درگیری مسلحانه شدید مبارزان مقاومت با اشغالگران اسرائیلی در محله المراح در شهر جنین واقع در کرانه باختری
🔴 سی ان ان گزارش داد، ایالات متحده در حال بررسی گزینههایی برای پاسخ به حمله پهپادی دیروز (یکشنبه) در اردن است که در آن ۳ سرباز کشته و دهها نفر زخمی شدند. بر اساس این گزارش، واکنش آمریکا انتظار میرود قدرتمندتر باشد. علاوه بر این، مقامات به سی ان ان گفتند که پنتاگون و کاخ سفید مراقب هستند تا برنامه های دولت را فاش نکنند
حیدر بادنور:
چرا باید رای داد؟ (اهمیت رای دادن)
رهبر معظم انقلاب همواره اصلِ مشارکت مردم و میزان حضور آنان در انتخابات را از عوامل اصلی تاثیرگذار در اقتدار ملی و ایران قوی را راه مقابله با دشمنیها میدانند
"براساس بیانات رهبر معظم انقلاب، چراییِ شرکت کردن در انتخابات به موضوعات مهم و سرنوشت سازی مانند کسب اقتدار برای کشور، استمرار امنیّت ملّی، تضمین شدن پیشرفت کشور، حفظ آبروی اسلام و نظام جمهوری، بی اثر شدن تهدیدهای دشمنان، تامین شدن استقلال کشور و مشروعیت بخشی به نظام مربوط میشود.
"
رهبر معظم انقلاب همواره اصلِ مشارکت مردم و میزان حضور آنان در انتخابات را از عوامل اصلی تاثیرگذار در اقتدار ملی و ایران قوی را راه مقابله با دشمنیها میدانند.
رهبر انقلاب همچنین مشارکت مردمی را نشانهای آشکار از استحکام پایههای مردمسالاری اسلامی و از برکات انقلاب برمی شمارند.
براساس بیانات رهبر انقلاب، انتخابات از جدیترین و پُرشورترین و پُرجاذبهترین صحنههای مشارکت عمومی است و مشارکت، نشانه اعتماد به نظام اسلامی، پشتوانه انقلاب و کشور، نشانه پختگی و بلوغ سیاسی، شرط رقابت سالم، فریضه سیاسی و دینی، وظیفه ملی و میهنی، وظیفه اخلاقی و به معنای دفاع از قانون اساسی محسوب میشود.
شکوه و عظمت ملّی و عزّت بخشی به ایران و ایرانی نیز از ضرورتهای حضور گسترده مردم در انتخابات براساس بیانات رهبر معظم انقلاب است.
"۱- نقش آفرینی در سرنوشت خود و کشور:
- «آنچه ملت ایران همواره و اکنون، از حضور انتخاباتیِ پرشور و بیتنش به دست آورده است، تنها نقشآفرینی در مدیریت کشور و برگزیدن و برکشیدن خدمتگزارانی تازه نفس برای دورهئی تازه نیست، بلکه فراتر از آن، نشاندادن پختگی و بلوغ سیاسیئی است که اقتدار ملیِ او را با حکمت و عقلانیت درمیآمیزد و او را در افکار عمومی جهان، در رتبهی والائی از عزّت و شکوه مینشاند. آنان که خواستهاند با وسوسههای خود، این دریادلیِ ستایش برانگیز را برآشوبند و مرجعیت صندوقهای رأی و چرخهی قانونی آن را نفی کنند، هر بار بهگونهئی، با سنگر استوار عزم ملی روبهرو شدهاند».
۲- علاج شدن دردهای مزمن کشور و سامان یافتن اوضاع اقتصادی:
- «می خواهم بگویم علاج دردهای مزمن کشور در پُرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد، انتخاب اصلح، انتخاب شخصیّت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است».
- «هیچ دولتی بدون مشارکت مردم نمیتواند اقتصاد کشور را سامان بدهد. بعضی از ساز و کارهای فکری، سیاسی، اقتصادی، مثل نوعی از سوسیالیسمها -البتّه نه همهی انواع سوسیالیسم- این فکرها را کردند که بتوانند دولتها را متصّدی کار اقتصاد کنند [امّا]شکست خوردند.
امکان ندارد و بدون مشارکت مردم هیچ دولتی نخواهد توانست اقتصاد کشور را سامان بدهد و موتور اقتصاد را [راه بیندازد]؛ بنابراین یکی از مسائل مهمّ ما باید این باشد که استعدادهای مردم، ابتکارهای مردم، ظرفیّتهای گوناگون مردم را وارد میدان اقتصاد کشور بکنیم».
- «ملت عزیز ما در همهی نقاط کشور این را بدانند؛ حضور گستردهی آنها در پای صندوق رأی، در آیندهی کشور تأثیر دارد؛ در امنیت، در استقلال، در ثروت ملی، در اقتصاد، در همهی مسائل مهم کشور تأثیر میگذارد.
این نکتهی اول؛ که انتخابات باید به توفیق الهی، به کمک پروردگار، با همت ملت ایران، با مشارکت گسترده تحقق پیدا کند»."
"۳- اقتدار، استقلال و پیشرفت کشور:
- «برادران عزیز، خواهران عزیز، ملّت عزیز ایران! حضور ملّت ایران مهمترین عامل اقتدار است و این حضور در جاهای متعدّدی است؛ یکی از مهمترینش انتخابات است. در انتخابات حضور ملّت ایران کشور را بیمه میکند، دشمن را مأیوس میکند. مراقبت کنید که مبادا دشمن بتواند در این زمینه خواستهی خودش را که عبارت است از کمرنگ کردن و بیرونق کردن انتخابات تحقّق ببخشد».
"
- «ملت عزیز ما در همهی نقاط کشور این را بدانند؛ حضور گستردهی آنها در پای صندوق رأی، در آیندهی کشور تأثیر دارد؛ در امنیت، در استقلال، در ثروت ملی، در اقتصاد، در همهی مسائل مهم کشور تأثیر میگذارد. این نکتهی اول؛ که انتخابات باید به توفیق الهی، به کمک پروردگار، با همت ملت ایران، با مشارکت گسترده تحقق پیدا کند».
-"امکانات دفاعی و قدرتهای دیپلماسی و امثال اینها به کشور اقتدار میدهد، در این شکّی نیست، امّا بیش از همه اینها مردم یک کشورند، ملّت اند که اقتدار میدهند ".
۴- شکوه و عظمت ملّی؛ عزّت بخشی به ایران و ایرانی:
- «انتخابات حائز اهمّیّت است، همیشه؛ در بعضی از مقاطع اهمّیّت بیشتری دارد. توصیهی من به مردم عزیزمان این است که اوّلاً همانطور که قبلاً عرض کردیم، همه شرکت کنند در انتخابات؛ همه، هر کسی که ایران را دوست دارد، هر کسی که جمهوری اسلامی را دوست دارد، هر کسی که شکوه و عزّت و عظمت ملّی را دوست دارد، در این انتخابات شرکت کند».
- «وارد این میدان بشوند برای عزّت بخشیدن به ایران و ایرانی، برای استمرار امنیّت ملّی، برای تضمین پیشرفتی که بحمدالله از اوّل انقلاب شروع شده و تا امروز بیوقفه پیش رفته؛ برای اینها باید وارد بشوند. همه باید وارد بشوند».
"۵- تضمین شدن منافع ملّی کشور
- «اوّلاً روز انتخابات روز یک جشن ملّی است؛ این جشن را به همهی هممیهنان عزیزمان در سراسر کشور تبریک میگویم؛ ثانیاً روز احقاق حقّ مدنی ملّت است که میخواهند بیایند رأی بدهند و شرکت خودشان در ادارهی امور کشور را ــ که حقّ آنها است ــ به دست بیاورند؛ ثالثاً یک تکلیف شرعی است که اینها را ما قبلاً هم عرض کردهایم؛ و حقیقت این است که انتخابات متضمن منافع ملّی کشور است. هر کسی که به منافع ملّی کشور علاقهمند است، در انتخابات شرکت میکند».
۶- استمرار امنیّت ملّی و مصون شدن کشور
- «آن چیزی که در مورد انتخابات خواستهی ماست، فکر ماست، آرزوی ماست، این چند چیز است: اول اینکه شرکت مردم در انتخابات، یک مشارکت عظیمی باشد؛ این مصونکننده است. همهی تلاش دستاندرکاران، امروز و فردا و روز انتخابات و در اثنای مقدمات و مؤخرات، باید این باشد: حضور مردم، حضور گستردهای باشد».
-
«هر کسی به ایران علاقهمند است [باید رأی بدهد]. قبلها هم ما این را عرض کردهایم، حالا هم تکرار میکنیم؛ ممکن است یکی، از شخص این حقیر خوشش نیاید، خب نیاید عیبی ندارد، [امّا]ایران را، کشورش را دوست دارد یا نه؟ [پس]باید در انتخابات شرکت کند.
هر کسی که امنیّت کشور را دوست دارد، هر کسی که حل شدن مشکلات کشور را دوست دارد، هر کسی که گردش نخبگانیِ صحیح را در کشور دوست دارد باید در انتخابات شرکت کند؛ همه باید شرکت کنند.
البتّه بنده مطمئنّم که افراد مؤمن و انقلابی و علاقهمند به سرنوشت انقلاب، با انگیزهی بیشتری شرکت میکنند، امّا آن کسانی هم که انگیزهی انقلابی ندارند، انگیزهی دینی ندارند، خب کشورشان را که دوست دارند؛ اینها هم باید در انتخابات شرکت کنند».
- «گسترش مشارکت و حضور گستردهی مردم در انتخابات اهمیت دارد.... میتواند امنیت کشور را تأمین کند»"
"۷- حفظ آبروی اسلام و نظام اسلامی:
- «بنابراین اصل انتخابات حضور مردم در پای صندوقهای رأی و رأی دادن آنها است. همه باید شرکت کنند؛ شرکت در انتخابات آبروی نظام جمهوری اسلامی است، آبروی اسلام است، آبروی ملّت ایران است، آبروی کشور است».
۸- ناامید شدن دشمن:
- «در درجهی اول، گسترش مشارکت و حضور گستردهی مردم در انتخابات اهمیت دارد. شور انتخاباتی در کشور و حضور مردم پای صندوقهای رأی میتواند تهدیدهای دشمنان را بیاثر کند؛ میتواند دشمن را ناامید کند».
۹- مشروعیت بخشی به نظام:
- «یقیناً حضور مردم در مشروعیت یک نظام نقش دارد. آن کسانی که در غرب، مشروعیت خودشان را اساساً ناشی از حضور مردم میدانند و هیچ عامل دیگری را در آن دخیل نمیدانند، آنها یک چنین حضوری را الآن ندارند.
در حدود زمان انتخابات ما، در کشور انگلیس انتخاباتی برگزار شد با حضور تقریباً سی درصد کسانی که میتوانستند رأی بدهند. هشتاد و پنج درصد کجا، سی درصد کجا؟! این حرکت مردمی، این حضور مردمی خیلی اهمیت دارد»."
"۱۰- تامین همبستگی ملی:
- «اصل حضور مردم در صحنهی انتخابات مهم است؛ زیرا مشارکت عمومی نشاندهندهی همبستگی ملی است و همبستگی ملی میتواند در مقابل توطئههای دشمنان به کشور مصونیت ببخشد.
دشمن از اختلافات سود میبرد و از تشتت آراء مردم سوءاستفاده میکند. دشمن از دودستگیها و فتنهگریها و جنگافروزیهای داخل کشور استفاده میکند.
وقتی یک ملت یکپارچه و یکدست باشد و مسئولان کشور همه با یکدیگر همدل و همراه باشند، شمشیر دشمن کُند میشود و جرأت نمیکند به چنین کشور و ملتی نظر بد بیندازد و با او به چشم توطئه نگاه کند.
مشارکت مردم در امر انتخابات میتواند این همبستگی ملی را در مقابل چشمان دشمنِ عنود و حیلهگر به نمایش بگذارد و به ملت و کشور ما مصونیت ببخشد؛ لذا من بارها گفتهام که اصل حضور مردم در انتخابات، حتّی از انتخاب اصلح هم مهمتر است؛ اگرچه انتخاب اصلح هم بسیار اهمیت دارد».
