به حق شهدا عجل لولیک الفرج...:
بمناسبت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت حاج
قاسم سلیمانی
، بسیج خواهران شریفیه....
✏️مسابقه بزرگ نقاشی✏️
⬛️◼️◾️ویژه کودکان (۵ تا ۱۲ سال)
موضوع:
🔹ایام فاطمیه
🔹حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی
تصویر نقاشی خود را به همراه نام و نام خانوادگی، سال تولد، نام شهر و شماره همراه به آیدی زیر ارسال کنید👇
@Ya_fatemeh_1400
مهلت ارسال: ۱۹ دی ۱۴۰۰
به نفرات برگزیده به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.
#مسابقه
#حاج_قاسم
#شهید_سلیمانی
#دهه_بصیرت
#تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#کانال_اخبار_شریفیه 😷
https://eitaa.com/aKhbarsharifie/5828
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد اصفهان تبیین کرد:
۱۳ شباهت فتنه ۸۸ با فتنه جمل
حوزه / حجت الاسلام و المسلمین ابطحی گفت: اگر چنانچه تاریخ اسلام و انقلاب را بررسی کنیم، وجوه شباهتهایی بین فتنه ۸۸ با فتنه جمل که در سال ۳۶ هجرت در زمان امیرالمومنین (ع) اتفاق افتاد را مشاهده میکنیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد صادق ابطحی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان، به بهانه سالروز حماسه عظیم ۹ دی اظهار کرد: حادثه ۹ دی و بلکه فتنه ۸۸ سرآغاز یک فتنه بزرگی بود که کشور را در سراشیب سقوط قرارداد.
وی تصریح کرد: اگر چنانچه تاریخ اسلام و انقلاب را بررسی کنیم، وجوه شباهتهایی بین فتنه ۸۸ با فتنهای که در سال ۳۶ هجرت یعنی در زمان امیرالمومنین (ع) جنگ جمل اتفاق افتاد.، را مشاهده میکنیم.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان عنوان کرد: به تعبیر رهبری کسانی که زیر پرچم پیامبر اکرم (ص) بودند با افرادی که زیر پرچم امیرالمومنین (ع) قرار داشتند، متفاوت بود، افرادی که زیر بیرق رسول الله بودند، همه مسلمان و افراد خودی و دشمن مشخص بودند و تقابل بین اسلام و کفر بود، اما قرار داشتن زیر پرچم امیرالمومنین (ع)خیلی مهم بود، چرا که دشمنان حضرت علی (ع)اهل نماز و روزه، قرائت قرآن و نماز شب بودند و به تعبیر تاریخ در جنگ صفین، پیشانی دشمنان حضرت علی (ع) از عبادت پینه بسته بود.
استاد حوزه افزود: خیلی از افراد در زمان حضرت علی (ع) به دلیل پیچیده شدن همین شرایط زمانه، نتوانستند حق و باطل را از هم تمیز دهند.
ابطحی در توصیف سختی تشخیص حق و باطل در زمان امیرالمومنین (ع) گفت: روزی شخصی خدمت امام علی (ع) رسید و گفت، یا علی (ع) به من شمشیری بدهید که بتوانیم با آن فرق بین حق و باطل را تشخیص دهیم.
وی با بیان اینکه فتنهای که در سال ۸۸ رخ داد و ادامه آن به ۹ دی ختم شد، با فتنه جمل شباهتهایی دارد که در نهایت به غبار آلود شدن فضای جامعه اسلامی منجر شد، عنوان کرد: اولین وجوه شباهت بین دو فتنه ۸۸ و فتنه جمل، زمان ایجاد آن است چراکه از زمان خروج طلحه و زبیر از مدینه و ایجاد فتنه جمل و سپس به زمین خوردن شتر عایشه ،۲۰۲ روز به طول انجامید و دوران فتنه ۸۸ هم از روز انتخابات ۲۲ خرداد تا ۹ دی ۸۸ به مدت ۲۰۲ روز به طول انجامید.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان اذعان کرد: دومین شباهت این است که علت ایجاد فتنه ۸۸ و فتنه جمل به علت نارضایتی فتنه انگیزان از نتایج انتخابات و رأی مردم بود، در زمان امیرالمومنین (ع) مردم بعد از کشته شدن عثمان به درب خانه حضرت علی (ع) آمدند و طلحه و زبیر، اولین کسانی بودند که نسبت به انتخاب مردم برای خلافت امیرالمومنین (ع) به سرکردگی عایشه اعتراض کردند.

