#مقتل_مستند
⚫️ #سم_دادن #ام_فضل به امام جواد(سلام الله علیه) با فریب #معتصم و عاقبت #ام_فضل ...
▪️معتصم پیوسته راهى می جست كه حضرت جواد(سلام الله علیه) را از میان بر دارد. می دانست ام الفضل با حضرت جواد( سلام الله علیه) میانه خوبى ندارد یكى به جهت اولاد نداشتن از آن جناب، دیگر بواسطه حسادت شدیدى كه نسبت به مادر حضرت امام علی النقى( سلام الله علیه) می ورزید. زیرا حضرت جواد( سلام الله علیه) او را بر ام الفضل مقدم می داشت. معتصم به ام الفضل پیشنهاد كرد كه حضرت جواد (سلام الله علیه) را مسموم كند.
▪️ ام الفضل قبول كرد سمى را در انگور رازقى جاى داد و در مقابل امام گذاشت. همین كه حضرت جواد( سلام الله علیه) از آن انگور میل كرد ام الفضل شروع به گریه نمود. امام فرمود: چرا گریه می كنى؟ خدا تو را گرفتار دردى كند كه خوب شدنى نباشد و بلائى گرفتار شوى كه پوشیدنى نباشد.
🔹ام الفضل مبتلا به دردى در مستورترین عضو بدن خود شد و به همان درد به بواسیر مبتلا شد و به جهنم واصل گشت
▪️حضرت جواد سلام الله علیه در سال 220 هجرى روز سه شنبه پنجم ذی حجه از دنیا رفت.
بیست و چهار سال و چند ماه داشت زیرا در سال 195 به دنیا آمده بود.
--------------------------------------------
🔻 متن عربی:
🔸إِنَ الْمُعْتَصِمَ جَعَلَ یَعْمَلُ الْحِیلَةَ فِی قَتْلِ أَبِی جَعْفَرٍ ع وَ أَشَارَ عَلَى ابْنَةِ الْمَأْمُونِ زَوْجَتِهِ بِأَنْ تَسُمَّهُ لِأَنَّهُ وَقَفَ عَلَى انْحِرَافِهَا عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ ع وَ شِدَّةِ غَیْرَتِهَا عَلَیْهِ لِتَفْضِیلِهِ أُمَ أَبِی الْحَسَنِ ابْنِهِ عَلَیْهَا......
انکار حدیث = کفر به خدا
✔️ عَنْ جابِرٍ، عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ: إِنَّ حَدِيثَنا صَعْبٌ مُسْتَصْعَبٌ، أَجْرَدُ ذَكْوَانُ، وَعْرٌ شَرِيفٌ كَرِيمٌ، فَإِذا سَمِعْتُمْ مِنْهُ شَيْئاً وَ لَانَتْ لَهُ قُلُوبُكُمْ فَاحْتَمَلْتُمُوهُ فَأَحْمَدُوا اللهَ عَلَیهِ، وَ إِنْ لَمْ تَحْتَمِلُوهُ وَ لَمْ تُطِيقُوهُ فَرُدُّوهُ إِلَی الْإِمَامِ الْعَالِمِ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ:، فَإِنَّمَا الشَّقِيُّ الْهـَالِكُ الَّذِي يَقُولُ وَ اللهِ ما كانَ هَذَا. ثُمَّ قَالَ: يا جابِرُ، إِنَّ الْإِنْكارَ هُوَ الْكُفْرُ بِاللهِ الْعَظِيمِ.
جابر گويد: امام باقر سلام الله عل فرمود🔻
به درستي كه حديث ما اهل بيت بسي دشوار،سنگين، باطراوت، پاک و نوربخش است و در عين سختي آن، شريف و كريم است. پس اگر برخي از احاديث ما را شنيديد و دل هایتان براي آن نرم شد، و آن را پذیرفتید، خداوند را (بر این نعمت) سپاس گوييد، و اگر تاب تحمّل آن را نداشتيد (علمش را) به سوي امام عالِم از آل محمّد برگردانید(واگذار کنید)، زیرا بدبخت و هلاك شده كسي است كه بگويد: به خدا قسم، اينچنين نيست (و درست نميباشد و آن را تکذیب کند). آنگاه حضرت فرمود: اي جابر! انكار همان كفر نسبت به خداوند بزرگ است.
