eitaa logo
نشر آثار استاد امیری
21.8هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
2.2هزار ویدیو
157 فایل
استاد امیرعلی حیدرِ امیری(عمّار ایران): -مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای -افسر ارشد جنگ نرم ایران -رکورددار بیشترین سخنرانی در کشور سایت استاد امیری https://ostadamiri.ir/ پایگاه نشر آثار استادامیری @aasarostad ادمین کانال @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ✍ حضور در مراسم پیاده‌روی غدیر علی رغم ریسک امنیتی ظاهری یکی از عجایب روزگار خواهد شد. این مراسم پیشاپیش باعث شکست روانی اسرائیل خواهد شد. مردمی که می آیند داوطلبانه نشان میدهند که حاضرند همچون فرزندان فداکار نظامی خود،‌جان خود را تقدیم این سرزمین و آرمان کنند. جای شهدا خالیست و جای آن مرد فداکار سردار سلامی عزیز که بارها فریاد میزد جان ناقابل من تقدیم مردم ایران! عجب پاداشی گرفتند بابت بنده‌گی و سپس شهادت و خداوند هم خود فرموده که خون بهای او منم! 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
71.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨فوری فوری ⚠️ قابل توجه هم‌وطنان عزیز متأسّفانه منشأ بخشی از پرتابه‌های اسرائیلی در داخل ایران است، لذا در صورت مشاهده کامیون‌ها و وانت‌های مشکوک، بویژه دارای پوشش، مراتب را حتماً به پلیس یا نهادهای امنیتی مثل ۱۱۳ یا ۱۱۴ گزارش دهید. تعدادی از مزدوران داخلی که برای اسرائیل کار می‌کردند و در ارسال ریز پرنده‌ها بویژه با هدف ضربه زدن به پدافند مراکز مهم فعال بودند؛ توسط نیروهای اطلاعات دستگیر شدند. لطفا هر جا افرادی را دیدید که حرکات مشکوک داشته یا اقدام به فیلم‌برداری یا پرواز کوادکوپتر در شهر و خارج از شهر می‌کنند سریع به نیروهای امنیتی۱۱۳ پلیس ۱۱۰ ۱۱۴ اطلاع دهید. یاعلی 🇮🇷 📣📣 آخرین خبرهای موثق کشور و منطقه را در اینجا دنبال کنید 🔻🔻👇🔻👇🔻🔻 @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
با تبریک عید سعید غدیر خدمت شما بزرگواران 🌺🌼
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ کلیپ استوری فوق العاده زیبای رهبری والله که من عاشق چشمان تو هستم 📌جان به فدایت میکنیم ای رهبر فرزانه 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
🔹شواهد نشان می‌دهد که ضربه اخیر اسرائیل به ایران، ابعاد گسترده اطلاعاتی و امنیتی دارد. عوامل مزدور با هدایت پهپادها و در قالب الگوی جنگ‌های نامنظم در عملیات‌های ترور مشارکت کرده‌اند و تلاش کرده‌اند (یا می‌کنند) سامانه‌های پدافندی کشور را مختل کنند تا راه برای نابودی زیرساخت‌های دفاعی و اقدامات بعدی اسرائیل هموار شود. اما چند نکته مهم: 1. بازنگری در پروتکل‌های حفاظتی شخصیت‌های برجسته کشوری و لشکری ضروری است و باید با در نظر گرفتن بدبینانه‌ترین سناریوها، حداکثر سخت‌گیری برای حفظ جان آنها اعمال شود. 2. استفاده از توان مردم برای شناسایی و خنثی کردن عوامل مزدور حیاتی است. بدون حمایت قاطع و یکپارچه مردم از حاکمیت، موفقیت در این جنگ غیرممکن است. 3. موفقیت در این جنگ منوط به به‌کارگیری الگوهای ابتکاری و خارج از نظام محاسباتی دشمن است. 4. تهران باید پیام «امنیت برای همه یا هیچ‌کس» را به کنشگران منطقه‌ای و بین‌المللی، به ویژه بازارهای مالی جهان، به صورت عملی ارسال کند. همچنین باید با اهرم‌های مناسب مانع ورود مستقیم واشنگتن به جنگ و کند کردن روند حمایت آن از اسرائیل شود. 5. پس از حمله اخیر به مراکز هسته‌ای، آن‌هم در شرایطی که تهران در حال مذاکره بود و احتمال بازگشت تحریم‌ها (اسنپ‌بک) وجود دارد، توجیه افکار عمومی درباره احتمال تغییر در دکترین هسته‌ای ایران، امری ممکن و حتی ضروری است. 6. امکان طولانی شدن این جنگ وجود دارد؛ بنابراین تهران باید تا حد امکان منابع قوی برای جبران خلأهای اقتصادی، اطلاعاتی و تجهیزاتی لازم برای مدیریت جنگ فراهم کند. 7. باید «شرایط جنگی» هم توسط مسئولان و هم مردم به رسمیت شناخته شود. انکار این شرایط و عدم توجیه مردم، کار مدیریت جنگ را دشوار خواهد کرد. 8. هم مسئولان و هم مردم باید درک کنند که ریشه‌های جنگ اخیر چیست و چه ارتباطی با سرنوشت کشور و منطقه دارد تا در فراز و فرودهای پیش‌رو، همبستگی لازم برای پیروزی حفظ شود. 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