وی اضافه کرد: یکی از نکات جالب در هر دو فتنه ۸۸ و فتنه جمل این است که آغاز فتنه در هر دو، یک زن بود، در فتنه جمل به سرکردگی عایشه آغاز شد و در فتنه ۸۸ هم با صحبتهای یک زن در جماران که ادعا میکند اگر میرحسین موسوی رأی نیاورد تقلب شده و مردم به خیابانها بریزند، آغاز میشود.
ابطحی ابراز کرد: وجه شباهت دیگر این است که در هر دو فتنه، فتنه انگیزان نیت اصلی خود را انکار میکردند و به دروغ مباحث دیگری را مطرح میساختند، یکی از شعارهای فتنه ۸۸ این بود، انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است، در فتنه جمل هم خونخواهی عثمان بهانه ولی ساقط کردن حضرت علی (ع) هدف اصلی بود.
وی ادامه داد: شباهت دیگر هر دو فتنه این است که فتنه انگیزان در هر دو فتنه، فتنه انگیزان به مخالفت به امری برخاستند که تا پیش از فتنه، خود با آن موافق بودند، عایشه خود، از اولین افرادی برای کشته شدن عثمان بود، ولی بعد از کشته شدن عثمان به خونخواهی آن برخاست.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان با تاکید بر اینکه ملحق شدن ریزشیها به جریان فتنه، وجه شباهت دیگری است که در هر دو فتنه رخداد، گفت: در جمل تمام کسانی که از حضرت علی (ع)کینه و دشمنی داشتند، دور شتر عایشه جمع شدند و در فتنه ۸۸ نیز تمام ضد انقلابیون و افرادی که اعتراضی به انقلاب و ولایت داشتند، دور هم بودند.
استاد حوزه تصریح کرد: شباهت ششم فتنه جمل و فتنه ۸۸ این است که اتکای تبلیغاتی فتنه گران به سابقه قرابت خویش با بنیانگذار حکومت اسلامی بود، در فتنه جمل، عایشه ادعای زن پیغمبر بودن، زبیر، پسرعمه پیغمبر و طلحه ادعای صحابه رسول الله را داشتند و در فتنه ۸۸ هم فتنه گران خود را نخست وزیر امام، منسوبین امام و خط امام معرفی ساختند.
ابطحی توضیح داد: شباهت هفتم اینکه، مانور تبلیغاتی فتنه گران با تمسک به آل محمد (ص)رخداد؛ عایشه، مو، لباس و نعلین رسول الله را به میدان جنگ آورد و در فتنه ۸۸ هم فتنه گران با انداختن شال سبز و انتخاب رنگ سبز سیادت رسول الله برای خود آبرو ساختند و دیگران را فریب دادند.
وی با بیان اینکه شباهت دیگر این است که نام حاکم اسلامی در فتنه
۸۸ و فتنه جمل یکی است، در فتنه جمل نام حاکم اسلامی حضرت علی (ع) است و در فتنه ۸۸ نام حاکم اسلامی سید علی (ع) خامنهای است، یادآور شد: شباهت نهم این است که رنگ انتخابی از سوی دشمنان اسلام، در فتنه جمل و فتنه ۸۸ رنگ سبز است، عقبه فتنه جمل کاخ سبز معاویه بود.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان تشریح کرد: در هر دو فتنه، بیشترین بهره عاید کسانی شد که در صحنه اجرایی نبودند، در فتنه جمل بالاترین بهره جنگ جمل از آن معاویه و در فتنه ۸۸ هم آمریکا و ایادی آن بیشترین بهره را بردند.
وی یکی از نکات قابل توجه، را امر نفوذ ایادی فتنه ۸۸ در جامعه اسلامی و قرار گرفتن در منصبهای دولتی دانست و گفت: بسیاری از مشکلات امروز کشور، حاصل تفکر دولتمردانی است که در فتنه ۸۸ رئیس ستادهای انتخاباتی فتنه گران بودند.
ابطحی بیان کرد: برای ساختن یک کشور باید آجر آجر اقدام کرد، ولی برای خراب کردن میتوان با بلدوزر یک روزه اقدام کرد، آثار امید از تلاش دولت جدید آرام آرام در جامعه اسلامی مشهود است.
