#کیهان
نگاهی به صفحه نخست روزنامه کیهان
امروز چهار شنبه ۲۴مرداد ۹۷
@aamerin_ir
#امام_خمینی و #امربه_معروف
۲۸.این انگشتر برای مرد حرام است.
برگرفته از کتاب #واجب_فراموش_شده درکلام #امامین_انقلاب
تالیف: #استادتقوی
@aamerin_ir
مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
💠#قانون هشتم از قوانین دهگانه #شهیدسیدحاج_مجتبی_علمدار🌷 ✳️ @aamerin_ir
8⃣قانون هشتم از قوانین دهگانه
شهید #سیدمجتبی_علمدار🌹
💫💫💫💫💫💫💫💫
⚡️ قانون هشتم: هر کجا که نماز را تمام میخوانم باید در هفته 2 روز را روزه بگیرم.
✅بهتر است که دوشنبه و پنج شنبه باشد.
❎ اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل بجابجا بیاورم، در هفته بعد به ازای 2 روز، 3 روز و به ازای هر روز 100 ریال صدقه باید بپردازم.
(تاریخ اجرا 19 بهمن 69)
✳️ @aamerin_ir
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
#پاسخ_شبهات پیرامون رهبری معظم انقلاب اسلامی
@aamerin_ir. 👇👇👇👇
#شبهه
چگونگی توجیه ولایت فقیه برای غیرمسلمانان⁉️
🔴می پرسند: ولایت فقیه، برای مسلمانان براساس قرآن و سنت پیامبر (ص) قابل توجیه است، زیرا مسلمانان به حکم وظیفه شرعی خود را به اطاعت از ولی فقیه جامع شرایط ملزم می دانند، چرا که به اعتقاد آن ها حکومت از آن خدا است ; و باید از سوی او تعیین گردد، و مساله ولایت فقیه در این راستا قابل قبول است،
🔵ولی این استدلال را برای غیر مسلمانان و آنان که قرآن و سنت را قبول ندارند، چگونه توجیه می کنید⁉️
✅پاسخ: قبلا گفتیم که تحقق ولایت فقیه در عین آن که یک مساله الهی و انتصابی است، می تواند با پشتیبانی اکثریت قاطع مردم، با دموکراسی به یک نقطه مشترک برسد، چنان که اکنون در ایران این گونه است .
♻️اینک با توجه به این مطلب می گوییم:
🔰1 - همان گونه که اقلیت های مذهبی در کشورهای غیراسلامی تابع اکثریت هستند، و همان را معیار رهبری و اطاعت می دانند، در کشور ایران نیز آن ها بر همین اساس عمل می کنند .
🔰2 - ولی فقیه یک رهبر آگاه، عادل و باتقوایی است که دارای مدیریت در سطح بالا است، او به قوانین همزیستی مسالمت آمیز اسلام با اقلیت ها، آگاهی کامل دارد، و می تواند روابط و همآهنگی حسنه ای بین جامعه و دستورها، با زندگی آن ها برقرار سازد، در این صورت آن ها نیز همانند سایر مردم مسلمان، از همه حقوق و مزایا برخوردار هستند، و برای آن ها هیچ گونه مشکلی پیش نمی آید .
و به طور کلی آن ها به حکم ضرورت اجتماعی باید رهبر جامعه را بپذیرند، اینک برای آن ها چه فرقی دارد که این رهبر ولایت فقیه باشد یا به عناوین دیگر، بلکه اگر آن ها به حکم تبعیت از اکثریت، تابع ولایت فقیه شدند، با توجه به وظایف و ویژگی های ولی فقیه، وصول به اهداف و امتیازات زندگی برای آن ها مطمئن تر، سالم تر و خردمندانه تر است .
✳️بنابراین باتوجه به این مقدمات، به خصوص ویژگی های یک رهبر صالح براساس ضوابط ولایت فقیه، نظریه ولایت فقیه نه تنها برای آن ها قابل توجیه است، بلکه پذیرش آن برای آن ها آسان و شفاف خواهد شد .
❇️در قانون اساسی جمهوری اسلامی در اصل چهاردهم چنین آمده:
💠«به حکم آیه شریفه «لا ینهاکم الله عن الذین لم یقاتلوکم فی الدین ولم یخرجوکم من دیارکم ان تبروهم و تقسطوا الیهم ان الله یحب المقسطین; 💠
خدا شما را از نیکی کردن و رعایت عدالت به کسانی که در امر دین با شما پیکار نکردند، و از خانه و دیارتان بیرون نراندند منع نمی کند، چرا که خداوند عدالت پیشگان را دوست دارد .»
❇️بنابراین، رهبر فقیه که مجری قرآن است، براساس این آیه و سنت پیامبر (ص) و امامان (ع) با غیر مسلمانان غیر محارب، رفتار مسالمت آمیز دارد، و آنان را در صف مسلمانان به یک نظر می نگرد و از حقوق الهی برخوردار می نماید .
@aamerin_ir
#احکام
📥 سوال:
1. آیا نگهداری سگ های خانگی یا زینتی از لحاظ شرعی حرام است؟
2. فروش لباس سگ و متعلقاتش چه حکمی دارد؟(تجهیزات نگهداری سگ خانگی)
📤 پاسخ:
✍ آیت الله خامنه ای:
1. نگهداری سگ غیر از سگ گله و شکاری و نگهبان مذموم است و اگر این کار تشبه به غیر مسلمانان باشد و باعث ترویج فرهنگ آنان گردد و یا باعث آزار و اذیت همسایگان گردد، حرام است.
2. به طور کلی اینگونه امور اگر باعث ترویج عمل باطل محسوب می شود، جایز نیست.