📚 بصائر الدرجات، ص ۲۲
✍ توضیح: این حدیث شریف ردی است بر کسانی که هر حدیثی (و لو ضعیف) که با نفس آنها و مذاقشان سازگار است قبول میکنند و هر حدیثی (و لو موثق) که به مذاقشان خوش نیاید را به بهانه های مختلف یا توجیه و تاویل میکنند و یا رد میکنند تا بتوانند به راه باطل خودشان ادامه دهند.
#انکار_حدیث
#عرضه_ی_حدیث
#شرح_الحدیث
#فقیه
#صعب_مستصعب
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 شیوه اقامه نماز پر فضیلت دهه اول ذی الحجه...
📣 دنیا تمام نمی شود تا اینکه...
✳️َ عَنْ حَرِيزٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع يَقُولُ: لَنْ تَذْهَبَ الدُّنْيَا حَتَّى يَخْرُجَ رَجُلٌ مِنَّا أَهْلَ الْبَيْتِ يَحْكُمُ بِحُكْمِ دَاوُدَ وَ لَا يَسْأَلُ النَّاسَ بَيِّنَةً.
🚩 امام صادق سلام الله علیه فرمودند🔻
دنیا از بین نمی رود تا اینکه مردی از ما اهل بیت قیام می کند که به شیوه ی حضرت داوود قضاوت می کند و حکم می دهد و از مردم شاهد نمی خواهد.
📚 بصائر الدرجات، ص: 258
#علم_امام
#علم_اهل_بیت
#قضاوت
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
⭕️ آنچه که انبیاء هم نمی دانند...
✳️ِ عَنْ أَبِي حَمْزَةَ الثُّمَالِيِّ عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ع قَالَ: قُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ الْأَئِمَّةُ يَعْلَمُونَ مَا يُضْمَرُ فَقَالَ عَلِمْتُ وَ اللَّهِ مَا عَلِمَتِ الْأَنْبِيَاءُ وَ الرُّسُلُ ثُمَّ قَالَ أَزِيدُكَ قُلْتُ نَعَمْ قَالَ وَ تُزَادُ مَا لَمْ تُزَدِ الْأَنْبِيَاءُ.
🚩 ابوحمزه ثمالی گوید به امام سجاد سلام الله علیه عرض کردم🔻
فدایت شوم ائمه آنچه که در ذهن ها و ضمیر هاست را می دانند؟ حضرت فرمود: به خدا قسم من آنچه که انبیاء و رسولان می دانند را می دانم. سپس فرمود: بیشتر بگویم؟ گفتم: بله؛ فرمود: به ما چیز هایی (از علم) اضافه می شود که به انبیاء هم اضافه نمی شود.
📚 بصائر الدرجات، ص: 242
#علم_امام
#علم_اهل_بیت
#علم_غیب
#فضیلت_بر_انبیاء
✔️ مبلغ احادیث، بهتر از هزار عابد....❗️❗️
💠 عَنْ مُعَاوِيَةَ بْنِ عَمَّارٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السّلام)، رَجُلٌ رَاوِيَةٌ لِحَدِيثِكُمْ يَبُثُّ ذَلِكَ إِلَى النَّاسِ وَ يُشَدِّدُهُ فِي قُلُوبِ شِيعَتِكُمْ وَ لَعَلَّ عَابِداً مِنْ شِيعَتِكُمْ لَيْسَتْ لَهُ هَذِهِ الرِّوَايَةُ أَيُّهُمَا أَفْضَلُ قَالَ: رَاوِيَةٌ لِحَدِيثِنَا يَبُثُّ فِي النَّاسِ وَ يُشَدِّدُ فِي قُلُوبِ شِيعَتِنَا أَفْضَلُ مِنْ أَلْفِ عَابِدٍ.
🔸 معاویه بن عمار می گوید: به امام صادق (سلام الله علیه) عرض کردم کدام از این دو مرد بهترند؟ مردی که راوی احادیث شماست و نزد مردم احادیثتان را نشر می دهد و در قلوب شیعیانتان آن احادیث را تقویت می کند (قلوب شیعیانتان را با آن احادیث محکم
می کند) و چه بسا مردی عابد از شیعیانتان باشد که توفیق نقل احادیث را نداشته باشد.
فرمود: راوی احادیث ما که در بین مردم احادیث را نشر می دهد و باعث تقویت قلوب شیعیانمان می شود از هزار عابد بهتر است.
