هدایت شده از ثامن سلمان ۲
1_16490152315.mp3
20.58M
سخنرانی سیاسی دکتر قاسمی
لطفا این را در گروه ها منتشر کنید
هدایت شده از توییتر مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای شمشیر پلاستیکی حاجآقا ((((:
اینکه [امام صادق ﷺ فرمود: رزق و روزی همراه زن و فرزندانه] یعنی این:
✍ محمدمهدیمصلحی
🕊 @media_Twitter | توییتر مدیا
اگر علما و مراجع و حوزهها سکوت نمیکردند، هیچوقت قم منشأ شروع فساد و کرونا و ملخ خشکسالی و زلزله و بلا اعلام نمیشد
آیا در ایران کودتا شده است؟
آی علما به داد اسلام برسید
تو قم بناست پارتی زنانه برگزار بشه
پوستر هم تصویر زنی هست که مثل کبوتر از قفس حجاب (چادر مشکی) آزاد شده
چادر مشکی هم به شکل کلاغ هست
به مناسبت نیمه شعبان و روز جوان و والنتاین با هم
گویی در این کشور کودتا شده و به قول ظریف رهبران کشور دارند ما را به دوران سیاه ارتجاع طاغوت برمیگردانند تا جایی که در قم کسی جرأت میکند چنین برنامهای با چنین پوستری بزند که رضاخان ملعون جرأت چنین کاری نداشت
ما نمیدانیم چه بر سر علمای قم آمده که عمری نان دین خوردند و الآن در برابر این دینفروشی و ناموسفروشی ظریف و دولت و مسئولان ساکت هستند؟
باید همه فریاد بزنیم
آی علما به داد اسلام برسید
نسل آفتاب
@sunshinegeneration
هدایت شده از ذوالفقاریون
❌قیام مجلس و عدلیه
۱) مهمترین برنامهی دولت برای بازکردن گرههای اقتصادی، مذاکره است!
۲) فضای کشور بعد از خسارت محض برجام، باید برای مذاکره آماده شود.
۳) پیرمردهای پرحاشیهی دولت مثل آقایان عبدالعلیزاده و ربیعی وارد میشوند؛ یکی پالس مذاکره میدهد و دیگری «نمیشود» را صرف میکند! نقش جوانان جویای نام هم در تاختن به مخالفان بسیار پررنگ میشود!
۴) هرچقدر قیمتها در بازار بالاتر رود، نیاز مردم به مذاکره بیشتر خواهدشد! دلار و سکه هم افسار پاره میکنند!
۵) مکانیسم ماشهی غربگرایان علیه مخالفان مذاکره، نه بازار است و نه دلار؛ بلکه همان بورس کذائی است که در این دولت مدام رکورد میزند؛ درصورت نیاز به فشار بیشتر به مردم و به تبعش فشار بیشتر بر مخالفان، احتمال ریزشهای هولناک بورس در روزهای آینده دورازانتظار نخواهدبود!
۶) بعد از همهی این مقدمات، حالا نوبت به همهکارهی غیرقانونی دولت میرسد تا نظر دولت را به غرب منتقل کند؛ او هم بسان کارمندی که به مدیر گزارش میدهد، در داووس ظاهر میشود! مثل همیشه!
۷) ترامپ بعد از گردوخاک اولیه علیه ایران، پاسِ گل فوقالعادهای را دریافت کرده و هیهات که آن را از دست بدهد؛ او در یکی دو روز گذشته با لحنی کاملاً متفاوت، از ظرفیتهای ویژهی ایران و توافق با جمهوری اسلامی صحبت میکند! همینقدر خبیث!
۸) و احتمالاً در چند روز آینده و در نقطهی پایان این سناریو، آقای پزشکیان وارد میدان خواهدشد تا با همان ادبیات منحصربهفردش ضمن گرهزدن تمام مشکلات به تحریم، آقای ظریف را بهعنوان مسئول جدید مذاکرات با غرب معرفی کند! منتظر باشید!
آزموده را چقدر باید آزمود؟
بر فرض محال اگر مذاکره با آمریکا مشکلاتمان را حل کند، با تجربهی پیشینی که از تیم مذاکرهکنندهی دولت آقای روحانی وجوددارد، یقیناً آقای ظریف فارغ از اینکه مسئولیتش در دولت غیرقانونی است، هیچ توان و صلاحیتی برای مذاکره ندارد!
