eitaa logo
گورستان سَطل‌بردارها
560 دنبال‌کننده
468 عکس
148 ویدیو
0 فایل
میناب ۱۶۸ در این کانال، سطل‌عن‌طلب‌ها با زبانی صریح و بدون تعارف گاهی توهين‌آميز دنبال می‌شوند. اگر با این فضا همسو نیستید، لطفاً از عضویت در کانال خودداری کنید. لینک چنل تلگرام پرایوته برای دریافتش PV پیام بدید @IGelom
مشاهده در ایتا
دانلود
آخه ناپاک پاپتی غرب‌پرست! می‌گید با گوشی آمریکایی و لباس لویی‌ویتون می‌رید راهپیمایی و تجمع؟ فریاد مرگ بر آمریکا می‌زنید؟ خب کثافت چه ربطی داره؟! مثل نوار صوت خراب این بولشتای سازمان يافته‌ رو مدام تکرار می‌کنید! این مثل این می‌مونه که بگی کسی که با ماشین آمریکایی راه میفته، حق نداره از حمله اتمی آمریکا به ژاپن ناراحت باشه! یا کسی که با لباس آلمانی می‌ره خیابون، حق نداره هیتلر رو محکوم کنه!
گورستان سَطل‌بردارها
آخه ناپاک پاپتی غرب‌پرست! می‌گید با گوشی آمریکایی و لباس لویی‌ویتون می‌رید راهپیمایی و تجمع؟ فریاد م
فرق ضرورت با پذیرش سلطه آمریکا با زور و جنگ و کودتا، خودش رو به عنوان هژمون جهانی مطرح کرده. ما نه از سر علاقه وافر، که الردی و دیفالت باید از ساخته‌هاش استفاده کنیم. اگه یک کشور مستقل دیگه‌ای این زیرساخت‌ها رو داشت، با آغوش باز می‌رفتیم سمتش!
گورستان سَطل‌بردارها
فرق ضرورت با پذیرش سلطه آمریکا با زور و جنگ و کودتا، خودش رو به عنوان هژمون جهانی مطرح کرده. ما نه ا
این چه منطقی که دارید؟ یا چون از یه اپ خارجی استفاده می‌کنیم، باید جلوی جنایاتش زانو بزنیم و سکوت کنیم؟ حق نداریم به قاتلِ ملتمون اعتراض کنیم؟ می‌آد مردممون کشته، قبل‌تر هم بمب شیمیایی به صدام می‌داد تا بچه‌هامون ذوب بشن، ما می‌گیم مرگ بر آمریکا، همون‌جوری که یه آواره فلسطینی می‌گه مرگ بر اسرائیل و با موبایل ساخت همون رژیم ازش فیلم می‌گیره.
هدایت شده از فریم
همش دروغ بود @fraame
«دولت محترم با اینترنت طبقاتی و نت پرو میلیونی، ملت را تحقیر نکنید؛ مثل آبان ۹۸ اقدامات ناسنجیده خود را به رهبری و حکومت اسلامی ایران رَوا ندارید»
آتش‌بسی که نقض نشده رو میشه نقض کرد ولی آتش‌بسی که خودشو میزنه به نقض نشدن رو نه. پوریای اَمّای چهارم
هدایت شده از پیرمرد
جمهوری اسلامی، استاد انجام دادن کار های بزرگ، و بحران‌سازی از مسائل جزئی و بی ارزشه. مثلا جلوی این همه تحریم می‌ایسته و توی اوج مشکلات اینهمه رشد رشد علمی و صنعتی رقم میزنه، ولی از چیزی مثل حجاب بحران ملی درست میکنه. در مبارزه رو در رو با دو ابرقدرت اتمی اینهمه حماسه خلق میکنه، بعد از چیز ساده ای مثل اینترنت بحران ملی درست میکنه. درصورتی که با توضیح دادن و صحبت کردن با مردم خیلی از این مسائل حل میشه و مردم اعتماد میکنن واقعا. من دلم میسوزه که جمهوری اسلامی این بلا رو سر خودش میاره و به مهم ترین سرمایه خودش اینجور ضربه میزنه. خب آخه چته؟ خودت مثل آدم، بیا حرف مردمت رو گوش بده تا مجبور نشن برای شنیده شدن صداشون دست به دامن بیگانه بشن. خودت مرجع مردمت باش. خودت صدای مردمت باش. مردمی که انقدر پای تو هستن و بخاطرت هزینه میدن.
هدایت شده از پیرمرد
با بند بند وجودم ازت متنفرم داداش. هم از تو، هم از تمام کسایی مثل تو. ریدم تو مرام و منش تون. ریدم تو اون فرهنگی که شما ها رو پس انداخته. ریدم به سر تا پاتون که برای زن زندگی آزادی، 4 ماه و خرده ای تعطیل کردین، ولی بخاطر 160 نفر شهید مینابی حتی یه تسلیت نگفتید (لااقل من نشنیدم) و سمت قاتل مردمتون وایسادید. ریدم به اون فکر نداشته تون که برای عقیده تون حاضر نشدید چندماه تحمل کنید و زود برگشتید. ریدم تو قیافه تو، و اون رفیق حال بهم زنت، و اون زن حال بهم زن ترش، و تمام کسایی که با شما کار میکنن و متاسفانه قبلا ما هم نگاهتون میکردیم و دوستتون داشتیم. پ ن برای کسایی که وصل نیستن: این بزرگوار ها خیلی وقته برگشتن. این ویدیو نمیدونم چندمشونه.