eitaa logo
اخبار ظهور و آخرالزمان ...
647 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
2.1هزار ویدیو
5 فایل
اخبار و اطلاعات سیاسی اجتماعی روز (با تمرکز بر #اخبار_مرتبط_با_ظهور ) (و حوادث #آخرالزمان) بصیرت‌افزایی جهت کسب آمادگی برای سربازی آقامون #امام_زمان ارواحنا له الفداء ادمین: @Seyed_Fazel_Shalchi توجه: انتشار مطالب این کانال، حتی بدون لینک هم مجاز است.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب در جمع دانشجویان عزادار اربعین: جنگ و مبارزه همیشه ادامه دارد؛ در زمان تیغ و شمشیر، یک‌جور است... در زمان و و جور دیگر... ۱۴۰۳/۶/۴ ✍ به‌نظرتون به‌کار بردن اصطلاح اتم در کلام رهبری اتفاقی بوده؟ یا جهت انتقال پیامی خاص، به دشمنان است؟
🔴 صبح دیروز (بامداد یکشنبه) در پاسخ به ترور شهید ، حمله هوایی گسترده‌ای به عمق اراضی آغاز کرد. در متن بیانیه اولیه آمده است: 🔹در سحرگاه اربعین امام حسین علیه السلام سرور و سالار شهیدان، امام آزادگان و مظهر فداکاری و نوع دوستی و سربلندی و در چارچوب واکنش اولیه به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت که منجر به شهادت جناب آقای فؤاد شکر رحمت الله علیه و تعدادی از مردم شریف کشور شد، رزمندگان مقاومت اسلامی، سایت ها، پادگان ها و گنبد آهنین دشمن در شمال فلسطین اشغالی را با تعداد زیادی موشک و به سمت یک هدف خاص نظامی رژیم صهیونسیتی که متعاقباً اعلام خواهد شد چه هدفی است، هدف قرار دادند 🔹مقاومت اسلامی در لبنان هم اکنون و در این لحظات در بالاترین آمادگی خود قرار دارد و هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی به ویژه در صورت آسیب دیدن غیرنظامیان، همراه با مجازات، سخت و بسیار شدید خواهد بود.
🔴پرتاب ۳۲۰ فروند موشک و پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی 🔺 حزب‌الله لبنان صبح امروز با صدور بیانیه‌ای شلیک این موشک‌ها را آغاز مرحله نخست عملیات خود در واکنش به شهادت فواد شکر خبر اعلام کرد.
🔴حزب‌الله لبنان: مرحله اول عملیات به پایان رسید. ۳۲۰ کاتیوشا شلیک کردیم... 🔹حزب‌الله لبنان: اولاً با استعانت از خداوند متعال مرحله اول با موفقیت کامل به پایان رسیده است. تعداد موشک‌های کاتیوشا پرتاب شده تاکنون از ۳۲۰ به سمت مواضع دشمن فراتر رفته است. 🔹سایت‌هایی که به یاری خداوند متعال هدف قرار گرفتند و آسیب دیدند: ۱- پایگاه نظامی میرون ۲- سکوی شلیک موشک نافیه زیف ۳- پایگاه جعتون ۴- الزاعوره ۵- پایگاه السهل ۶- مقر نظامی کیلع در جولان اشغالی سوریه ۷- مقر نظامی یو أف در جولان اشغالی سوریه ۸- پایگاه نفاح در جولان اشغالی سوریه ۹- پایگاه یاردن در جولان اشغالی سوریه ۱۰- پایگاه عین زی تیم ۱۱- پادگان راموت نفتالی بوده است.
🔴حزب الله مقرهای موساد، شاباک و أمان را هدف قرار داد رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند در علمیات نظامی خود مقرهای موساد، شاباک (سرویس‌های اطلاعات داخلی) و سازمان اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی (أمان) در تل‌آویو را هدف قرار داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفیسه کوهنورد خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی: حزب‌الله حمله وسیع موشکی و پهپادی را انجام داد که به اهداف خودشان حتی تا چند کیلومتری تل‌آویو اصابت کردند. این حمله بی‌سابقه بود و اسرائیل محدودیت‌های شدیدی را از انعکاس میزان خسارت و تلفات به‌بارآمده اعمال کرده است.
به‌به قدم نو رسیده... 🔴انصارالله یمن: پاسخ یمن بزودی خواهد آمد.
🔴انصارالله یمن عملیات صبح امروز حزب الله را تبریک گفت 🔹در این بیانیه آمده است: درود خداوند بر برادران ما در حزب الله، عملیات صبح امروز حزب الله بار دیگر رژیم صهیونیستی را ضعیف تر کرد و قطعاً این حملات ادامه خواهد داشت. 👌انصارالله برای هر حمله‌ای تبریک نمی‌گه مشخصه حزب‌الله ضربه‌ی دردناکی به عوامل موساد وارد کرده...
تبریک بعدی: جهاد اسلامی: ما به برادران حزب الله به خاطر حمله‌ای که در اعماق موجودیت غاصب انجام شد و موفقیت در هدایت حملات جسورانه و شجاعانه تبریک می‌گوییم.
توئیت جدید صفحه‌ی رهبر انقلاب
دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین(طلال ناجی) خطاب به المیادین: حزب الله به آنچه وعده می‌دهد متعهد است و دشمن این را می داند و آنچه مقاومت امروز انجام داد، انگیزه زیادی به مردم ما و مذاکره کنندگان خواهد داد.
تبریک بعدی: 🔻مقتدی صدر رهبر جنبش صدر، از حزب‌الله لبنان به‌علت مبارزه و ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی تمجید و قدردانی کرد.