📚 بصائر الدرجات، ص: 7
📚 الکافی (اسلامیة)، ج ۱، ص ۳۳
#تبلیغ_دین
#فضیلت_فقیه
#حدیث
📖 #تأويل_آیات
سوره مباركه فصّلت
درباره ائمه معصومین علیهم السلام
از تفسیر برهان
📖 صفحه:۳
🚩 در اعمال روز جمعه:
🟢 خود را از كارهاي دنيا فارغ سازد و مشغول به آموختن مسائل دين خود شود.
🔸 نه آنكه روز جمعه را صرف كند به سير و گشت و تفرّج در باغها و مزارع مردم و مصاحبت با اراذل و بيعاران و مسخره گي و عيب گوئي مردمان و خنده هاي قهقهه و خواندن اشعار و خَوْض در باطل و امثال اينها كه مفاسدش زياده از آنستكه ذكر شود.
🔹 و از حضرت صادق ( سلام الله علیه ) منقول است كه اُفّْ باد بر مسلماني كه در هفته روز جمعه را صرف آموختن مسائل دين خود نگرداند و براي اين امر خود را از كارهاي ديگر فارغ نسازد.
📚 مفاتیح الجنان
#علامه_زرآبادی
🔵جناب ایه الله حاج سید محسن خرازی از مرحوم حاج شیخ مجتبی قزوینی نقل می کند🔻
اگر ما امثال سید موسی زرآبادی را ندیده بودیم معنویاتی که از سید بحرالعلوم نقل می شود را باور نمیکرد یم.
🔰روزنه هایی از عالم غیب.ص۱۸۱
⛔️ اختراعِ دعا و دستور العمل
🔹 یکی از مسائلی که در معارف تشیع بسیار به آن اهمیت داده شده، مسأله "دعا" میباشد. دعا یکی از قویترین سلاحهای مؤمنین است که عجایب بسیار در انس با آن نهفتهست. پیشتر برخی آداب دعا گذشت. اما گاهی مشاهده میشود که برخی نسخههای معنوی که از طرف دعانویسان یا کاتبان حرز صادر میشود، ترکیبی از عباراتی مَندرآوردی است.
این یکی از اشکالات اساسی به دعانویسان میباشد. حال به این روایت توجه نمایید🔻
عَنْ أَبِي اَلْقَاسِمِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ يَعْقُوبَ عَنْ عَلِيِّ بْنِ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَنْ زِيَادٍ اَلْقَنْدِيِّ عَنْ عَبْدِ اَلرَّحِيمِ اَلْقَصِيرِ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى أَبِي عَبْدِاَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فَقُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنِّي اِخْتَرَعْتُ دُعَاءً فَقَالَ دَعْنِي مِنِ اِخْتِرَاعِكَ...
✍🏻 حاصل آنکه راوی گوید خدمت امام صادق سلام الله علیه رسیدم و عرض کردم فدایت شوم، من دعایی از خود اختراع کردم. امام فرمودند🔻
اختراعت را کنار بگذار. (یا بدین معنا که: من نیازی به اختراعت ندارم)
این روایت در سه کتاب مهم شیعه نقل شده:
📚 الکافی، ط_الاسلامیه، ج ٣ ص ۴٧۶
📚 تهذیب الاحکام، ج ١ ص ١١۶
📚 کتاب من لا یحضره الفقیه، الإسلامية، ج ١ ص ٥٥٩
🔻 مجلسیین رحمهماالله ذیل این روایت بیانی با مضمونی مشترک دارند که حاصلش این است:
«این روایت دلالت بر نهی از دعای ساختگی دارد. یا حمل بر کراهت میشود، چون روایت دستور به دعا عام است و انسان خود نیز میتواند دعا نماید. مگر در موردی که انسان با صفات و اسماء الله آشنا نباشد، لذا ممکن است چیزی بگوید که جایز نباشد، یا در دعای خود نسبتی ناروا به ساحت خداوند متعال بدهد. و شکی نیست که دعایِ روایی بهتر است و اولویت با آن است. خصوصا وقتی که به ادعیه معصومین علیهم السلام دسترسی باشد. یا میتوان گفت این روایت دال بر تشویق به تعلیم از اهل بیت علیهم السلام است.»
