فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویری وایرال شده از پاک کردن تتوی «زن، زندگی، آزادی» 😄
پایان جنبش ز. ز. آ
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 یک خبرنگار آمریکایی مدتی در ایران در اکثر مناطق گزارشهای تصویری و مصاحبهای تهیه میکرد در مصاحبهای وضعیت مردم ایران را اینطور شرح داد👇
🍃🌹🍃
🔻از کشوری( ایران) میایم که ثروتمند است مردمش دوست دارند بگویند بدبخت و فقیریم هرچه تلاش کردم که از وضعیت گرسنه ها و بی خانمانهای آمریکایی و اروپایی بگویم مرا مسخره میکردند و میگفتند: مهره نظام ایران هستی!!
🔸کشور ایران دارای بالاترین جراحی بینی و لب در دنیا، کشوری با بالاترین مصرف انرژی مساوی با کل اروپا، کشوری با میزان بیشترین سفر و گردش در طول سال کشوری که با آب آشامیدنی ماشین و کوچه میشویند،
🔸کشوری که وقتی مقابل فروشگاههای زنجیرهای ایستاده و نظاره گر بودم سبد سبد پر از کالا خارج میشدند و فقط نق میزدند و توهین میکردند و میگفتند بدبختیم،
🔹کشوری که در دنیا در مصرف لوازم آرایش و کاشت ناخن اول هستند
🔸کشوری که در جشنهای آنها در تالارها حضور یافتم و غذاهای متنوع در روی میز، اما همان موقع هم میگفتند بدبختیم،
🔹کشوری با ضریب امنیتی بالا که تا پاسی از شب بیرون و در جادها بودند اما آمریکا؟؟
🔺اما برای یک چیز خوشحال بودم و آن اینکه رسانههای ما ( غربیها) چقدر توانسته بودند #خودتحقیری و سیاه نمایی را در بین ایرانیها رواج دهند
#خود_تحقیر_نباشیم
در ۲۸ مردادماه ۱۳۳۲، درنتیجه اعتماد مصدق به آمریکایی ها، تهران عملاً با سونامی روسپیهاوفاحشه های کشف حجاب شده اعزامی از «شهر نو»، سقوط کرد، و یک ایران، تا سالهای متمادی، با بازگشت پهلوی دوباره در چنگال استبداد، استعمار و سیطره شیاطین قرار گرفت!
#روسپی، کشف حجاب
..... .....:
🛑 همه طلبکاریم از انقلاب
اوايل دهه شصت تنها شامپوی موجود، شامپوی خمره ای زرد رنگ داروگر بود.
تازه آن را هم باید از مسجد محل تهیه می كردیم و اگر شانس یارمان بود وازهمان شامپوها یكعدد صورتی رنگش كه رایحه سیب داشت گیرمان می آمد حسابی كیف می كردیم.
سس مایونز كالایی لوكس به حساب می آمد و پفک نمکی و ویفر شكلاتی یام یام تنها دلخوشی كودكی بود.
صف های طولانی در نیمه شب سرد زمستان برای 20 لیتر نفت!
بگو مگو ها سر كپسول گاز كه با كامیون در محله ها توزیع می شد، خالی كردن گازوئیل با ترس و لرز در نیمه های شب.
جیره بندی روغن، برنج و پودر لباسشویی و ...
نبود پتو در بازار ، تازه عروسان را برای تهیه جهیزیه به دردسر می انداخت و پوشیدن كفش آدیداس یك رویا بود.
همه اینها بود، بمب هم بود و موشك و شهید و ... اما كسی از قحطی صحبت نمی كرد،یادم هست با تمام فشارها وقتی وانت ارتشی برای جمع آوری كمك های مردمی وارد كوچه می شد بسته های مواد غذایی، لباس و پتو از تمام خانه ها سرازیر بود.
همسایه ها از حال هم با خبر بودند، لبخند بود، مهربانی بود، خب درد هم بود.
و اما امروز...
امروز فروشگاه های مملو از اجناس لوكس خارجی در هر محله و گوشه كناری به چشم می خورند وهرچه بخواهید و نخواهید در آنها هست.
از انواع شكلات و تنقلات گرفته تا صابون و شامپوی خارجی، لباس و لوازم آرایش تا موبایل و تبلت و ...
داروهای لاغری تاصندلیهای ماساژور ، نوشابه انرژی زا تا بستنی با روكش طلا !
و حال، این تن های فربه، تكیه زده بر صندلی های نرم اتومبیل های گرانقیمت از شنیدن كلمه قحطی به لرزه افتاده به سوی بازارها هجوم می بریم.
مبادا تی شرت بنتون گیرمان نیاید!
مبادا زیتون مدیترانه ای نایاب شود!
صورت های دستکاری شده
جراحی های بیهوده
دلهای اجاره ای و...
متاسفانه اشتهایمان برای مصرف، تجمل، فخر فروشی و له كردن دیگران سیری ناپذیر شده است .
