💢در لشــگـــر ۲۷ محمـــد رســـول اللــه ' صلیالله علیه وآله وسلم '
*بـــرادری بـــود کـــه عـــادت داشـــت پیشـــانی شهـــدا را ببـــوســد!*
وقـتــی خــودش شهیــد شــد بچـــه هــا تصمیــم گرفتنـــد بـــه تلافــیِ
آن همــه محبـت، پیشـــانی او را غـــرقِ بــوســه کننـــد.
پارچـــه را کـــه کنـــار زدنـــد، جنـــازه ی بـــی ســـر او دل همـــه شان
را آتـــش زد.
🌹🍃شهیـــد حـــاج محمد ابراهیـــم همــت
🌹🍃برای شادی روحش صلوات 🌹🍃اللهم عجل لولیک الفرج
#شهید_ابراهیم_همت
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
♨️سلسله نشستهای مجازی گروه بصیرتی اهل البصر :
🌃هر هفته سه شنبه
با بهره مندی از اساتید و کارشناسان سیاسی
🌏سخنرانان این جلسه :
دکتر مجتبی کرباسی
پزشک و پژوهشگر حوزه سلامت
آقای سعید نامدار مقدم
محقق حوزه سیاست سلامت
◀️موضوع جلسه:
🔅عنوان ابعاد سیاسی امنیتی کرونا🔅
📽پخش زنده همزمان از پیج اینستاگرام جوانان ثامن :
https://instagram.com/javanan_samen?utm_medium=copy_link
🎥پخش زنده در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#ثامن
#اهل_البصر
@ahlolbasar
✅ مدارس از مهرماه با آموزش مجازی آغاز خواهد شد.
«اعتدادی»، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان:
🔹بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا بازگشایی مدارس بهصورت تدریجی و آرام آرام از آبانماه آغاز میشود که بهصورت ترکیب آموزش حضوری و مجازی خواهد بود.
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
📣 سلسله جلسات روشنگری فانوس
⬅️ با موضوع بررسی آخرین تحولات منطقه ای ایران
🎙سخنران : محمد رضا فرهادی پژوهشگر و تحلیلگر مسائل منطقه ای
📌جلسه دوم
📆سه شنبه ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
🕰 ساعت ۲۱:۳۰
👈 جهت حضور در جلسه به لینک زیر به صورت مهمان وارد شوید.
https://www.skyroom.online/ch/naslesarnevesht/fanoos
# معاونت سیاسی ناحیه بسیج دانشجویی
🐐🐏 ساخت باغ وحش با استفاده از ضایعات فلزی در شهرضا
«قاسمی»، شهردار شهرضا:
🔹حدود یک میلیارد تومان برای این پروژه در 7 هکتار هزینه شده است و در 3 فاز انجام میشود که فاز اول در هفته دولت به بهرهبرداری رسید.
🔹این پروژه در خاورمیانه و دنیا هم وجود ندارد و از ضایعات فلزات با هدف شناخت شهروندان به ویژه دانشآموزان نسبت به جانوران و اهمیت محیط زیست ایجاد شد.
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
▼گزارش روز
🔻ضرورت برقراری ثبات در افغانستان
✅دو موضوع مهم در بحث تحولات افغانستان وجود دارد که هر دو آن هنوز به نتیجه ملموس نرسیده است؛
👈اول، موضوع پنجشیر
👈دوم، تشکیل دولت در افغانستان.
🔰گزارههای تحلیلی:
1⃣- بر اساس اعلام سخنگوی طالبان، قبل از شروع درگیریها در پنجشیر، به احمد مسعود پيشنهاد چند وزارت، حفظ مقامات محلي پنجشير و خارج نکردن وسايل نظامي از پنجشير داده شده بود. در مقابل احمد مسعود گفته بود که اين موارد موضوع مذاکرۀ جبهۀ مقاومت نيست. احمد مسعود خواهان تشکيل دولت فراگير بنا به تقسيم صلاحیتهای سياسي از عمودي و تکمحور به افقي، حفظ ارزشهای حقوق بشري زنان (تحصيل، شغل و حضور در مقامات بلند حکومتي) و همچنین خواهان حفظ حقوق بشري و تفاوتهای فرهنگي اقوام در کشور و حفظ حقوق شهروندي افراد جامعه شده بود.