استاد حوزه، شباهت یازدهم فتنه ۸۸ و فتنه جمل را تردید و شک خواص دانست و ابراز داشت: به تعبیر رهبری، خواص در فتنه ۸۸ مردود شدند، به تعبیر امام علی (ع) حق و باطل را نمیتوان با لباس، ظاهر و سابقه گذشتهی افراد شناخت، باید به جای افراد شناس، حق شناس و باطل شناس باشیم.
ابطحی اظهار کرد: یکی از تدابیر حکیمانه رهبری در فتنه ۸۸ این بود که رهبری مهلت دادند تا مردم خود به شناخت از افراد برسند و حماسه ۹ دی حاصل این شناخت و بصیرت بود.
وی بیان کرد: شباهت دوازدهم بین فتنه ۸۸ و جمل این است که با پایان فتنه، نتیجه منجر به تضعیف و حذف عوامل میدانی از صحنه سیاسی و شفافتر شدن زوایای پنهانی و پشت پرده و عوامل اصلی شد، در فتنه ۸۸ و در زمان ۹ دی، فتنه گران سقوط کردند و عوامل میدانی به کلی از صحنه سیاسی حذف شدند و در فتنه جمل عایشه، طلحه و زبیر تا آخر عمر دیگر منزوی شدند.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان عنوان کرد: شباهت سیزدهم، شکسته شدن فضای سلطه هر دو فتنه در ماه محرم است، در فتنه جمل، مردم اوج خباثت بنیامیه را در محرم ۶۱ فهمیدند و در فتنه ۸۸ مردم، اوج خباثت فتنه گران را در ماه محرم ۸۸ و در حمله فتنه گران به عاشورا دیدند
*راز و رمز حجاب و بی حجابی*
شاید ۲۰ سال پیش کسی به مخیلهاش هم نمی رسید روزی در خیابانهای شهر، دخترانی را مشاهده کند که آن سالها مردم شاید آنها را در سالن های عروسی هم نمی دیدند... دخترانی بزک کرده با موهای پف کرده و بیرون ریخته و مانتوهایی کوتاه و تنگ و جلوباز و شلوارهایی تنگتر! این روند ۲۰ سال طول کشید تا به اینجا رسید. استعمار و استکبار صبر و حوصله زیادی دارد، بر عکس بسیاری از ماها
⬅️اولین کار، گرفتن چادر بود از زنان ما... گفتند چادر حجاب برتر است و میشود برتر نبود! بین خوب و خوب تر، خوب را هم انتخاب کنی به جایی بر نمیخورد .میشود مانتوی گشاد و مقنعه بزرگ پوشید و با حجاب بود(برگرفته از سخنان هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه تهران )... حرف قابل قبولی بود؛ کسی نمیتواست به این حرف اعتراض کند، حتی اهالی مذهب
⬅️ گام دوم، گرفتن مقنعه بود... میشود روسری بزرگ سر کرد! هم تنوّع دارد هم حجاب است. یادم می آید روسریهایی بود با ضلع بیشتر از یک متر که تا کمر خانمها هم میرسید... خوب البته روسری مثل مقنعه نبود گاهی مو بیرون میزد
⬅️ در فیلمهای سینمایی هی مدل گذاشتن، زن های هنرپیشه مدل شدن و به تبع آن دختران جوان هم از آن ها یاد میگرفتند
⬅️چشم های ما متوجّه این آب رفتن نمی شد و آنقدر کم کم این کار را کردند که چشم ما عادت میکرد...
⬅️ مانند بچهای که جلوی چشم پدر و مادرش بزرگ میشود و قد میکشد و والدینش حس نمیکنند اما دیگران که کمتر او را میبینند و چشمانشان عادت نکرده، متوجه رشد هفتگی او میشوند... ما عادت کردیم به روسریهایی که هر روز آب میرفت و تبدیل شد به نواری باریک و بعضا توری... مانتوهایی که شاید بهتر باشد بلوز و پیراهن راحت نامیدشان تا مانتو...