چاره چیست؟
اول) قیام قوهی قضائیه در قامت دیوان عدالت اداری برای اجرای قانون نسبت به معاون راهبردی غیرقانونی دولت. قطعاً نبود آقای ظریف بخش زیادی از این سناریو را از بین خواهدبرد.
این قوه با داشتن شهیدانی چون رازینی و مقیسه این ظرفیت را دارد که بازهم دربرابر فتنه و فتنهگران محکم بایستد.
دوم) قیام و مخالفت مجلس علیه هر مذاکرهای که منافع ملت ایران در آن لحاظ نشود و بهصورت خاص مذاکره با آمریکا!
مجلسِ قبل با دُز انقلابی کمتر، قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران را تصویب کرد که بارها تحسین «امامخامنهای» و صدالبته فریاد آقایان روحانی و ظریف را به دنبال داشت؛ یقیناً مجلس کنونی به طریق اولی میتواند با تصویب قانونی همچون گذشته، کشور را از این خطر بزرگ نجات دهد!
مگر اینکه:
اولاً این دو قوه آنقدر تأخیر کنند که باز «امامجامعه» مجبور به ورود شوند؛ ورودی که طبق شنیدهها در چند روز آینده بسیار محتمل است؛
ثانیاً کلیت این دو قوه همانند دولت، موافق مذاکره باشند که آنگاه باید به خدا پناه ببریم!
✍عباس بابائی ۵ بهمنماه ۱۴۰۳
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از ذوالفقاریون
🔰 خوابی سادهلوحانه یا برخوردی مزدورانه؟! (۳)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸یک نکته مهم دیگر این است که بحث مذاکره و توافق ایران با آمریکا در فضای دوقطبی کنونی جهانی که حاصل موضوعات مختلف از جمله جنگ اوکراین میباشد، باعث بدبینی یکی از دو جریان بینالمللی به ایران میشود که در آن فرصتهای مهمی دارد و این در حالی است که حسب تجربه تقلای ایران در باز کردن راه از مسیر آمریکا در وضعیت بنبست میباشد. بحث مذاکره با آمریکا که قطعاً به نتیجه نمیرسد، سبب میشود دولتهای قدرتمندی که جریان مقابل آمریکا را شکل دادهاند در مورد جدی بودن عزم ایران در همکاریهای دو و چندجانبه اقتصادی و... به تردید افتاده و وارد شراکتهای بزرگ با جمهوری اسلامی نشوند. بنابراین مذاکره با آمریکا یک بازی دو سر باخت برای ما و دو سر منفعت برای آمریکاست.
🔸آنان که امروز ما را به توافق ـ و توافق جامع ـ با آمریکا فرامیخوانند نوعاً در دو دهه گذشته سردمدار مذاکره با آمریکا بوده و در این راه اختیارات کافی هم داشتهاند، آنان باید قبل از هر چیز پاسخ دهند که تا اینجای کار، از مذاکره و توافق با آمریکا چه بهره قابل قبولی به کشور رساندهاند؟ و آیا تلاشهای آنان به اندازه یک گام به رفع خصومت آمریکا علیه ایران منجر شده است؟ قطعاً پاسخ این سؤالات برای آنان از دیگران روشنتر است. اما چرا علیرغم آن بر آن تأکید میورزند؟ پاسخ این هم چندان دشوار نیست. اگر به مقالات فراوان آنان نظر بیندازیم میبینیم که اصولاً هیچ اعتقادی به اینکه ایران باید در جایگاه یک قدرت بینالمللی یا منطقهای بایستد ندارند. آنان براساس مقالاتشان هیچ اعتقادی به اینکه نباید زیر بار تحمیلهای آمریکا رفت، ندارند. آنان به اینکه مردم ایران حق دارند علیرغم آمریکا، نظامات مورد نظر خود را برای اداره کشور انتخاب کنند، اعتقادی ندارند. امام راحل عظیمالشأن چه زیبا فرمودند
«خداوند آنان را که خواب آمریکا میبینند، بیدار کند.»