2⃣- واقعیت آن است که احمد مسعود با طرح خواستههایی که اشاره شد، به دنبال افزایش وزن سیاسی در تحولات آینده افغانستان است؛ به همین منظور پیشنهادهایی که از سمت طالبان برای مصالحه صورت گرفته، با مخالفت وی مواجه شده است.
3⃣- طالبان نیز در پنجشیر وضعیت مطلوبی ندارد؛ از یکسو این گروه برای تسلط کامل بر افغانستان باید این استان را نیز تصرف کند و از سوی دیگر در صورت کسب عدم موفقیت در تصرف این استان چه از طریق مصالحه و چه درگیری نظامی، با مشکلات عدیدهای مواجه خواهد شد.
4⃣- در بحث تشکیل دولت نیز فعلاً توافق خاصی صورت نگرفته است و آنچه از تحولات کنونی استنباط میشود، دولتی تکمحور (با محوریت طالبان)، با حضور ضعیف برخی جریانهای سیاسی دیگر در افغانستان شکل خواهد گرفت.
✳️گزاره راهبردی:
✅ برونرفت از وضعیت فعلی در افغانستان، نیازمند ثبات داخلی در این کشور است؛ سپس در راستای تحقق حقوق عامه، لازم است سایر احزاب و جریانها و حتی مردم در سرنوشت افغانستان دخیل باشند. مطمئناً ایجاد هرجومرج و درگیری و بهنوعی بیثباتی در این کشور بیش از همه زمینه مداخلات خارجی و حضور گروههای تروریستی را فراهم میکند و از سویی دیگر مخالفان داخلی را برای مقابله با طالبان منسجم میکند و این یعنی تداوم طولانیمدت درگیریهای داخلی و آینده مبهم افغانستان!
✍: محمدرضا فرهادی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
12.mp3
5.09M
☘️
✅#صدای_ثامن(۱۲)| شکستهای آمریکا در #افغانستان چگونه اتفاق افتاده است؟
🍃🌹🍃
🎙 کارشناس: دکتر حنیف غفاری
#روشنگری
#ثامن
#پنجشیر
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
1200.pdf
161.4K
☘
🌀 #یادداشت | #گاندو یک فیلم یا سناریوی دشمن در مقابله با انقلاب
🍃🌹🍃
✍امیرحسین یوسفی
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
✅ #بسته_خبری
1⃣ رئیس بیمارستان سینای تهران: حتی یک فوتی مبتلا به کرونا از بین کسانی که کاملا واکسینه شدهاند، در بیمارستان ما گزارش نشده است.
2⃣ وزیر ارتباطات: به هیچ وجه دنبال مسدودسازی فضای مجازی و کسب و کار نیستیم، اما این فضا باید نظاممند شود.
3⃣ معاون عمرانی استاندار ایلام: تردد زمینی زائران اربعین از مرز مهران ممنوع است و نظارتها در این زمینه تشدید میشود.
#ثامن
#روشنگری
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥#کلیپ| خدمت بی منت بسیجیان بندرعباس در طرح شهید سلیمانی
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
انتشار برای اولین بار:
🔻 سه ضربه کاری سازمان اطلاعات سپاه به MI6 با شکار افسران ارشد اطلاعاتی
۱- اجی شارما در پوشش کاردار
۲- جین ماریوت در پوشش معاون سفیر
۳- شارلوت لوپز وارونه والر (لوتی) در پوشش دبیر دوم سفارت
🔸حسین دلیریان خبرنگار و کارشناس مسائل دفاعیامنیتی نوشت: "اجی شارما" که در مقعطی در سفارت انگلیس مسئولیت بالایی هم داشته، وظیفه ایجاد یک شبکه دانشجویی با هدف جاسوسی از مراکز خاص و همچنین دستیابی به اطلاعات هستهای کشور را داشت که در تور سپاه گرفتار شد و ناکام ماند، سپاه، تمام تیم جاسوسی او را زیر ضربه برد.
🔹 بعد از شارما، افسر عالی رتیهای به نام "جین ماریوت" با ماموریت ویژه به ایران اعزام شد اما سازمان اطلاعات سپاه با شناسایی اهداف و انهدام تیماش، بلایی به سرش آورد که به قول انگلیسیها، یکی از بزرگترین شکستهای اطلاعاتی MI6 در ایران توسط ماریوت رقم خورد.