متن عربی عبارات فوق:
➖روضة المتقین، ج ٢ ص ٨٢٠:
یدل ظاهرا علی النهی عن اختراع الدعاء و حمل علی الکراهة لعموم الأمر بالدعاء إلا فیمن لا یعرف الله و صفاته العلیا، فربما یتکلم بما لا یجوز له، و لاریب أن الدعاء بالمنقول أولی، و یمکن أن یکون مراده الدعاء لقضاء الحاجة.
➖ملاذ الأخيار، ج ١ ص ۴٣٣:
قوله عليه السلام: دعني من اختراعك كأنه ضمن معنى الإعراض، بأن يكون "من "بمعنى "عن" و ظاهره المنع من إنشاء الدعاء و كأنه على الكراهة، لا سيما عند إمكان سماع الدعاء عن الإمام.
أو هو تحريص على التعلم، و إلا فقد ورد في الأخبار الكثيرة جواز إنشاء الدعاء، بل ورد: خير الدعاء ما جرى على لسانك.و إن احتمل أن يكون المراد من الأدعية المنقولة.
✅ نتیجه تا بدینجا این است که با وجود ادعیه معصومین علیهم السلام، از خود دعا اختراع نکنیم و بهتر است از ادعیه روایی بهره ببریم. خصوصا زمانی که حاجتی داریم و میخواهیم با آداب و بر طریق سنت طلب حاجت نماییم. چه اینکه در ادامه روایت مذکور نیز قرینهای بر این ادعا یافت میشود.
🔺امام سلام الله علیه بعد از نهیِ راوی از اختراع میفرمایند:
"إِذَا نَزَلَ بِكَ أَمْرٌ فَافْزَعْ إِلَى رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ... " (هرگاه امر مهمی برایت پیش آمد به رسول خدا صلی الله علیه و آله پناهنده شو.) سپس امام علیه السلام دستور به نمازِ حاجتی میدهند .
اینکه امام سلام الله علیه میفرمایند: "هرگاه امر مهمی برایت پیش آمد بما پناهنده شو." ظاهرا مقصود این است که در امور سخت و حوائج مهم برای بهتر نتیجه گرفتن، با روش ما طلب حاجت کن و بجای اینکه به اختراع خودت تکیه کنی، ببین ما برای طلب حاجت چه آدابی بیان فرمودهایم. و همانطور که علامه مجلسی رحمه الله در متن فوق اشاره نمودند، این بمعنایِ منع دعای شخصی نیست که نتوانیم هیچ دعایی جز دعای روایی بر زبان آوریم. اما نباید دعای خود را بر دعای معصوم مقدم بداریم، یا با وجود دعایی که معصوم بیان فرمودند، نباید دعای خود را ترویج و معرفی کنیم. پس بهتر است در امور عبادی به روش و دستور اهل بیت علیهم السلام عمل نماییم که هم دقیقتر است، هم اثرش بیشتر است، هم مرضی خداوند متعال است.
* #جابر_بن_یزید_جعفی #امام_باقر
💠 اسرار اهل بیت علیهم السلام
🔻جابر بن يزيد جعفي مي گويد امام باقر علیه السلام هفتاد هزار حديث به من آموخت که به کسي نگفتم و نخواهم گفت. روزي به امام باقر عليه السلام عرض کردم فدايت شوم بار سنگين و بزرگي را بر دوش من گذاشتيد به واسطه ي اسراري که برايم بيان نموديد مطالبي از اسرار به من گفته ايد که سينه ام تاب تحمل آن را ندارد و محرمي ندارم تا به او بگويم و نزديک است ديوانه شوم. امام فرمود: به [کوه و] صحرا برو و چاهي بکن و سر در دهانه چاه بگذار و در خلوت چاه بگو: حدثني محمد بن علي بکذا وکذا
(بحار الأنوار، ج 46، ص: 340)
🏴 #آجرڪالله_یابقیةالله
فرا رسیدن سالروز شهادت جانسوز ستارهی پنجم آسمان امامت و ولایت حضرت باقر العلوم امام محمد ابن علی سلام الله علیه را به محضر مقدّس امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف و همه شیعیان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام تسلیت عرض مینمائیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مهم برای اهل دقت 🔺
🎞 اونی که ما گفتیم بخون و اضافه و کم نکن❗️
🎤 استاد #بندانی_نیشابوری
💭 عرفان صحیح و سلوک حقیقی 💭
عرفان صحیح ، عرفانی است که مستندِ به آیات و روایات و سیره ائمه اطهار علیهم السلام باشد ، و عارف باید بتواند تمام هرآنچه را که به عنوان عرفان میگوید را مستند به آیات و روایات بکند وگرنه تبعیت از او جواز دینی و روایی ندارد ...