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
هدایت شده از اخبار ویژه
چهار آزمون آخرالزمانی
دیروز در حسینیه امام خمینی یکی از مهمترین سخنرانیهای «آقا» ایراد شد. یک «جهاد کبیر» واقعی؛ جهادی که چند سال قبل در تعریف آن فرمودند:
«جهاد کبیر» یعنی چه؟ یعنی اطاعت نکردن از دشمن، از کافر؛ از خصمی که در میدان مبارزهی با تو قرار گرفته اطاعت نکن. اطاعت یعنی چه؟ یعنی تبعیّت؛ تبعیّت نکن!»
مدتها بود که ایشان اینگونه به آمریکا و نگاه استکباریاش نپرداخته بودند؛ تبیین وجههی «استعمار»ی آمریکا و تشریح ابعاد سهگانهی آن بسیار قابلتامل بود و البته ناظر به رأیآوری ترامپی که نگاهش به غیر آمریکا، کاملاً نگاه «ارباب رعیتی» است!
با اینکه «امامخامنهای» نظرشان نسبت به مذاکره و معامله با شیطان بزرگ بارها اعلام شده بود، اما باز هم انذار دادند؛ انذاری حکیمانه برای تمام مدیرانی که در حسینیه بودند و نبودند.
اکنون و بعد از این فصلالخطاب، آزمونهای خطیری در پیش است:
۱) آقای پزشکیان سختترین آزمون عمرشان را در پیش دارد؛ چراکه در همین چندماه از عمر دولت، بارها ادعای اطاعت از رهبری را فریاد زدهاست؛ حال یا در آزمون ولایتپذیری مثل دوستان شهیدش سربلند میشود و یا خدایناکرده تسلیم خواست مشاوران جدیدش خواهدشد!
۲) آزمون مجلس چیزی کمتر از آزمون دولت نیست؛ اگر خدایناکرده دولت بخواهد مثل مذاکرات منتهی به برجام، رأساً و بدون درنظرگرفتن انذارهای حکیمانهی رهبری اقدام کند، آیا مجلس اراده و توان استفاده از قوهی نظارتی خود را دارد تا به ناگاه در برابر عمل انجامشده قرار نگیرد و اتفاقات تلخ و عبرتآموزی چون مجلس برجام محقق نشود؟
۳) قوهی قضائیه اما آزمونش از دو قوهی دیگر سختتر است؛ اگر قرار بر مذاکره باشد، همه میدانند که مذاکرهکنندهی ارشد، معاون راهبردی دولت، آقای ظریف است؛ همو که در جایگاه غیرقانونی و برخلاف نظرات «ولیّفقیه» اقدامات اولیهای را انجام داده است؛ اکنون که نظر «آقا» نسبت به مذاکره برای هزارمین بار از پشت بلندگو معلوم شدهاست، آیا قوهی قضائیه اراده و توانی برای اجرای قانون و عدالت نسبت به آقای ظریف دارد؟
۴) اما آزمون چهارم از سه آزمون قبلی هم سختتر است؛ انجام وظائف خطیر و پرهزینه در سطح ملی و تمدنی، نیاز به «مطالبهی نخبگانی» دارد. مطالبهای که برای مدیران انقلابی، پشتوانه، برای مدیران محافظهکار، تکاندهنده و برای مدیران غربگرا، تازیانه است!
آیا هزاران نفر از علما و اساتید فرهیخته حوزه و دانشگاه که به برکت انقلاب در فضای حقیقی و مجازی به وجاهتی رسیدهاند و صاحب تریبون شدهاند، به این باور میرسند که از جایگاه و اعتبار و کلام خود برای جلوگیری از یک «خسارت محض» دیگر هزینه کنند؟
✍حجت الاسلام والمسلمین عباس بابائی ۱۰ بهمنماه ۱۴۰۳
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
هدایت شده از 🏵️🔰باولایت تاظهور🔰🏵️
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیست و هشتم رجب حرکت کاروان امام حسین ع به سوی کربلا
#یاحسین بنویسید
هدایت شده از ذوالفقاریون
ترامپ در پی چیست؟
محمدكاظم انبارلويي
ترامپ وقتي صحبت ميكند، بهخوبي ميبينيم كه يك فرد يا يك نهاد پشت او حرف ميزند و او تنها لبخواني ميكند اين فرد كيست و آن نهاد كدام است؟
مراسم تحليف رياست جمهوري در قاب رسانهها اين پيام را به جهان مخابره كرده كه نهاد قدرت، نهاد ثروت و نهاد رسانه در آمريكا ادغام و به شدت در هم تنيده شده و جمع خبري آن شده ترامپ!