🔸 اما در مورد سوم، افسر ارشد سازمان جاسوسی انگلیس در ایران که برای جبران گندی که جین ماریوت زده بود به ایران اعزام شد و چنان گندی بالا آورد که در تاریخ ماندگار شد.
🔹لوتی یا همان شارلوت را سپاه جذب کرد و مدتی افسر سپاه شد و چقدر شارلوت،افسر منظم و خوبی بود:)
✅و پایانی/ سازمان اطلاعات سپاه بیش از آنچه که فکرش را میکنید، به شما نزدیک است، به MI6 توصیه میکنم تمام کارکنان وزارت خارجه انگلیس و MI6 که در سالیان اخیر در ایران تردد کردند را چک کند!
00100.pdf
216.8K
☘
🌀 #یادداشت | اولین خبر «شارلوت» چه زمانی منتشر شد؟
🍃🌹🍃
✍ فرهاد مهدوی
#روشنگری
#ثامن
#گاندو
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گرای رسانه ملکه انگلستان برای کشتن سران مقاومت افغانستان؛ شهادت فهیم دشتی پس از انتشار شماره تماس وی در پخش زنده بی بی سی در کمتر از 48 ساعت!
🔸نیروهای مقاومت در افغانستان معتقدند شناسایی مکان فهیم دشتی و بمباران محل استقرارش توسط پهپادهای پاکستانی از طریق انتشار شماره تماس وی در بی بی سی فارسی صورت گرفته است!
🔹 بی بی سی فارسی در پخش زنده با فهیم دشتی، چند ثانیه تصویر را قطع کرده و شماره تماس او را بر روی صفحه نشان می دهد.
@BDONSANSORR
روزانه ٣٠٠میلیون دلار هزینه
بازسازی خبط آمریکا برای ایران !
🔹در چند دهه گذشته، حتی یک نفر از غربگرا ها (و مدعیان اعتدال و اصلاحات) را پیدا نمی کنید که برای دفاع از مرزهای کشور در برابر تهدید های امنیتی و نظامی دشمنان هزینه ای داده باشد، در جنگی حاضر شده باشد، یا خراشی بردارد.
♦️اغلب آنها در دفاع مقدس، اگر کنار آمریکا و انگلیس و فرانسه و صدام نبودند -که بعضا بودند- در کنار رزمندگان جان فشان ما هم نایستادند. پس از آن هم هر جا درگیری نظامی و امنیتی برای کشور پیش آمده، در حاشیه امن ایستاده اند؛ اگر که خود، بخشی از نقشه درگیری علیه ایران نبوده باشند.
🔹 وقتی داعش به پشتوانه غرب و دلار های ارتجاع عربی تا پشت مرزهای ما آمد و رسما برای حمله ایران رجز خوانی کرد، حتی یک غربگرا حاضر نشد به جنگ با داعش برود. باز هم نیروهای از جان گذشته مردمی و انقلابی بودند که از عهده اوباش داعش (با همه هیبت و یال و کوپال و عقبه شان) برآمدند.
♦️یادمان نرود در فتنه سبز (سال 88)، گروه های تروریستی مثل گروهک ریگی و رجوی و الاحوازیه و تندر و... رسما در کنار فتنه گران ایستادند و از آن حمایت کردند. آن روز البته شعار دروغین دست اندرکاران فتنه، "نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران" بود؛ چرا که مطلوب آمریکا و انگلیس و اسرائیل، همین بود.
🔹وقتی هم داعش با هدایت آمریکا و ناتو، تا پشت مرزهای ایران آمد و سردار سلیمانی با آمیزه ای از حکمت و تدبیر و شجاعت، به ساماندهی جبهه مقاومت در برابر جنگ نیابتی آمریکا پرداخت، همین ها که عقربه های خود را با غرب تنظیم می کنند، با شانتاژ، از پشت "به مرد میدان" شلیک کردند.
♦️حالا اما همین جماعت سایه نشین و هوچی علیه دفاع از امنیت ملی، ناگهان "جنگ سالار" شده اند و می گویند چرا ایران به جنگ با طالبان نمی رود؟! اما نه داوطلب می شوند برای جنگیدن، و نه درباره دورنمای درگیری کذایی (ور اه افتادن جنگ شیعه و سنی) که مطلوب آمریکاست توضیح می دهند.
