🌙 گاهِ شب 🌙
توجیهات شیطانی
❇️ به نونوای محل گفتم: چرا بچهدار نمیشی؟
🔺 گفت: واقعیتش میترسم؛ بچه خرج داره!
❇️ چند ماه بعد دوباره از آقای نونوا پرسیدم: راستی بچهدار نشدی؟
🔺 گفت: نه؛ بچه تربیت میخواد!
❇️ به دوستم که تازه داماد شده بود مؤکدا گفتم: همون اول زندگی بچهدار شو. اگه میخوای وضع مالیت خوب بشه بچهدار شو.
🔺 گفت: فعلا امکانش نیست؛ چون خانومم دانشجو هستش و فعلا داره درس میخونه!
❇️ فامیلمون که فقط یه بچه دارن اومده بودن خونمون. پدرم پرسیدن: به فکر بچههای بیشتری نیستین؟
🔺 مادر بچه گفت: نه؛ همین یه بچه رو هم اگه بتونیم بزرگ کنیم هنر کردیم!
پروردگارا! تو شاهد باش که ما از این قبیل حرفها و توجیهات «شیطانی» بیزاریم و برائت خود را فریاد میزنیم.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 برای درک شدت مظلومیت امام مجتبی علیه السلام، بنگرید که چگونه ترسوها و بیعُرضهها خود را وقیحانه پشت ایشان پنهان میدارند و ترس و بیعُرضگی خود را با صلح حکیمانه و پرفتوح ایشان اینهمانی میکنند.
💥 وقتی امام جامعهی اسلامی از دل خیانت کارگزاران حاکمیتش پیروزی بیرون میکشد، این فتح نتیجهی هنرمندی امام جامعه است، نه خیانت کارگزاران.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
🔘 ما در حوزهی محسوسات و اموری که اثر آنها ملموس است، احتیاطات، حصارها و قوانین بسیاری را وضع و اِعمال میکنیم (مانند قوانین راهنمایی و رانندگی) که حقا نیز کار بجا و لازمی است، اما براستی چرا درمورد برخی از اموری که اثر آنها گرچه ملموس نیست، اما عمیقتر و خطرناکتر است، اهتمام لازم و کافی را صرف نمیکنیم؟
🔴 مصداق بارز این سهلانگاری در روزگار ما، ولنگاری موجود در «فضای مجازی» است که فکر و قلب مردم را زیر شدیدترین و ناجوانمردانهترین بمبارانها قرار داده است، و با وجود این حجم از تلفات، بازهم عدهای یا خوابند و یا خود را به خواب زدهاند.
🌻 هسته و سلول بنیادی ابَرفقه:
امیرالمومنین علیه السلام: العقول ائمه الافکار، و الافکار ائمه القلوب، و القلوب ائمه الحواس و الحواس ائمه الاعضاء.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
🔪 چاقو وسیلهی مفیدی است، اما نباید آن را در اختیار بچه قرار داد؛ چراکه چگونگی استفادهی درست از آن را نمیداند.
🚗 ماشین وسیلهی مفیدی است، اما نباید آن را در اختیار یک فرد بیمهارت یا دیوانه قرار داد؛ چراکه هم به خودش و هم به ماشین آسیب میزند.
📱 تلفن همراه وسیلهی مفیدی است، اما نباید آن را در اختیار فردی که نمیخواهد بهطور درست از آن استفاده کند یا نمیداند که چگونه باید از آن استفاده کند قرار داد؛ چراکه در این صورت به خودش و مردم ضربه وارد میکند.
❇️ تطبیق:
دولت ادعا میکند که با کسری منابع و بودجه مواجه است.
فرض کنیم که این مدعا صحیح باشد.
براستی اکنون باید غمگین بود یا خوشحال؟
براساس مثالهای اشارهشده، به این نتیجه میرسیم که ظاهرا کفهی خوشحالی ما میبایست نسبت به کفهی غمگینی ما سنگینی کند؛ چراکه دولت آقای روحانی نشان داده است که در شرایط وفور منابع نیز آن را بهطور «عاقلانه» و «مدبرانه» تخصیص نمیدهد و هزینه نمیکند.
🎯 وقتی مجموعهای منابع ملی را هدر میدهد، همان بهتر که منابع کمتری در اختیارش قرار گیرد. غیرمنطقی است؟
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
اثبات نادرستی مدعای آقای روحانی درخصوص ملت ایران (با استناد به کلام ایشان)
🔴 حقیقتا آنچه جناب روحانی به ملت پیشنهاد میکند، نامش صلح نیست؛ تسلیم است. از آنجا که جنگ و صلح هیچیک دارای اصالت فقهی نیستند، لذا تحت شرایطی خاص، با روش صلح میتوان منافع هویتی و ملی را حفظ کرد و ارتقا بخشید، اما تسلیم هیچگاه نتیجهای جز ذلت و از دست رفتن منافع هویتی و ملی نمیتواند بهبار آورَد.