سخنراني ترامپ در داووس به لحاظ تحليل محتوا حرف هاي زيادي براي مردم آمريكا، مردم جهان و همپيمانان آمريكا داشت. داووس كجاست؟ داووس يك دهكده كوهستاني در شرق سوئيس است كه ژانويه هر سال قدرتمندان جهان، سياستمداران و ... را ذيل تيتر «مجمع جهاني اقتصاد» جمع ميكند تا بیایند حرفهاي خود را بزنند.
تحليل حرفهاي ترامپ نيات و فرآوردههاي فكري آن فرد و يا نهاد پشت سر ترامپ را نشان ميدهد. انصافا او در «لب خواني» مهارت فوقالعاده دارد.
ترامپ در داووس در حوزه اقتصاد چه گفت؟ حرف جديد او چه بود؟
ترامپ از فهم جديد آمريكا از تغيير «جغرافياي اقتصادي جهان» و تعيين مرزهاي جديد رونمايي كرد!
- او خطاب به سرمايهداران آمريكايي و سرمايهگذاران خارجي گفت: پيام من به كسب و كارها اين است بيايند محصول خود را در آمريكا توليد كنند.
- او گفت: اگر محصول خود را در آمريكا توليد نكنند به واردات محصولات آنها تعرفه ميبندم و ميلياردها دلار به خزانه وارد ميكنم.
- او گفت: عربستان حرف ما را گوش كرده و قرار است 600 ميليارد دلار در آمريكا سرمايهگذاري كند من به آنها گفتم اين كم است آن را به هزار ميليارد دلار افزايش بدهيد.
ترامپ با اين حرفها جنگ تعرفهها با چين و اروپا و برخي كشورها را اعلام كرده است.
ترامپ روي اعصاب اروپاييها پا گذاشته است حتي در مسايل سياسي آنها دخالت ميكند. بيربطگوئيهاي او در آمريكاي لاتين، ازجمله نامگذاري جديد براي خليج مكزيك و ادعاي مالكيت كانال پاناما و اعلام كانادا به عنوان يكي از ايالتهاي آمريكا ... ريخت جغرافيايي اقتصاد جهان را تغيير ميدهد.
ترامپ گفت: ستونهاي جامعه ما شكسته و از بين رفته، ما دولتي داريم که حتي يك بحران را نميتواند مديريت كند.
همه ميپرسند علت اين بدمستيها در سخنرانيهاي جنجالي چيست؟
پاسخ اين است كه او در همين اجلاس داووس اعلام كرده است: آمريكا 8 تريليون دلار كسري بودجه دارد.
او در همين نطق داووس فرياد زد: بالاترين نرخ تورم در تاريخ آمريكا را داريم تجربه ميكنيم. او گفت براي فرار از فلاكت اقدامات زير را با قدرت پيگيري ميكنم.
الف- اعضاي ناتو 5 درصد از توليد ناخالص داخلي را به هزينههاي دفاعي خود اختصاص دهند قبلا اين اختصاص دو درصد بود.
ب- از توافقهاي جهان مثل توافق آب و هوايي و سازمان بهداشت جهاني چون هزينهزاست بيرون ميروم. هر توافقي كه متضمن هزينه باشد خارج ميشوم.
ج – و ...
نطق او در داووس يك مقدار شبيه حرفهاي شاه آخر دوران سلطنت بود او گفت: قول ميدهم دولت ديگر كسي را شكنجه نكند.
قول ميدهم سانسورهاي دولتي را بردارم و آزادي بيان را در آمريكا تضمين كنم.
ترامپ اولين رئيسجمهوري است كه اعتراض ميكند شكنجه، سانسور و خفقان سياسي در آمريكا وجود دارد و دولتهاي پيشين به اين امر مبادرت ميورزيدند.
حرف تازه او در حوزه نظامي اين بود كه همجنسگرايان را از ارتش آمريكا اخراج ميكنم. در آمريكا فقط دو جنسيت وجود دارد ، مرد و زن!