🔹افغانستان تله ای بود که آمریکا برای شوروی چید؛ سپس حماقت کرد و خود هم در آن پا گذاشت و هزینه های گزاف از جمله چند هزار کشته داد. برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر، زمانی که گروهی از جهادیون (طالبان بعدی) را در افغانستان علیه شوروی به خدمت گرفتند، گفت "ما این فرصت را داریم که به روسها، جنگ ویتنامشان را عرضه کنیم. برای ده سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت و به فروپاشی انجامید".
♦️جو بایدن هم چند روز قبل گفت: "ما ٢٠ سال است روزانه ٣٠٠ میلیون دلار در افغانستان هزینه میکنیم و نمیتوانستیم به این هدر دادن ادامه دهیم. دنیا در حال تغییر و تحول است . ما درگیر رقابت جدی با چین و روسیه و حمله سایبری و اشاعه هسته ای (ایران) هستیم... چین و روسیه آرزو دارند که آمریکا ده سال دیگر در افغانستان گرفتار شود".
🔹عقده ناگشوده آمریکا این است که ایران، خبط شوروی و آمریکا را در افغانستان تکرار کند و مثلا روزانه ٣٠٠ میلیون دلار ( ۹ میلیارد دلار در ماه/ ۱۰۸ میلیارد دلار در سال!) هزینه کند و این البته، غیر از خسارت های مستقیم جنگ است.
♦️رویکرد ایران درباره افغانستان، روشن و حکیمانه است. ما مخالف دخالت بیگانگان یا اداره حکومت بر اساس جا به جایی مبتنی زور قدرت میان دولت غربگرا یا طالبان هستیم. تشکیل دولت ملی بر اساس رای همه اقوام و مذاهب و محترم شمردن همه آنها، مورد حمایت ماست.
🔹جمهوری اسلامی ایران، در عراق هم از همین رویکرد حمایت کرد و اشغالگران را در آفساید گذاشت. وقتی هم که جنگ نیابتی تروریست ها راه افتاد، ما مستقیما درگیر نشدیم، بلکه عمده کمک ما، مستشاری و در جهت بسیج ظرفیت های دفاع مردمی بود؛ همین کار را در لبنان و سوریه و فلسطین هم انجام دادیم.
♦️البته افغانستان از لحاظ ترکیب جمعیتی و قومی و مذهبی، تفاوت های مهمی با عراق دارد. اما در آنجا هم ترجیح ما ، توقف درگیری های نظامی، برگزاری انتخابات و تشکیل دولت ملی است.
✍ #محمد_ایمانی
@hagigei
☘
🎥#عکس_نوشت| آیا میدان گازی چالوس به روسها واگذار شده است!؟
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۵)
🌀 خبر: دولت انقلابي اين روزها سرگرم چيدن مديران مياني خود در دستگاههای مختلف است تا بتواند با همه توان در مسير خدمت به ملت قدم بردارد.
🍃🌻🍃
💢 گزارههای تحلیلی:
1⃣ بدون شک اين روزها پيشنهادهای مختلفي براي تصدي سمتهاي مختلف در وزارتخانهها، از بالا و پايين و گوش و کنار ارائه ميگردد و فعالين سياسي تلاش دارند تا آنکه به نگاه خودشان شایستهتر است را بر مناصب قدرت بنشانند.
ملاک و معيار حقيقي در نظام اسلامي در فرآيند توزيع قدرت، شایستهسالاری است و تنها صاحبان صلاحيت هستند که از مشروعيت لازم براي تکيه زدن بر صندلي قدرت در سطوح مختلف برخوردارند و نبايد اجازه داد که فاقدين صلاحيت تنها از طريق واسطهگری و ارتباطات سياسي، صندليهايي را کسب کنند که شايسته تکيه زدن بر آن نيستند!
2⃣ پيوندهاي خانوادگي و بهرهگیری از اقوام و خويشان در سطوح مختلف مديريتي نيز آفتي است که در طول ادوار گذشته، ساختار اداري و مديريتي کشور را آلوده کرده و اعتماد جامعه را نسبت به فرآيند توزيع قدرت بهشدت کاهش داده است. دولت انقلابي بايد بهشدت از برقراري چنين نسبتي در عزل و نصبهای مديران مياني پرهيز کند، حتي اگر واقعيت امر مبتني بر صلاحيت و شايستگي صورت گرفته باشد. خروج از موضع اتهام و بهکارگیری منسوبين شايسته در جايگاهي ديگر، بدون شک اتهام خویشاوندسالاری را از بين خواهد برد و امیدواری افکار عمومی به تحقق شعارهای دولت انقلابی که با تأکید بر فسادستیزی و مبارزه با رانتخواری به قدرت رسیده است را افزایش خواهد داد.