🛑 لطفاً این پروتکل رسانه‌ای را به گوش همه برسانید در برابر برخی پرسش‌ها، تنها یک پاسخ داریم: 📢 مردم عزیز، در پاسخ به سؤالات حساس فقط بگویید: ❓ از کجا موشک‌ها پرتاب شده‌اند؟ ✅ ❓ چه زمانی پرتاب صورت گرفته؟ ✅ ❓ کدام مناطق آسیب دیده‌اند؟ ✅ ❓ چه کسانی شهید شده‌اند؟ ✅ 🔒 امنیت یعنی سکوت در برابر پرسش‌های مشکوک 📵 اشتراک‌گذاری اطلاعات حساس = تهدید امنیت 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان قابل تأمل و البته کمتر شنیده شده از علامه حسن‌زاده آملی رضوان الله تعالی علیه در توصیف رهبر معظم انقلاب حفظه الله 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
♦️‌در شرایطی که ایران به دنبال دستگیری جاسوسان پهپاد پران ‎اسراييل و خائنان قاتل دانشمندان هسته ای و سرداران سپاه در نقاط مختلف کشور است،‎ باکو ناگهان مرز زمینی ‎آستارا را بعد از شش سال باز کرده تا خروج امن اتباع خارجی از ایران تسهیل شود. 🔹‌‌نظام هشیار باشد همراه خارجیها، قاتلان و نوکران اسراییل در نروند و وارد باکو نشوند! باکو با همدستی اسرائیل این جانیان را تجهیز کرده و دوباره به داخل خاک ایران نفوذ خواهد داد! 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
فلج‌کردن اسرائیل با شلیک به ۷ هدف 🔹در یک ویدیو که ارتش اسرائیل نتوانسته جلوی انتشار آن را بگیرد، یک صهیونست می‌گوید که «ایرانی‌ها هرجا را بخواهند می‌زنند». 🔹در‌حالی‌که انرژی شریان حیاتی رژیم‌صهیونیستی است، ۸۰ درصد از جریان انرژی اسرائیل تنها به ۷ نقطه محدود است. 🔹رژیم روزانه ۲۵۰ هزار بشکه نفت از ۲ بندر وارد و در ۲ پالایشگاه «حیفا» و «اشدود» مصرف می‌کند. تولید گاز اسرائیل هم سالانه ۲۳.۵ میلیارد مترمکعب از سه میدان لویوتان، تامار و کاریش هست که ۷۰ درصد برق این رژیم را تولید می‌کند. 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
753.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 ریک سنتوروم نامزد ریاست جمهوری آمریکا: مشکل ما با ایران مسئله ظهور امام دوازدهم است. ایرانی ها می‌خواهند به وسیله بمب مقدمات ظهور او را فراهم کنند. 📝 خود آمریکایی ها می گویند مشکل ما با ایران اعتقادی هست 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
ما الان دو جبهه داریم جبهه اول جبهه نظامیه که الان زیر بار ضربه است جبهه دوم فضای مجازیه مواظب شایعات باشید عین زمان جنگ احد نشه که با شایعه شهادت پیامبر ص سپاه اسلام رو بهم ریختن 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
Kabiri008017 - Kabiri.mp3
زمان: حجم: 85.8K
فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ ۚ وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ ۚ وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ 💢این شما نبودید که آنها را کشتید؛ بلکه خداوند آنها را کشت! و این تو نبودی (ای پیامبر که خاک و سنگ به صورت آنها) انداختی؛ بلکه خدا انداخت! و خدا می‌خواست مؤمنان را به این وسیله امتحان خوبی کند؛ خداوند شنوا و داناست..(17)انفال 💢سبب نازل شدن این آیه چنین است، وقتى كه در جنگ بدر كفار روى به فرار نهادند و مسلمین بر آن‌ها پیروز شدند عده اى را كشتند و عده اى را اسیر نمودند و مسلمین مى پنداشتند كه با نیروى خویش به چنین پیروزى نائل گشته اند و روى همین گمان به یكدیگر مى گفتند: من فلان را كشته ام و دیگرى می‌گفت: من فلان را كشته ام. سپس این آیه نازل گردید و به آن‌ها فهمانید كه بدانند ظفر و پیروزى مزبور از ناحیه آن‌ها نبوده بلكه خداوند آن‌ها را كشته و اسیر مسلمین گردانیده است 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.