هدایت شده از دکتر سویزی
4_5848181294487308022.mp3
2.97M
❧🔆✧﷽✧🔆❧
🔻📖 تلاوت قرآن کریم
〽️ #تلاوت_روزانه
〽️#سوره_مریم
〽️ #جزء_16
〽️ #صفحه305
🎤#مصطفی_اسماعیل
@Telavat_ir
┅═✧❁🔆❁✧═┅
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❧🔆✧﷽✧🔆❧
🎬#کلیپ_تصویری
🔺همخوانی روزانه خطبه ی #غدیر
بخش ㊸
«مَن کُنتُ مَولاه فَهذا عَلىٌّ مَولاه»
🌷#عید_غدیر یکی از بزرگترین اعیاد مسلمین است.مبلغ غدیر باشیم
پیشنهاد دانلود✌️
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
❧🔆✧﷽✧🔆❧
🔺#معرفی_شهید
🌷شهیدان «بهزاد و علیرضا جعفری نژاد »
🌹شهید بهداد(بهزاد) جعفرینژاد صابر
تولد: ۱۳۴۲/۱۰/۲۹، تهران.
شهادت: ۱۳۶۰/۱۲/۱۸، سرپل ذهاب.
گلزار شهید: تهران، بهشت زهرا، قطعه ۲۴، ردیف ۱۱۶، شماره ۴۵.
🌹شهید علیرضا جعفرینژاد صابر
تولد: ۱۳۴۹/۶/۳، تهران.
شهادت: ۱۳۶۵/۱۱/۳، شلمچه.
گلزار شهید: تهران، بهشت زهرا س، قطعه ۲۴، ردیف ۱۲۲، شماره ۴۸.
شهید بهداد:عاقبت در یک درگیری در منطقه سرپلذهاب در غرب کشور، تعدادی از نیروهایش در محاصره قرار گرفتند. بهداد برای نجات همرزمان و دوستانش و شکستن محاصره وارد عمل شد.
🔺بنا به گفته همرزمانش چنان بر دشمن یورش برد که در مرحله اول، محاصره شکسته شد و با تیرباری که بهدست داشت امان دشمن را بریده بود.عاقبت در آن مهلکه یکی از دوستانش بر اثر ترکش خمپاره مجروح شده و بهداد شخصا برای عقب کشیدنش تلاش کرد و در همان حال چند گلوله دشمن به سینهشان اصابت کرد ولی او باز مردانه ایستاد.
▫️ به گفته دوستانش در آن حالت هم با آرپیجی که در کنارشان بود همان طور نشسته سنگر دشمن را نشانه گرفت و آن را منهدم کرد. بعد از چند لحظه دشمن او را شناسایی کرده و با چند گلوله خمپاره محل استقرار بهداد را نشانه گرفته و بدن او را مثل اربابش حسین علیهالسلام قطعهقطعه کرد.
▫️شهیدعلیرضا،در سوم بهمن ماه ۶۵ در جریان عملیات کربلای ۵، در منطقه شلمچه، در میعادگاه خیر کثیر از شهدای جنگ، در اثر ترکش خمپاره از ناحیه سر و قفسه سینه مجروح و به بیمارستان صحرایی منتقل شد. در آنجا به درجه رفیع شهادت نائل آمد ..
#ایران_قوی
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧ ﷽ ✧🔆❧✨
💌#دلنوشته_مهدوی
#سلام_پدر_مهربانم
❣مهدے جان!
▫️خم غدیر صحنه هم عهدی است و بس
اصل غدیر بیعت با مهدی است و بس
▪️وارث غدیر، صاحب دست بیعت علوی، مالک ملک حیدری،
▫️والی سرزمین صفدری، مهر سپهر سروری، حجة بن الحسن العسکری در کنار غدیر روزگاران ایستاده است و
▪️ از سر شوق و افتخار بر دستان مبارکش بوسه میزنیم و
▫️ بر بیعت با او دل نازنین صدیقه کبری، فاطمه زهرا علیها السلام را شادمان میسازیم.
چیزی به #عید_غدیر نمانده
💌دلنوشته_مهدوی
اللهم_عجل_لولیک_الفرج
التماس دعا🤲
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔖#فقه_غدیر۱۳
7⃣1⃣«ص »صدقه دادن
🔸روز غدیر یکی از مستحبات مؤکد صدقه دادن است. امام علی(علیه السلام ) فرمود: الدرهم فیه بمائتی الف درهم(الغدیر، ج 1، ص 284; المراقبات، ص 255.);فضیلت یک درهم، که در روز غدیر داده شود، با فضیلت دویست هزار درهم برابر است.
8⃣1⃣صلوات فرستادن
امام صادق(علیه السلام ) فرمود: در روز غدیر، بر محمد و اهل بیتش صلوات بسیار می فرستی. (المراقبات، ص 262.)
9⃣1⃣«ط »طعام دادن
🔹در روز غدیر غذا دادن به مؤمنان اهمیت بسیار دارد، امام صادق(علیه السلام ) می فرماید: و اطعم اخوانک (المراقبات، ص ۲۶۵) ; در روز غدیر، برادران دینی ات را اطعام کن.
🌟امام رضا(علیه السلام ) در فضیلت این عمل فرمود: من اطعم مؤمنا کان کمن اطعم جمیع الانبیاء و الصدیقین ; کسی که مؤمنی را در روز غدیر غذا دهد مانند فردی است که تمام پیامبران و صدیقین را غذا داده است.(بحارالانوار، ج 95، ص 322.)
🔸اهمیت طعام دادن در این روز به اندازه ای است که امام صادق(علیه السلام ) روز غدیر را روز اطعام طعام (بحارالانوار، ج 95، ص ۳۰۲) خوانده است.
✨ادامه دارد..
#عید_غدیر را زنده نگه داریم که #بزرگترین_عید ست،هدیه به لبخند امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔖#فقه_غدیر۱۴
0⃣2⃣«ع »عبادت
✨امام رضا علیه السلام فرمود:
هو الیوم الذی یزید الله فی مال من عبد فیه...غدیر روزی است که خداوند بر مال کسی که در آن عبادت کند، می افزاید .. (بحارالانوار ، ج 95، ص 301)
1⃣2⃣عطر زدن
🔸بر اساس برخی از روایات امام صادق(علیه السلام ) مؤمنان را به استعمال عطر در روز غدیر سفارش کرده است. (المراقبات، ص 258.)
2⃣2⃣عمل صالح انجام دادن
🔹روی ان العمل فیه یعدل ثمانین شهرا و دوی انه کفارة ستین سنة. (التهذیب، ج 1، ص 114.)
🔸روایت شده که کردار نیک در روز غدیر، با عمل هشتاد ماه برابری می کند; و نیز روایت شده که کردار نیک در این روز کفاره شصت سال است.
3⃣2⃣«غ »غسل کردن
🔹علمای شیعه بر استحباب غسل در روز غدیر اجماع دارند (المراقبات، ص 260.) و آن را مستحب مؤکد می دانند. (تحریر الوسیله، امام خمینی، ج 1، ص 98.) بهتر این است که غسل در اول روز انجام گیرد. (بحارالانوار، ج 95، ص 302.)
4⃣2⃣«ق »قضای حوائج مؤمنان
🌟امام صادق(علیه السلام ) فرمود: واقض حوائج اخوانک ; در عید غدیر حاجتهای برادرانت را برآور!(المراقبات، ص 256.)
✨ادامه دارد..
#عید_غدیر را زنده نگه داریم ،که #بزرگترین_عید ست،هدیه به لبخند امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