3⃣ بدون شک بدون توجه به شایستهسالاری، کارآمدي دولت محقق نخواهد شد. پایبندی بر این اصل انقلابی بیش از هر چیز برای دولت انتفاع خواهد داشت و عملاً بر توانمندی دستگاههای اجرایی خواهد افزود. بخش عمدهاي از معضلات دولتهاي پيشين به دلیل بيتوجهي به همین اصول بود که خروجی آن در ضعف در تصمیمگیری و فشل بودن کارکردی قابلمشاهده بود.
✍ مهدی سعیدی
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🌟 تریت فرزند🌟
✅ آثار محبت به فرزند
📌 بالا رفتن آستانۀ تحمّل و کم شدن توقّع
یکی از گلایههای والدین، پُرتوقّع بودن فرزندانشان است.
وقتی والدین به نیازهای اقتصادی به صورت افراطی توجّه میکنند، به صورت طبیعی از قواعد دیگر تربیت، مثل محبّت، غافل میشوند. از همین رو، توانمند شدن اقتصادی خانواده، نه تنها کمکی به تربیت نمیکند؛ بلکه مشکلات جدیدی را تولید میکند که یکی از آنها، پُرتوقّع شدن و کمتحمّل شدن بچّههاست.
البته در خانوادههای فقیر هم کمتحمّلی و پُرتوقّعی هست. در این خانوادهها نیز یکی از اصلیترین دلایل بروز این صفت در فرزندان، پاسخ ندادن به نیاز محبّتی آنهاست.
⚠️ما نمیگوییم به جای پول خرج کردن، باید محبّت نمود؛ زیرا اینها دو گونه نیاز است که باید هر کدام را از راه خودش پاسخ داد؛ امّا برخی از نیازها وقتی تأمین میشود، میتواند اثر پاسخ ندادن به برخی نیازهای دیگر را خُنثیٰ کند.
🌹یکی از این نیازها، محبّت است.
@roshana_esfahan
#تحلیل_شبانه
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــــ
بسمه تعالی
#گزاره_خبری
اولویت های دولت سیزدهم از منظر امام خامنه ای مدظله العالی
آقا فرمودند،:"مردمی بودن و رفتن میان مردم و شنیدن بی واسطه از مردم....."
آقا در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت نکات مهم و ریل گذاری حرکت دولت را در بعضی مسائل مطرح فرمودند.
#گزاره_های_تحلیلی:
🔹انقلاب اسلامی و ساختار آن بر اساس مردم سالاری توسط امام راحل (ره) بنا نهاده شد و جمهور یا مردم رکن رکین این حکومت است
امام (ره) در سخنرانی به این مضمون فرمودند : مبادا روزی به مردم و خواسته های آنها بی توجهی شود که آن روز دیگر نمیشود در مقابل این مردم ایستاد....
✅خاصیت فیزیکی حضور مسئولان در بین مردم این است که براساس آن ضرب المثل معروف «شنیدن کی بود مانند دیدن...» از نزدیک با مردم و کنار مردم و دیدن اوضاع آنها در عرصه های مختلف هم به تصمیم سازی و تصمیم گیری و اجرای بهتر تصمیمات می انجامد و هم مردم مسئولان خود را از نزدیک لمس و حس کرده و همدردی آنان را از نزدیک احساس می کنند مثل دو سفر دولت مردمی دکتر رئیسی به خوزستان و سیستان و بلوچستان و تعریف امام خامنه ای مدظله العالی از این اقدام دولت..
🍃بالاخص اینکه این دولت عنوان خود را دولت مردمی نهاد به تعبیری یعنی با مردم و برای مردم و کنار مردم تصمیم سازی و تصمیم گیری و اجرای برنامه ها ...
🔸مهمتر اینکه از نزدیک نشستن و گوش دادن به درد دل مردم خاصه سیستان و خوزستان و...ضمن دلگرمی به آنها و برگرداندن اعتماد آنها که سرمایه اصلی نظام و انقلاب است میتواند به شناخت کامل معضلات و مشکلات هر منطقه و در نتیجه اتخاذ تصمیمات منطقی و جامع و کامل و همه جانبه که یکبار برای همیشه حل شوند مثل آب و فاضلاب استان خوزستان که سالهاست بودجه و وقت دولت و مسئولان را گرفته ولی هنوز حل نشده است وااسفا از بی تدبیری امثال حسن فریدون ...
