ZOOM0426.mp3
15.66M
#جلسه_چهارم
🏴السلام علیک ایتها الصدیقة الشهیدة
▪️عزاداری ایام فاطمیه با موضوع:
🔸رنج و رشد در سیرهی فاطمی
🔺سیرهی اقتصادی حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) خیرهکننده است!
🔺شیخ رجبعلی خیاط(رحمهالله): زندگی را کسی کرد که پیراهن شب عروسیاش را هم ببخشید!
🔺اهدای خانه در پویش ایران همدل توسط زوج جوان!
🔺نامهای از دختر یتیم ۹ ساله که اشک بسیاری از رزمندگان را درآورد!
🎙حجتالاسلام عباسبابائی
📌مسجد علیبنموسیالرضا (علیهالسلام)
🆔 @aliebnemusa
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔴 شیخ جعفر میخواهد عزای مرا کم کند؟! من راضی نیستم از این کار او ...
استاد بزرگوار آقای شیخ مرتضی مقتدایی - از علمای کنونی شهر مقدسه قم در درس خارج فقه خود بیان نمودند:
🔵 در سال ۱۳۵۰ «هش» در يك سفر به مكه مشرف شدم و در آنجا «آقای شیخ علی آلکاشفالغطاء»، نوه مرحوم شیخ جعفر کاشفالغطاء - که در حدود ۲۰۰ سال قبل، از مراجع بزرگ شیعه بودهاند - را دیدم.
🔹 ایشان به بنده گفت: مرحوم شیخ جعفر کاشفالغطاء یک وقت به این فکر میافتد که دو جلسه و دو مراسم عزاگرفتن، برای فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، موجب این میشود که مثلاً جمعیت در جلسات کم بشود؛ یک عده این تاریخ (فاطمیه اول) را مراسم بگیرند و یک عده آن تاریخ (فاطمیه دوم) را مراسم بگیرند. اگر یکجا بشود، اجتماعات بیشتر شده و رونق جلسات بالاتر میرود؛ به هر حال، شهادت يا ۷۵ روز است يا ۹۵ روز.
🔹 بنابراين اگر بعد از تحقیق و بررسی، به این نتیجه رسیدیم که شهادت آن حضرت روی ۷۵ روز يا ۹۵ روز بوده است، همان را اعلام میکنیم و مردم هم تبعیت میکنند؛ در نتیجه سالروز شهادت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها از ترديد خارج شده و رونق جلسات و اجتماعات بیشتر میشود.
🔹 روی این فکر، کتابهای متعدد احادیث و غیره را جمع میکند؛ در همان حالی که ایشان مشغول تحقيق بوده، گويا در آخرين مرحله كه نصف شب بوده و نزديك بود به تصميم نهائی برسد، گفتند همان شب مادر ايشان، خواب فاطمه زهرا سلاماللهعلیها را میبیند و این مادر هم هیچ خبري از كار پسرش نداشت که پسرش چنین تصمیمی گرفته و میخواهد چنین کاری کند.
🔹 میگویند: فاطمه زهرا سلاماللهعلیها (در عالم رؤیا) بر مادر مرحوم كاشفالغطاء وارد شدند با یک حال تغیّر و خشم فرمودند: «این کار چیست که پسرت انجام میدهد!؟ پسر تو میخواهد عزای مردم در شهادت مرا کم کند؟!»
🔹 این زن بیدار میشود؛ تعجب میکند که مگر پسرش چکار میکند!؟ شبانه از اتاقش میآید بیرون، میبیند چراغ اتاق پسرش مرحوم کاشف الغطاء روشن است آنوقت شب؛ درِ اتاق را باز کرده و وارد میشود؛ میبیند کاشف الغطاء كتابهای زيادی دور خود جمع کرده و مطالعه و تحقیق و بررسی ميکند که شهادت را در یک تاریخ اعلام کند.
🔹 این مادر خطاب به مرحوم كاشفالغطاء میگوید: پسرم! چکار میکنی!؟ فاطمه زهرا سلاماللهعلیها از این عمل تو ناراضی است! كاشف الغطاء میگوید: مادر! مگر چه شده است؟ مادر خوابش را نقل میکند؛ ایشان میفهمد که این دو تاريخ برای شهادت (و عزای بیشتر) مورد نظر آن حضرت میباشد؛ لذا مرحوم کاشفالغطاء از آن تصمیمش بر میگردد.
