17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب جمعه است هوایت نکنم می میرم
@abaraat
✋
دعای روز شانزدهم ماه #رمضان
🤲 اللّهُمَّ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ وَ آوِنِی فِیهِ بِرَحْمَتِک إِلَی دار الْقَرَارِ بِإِلَهِیتِک یا إِلَهَ الْعَالَمِینَ.
🔸 خدایا مرا در این ماه به همراهی و همسویی با نیکان توفیق ده، و از همنشینی با بدان دور بدار و به حق رحمتت به خانه آرامش جایم ده، به اُلوهیتت ای خدای جهانیان.
@abaraat
✋
دعای روز هفدهم ماه #رمضان
🤲 اللّهُمَّ اهْدِنِی فِیهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ وَ اقْضِ لِی فِیهِ الْحَوَائِجَ وَ الْآمَالَ یا مَنْ لایحْتَاجُ إِلَی التَّفْسِیرِ وَ السُّؤَالِ یا عَالِماً بِمَا فِی صُدُورِ الْعَالَمِینَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ.
🔸 خدایا مرا در این ماه به سوی کارهای شایسته هدایت فرما، و حاجتها و آرزوهایم را برآور، ای آنکه نیازی به پرسش از دیگری ندارد، ای آگاه به آنچه در سینه جهانیان است بر محمّد و خاندان پاکش درود فرست.
✅ @abaraat
🇮🇷
📝 متأسفانه تو برخی مجالس ولادت امام حسن عليهالسلام مداحان شعرهایی میخوندن مبنی بر اینکه امام حسن در جنگ با ایران حضور داشت و عامل مسلمون شدن ما امام حسنه. از اونجایی که از لحاظ تاریخی این مطلب غلطه، لازم دونستم مستندات تاریخی این موضوع رو بیارم. (عکسهارو ببینید)
🔸این دروغ و شبههای هست که دشمنان دین و ملیگراها برای جریحهدار کردن احساسات ایرانیها مطرح کردن...
🆔 @abaraat