ورشكسته شدن انتشارات،تعطیلی مراكز ادبی فرهنگی و هنری برایمان مهم نیست ولی از گران شدن ادكلن موردعلاقه مان سخت نگرانیم!
می شود كتابها نوشت...
خلاصه اینكه این روزها لبخند جایش را به پرخاش داده ومهربانی به خشم
فقط كافیست یک ذرّه احساس كنیم كه یكى مخالف نظر ماست آنوقت چنان نابودش می كنیم كه انگار هیچ خدایی رو بنده نیستیم
قحطی امروز که ما ایرانیان در این روزگاران آن را به وضوح لمس می کنیم : قحطى اخلاق است!
قحطی همدلیست! قحطى رفاقت است! قحطی عشق است! قحطی انسانیت است
ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺳﺮﺯﻣﯿﻨﻤﺎﻥ تشنه ی آگاهیست
🟢 فلاکت واقعی یا خودتحقیری؟!
ما در رسانه های یهودی دروغگوی غرب متهم به فلاکت دنیا هستیم در حالیکه:
۱- تقریبا به تعداد خانوارها حدود ۲۰ میلیون خودرو در کشور داریم و ۲۵ میلیون مسکن(۵ میلیون اضافه بر تعداد خانوار)!
۲- با دو روز تعطیلی راههای شمال کشور قفل میشود(بنزین ارزان در باک خودرو برای سفر و تفریح)!
۳- در مصرف لوازم آرایشی و بوتاکس در جهان اول هستیم!
۴- پنج میلیون نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعهکشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند!
۵- در نوروز سال قبل ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم! تقریبا به انداره کل اروپا؛ پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا و نیم میلیون نفر سفر هوایی!
۶- در یک ماه دسامبر ۲۰۲۱ بیش از هزار و چهارصد باب ملک در ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده است! و ایرانیها در ماه سپتامبر گذشته نزدیک ۲۰۰ هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم!
۷- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی (isips)در سال ۲۰۱۳ بیش از ۲۴ میلیون عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیش از ۲۰۰ هزار جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است!
۸- ایرانیها رتبه اول واردات غذای سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟!
۹- در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۲۶میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین!
۱۰- میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است!
۱۱- ما بدبختیم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است!
۱۲- ما بدبختیم اما در مصرف آب شیرین درجه یک دنیا در رتبه اول هستیم!
✍️ اما طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ دهم درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیر ترین مردم جهان با درصد بالای فلاکت است
بیجار شهر قوانین، اما محروم از قانون
بیجار شهری که همه چیزش تقریباً قانونیست، طبق مقررات قبض برق وآب گاز می آید، طبق قانون ساختمانت باید از ریز تا درشت طبق نظام مهندسی و شهرداری ساخته شود، طبق قانون باید پول جریمه وقسطت رابدهی، طبق قانون باید اول لوله کشی آب وگاز وتلفن انجام بشه بعد طرح مسکن ملی اجرابشه، طبق دستورالعمل باید آب وبرق کدام منطقه ودرچندساعت دقیق باید قطع ووصل شودوهزاران قانون ودستورالعمل دیگرکه خودجای تقدیر دارد، اما آیا این قوانین برای کل کشوراجرایی می شود یافقط برای شهرستان باقدمت ٨٠سال فرمانداری بیجاراست؟
بله طبق قانون بیجار باید به فرمانداری ویژه تبدیل شودچون ٣ شرط از۵شرط لازم را داردویا اگربرق سرساعت قطع می شود نباید حداقل سیستم تلفن همراه و تلویزیون دچار عدم سیگنال دهی شوند. تامردم مجبورشوند پشت بام خانه هایشان ماهواره نصب کنند تا سیگنال تلویزیون ایران را از بشقابهای بیگانه بگیرند، اینجابایدگفت مسئولین بیجار مسئولین حلقه به گوش قوانینی هستند که این قوانین ابتدایی به صورت تق ولق فقط درشهرهای گوش به فرمان اجرا می شود، و جالب همین قوانین را برای پیشرفت شهرستان استفاده نمی کنند، همان قانونی که گفته برق را نوبت بندی قطع کنید همان قانون هم گفته درهرایستگاه ارتباطی تلفن همراه وتلویزیون باطری و ژنراتور استفاده کنید، ولی اجرای قانون با یک دکمه قطع کردن خیلی ساده تراز پی گیری باطری ومنبع تغذیه برای حل مشکلات است.
آقای نماینده، آقای فرماندار، آقای دستگاه قضایی وامنیتی ازحقوق مردم دفاع کنید چراباید سیگنال تلویزیون درزمان ایام اربعین هرروز قطع شود؟ ومردم مجبوربه تهیه ماهواره برای دیدن تلویزیون ایران شوند.
مطمئن باشید انحراف یا بدبینی حتی یک فرد نسبت به انقلاب، به دلیل عدم کارایی شما، کارنامه آخرت شما را خط خطی خواهد کرد، و فرد وافراد آسیب دیده خرخره شمارا درپل صراط خواهندگرفت.
✍عرب زاده