چطور میشود کسی مدعی بشود که در آیات و روایات راه و روش سیر و سلوک تبیین نشده است و ما محتاجِ این و آن هستیم!
مستفاد از آیه إکمال «اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ» آیا غیر از جامعیت دین و تبیین تمام امور در دین است؟؟
سلوک حقیقی سلوکی است که محتوای آن عمل به شریعت و تبعیت محض از دستورات روایی باشد، در سلوک حقیقی پرهیز میشود از دستوراتی که از غیر طریق دین رسیده و سلیقه های شخصی که اختراعات شخص است در این سلوک راهی ندارد.
در روایات ما نحوه سیر سالک و حتی عدد اذکار و دستورالعمل های مختلف برای انسان ها ذکر و تبیین شده است و کافی است سراغ روایات برویم و یا به عالمان ربانی و راویان حدیث رجوع بکنیم تا سلوک مرضی معصوم سلام الله علیه را نشانمان بدهند ...
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 #عرفه فيضی دارد که از دو مکان منتشر میشود: #کربلا و عرفات.
📢 بابی که از امام حسين(ع) در عرفه گشوده میشود، مهمتر از بابی است که در عرفات گشوده میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ «بنابر روایات، بابی که از امام حسين(ع) در عرفه گشوده میشود، مهمتر از بابی است که در عرفات گشوده میشود.
... عرفه غير از فيض زمانی، يک فيضی هم دارد که از دو مکان (کربلا و عرفات) منتشر میشود.
در اين فيوضاتی که منتشر میشود ما هم میتوانيم شريک باشيم. ما هم با دلمان میتوانيم در آن صحنهها باشيم. البته هر کس به اندازه خودش سهم و درجه دارد... . آن بیقراری است که مهم است. اگر کسی دلش از محيط، کنده شده باشد و دلش در عرفه و در کربلا باشد ان شاء الله در ثوابها شريک است...
عرفه روزی است که انسان بايد به معرفت برسد و با زوار امام حسين(ع) و اهل عرفات شريک شود. دلش آنجا باشد».
◀️ «در دريای ظلمانی و امواج فتنههای شياطين، تنها چراغ و پناهْ وجود مقدس سيدالشهدا(ع) است. در روز عرفه خودمان را به آن حضرت برسانيم. محور سلوک و تهذيب ما زيارت سیدالشهداست».
◀️ «در روز عرفه، زيارت سيدالشهدا(ع) جزء اعمال اصلی است که نبايد فراموش شود. حتی از راه دور هم باشد؛ چه بسا از راه نزديک بيشتر قبول کنند. جواب حضرت هم میرسد...
دومين کار اين است که در روز عرفه، دعاهاي عرفه را هم بخواند، بهخصوص دعايی در صحيفه است که در آن قسمت عمدهاش دعا برای امام زمان(عج) است. اصل دعای بعدازظهر عرفه را #صلوات قرار بدهيد و دعا بر امام زمان(عج). بقيه حاجات، فرع بشوند.»
◀️ «ما در روز عرفه بايد خودمان را به عِتْق از آتش جهنم برسانيم. در روايت، وارد شده که اگر کسی در ماه رمضان آمرزيده نشد، بايد منتظر روز عرفه باشد. پس بايد خودمان را برای روز عرفه آماده کنيم.
در عرفه چه کار بايد کرد که به خدا برسيم، درحالی که در عرفات نيستيم؟ روايت آمده است که فردی به حضرت عرض کرد که من نتوانستم به مکه بروم و به کربلا رفتم. حضرت فرمود: تو کم نياوردی. طرف برايش جای سؤال شد. حضرت طوری از فضيلت کربلا گفتند که فضيلت عرفات محو شد...».
☑️ @mirbaqeri_ir
👌برای انجام کاری بین دو امر ...
▪️الإمامُ الكاظمُ سلام الله علیه : إذا مَرَّ بكَ أمرانِ لا تَدريأيُّهُما خَيرٌ وأصوَبُ ، فانظُرْ أيُّهُما أقرَبُ إلى هواكَ فخالِفْهُ ؛ فإنَّ كَثيرَ الصَّوابِ في مُخالَفَةِ هَواكَ .