حقیقت آن است که مؤلفههای صلحِ مدنظر آقای روحانی، بهواقع موجب استحالهی صلح میشود و آن را از روشی برای حفظ و کسب منافع، به روشی برای وادادگی، واگذاری منافع و پناه بردن به دشمن مبدل میکند.
⬅️ آقای روحانی میگوید: صلح، اما مرادش تسلیم است.
امام مجتبی علیه السلام حتی در سختترین و طاقتفرساترین شرایط نیز حاضر به تسلیم نشدند؛ بلکه از موضع قدرت صلح را پذیرفتند؛ بهطوری که به شهادت تاریخ، معاویه ناچار شد که چک سفیدامضا به ایشان بدهد (یعنی هرچه حسن بن علی بنویسد و مقرر کند. از جمله میتوان به خلع معاویه از مقام «أمیرالمؤمنین» توسط امام مجتبی علیه السلام اشاره کرد که در معاهدهی صلح نیز مندرج است).
🌓 آن موضع قدرت کجا (صلح)، و این موضع ضعف آقای روحانی کجا (تسلیم)!
آقای روحانی!
اگر تصورتان این است که ملت ایران همچون شما در پی تسلیم در برابر آمریکاست، پس چرا اصل منظورتان را بهطور صریح و روشن با مردم در میان نمیگذارید؟
بیپرده و آشکارا به مردم بگویید که ای مردم! شما خواهان تسلیم در برابر زورگویی آمریکا هستید و ما نیز بهعنوان نماینده و منتخب شما، میخواهیم خواستهی شما را تحقق بخشیم.
اگر شجاعت دارید، این کلام را بر زبان جاری کنید تا بفهمید چند درصد از مردم ایران هوادار مسئولان پهلویمسلک هستند.
🎯 همینکه شهامت ندارید که به جای لفظ «صلح»، حقیقت مقصودتان را با واژهی «تسلیم» به گوش مردم برسانید، خود بهترین دلیل است بر اینکه خودِ شما نیز بهخوبی وافقید که ملت ایران هیچگاه به آنچه جنابعالی بهدنبال آن هستید (= تسلیم) مؤمن نبوده و نیست و هرگز حاضر به سر فرود آوردن در برابر آمریکای ضدملت نخواهد شد و به پیشنهاددهندگان تسلیم نیز تودهنی خواهد زد.
فردا که پیشگاه حقیقت شود پدید
شرمنده رهروی که عمل بر مجاز کرد
حافظ
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌤 گاهِ عصر 🌤
۲۸ ماه صفر؛ روز شادی منافقین
◼️ هرساله، ۲۸ ماه صفر؛ روز حزن و اندوه محبّان اهل بیت در غم فراق پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و امام حسن سلام الله علیه است.
😡 اما به گمانم همین روز جانسوز، برای عدّهای مایهی سرور و بزم است؛ بهطوری که حتی شاید فراسیدن سالروز آن را لحظهشماری میکنند.
چه کسانی؟
🔴 همانها که تحریف تاریخ بهمثابه قوت و نانی است که اگر در اختیارشان نباشد، توان پیمایش مسیر تحمیل صلح به جامعهی اسلامی را نخواهند داشت.
براستی اگر صلح پیامبر اکرم با مشرکین مکه در حدیبیّه و صلح امام مجتبی با معاویه (که به گواه تاریخ هردو بهغایت حکیمانه بودهاند) نبود، این عدّه، بزدلی و بیعُرضگی خود را در پشت کدام بخش از دین میخواستند پنهان کنند و به چه واسطه میتوانستند چند صباحی مردم رنجور را سردرگم نمایند؟
لذا کاملا طبیعی است که ۲۸ ماه صفر مایهی شادی این جماعت باشد.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
اولین سهشنبهی ماه نوامبر ۲۰۲۰ که موعد برگزاری انتخابات ریاستجمهوری آمریکاست، با دو روز سرنوشتساز تاریخی مصادف شده است:
⬅️ ۱۷ ربیعالاولی؛ سالروز ولادت نبی اکرم صلواه الله و سلامه علیه و آله
⬅️ ۱۳ آبان؛ سالروز تسخیر لانهی جاسوسی و روز استکبارستیزی
🔻 انتخابات پیشرو، سرآغاز اتفاقات ویژهای در آمریکا خواهد بود؟
🔻 این تصادف زمانی یک «نشانه» است؟
🔻 آیا طاق کسرایی دیگر فرو خواهد ریخت؟
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
سختیها و تلخیهای شدید «نعمت» هستند.
تلخیها، این زمینه را فراهم میکنند که انسان رنجهای سایر مخلوقات خداوند را بهخوبی درک کند و انگیزه یابد که به سوی رفع مشکلات آنان بشتابد و تلاش کند که رنجهایی را که او چشیده، دیگران کمتر بچشند و بدین ترتیب رضایت خدای خود را جلب نماید.
@abarshagerd ✍
May 11
🔴 با فرض اینکه فردی بهسبب «فقر» ایمانش از بین رود، آیا میتوان گفت که این فرد پیش از فقر، فرد باایمانی بوده است؟
ان شاء الله بر مبنای فقه استراتژیک در این باره توضیح خواهم داد.
@abarshagerd