⬅️ به هر حال کم کم کار به این جا کشید و مدام گفتند بیحجابی معضل فرهنگی است، برای حل آن باید کار فرهنگی کرد... سال ها گذشت و لباس ها آب رفت و کار فرهنگی در زمینه عفت و حجاب مشاهده نشد. برعکسش، فراوان کارهای ضد فرهنگ در کوبیدن حجاب و عفت و حیا و غیرت در فیلمهای سینمایی و مجلات و برنامههای عمومی یافت میشد...
⬅️ حالا هم که مد پوشش خانمها تغییر کرده، پوشیدن ساق شلواری (ساپورت) به جای شلوار... یعنی دیگر شلوار جین تنگ هم نه! ساق شلواری! و بدون تردید در یکی دو سال آینده این کنار می رود و برخی را ..........
⬅️ یعنی پس از آنکه چادر، مقنعه، مانتو و روسری از زنان گرفته شد، حالا رفتهاند سراغ شلوار! چشمهای ما هنوز عادت نکردهاند... اگر به این هم عادت کنیم سرنوشت چادر و مانتو و روسری در انتظار این ساپورت هم هست... خدایی نکرده اینها هم روز به روز نازکتر و کوتاهتر میشود و ما عادت میکنیم.... آن وقت... نمیدانم بعدش سراغ چه خواهند رفت...
🌺 حیرت آور است !!
👈همه ی جهان حجاب دارد:
1_کره زمین دارای پوشش است...
2_ میوه های تر وتازه دارای پوشش است...
3_ شمشیر نیز داخل غلافش حفظ میشود...
4_ قلم بدون پوشش جوهرش خشک میشود و فایده اش از بین میرود و زیر پا انداخته میشود برای اینکه پوشش آن از بین رفته
5_ سیب هم اگر پوسته اش گرفته شود و رها شود فاسد میشود...
و......
در تعجبم از مردی که ماشینش را از ترس خط و خش افتادن چادر می پوشاند؛
اما دختر یا همسر و یا خواهر خود را بدون پوشش یا پوشش ناقص رها میکند!!!
🔴بانوی محترم!
این چادر تا برسد بدست تو
هم از کوچه های مدینه گذشته
هم از کربلا
هم از بازار شام...!
چادرت را در آغوش بگیر و بگو برایت روضه بخواند
همه را از نزدیک دیده است...
*السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)*
باسلام
عزاداریهانون مقبول حق ان شاالله...
بدینوسیله به اطلاع عزیزان میرسانیم
به مناسبت دهه فاطمیه ودهه بصیرت
ومراسم دومین سالگرد سرداردلها
شهید حاج قاسم سلیمانی وشهید ابومهدی المهندس
روز دوشنبه ۱۳ دی ماه
ساعت ٢:٣۰ بعدازظهر
درزینبیه شهر
بارعایت پروتکل های بهداشتی ..
مراسمی برپاشده ....
حضور عزیزان تسلی دل امام زمان عج میباشد.
ـ
(مداح اهل بیت )
کربلایی علی فتحی زهرایی...
بسیج خواهران شریفیه.....
#تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#کانال_اخبار_شریفیه 😷
https://eitaa.com/aKhbarsharifie/5828
🔴 چرا انقلاب کردیم؟
کلیپ صحبتهای #ضرغامی با خانم #معلم اصفهانی را دیدم. وقتی معلم بازنشسته میگه: «ما انقلاب کردیم، اما الان نصفشون پشیمونن. و وقتی پسرم میپرسه؛ چرا انقلاب کردید، نمیدونم چی بهش بگم!!»
😑و ضرغامی هم با ژست مثلا روشنفکرانه فقط به این بسنده میکنه که: «بعله! درکتون میکنم!»
بدون اینکه پاسخ درستی به صحبت خانم معلمی بدهد که 30 سال دینی تدریس کرده و نمیدونه برای چی #انقلاب کردیم؟!
🔴آقای ضرغامی!
شما باید پاسخ میدادید... نه به یک معلم. به همه کسانی که این سوال را دارند و تحت بمباران تبلیغاتی سلطنت طلبان در فضای مجازی آنقدر از عصر سیاه #پهلوی برایشان بهشت و گل و بلبل ساخته اند، که به گیجی و تردید افتاده اند که مگر چه مان بود که انقلاب کردیم؟ مگر چه مشکلاتی داشتیم که انقلاب کردیم؟ مگر چه نداشتیم که انقلاب کردیم؟
🔴آقای ضرغامی!