برخي حرف او را اخلاقي و انساني دانستند اما او خوب ميداند يك ارتشي كه بخشی از مشکل جنسیتی دارند توان جنگيدن با هيچ كشوري را ندارند.
هر ناظر جهاني كه به اين نطق نگاه ميكند به سرعت نوعي «فرار از فلاكت» را ميبيند.
آمريكا در دوره ترامپ براي تغيير جغرافياي اقتصادي جهان به يك «جيببري» بينالمللي و بين قارهاي روي آورده است.
او مرزهاي قديمي اين جغرافيا را ميخواهد جابجا كند. قطعا اين جابجايي روي جغرافياي طبيعي و جغرافياي سياسي كشورها اثر ميگذارد و يك مقاومت جهاني را مطلبد.
مقاومت امروز در غرب آسيا با ركورد عمليات طوفانالاقصي دوره بالندگي قدرت خود را طي ميكند. اگر ترامپ به بدمستيهاي خود ادامه دهد «مقاومت منطقهاي» به يك «مقاومت جهاني» در برابر زيادهخواهيهاي امپرياليسم مبدل خواهد شد.
منطق ترامپ در داووس نشان ميدهد حاكميت در كاخ سفيد مشغول فرار از فلاكت، دست و پاي بيهوده ميزند.
در اوج رجزخوانيهاي ترامپ و تهديدات، تنبيهات، تطميعات يكباره يك بمب خبري روي گفتمان جديد تغييرات جغرافياي اقتصادي و مالي آمريكائيها آوار شد.
- ديپ سيك به سلطنت چت جي پي تي پايان داد.
- رونمايي از هوش مصنوعي ديپ سيك باعث سقوط ميليارد دلاري معاملات بازار سهام در آمريكا شد.
- اين بزرگترين سقوط ارزش تاريخ سهام آمريكاست.
- سقوط تريليون دلاري سهام غولهاي فناوري
- جنگ سرد ديجيتال و بازتعريف قدرت در عصر ژئواكونومي
- توسعه ديپ سيك چنين بازارهاي جهاني را سرخ پوش كرد.
ديپ
در دو روز گذشته، خبری لابلای اخبار گُم شد. و شما خیلی بهتر از من میدانید که هیچ بولد شدن و گُمشدنی در رسانه اتفاقی نیست. خبری اگر مدام توی چشمتان فرو شد یعنی یک عده دارند از جیب پول میدهند که خبر بچرخد. و البته خبری اگر ناگهان میان اخبار گُم شد، یعنی خبر، محبوبِ دلِ دستبهجیبهای پشت پرده نیست. و از قضا آن اخبار - آن اخبار گم شده - مهمتر از بریکینگنیوزهای آنچنانی هستند.
و اما آن خبر مهم چه بود؟ ابومحمد الجولانی - که دوست دارد احمد الشرع صدایش کنند - در حضور حلقهی وفاداران رسماً اعلام کرد تا چهار سال آینده رییسجمهور سوریه خواهد بود. دقت کنید که ریاستجمهوری خودش را «اعلام کرد». یعنی از نظرش این مسأله هیچ نیازی به رایگیری و رقابت انتخاباتی و باقی اضافهکاریها نداشت. فقط لازم بود عالیجناب تصمیم بگیرد و لطف کند نظرش را به اطلاع مردم برساند. مردم هم لازم نیست وقتشان را بابت رفتن به شعب اخذ رای تلف کنند. میتوانند در روز تعطیل استراحت کنند و انتخابِ رییسجمهور را بسپارند به فاتحان دمشق. به همین راحتی. جنابشان «رییسجمهور» شد بیکه انتخاباتی برگزار کند و نظر جمهور را درباره خودش بپرسد. آن هم نه برای شش ماه و یک سال محضِ گذراندن دوران انتقالی. برای چهارسال.