📚 درس خارج استاد مقتدایی، به تاریخ ۱۳۸۸/۰۲/۱۶ (با اندکی تلخیص)
ZOOM0428.mp3
15.04M
#جلسه_پنجم
🏴السلام علیک ایتها الصدیقة الشهیدة
▪️عزاداری ایام فاطمیه با موضوع:
🔸رنج و رشد در سیرهی فاطمی
🔺رنج اقتصادی و سیاسی حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) و رشدی که برای امت میتوانست داشتهباشد!
🔺هر مطلبی که به حاکمیت اسلام بر میگردد، بسیار پراهمیت است؛ مثل ماجرای فدک و حمایت از تولید داخلی!
🔺باور حیرتانگیز «شهید سیدحسن نصرالله» به «ولیّفقیه»
🔺تعابیر بلند دو عارف بزرگ دربارهی «حضرت زهرا» سلاماللهعلیها
🎙حجتالاسلام عباسبابائی
📌مسجد علیبنموسیالرضا (علیهالسلام)
🆔 @aliebnemusa
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
هدایت شده از سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 ما بچههای مادر پهلو شکستهایم ...
🎥 لحظاتی از توسل رهبران جبهه مقاومت به صدیقه کبری سلام الله علیها
🆔 @Smh_Doaei
📣 مرحوم آیتاللهسیدابراهیم خسروشاهی به نقل از مرحوم امام خمینی، جهتِ دفعِ بلا و مصیبت، توصیه میفرمودند:
🔺 #عصر_و_غروب_جمعه، برای دفع بلا، به نیابت از امام زمان (عج) و تمام شیعیانِ عالَم، #ده_مرتبه بگویید:
🔸اللهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ؛ وَ ادْفَعْ عَنَّا البَلاءَ المُبْرَمَ مِن السَّماءِ؛ إنَّكَ عَلى کُلِّ شَئٍ قَدِیرٌ
ترجمه: خدایا صلوات فرست بر محمد و آل محمد؛ و دفع بنما از ما بلائی را که حتمی شده است از آسمان؛ همانا تو بر هر امری قادر و توانا هستی.
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جلسه_اول
🏴 فاطمه؛ الگوی مجاهدان عالم
(تحلیلی از اقدامات حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) در مواجهه با کودتای بعد از پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)
🔺بررسی سه دورهی زندگی حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)
🔺ویژگیهای دردناک مدینه بعد از رحلت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)
🔺اقدامات مجاهدانهی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) در فضای پر از خفقان مدینه
🔺وقتی مردان جنگی در مدینهی بعد از پیامبر سپر انداختند، بانوی علی به تنهایی شمشیر کشید!
🎙حجتالاسلام عباسبابایی
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
هدایت شده از مهدیه منتظران عاشق
نهضت جمع آوری آثار و اسناد حماسه ۱۰ دی ماه سال ۵۷ مشهد مقدس
◀️عکس،فیلم،صوت،دست نوشته و خاطره
🗓 مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آذر ماه
🔴 به قید قرعه به کسانی که آثار خود را ارسال نمایند جوایزی اهدا خواهد شد.
ارسال آثار به:
🆔 @Revayat10dey
✉️ ارسال عدد ۱۰ به سامانه ۱۰۰۰۱۰۸
📱شماره تماس دبیرخانه:
۰۹۳۶۳۰۹۴۸۶۵
💠 ستاد مردمی بزرگداشت حماسه ۱۰ دی مشهد مقدس 💠
#روز_ملی_مشهد
#گلزار_شهدا_ده_دی
#حماسه_ده_دی_مشهد
جهت اطلاع از آخرین اخبار فرهنگی و مذهبی از طریق لینک زیر به کانال مهدیه منتظران عاشق بپیوندید.👇
🆔 https://eitaa.com/montazeranashegh
عصای موسی
سال ۷۶ وقتی دولت اصلاحات بر کرسی قدرت نشست، به راحتی میشد فهمید که نظام سالهای پرالتهابی پیش رو دارد! حادثهی کوی دانشگاه در سال ۷۸، مثل سیلی بنیانکن به سرعت از تهران به باقی کشور رسید؛ و من بعد از گذشت ۲۵ سال هنوز صدای گوشخراش یکی از دانشجونمایان نانجیب در تجمع دانشجویی مشهد که با حرارت پشت تریبون فریاد میزد: «ولایت، ولایت-از دانشجو از ملت-اعادهی حیثیت»، در گوشم زنگ میزند!