🔻شما باید پاسخ میدادید:👇
1⃣انقلاب کردیم
اول برای #اسلام.
برای اینکه پهلوی به هویت شیعی ما حمله ور شده بود، اول با زور و چکمه بعد با تبلیغات و رسانه به جان دین مان افتاده بودند. از حجاب تا روضه عاشورا. در عصری بودیم که بردن نام #حسین(ع) در این کشور قدغن بود. میخواستیم به عصری برسیم که میلیونها نفر در #اربعین به زیارت سمبل انسانیت و آزادگی بروند. میخواستیم به مقام انسانیت برسیم.💚
2⃣انقلاب کردیم
برای #ایران.
برای استقلال ایران. کشورمان زیر لگد انگلیسیها و آمریکاییها له شده بود. 50 هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش میگرفتند و شاه مملکت بدون اجازه آنها نمیتوانست وزیرش را عوض کند.
3⃣انقلاب کردیم
برای ایران.
برای خاک ایران. شاه، سرزمین #بحرین و 32 جزیره زیبای آن را به انگلیسیها و وهابی ها بخشید و گفتند دخترمان بود شوهرش دادیم. انقلاب کردیم تا بقیه خاک وطن را شوهر ندهند.👌
4⃣انقلاب کردیم
برای عزت و حیثیت مان. در عصری که بر سر در باشگاههای انگلیس در ایران در وطن خودمان مینوشتند: ورود سگ و ایرانی ممنوع. در عصری که بیگانگان چنان بر ما مسلط بودند که ایرانی را همچون سگ میخواندند!
5⃣انقلاب کردیم
برای نجات #فرهنگ
و میراث سترگ فکری مان. در عصری که تعداد کاباره ها و قمارخانه ها و فاحشه خانه ها از تعداد کتابخانه ها و دانشگاهها بیشتر بود، انقلاب کردیم تا فکر و فرهنگ ایرانی لگدمال نشود. #شاه حقیری داشتیم که صریحا میگفت: شما #زنان هرگز میکل آنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشته اید.. شما هیچ چیز بزرگ و فوق العاده عرضه نکرده اید. هیچ چیز." (مصاحبه محمدرضا پهلوی با اوریانا فالاچی، مهر ۱۳۵۲)
6⃣ انقلاب کردیم
برای حفظ #نجابت دختران و جوانمردی پسران مان. از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهر نو» بود و 50 هزار #فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف، مافیای بین المللی مواد مخدر بودند و درخت نحس اعتیاد را در ایران مان کاشتند.
7⃣ انقلاب کردیم
برای نجات از عقب ماندگی #علمی مان. از کشوری که 57 سال تحت سلطنت پهلوی بود و 68 درصد مردمش بیسواد نگه داشته بودند، در حالیکه آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی 50 ساله داشت ولی ما هیچ نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی 40 سال 93 درصد مردمش باسواد شوند. و رتبه علمی 16 ام جهان باشیم.
8⃣ انقلاب کردیم
برای #رفاه. از عصری که نیمی از جمعیت ایران به جای خانه، در #یک_اتاق زندگی میکردند. (فیلم فارسی ها شاهد این ماجراست)، از عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یک آرزو بود. تنها 45 شهر ایران آب لوله کشی داشت، 96 درصد روستاها برق نداشت، تنها 9 شهر گاز لوله کشی داشت. از عصری که 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی میکردند، 35 درصد جامعه دچار سوتعذیه شدید بودند، مترو و سیستم فاضلاب و موشک و زیردریایی داشتن و.. دیگر رویا بود! تا برسیم به عصری که همه 1100 شهر ایران و 34 هزار روستا آب لوله کشی دارند، همه شهرها و تمام روستاهای بالای 40 خانوار برق دارند. 95 درصد جمعیت ایران گاز دارند. و برای رفع فقر، از کمیته امداد تا بهزیستی و صدها خیریه ساخته ایم.
9⃣ انقلاب کردیم
برای حتی #سلامتی و بهداشت مان. از عصری که مردم ما درگیر شپش بودند، حتی #فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار می آوردند. از عصری که سن امید به زندگیمان فقط 54 سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگی مان به بالای 75 سال رسیده. و جزء 10 کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها🇮🇷
#کانال_اخبار_شریفیه
https://eitaa.com/aKhbarsharifie/5828