🔸امام موسیكاظم سلاماللهعلیه میفرمایند:
هرگاه دو كار برايت پيش آمد كه ندانستى كدام يك بهتر و درست تر است، بنگر كه كدام يك از آنها به هوس تو نزديكتر است، با همان مخالفت كن؛ زيرا درست هاى بسيارى در مخالفت كردن با هواى نَفْست نهفته است.
📚تحف العقول : 398.
👌 #پنج_گنج
✍امام محمد باقر سلام الله علیه خطاب به جابر بن یزید جُعفی میفرمایند:
«ای جابر! تو را به پنج چیز وصیت میکنم...
⇦ اگر مورد ستم قرار گرفتی، ستم نکن
⇦ اگر به تو خیانت کردند، تو خیانت نکن
⇦ اگر تو را تکذیب کردند، خشم نگیر
⇦ اگر تو را ستایش کردند، دلخوش نشو
⇦ و اگر تو را سرزنش کردند، دلگیر مشو
بلکه درباره آنچه گفتند فکر کن!
اگر دیدی آنچه میگویند راست است ، خود را اصلاح کن. و اگر دیدی درست نیست، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین، از ثوابهای او به تو میدهند و از گناهان تو کم کرده ، در نامه اعمال او قرار میدهند»
📚 بحارالأنوار ، ج۷۵ ، ص۱۶۲
📣 آثار ولایت امیر المؤمنین سلام الله علیه
✳️ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْقُطْبِيِّ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع قال قال رسول الله ص: إِنَّ الرَّوْحَ وَ الرَّاحَةَ وَ الرِّضْوَانَ وَ الْبِشْرَ وَ الْبِشَارَةَ وَ الْحُبَّ وَ الْمَحَبَّةَ لِمَنِ ائْتَمَّ بِعَلِيٍّ وَ وَلَايَتِهِ وَ سَلَّمَ لَهُ وَ لِلْأَوْصِيَاءِ مِنْ بَعْدِهِ حَقّا.
امام صادق سلام الله علیه از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل کرده اند که فرمودند🔻
همانا شادمانی و آسایش روح، حس رضایت، خوشرویی و خوشحالی، و دوست داشتن و محبت از آن کسی است که به علی علیه السلام و ولایتش اقتدا کند و حقیقتا تسلیم او و اوصیاء و امامان بعد از او باشد.
📚 بصائر الدرجات، ص: 53
📚 فضائل الشيعة، ص: 33
#ولایت
#امیر_المؤمنین
#عید_غدیر
قدر نشناسی احادیث
[معانی الأخبار] أَبِی وَ ابْنُ الْوَلِیدِ عَنِ الْحِمْیَرِیِّ عَنِ ابْنِ أَبِی الْخَطَّابِ عَنِ النَّضْرِ بْنِ شُعَیْبٍ عَنْ عَبْدِ الْغَفَّارِ الْجَازِیِّ قَالَ: حَدَّثَنِی مَنْ سَأَلَهُ یَعْنِی الصَّادِقَ علیه السلام هَلْ یَکُونُ کُفْرٌ لَا یَبْلُغُ الشِّرْکَ قَالَ إِنَّ الْکُفْرَ هُوَ الشِّرْکُ ثُمَّ قَامَ فَدَخَلَ الْمَسْجِدَ فَالْتَفَتَ إِلَیَّ وَ قَالَ نَعَمْ الرَّجُلُ یَحْمِلُ الْحَدِیثَ إِلَی صَاحِبِهِ فَلَا یَعْرِفُهُ فَیَرُدُّهُ عَلَیْهِ فَهِیَ نِعْمَةٌ کَفَرَهَا وَ لَمْ یَبْلُغِ الشِّرْکَ.
عبد الغفّار جازی گوید🔻
کسی برایم گفت که از امام صادق سلام الله علیه پرسیدم:
آیا کفری هست که به سر حدّ شرک نرسد؟
فرمود: البتّه کفر همان شرک است، سپس برخاست و وارد مسجد شد، و نگاهی به من افکند و فرمود: آری، شخص حدیثی را برای دوستش میبرد، او قدرشناسی نمی کند و آن را بر میگرداند؛ پس این نعمتی است که کفران نموده، ولی به سر حدّ شرک نرسیده است.
معانی الاخبار،ص۱۳۷-۱۳۸، ب ۶۷ ،ح ۱
21.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ #امام_زمان_مارا_فراموش_نمیکند را
ببینید و به اشتراک بگذارید.