فتنهگران نیامده بودند برای اعتراض به حوادث کوی دانشگاه، بلکه آمده بودند تا به قول خودشان صندلی را از زیر پای «سیدعلی» بکشند!
سال ۷۸ هنوز تلخیهایش ادامه داشت؛ در بهمنماه سرد آن سال، یکی از تلخترین خاطرات سیاسیام رقم خورد؛ اولینبار بود که بهعنوان ناظر بر سر صندوق رأی حاضر میشدم. با پایان شمارش آراء تمام ۵ نفر نمایندهی مشهد، مشارکتی شدند؛ نه مشهد بلکه اکثریت نمایندگان مجلس از حزب تازهتاسیس و البته بسیار تندروی حزب مشارکت انتخاب شدند!
حالا دولت اول آقای خاتمی، مستظهر به تندترین مجلس بعد از انقلاب شدهبود؛ مجلس ششم!
در کمتر از دو سال از عمر این مجلس که بسیاری از انقلابیها در برابر هجمههای بنیانکن اعتقادی و سیاسی و فرهنگی و رسانهای آن دولت و مجلس احساس بنبست میکردند، لوایح پرحاشیهی دوقلو و تهدید به خروج از نظام توسط عدهای از اعضای دولت و مجلس و سپس نامهی جامزهر نمایندگان افراطی به رهبری و سرانجام بعد از مدت کوتاهی تحصن ۱۱۵ نمایندهی مجلس علیه نظام، نتوانست فضای کشور را به بنبست برساند.
«آقا» در سال ۷۹ و بعد از اینکه برای اولین بار چفیه بر شانههای مبارکشان انداختند، «عصای موسی» را بلند کردند و فرمودند: «نه آمریکا و نه بزرگتر از آمریکا ... قادر نیستند حادثهاى مثل حادثهى صلح امام حسن را بر دنیاى اسلام تحمیل کنند. اینجا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، حادثه کربلا اتّفاق خواهد افتاد.»
قشونکشی بوش پسر که به مراتب دیوانهتر از ترامپ مینمود، در جنگ دوم خلیجفارس و حمله به افغانستان بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر، باعث شد تا آمریکا در مرزهای دو طرف ایران لانه کند و اکنون با قراردادن نام ایران در «محور شرارت» و با حضور یکی از غربگراترین دولتهای بعد از انقلاب، بتواند به راحتی با سیاست چماق جنگ به اهدافش برسد؛ اما دوباره «عصای موسی» چنان بر سینهی غرب و غربگرایان نواختهشد که همگی به تاریخ پیوستند!
ده سال بعد وقتی تمام مخالفان سیاسی و اعتقادی «آقا» در پس پردهی انتخابات برای پایینکشیدن ایشان از تخت رهبری همداستان شدند، «عصای موسی» دوباره برافراشته شد تا با هدایتگریهای مظلومانه و مقتدرانهشان، مردم چنان در حمایت از «امام جامعه» به میدان بیایند و بساط فتنه و فتنهگران را در هم بپیچند که «حماسهی نه دی» در تاریخ ماندگار شود!
وقتی داعش وحشی و آدمخور با حمایت تمام مفسدان عالم یک جنگ جهانی را علیه محور مقاومت آغاز کرد و در مدت کوتاهی بخشهای وسیعی از سوریه و عراق اشغال شد، بسیاری از انقلابیها و انقلابینماها کار را تمامشده دیدند! اما باز هم مجاهدان گمنام جبههی مقاومت با هدایتگریهای «عصای موسی» در برابر تمام هیمنهی استکبار، کاری کردند کارستان!
از آن سالهای پرالتهاب و پر از نفاق که به مراتب سختتر از اکنونمان بود، سالها میگذرد؛ من وقتی توان و تفکرات غربی و مقبولیت اجتماعی رئیس دولت وفاق را با رئیس دولت اصلاحات میسنجم، فاصلهی فاحشی بین آنها میبینم؛ از نگاه من تندترین وزرای این کابینه حتی انگشتِ کوچک عدهای از وزرای آن دولت در ضدیت با انقلاب و آرمانهایش هم نمیشوند؛ از طرفی مجلس کنونی را علیرغم همهی ایرادات، دارای اختلافات ماهوی با آن مجلس کذایی میدانم و بر این بیافزایید توان و باور سپاه و ارتش را که چندین برابر بیشتر از آن زمان پرازغربت شدهاست!