✍ آیت الله مکارم:
1. نگهداري سگ اگر به قصد استفاده مشروع و عقلايي مثل نگهباني باشد اشکالي ندارد ولي خريد و فروش و نگهداري سگ هاي زينتي و امثال آن جايز نيست.
2. اگر فایده این وسایل منحصر در سگ های زینتی و خانگی باشد خرید و فروش آن اشکال دارد.
✍ آیت الله سیستانی:
1. خرید و فروش سگ جایز نیست مگر سگ شکار ولی نگهداری آن اشکال ندارد اگر چه نجس است و نماز خواندن در خانه ای که سگ در آن نگهداری می شود مکروه شمرده شده است.
2. به خودی خود اشکال ندارد.
✍ آیت الله شبیری زنجانی:
1. نگه داشتن سگ گله و پاسبان و صید اشکال ندارد ولی بر اساس روایات متعدد نگهداری سگ در غیر این موارد، کراهت شدید دارد و از جمله صفات زشت محسوب می شود.
2. فی نفسه مانعی ندارد.
✍ آیت الله وحید:
خريد و فروش سگِ غيرِ شكارى كه باطل است و بنابر احتياطِ واجب، حرام است.
1. حرام نیست ولی مکروه است.
2. حرام نیست.
✍ آیت الله فاضل:
1. سگ نجس العین است تمام بدن حتی ناخن ها و موهای سگ نجس است، نگهداری سگ بدون ضرورت کراهت دارد. البته اگر برای نگهبانی یا برای شکار باشد، با رعایت طهارت و نجاست اشکال ندارد.
2. چنانچه غرض عقلایی بر آن مترتب باشد اشکالی ندارد.
📚 رساله های توضیح المسائل
و استفتائات موجود در سایت مراجع/احکام مصور
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @aamerin_ir 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
#کتابخوانی
#یک_صفحه_از_واجب_فراموش_شده
کتاب واجب فراموش شده مجموعه کاملی از راهبردهای مقام معظم رهبری در زمینه ی امر به معروف و نهی از منکر است که در ۹ فصل گرد آوری شده است.
🔎 @aamerin_ir
#فصل_اول
#صفحه۱۵
#بند۴
✴️فلسفه قیام حسین بن علی علیه السلام
حسین بن علی علیه السّلام، در بیانات خود فهماند که برای دنیای اسلام در چنین شرایطی، مبارزه با اصل قدرت طاغوتی و اقدام برای نجات انسانها از سلطه شیطانی و اهریمنی این قدرت، واجبترین کارهاست.
بدیهی است که حسین بن علی علیه السّلام، اگر در مدینه میماند و احکام الهی را در میان مردم تبلیغ و معارف اهل بیت را بیان میکرد، عدّه ای را پرورش میداد.
اما وقتی برای انجام کاری به سمت عراق حرکت میکرد، از همه این کارها بازمیماند: نماز مردم را نمیتوانست به آنها تعلیم دهد؛ احادیث پیغمبر را نمیتوانست به مردم بگوید؛ حوزه درس و بیان معارف او تعطیل میشد و از کمک به ایتام و مستمندان و فقرایی که در مدینه بودند، میماند. اینها هرکدام وظیفه ای بود که آن حضرت انجام میداد.
اما همه این وظایف را، فدای وظیفه مهمتر کرد. حتّی آنچنان که در زبان همه مبلّغین و گویندگان هست، زمان حجّ بیت اللَّه و در هنگامی که مردم برای حج میرفتند، این، فدای آن تکلیف بالاتر شد.
آن تکلیف چیست؟ همانطور که فرمود، مبارزه با دستگاهی که منشأ فساد بود:
✨«اریدُ ان آمُرَ بالْمَعْروف وَ أَنْهی عَنِ الْمُنْکَر وَ اسیرَ بِسیرة جَدّی.»
یا آنچنان که در خطبه دیگری در بین راه فرمود:
✨«ایها النّاس! انَّ رَسول اللَّه، صلّی الله علیه و آله، قال مَنْ رأی سُلطاناً جائراً مُسْتَحِلّاً لِحُرُمِ اللَّه، ناکِثاً لِعَهْد اللَّه [تا آخر] فَلَمْ یُغَیِّر عَلَیْهِ بِفِعْلٍ و لا قَولٍ کانَ حَقّاً عَلَی الله انْ یُدْخِلَهُ مَدْخَلَه.»
یعنی اغاره یا تغییر، نسبت به سلطان ظلم و جور؛ قدرتی که فساد میپراکند و دستگاهی که انسانها را به سمت نابودی و فنای مادّی و معنوی میکشاند.
این، دلیل حرکت حسین بن علی علیه السّلام است که البته این را، مصداق امر به معروف و نهی از منکر هم دانسته اند؛ که در باب گرایش به تکلیف امر به معروف و نهی از منکر، به این نکات هم باید توجّه شود.
لذاست که برای تکلیف اهمّ، حرکت میکند و تکالیف دیگر را و لو مهم فدای این تکلیف اهمّ میکند.
تشخیص میدهد که امروز، کار واجب چیست؟ هر زمانی، یک حرکت برای جامعه اسلامی متعیّن است. یک دشمن و یک جبهه خصم، جهان اسلام و مسلمین را تهدید میکند. آن را باید شناخت.
اگر در شناخت دشمن اشتباه کردیم، در جهتی که از آن جهت، اسلام و مسلمین خسارت میبینند و به آنها حمله میشود، دچار اشتباه شده ایم. خسارتی که پیدا خواهد شد، جبران ناپذیر است. فرصتهای بزرگ از دست میرود.
🗓 ۱۳۷۱/۰۵/۰۷
🔹بیانات در دیدار جمعی از روحانیون
لینک کانال آمرین👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1655439360C3ac9fe7eda