۱۱- تثبیت مردم سالاری دینی:
- «معنای این شرکت وسیع مردم در انتخابات این است که مردمسالاری دینی در کشور تثبیت شده است؛ معنای آن این است که نظام جمهوری اسلامی توفیق یافته است که مردمسالاری را در کشور نهادینه کند؛ این چیز کمی نیست"
"فردی که وارد اجتماع می گردد، رای دادن را از دوران ابتدایی می آموزد و در انتخابات شورای دانش آموزی مشارکت می کند. کودکی که از اول ابتدایی رای دادن را می آموزد، می داند که حق انتخاب یعنی حق داشتن یک زندگی بهتر با دستان خویش.
بدنه: رای دادن یعنی ساختن یک مجموعه منسجم و اهل دانش که می توانند در اداره یک مجموعه و یا کشور نقش مهمی را ایفا کنند، هر فردی با دادن رای به طور مستقیم در سرنوشت کشور خویش دست داشته و می تواند نظرات و خواسته های خود را به کرسی بنشاند و جوابی مطلوب دریافت کند.
اگر ما رای ندهیم فردی دیگر با افکاری غیرقابل پیش بینی وارد میدان شده و برای من و مردم دیگر تعیین تکلیف کرده و امور زندگی ما را در دست گرفته و میدان داری می کند. دادن رای پای غریبه را از کشور و شهر و محل ما دور کرده و افرادی که به درد ما آشنا هستند، می توانند با رای مردم به کرسی خدمت بنشینند.
رای دادن یک فرض است و کسانی که از این مسئولیت مهم شانه خالی کند، با دست خود افراد ناباب را درراس کار قرار داده و به دست خویش سرنوشت یک ملت را تخریب کرده اند. چه بسیار افراد نالایقی که با رای ندادن مردم،فرصت خودنمایی پیدا می کنند و افکار نادرست خود را به مردم تحمیل می کنند
من اگر رای ندهم، فردی بی دین و بی مسئولیت وارد کار می شود، اگر من رای ندهم زنی بی حجاب با افکار پست وارد امور بانوان می شود، اگر من رای ندهم فردی غیرمتخصص وارد امور حساس می شود و این یعنی ویرانی کشور با دست خویش….
نتیجه گیری: رای هر فرد می تواند نقش مهمی ایفا نماید و به فرمایش امام خمینی ، میزان رای ملت است، یعنی هرچه مردم مشارکت بهتری داشته باشند، شرایط کشور بهتر شده و افرادی کار دان و لایق روی کار می آیند"
والسلام علیکم و رحمةالله وبرکاته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
✘ مطمئناً و یقیناً
اگر فقط همین یه کار رو همه انجام بدیم تا ظهور هیچ فاصلهای نداریم.
اللهم عجل لولیک الفرج🤲😭😭😭
🔰حقیقت بندگی در چیست؟
✍️امام صادق علیه السَّلام میفرمایند: حقیقت بندگی آن است که: بنده در آنچه خداوند به او داده است مالکیتی بر خود نبیند و آن را در جایی که به او امر کرده است به مصرف رساند. بنده برای خود تدبیر نکند و توکل او کاملا به خداوند باشد. بنده تمام مشغولیتاش به اموری باشد که خداوند عزّوجلّ به او فرمان داده است که آن را انجام دهد، و یا از انجام آن او را بازداشته است. همانا این نخستین درجه پرهیزکاران است.
📚مشکاة الانوار
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيم 🌸
🌻ياٰ اَرْحَمَ اٌلْرّاٰحَميِنْ 🌻
✅مرا بخوانید تا خواسته شما را بر آورده سازم🤲
✍شخصی از امیرالمومنین امام علی (علیه السلام)پرسید:
از تو درباره این سخن خدا میپرسم؛
که فرمود:
«مرا بخوانید تا خواسته شما را بر آورده سازم»؛
چه شده است که ما خدا را میخوانیم؛
ولی جواب داده نمیشود؟!
حضرت فرمود:
همانا قلبهای شما با هشت خصلت خیانت کرد.
1️⃣ اول:
این که شما خدا را شناختید؛
ولی حقش را همانگونه که واجب کرده است؛
ادا نکردید.