از همه اینها مهمتر، آمریکایی که این روزها میبینم، شیری است بی یال و دم و اشکم که با ریختن چنگالها و دندانهایش فقط عربدهای زوزهمانند از او شنیده میشود!
با همهی این بشارتها اما من قلبم آرام است به «امامی» که دائما مستظهر است به عنایات ربانی قطب عالم امکان! رهبری که اگر برای انقلاب و مردمش احساس خطر کند، یقیناً «عصای موسی» را آنچنان برافرازد که میلیونها ایرانی و غیرایرانی برای جانفشانی بسیج شوند!
هرچند باورم آن است که پیش از بلندشدن «عصای موسی»، باید به نبرد با جبههی داخلی زر و زور و تزویر رفت؛ همانانکه با امیدهای واهی به غرب وحشی و مصلحتاندیشیهای نابهنگام و عقلانیتهای پر از رعب، مانع فرودآمدن بهنگام شمشیر از نیامکشیدهی مالک بر فرق رژیم حرامزاده میشوند!
✍ عباس بابائی ۱۷ آذر ۱۴۰۳
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
چهارشنبهی فتح
شرایط منطقه و عالم به گونهای است که نه تنها ایران و جبههی مقاومت، بلکه تمام دنیا منتظر سخنان «امامخامنهای» هستند؛ مدیری توانا در عرصهی جهانی و استاد تبدیل بحرانها به فرصتها برای مستضعفان عالم!
تحلیلهایی که این روزها و خصوصاً بعد از سقوط دمشق در سراسر دنیا گفته و نوشته شد جز مواردی معدود، بسیار متناقض و بعضاً گمراهکننده بود تا جایی که نه تنها فضا را برای مخاطبانشان شفاف نکرد، بلکه بر ابهامات و دلهرهها و ناامیدیهای آنها نیز افزود!
اکنون نیاز به «فصلالخطاب»ی است که دوست و دشمن به درایت و صراحت و صداقتش ایمان دارند؛ کسی که خنکای سخنانش، همواره مرهمی است بر آتش دل مظلومان و ستمدیدگان!
«آقا» چه خواهند گفت؟
آنچه از نگاه ایشان و شرایط عالم میتوان «حدسزد»، موارد زیر است:
۱) تاکید چندباره بر اهمیت موضوع فلسطین بهعنوان مسألهی نخست دنیای اسلام و عدمتغییر سیاست راهبردی جمهوری اسلامی در حمایت از مردم مظلوم آن؛
۲) بشارت قرص و محکم بر پیروزی نهایی و نزدیک جبههی حق؛ حتی محکمتر از سخنرانیهای گذشته!
۳) بیان شرایط لازم برای پیروزی جبههی مقاومت و توجهدادن به عوامل شکست این جبهه؛
۴) خطونشان اساسی برای اسرائیل و خصوصاً آمریکا؛
۵) تحلیل شرایط منطقه و جبههی مقاومت بهویژه وضعیت سوریه و احتمالاً شکوهای درددلگونه از ماجرای بشار؛ مثل آنچه امیرالمؤمنین(علیهالسلام) با اندوه فراوان بعد از دیدن شمشیر زبیر فرمود!
۶) تاکید تام و تمام بر توانمندی نیروهای مسلح در عرصهی باور و میدان.
۷) تأکید بر نقش مهم «مردم ایران» در رقمزدن «پیروزی نهایی» با شناخت و انجام وظایف ملی و تمدنی.
نکته: آنچه قطعاً در سخنان ایشان شنیده نخواهد شد، ابراز سستی و ناامیدی و شکست خواهد بود!
بیان شرایط و علائم ظهور و مطالبی از ایندست که این روزها فراوان دیده و شنیده شد، به نظر جایی در کلامشان نخواهدداشت.
باید «این چهارشنبه» منتظر یکی از مهمترین سخنرانیهای «امامخامنهای» در طول ۳۵ سال زعامتشان باشیم.
✍عباس بابائی ۱۹ آذر ۱۴۰۳
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec