eitaa logo
اخبار ظهور و آخرالزمان ...
629 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
2.1هزار ویدیو
5 فایل
اخبار و اطلاعات سیاسی اجتماعی روز (با تمرکز بر #اخبار_مرتبط_با_ظهور ) (و حوادث #آخرالزمان) بصیرت‌افزایی جهت کسب آمادگی برای سربازی آقامون #امام_زمان ارواحنا له الفداء ادمین: @Seyed_Fazel_Shalchi توجه: انتشار مطالب این کانال، حتی بدون لینک هم مجاز است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 چین: جهان باید بپذیرد که شایسته قرار گرفتن در بین 10 کشور برتر نظامی قدرتمند جهان هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران: به مردم اصفهان گفتم گزها را آماده کنید که انتقام در راه است، خبرهای خوبی خواهید شنید 🔹سردار نقدی: انتقام قطعی است و ان شاءالله در زمانی که تاثیر بهتری داشته باشد انجام خواهد شد.
🔴 سرویس های اطلاعاتی غربی: ایران 200 موشک بالستیک به روسیه فرستاده که احتمالا بیشتر آنها از نوع کوتاه برد است. 🔻رئیس سازمان اطلاعات انگل‌ستان: ما موضوع را بررسی خواهیم کرد و درصورت تایید، برعلیه ایران، اجماع جهانی تشکیل خواهیم داد.
🔸ایران در جایگاه سوم رتبه‌بندی مدالی المپیادهای جهانی ۲۰۲۴ با پایان ، در ۵ المپیاد با بیشترین کشور شرکت‌کننده (۱ز ۵۳ تا ۱۱۰ کشور) ، با کسب ۱۰مدال طلا، ۱۰نقره و ۲برنز در قرار گرفت. ✍ ایسنا
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تظاهرات بی سابقه صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ضجه‌های مدیر رادیو اسرائیل از دست محور مقاومت و قطع امید برای زندگی آرام در سرزمین‌های اشغالی! منشه امیر: 🔸اسرائیل با بزرگترین مشکل امنیتی روبرو است؛ شهرهای اسرائیل ویران شد‌ه‌اند و اوضاع بسیار وخیم و نگران‌کننده است! شکاف سیاسی و اجتماعی در اسرائیل آنچنان عمیق شده که در طول زندگی‌ام چنین شکافی را ندیده بودم؛ راهی برای خلاصی از وضعیت خطرناک فعلی نمی‌بینم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما و غربالگری های آخر الزمان‌... از امام باقر(ع) پرسیدند: «فرج‌ شما چه زمانی خواهد بود؟» امام (ع) پاسخ دادند: «هیهات هیهات! فرج ما فرا نمی رسد تا اینکه غربال شوید، دوباره غربال شوید و سپس غربال شوید[سه بار بر غربال تأکید کردند} تا خداوند ناخالصی ها را از بین ببرد و‌ آنچه خالص و‌ زلال است باقی بماند» (الغیبه، شیخ طوسی، ح۲۸۷) ✅ در این روزگار پر فتنه و پر شبهه، در این دوران تاریک غیبت ولی عصر(عج)، مراقب باشیم که خدای ناکرده جزء ناخالصی ها نباشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لحظات اولیه اجرای آتش دقیق راننده شهید اردنی بر ضد نظامیان صهیونیست در مرز اردن با فلسطین اشغالی که منجر به هلاکت 3 نظامی صهیونیست شد پ.ن: بیداری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی، به معنی باز شدن بیشتر دریچه‌های نابودی رژیم است. هرچه تعدد جبهه‌ها علیه رژیم غاصب بیشتر شود، زوال او نزدیک‌تر می‌شود.
‌‌‌♦️خبرگزاری ترکیه: مسئول بخش ایران پ‌ک‌ک کشته شد 🔹خبرگزاری رسمی ترکیه به نقل از منابع اطلاعاتی این کشور خبر داد صالحه آق‌بیگ، مسئول بخش ایران در پ‌ک‌ک به‌تازگی در سلیمانیهٔ عراق کشته شده است. 🔹براساس این گزارش،‌ آق‌بیگ در منطقهٔ مرزیِ پنجهٔ وین در مرز عراق و ایران از پا درآمده است.
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹تبریز، دستگیری فردی که مدعی ارتباط با امام زمان(عج) بود. ‌‌‌
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹تصاویری از کمپ سورداش؛ نیروهای کومله مجبور به زندگی در کانکس‌ شدند 🔹کومله طبق توافقنامه امنیتی ایران و عراق مجبور به خلع کامل سلاح و تخلیه مقر و اردوگاه های خود در زرگویز، زرگویزله و بانه گه‌وره شد. نیروهای کومله به تشخیص وزارت امور مهاجران و با تایید مشاور امنیت ملی عراق در کمپ سورداش و بالیسان مستقر شدند. 🔹اردوگاه سورداش مجموعه‌ای بزرگ از کانکس‌ های پیش‌ ساخته است که برای اقامت و زندگی مناسب نیست. این اردوگاه فاقد امکانات رفاهی و درمانی مناسب می‌باشد و نیروهای کومله آن را به زندان تشبیه کرده‌اند. ‌‌‌
منابع خبری: در عملیات اربعین و در بخشِ هدف قرار دادنِ ساختمانِ مقر 8200، حزب‌الله از ریزپرنده‌هایی استفاده کرده که با عبور از پنجره‌ها، در درون ساختمان منفجر شده‌اند. ‌‌‌ ✍️ صابرین نیوز