از این رو این شناخت برای شما سودی نداشت.
2️⃣ دوم:
این که شما به فرستاده خدا ایمان آوردید؛
ولی به روش و سیره وی عامل نبودید؛
و شریعت وی را از بین بردید.
پس فایده ایمان شما چیست؟!
3️⃣ سوم:
این که شما قرآن را خواندید؛
ولی آن را به کار نبستید.
گفتید چشم اطاعت می کنیم؛
ولی مخالفت کردید.
4️⃣ چهارم:
این که گفتید از آتش جهنم میترسید؛
ولی هر لحظه با انجام گناهان به آن نزدیک شدید.
پس ترس شما کجاست؟!
5️⃣ پنجم:
این که گفتید مشتاق بهشت هستید؛
و حال آن که هر لحظه کاری میکنید؛
که شما را از آن دور میسازد.
پس اشتیاق شما کجاست؟!
6️⃣ ششم:
این که از نعمت های الهی بهره مند میشوید؛
ولی شکر آنها را به جای نمی آورید.
7️⃣ هفتم:
این که خداوند به شما فرمان داد با شیطان دشمنی کنید؛
و فرمود:
«همانا شیطان دشمن شماست؛
پس او را دشمن خود بدانید».
ولی شما بدون مخالفت با او دوستی کردید.
8️⃣ هشتم:
این که تنها عیوب مردم را میبینید؛
و از عیبهای خویش غافل هستید.
شما در حالی که خود به سرزنش کردن سزاوارترید؛
دیگران را ملامت میکنید.
‼️ با این اوصاف کدام دعای شما مستجاب شود؟!
شما درها و راههای دعا را به روی خود بستهاید.
از خدا پروا داشته باشید؛
و کارهایتان را درست کنید؛
و باطن خویش را خالص سازید؛
و امر به معروف و نهی از منکر کنید؛
تا خداوند دعاهای شما را مستجاب کند».
📚مستدرک الوسائل، جلد۵ صفحه ۲۶۸-۲۶۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلطان براندازی
۱۲ بهمن میاد ایران🇮🇷✌️
تقدیم به براندازان 😜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من دیدم و گوش کردم و لذت بردم.
فلذا شما هم با چشم دل و گوش جان ببینید و بشنوید و حال پیدا کردید ما جا ماندگان روسیه را هم دعا کنید که از خواب غفلت بیدار شویم
#عالیه_حتماگوش_کنید.
اگر تا حالا مطالعه نکردید لطفا آن
را بخوانید و به نیت صدقه جاریه
به دوستان نیز هدیه دهید
👌معجزه ای از قرآن ناطق
آقا امیرالمومنین سلام الله
علیها🌻
#امام_علی_علیهالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایت الله قاضی رحمه الله شبی تمام در سجده "حسن حسن" می گوید و وقتی از او می پرسند که چرا چنین می گویید، پاسخ می دهد:
خداوند به من فرزندی داده است که دیدم خیلی تسلیم است من هم گفتم در سجده حسن حسن بگویم تا خدا به من هم مثل او سلم بدهد.
#آیت_الله_فروغی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدام یک از ما تاخیر در ظهور را جدی گرفته ایم
چشم به راه منجی ...
با گناهان خود #حجاب غیبتش نشویم
جهت سلامتی #امام_زمان و تعجیل در امر فرجش صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی ناصرالدین شاه حضرت
امیرالمومنین علیه السلام رو
در خواب دید.
#یاعلی_ابیطالب_ع
♦️حضور در انتخابات حضور در میدان جهاد است
🔹انتخابات یکی از میدانهای سرنوشتساز جنگ نرم است و حضور در این عرصه به یقین و بیتردید، حضور در میدان جهاد است.
🔹رهبر معظم انقلاب در تعریف جهاد میفرمایند: در معنای جهاد مکرّر گفتهایم که جهاد عبارت است از آن تلاشی که ناظر به حملهی دشمن و تحرّک دشمن باشد؛ در مقابل دشمن باشد. هر تلاشی جهاد نیست؛ تلاشی که متوجّه به حملهی دشمن است، این جهاد است
#انتخابات
#مظلوم_مقتدر #پاسخ_سخت