تا اینجا البته هیچ شگفتیِ خاصی در کار نیست. مثل روز روشن بود که از تروریست، دموکرات درنمیآید. معلوم بود که از خواهرخوانده داعش، صندوق رای درنمیآید. نقطهی شگفتِ ماجرا اما سکوت آنهایی است که یکخط درمیان از استبدادِ اسد میگفتند و خواهرخواندههای داعش را با «انقلاب مردم سوریه» سفیدشویی میکردند. مطلقاً هیچ صدایی از انقلابیهای دیروز بلند نیست که از «عفونتِ دیکتاتوری اسد» میگفتند و از «سوریه آزاد» پس از ریبرندینگِ جولانی. اسد هرچه بود، لااقل خودش را به ظاهرِ دموکراسی مقید میدانست. لااقل انتخاباتی برگزار میکرد که بعد بشود بر سر کیفیت برگزاریاش دعوا کرد. انتخاباتی برگزار میشد که یک عده به آن بگویند انتخابات فرمایشی. حالا اما این محمدخان ظواهر دموکراسی را هم به زیر کشیده. همو که از ریبرندینگش میگفتند، حالا هم شیعه میکُشد، هم تخریب مکانهای مقدس شیعی را در دستور کار دارد و هم بیتعارف انتخابات را تمسخر میکند. از ریبرندینگ فقط کتشلوار و کرواتش را دارد. در کجا؟ در «سوریهی آزاد». شگفت اینجاست که هیچ صدایی از دموکراتهای شیک و پیک ایرانی بلند نیست. همانها که فردای پیروزی جولانی، برایش پیام تبریک فرستادند. همانها که سوریهی تحت اشغال النصره را «سوریه آزاد» خواندند. همانها که سرنوشت سوریه را برای ایران آرزو کردند.
«جولانی خودش را رییسجمهور چهار سال آینده اعلام کرد». چرا این خبر باید برود توی پوشهی «اخبار گم شده» در ایران؟ چون مخاطب فارسیزبانی که یک عمر برایش رویای «فردای براندازی» ساختند نباید تصوراتش بهم بریزد. باید سرش زیر برف بماند. فانتزیها نباید خراب شوند. ساختمانِ دروغها نباید فروبپاشد. باید برای مخاطب ایرانی، تکرار تجربهی «سوریهی آزاد» در ایران، نه یک کابوس، که یک آرزوی شیرین باشد. از این جهت است که اخبار دولت جولانی تا اطلاع ثانوی به پوشهی «اخبار گُم شده» ارجاع خواهد شد. شوخی که نیست. فعالان صنعت اپوزسیون اجازه نمیدهند یک عمر رویابافیشان، با یک مُشت خبر تبدیل شود به باد هوا.
هدایت شده از میرعباس صفوی
کروبی و خاتمی بهانه بود؛
مسالهی انصاری خود مجید انصاری بود! تلویزیون هنوز مرد زمانش نشده است!
🔺️تجربه نشان میدهد مجید انصاری که اینک معاون حقوقی رئیس جمهور است در امر سیاسی فاقد عدالت و نجابت و تحفظ لسانی است اما رسانه ملی در برنامهای یکطرفه او را به عنوان میهمان دعوت کرد و او هم سعی کرد که مثل گذشته ضوابط اخلاقی و قوانین جاری را در "فرصت به غنیمت در آمده" زیر پا بگذارد!
🔺️مجید انصاری خودش جزو آشوبگران خیابانی فتنه ۸۸ بود؛ چه انتظاری از او داریم که برای پاک کردن این سابقهی زشت خیابانی و شورش خودش علیه جمهوریت و صندوقهای رآی، سوابق سوء سران فتنه را هم روی آنتن زنده سفید نسازد؛ در واقع کروبی و خاتمی بهانهی انصاری بود خود مجید انصاری نشانه بود!
✔️اما نکتهی پایانی اینکه، من نمیگویم این افراد را به تلویزیون راه ندهند خیر! تنهایشان نگذارند؛ این افراد را اگر تنها روی آنتن ببرند هم آنتن را خراب میکنند هم خودشان را خراب میکنند هم سپهر عمومی را خراب میکنند؛ نتیجه اینکه تلویزیون هنوز مرد زمان خود نیست!
✍ دکتر مجتبی زارعی؛(عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی)
هدایت شده از ذوالفقاریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه دو پرچم در جهان
در بعد قدرت و پیشرفت
┄┅═✧☫✧●زاغ سیاه●✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛@zaghsiah🐦⬛═┅┄