#نتیجه_گیری
مردم سرمایه اصلی نظام و انقلابند و بی توجهی به آنها میتواند در بزنگاه ها مثل انتخابات مجلس و ریاست جمهوری نتیجه خود را منعکس کند و لی با آنها بودن دلی و عملی و گام برداشتن واقعی برای حل مشکلات آنها و حضور در بین آنها و خوب گوش دادن به حرف دل آنها و به قول آقا اگر نشد کاری هم کرد از مردم با ادله معذرت خواهی کرد ،بزرگترین سرمایه انقلاب و نظام خواهد بوددر عرصه داخلی و منطقه ای و بین المللی .
به امید محقق شدن دولت اسلامی در این دولت مردمی که خواسته رهبری است
خلیلی_فلاورجان
۱۴شهریور۱۴۰۰
🌹اعمـــــال مـــــاه صفـــــر
💠 سفارشات مخصوص بمناسبت ورود به ماه صفرالمظفر:
▪️ماه صفر ماه حزن اهل بیت علیهم السلام و ماه مهم و شریفی هست،
♦️لذا در مفاتیح الجنان اعمالی برای کل این ماه و اعمال مخصوص بعضی روزها آمده است:
۱- خواندن نماز اول ماه
دو رکعت
در رکعت اول بعد از حمد سی مرتبه سوره قلهوالله احد
در رکعت دوم بعد از حمد سی مرتبه سوره قدر
بعد از نماز صدقه دهد.
۲- خوانده دعای؛
" یَا شَدِیدَ الْقُوَى وَ یَا شَدِیدَ الْمِحَالِ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ
ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمِیعُ خَلْقِکَ
فَاکْفِنِی شَرَّ خَلْقِکَ
یَا مُحْسِنُ یَا مُجْمِلُ یَا مُنْعِمُ یَا مُفْضِلُ یَا لا إِلَهَ اِلّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ نَجَّیْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ
وَ صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ. "
روزی ۱۰مرتبه که در مفاتیح الجنان آمده.
۳- روز سوم نمازی دارد به این نحو:
دو رکعت
در رکعت اول سوره حمد سوره فتح
و در رکعت دوم حمد و توحید.
بعد از نماز
صد مرتبه صلوات،
صد مرتبه بگوید: اللهم العن آل ابی سفیان و صد مرتبه استغفار کند.
۴- صدقه دادن هم در طول ماه مطلوب است.
@roshana_esfahan
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۵)
🌀 خبر: دولت انقلابي اين روزها سرگرم چيدن مديران مياني خود در دستگاههای مختلف است تا بتواند با همه توان در مسير خدمت به ملت قدم بردارد.
🍃🌻🍃
💢 گزارههای تحلیلی:
1⃣ بدون شک اين روزها پيشنهادهای مختلفي براي تصدي سمتهاي مختلف در وزارتخانهها، از بالا و پايين و گوش و کنار ارائه ميگردد و فعالين سياسي تلاش دارند تا آنکه به نگاه خودشان شایستهتر است را بر مناصب قدرت بنشانند.
ملاک و معيار حقيقي در نظام اسلامي در فرآيند توزيع قدرت، شایستهسالاری است و تنها صاحبان صلاحيت هستند که از مشروعيت لازم براي تکيه زدن بر صندلي قدرت در سطوح مختلف برخوردارند و نبايد اجازه داد که فاقدين صلاحيت تنها از طريق واسطهگری و ارتباطات سياسي، صندليهايي را کسب کنند که شايسته تکيه زدن بر آن نيستند!
2⃣ پيوندهاي خانوادگي و بهرهگیری از اقوام و خويشان در سطوح مختلف مديريتي نيز آفتي است که در طول ادوار گذشته، ساختار اداري و مديريتي کشور را آلوده کرده و اعتماد جامعه را نسبت به فرآيند توزيع قدرت بهشدت کاهش داده است. دولت انقلابي بايد بهشدت از برقراري چنين نسبتي در عزل و نصبهای مديران مياني پرهيز کند، حتي اگر واقعيت امر مبتني بر صلاحيت و شايستگي صورت گرفته باشد. خروج از موضع اتهام و بهکارگیری منسوبين شايسته در جايگاهي ديگر، بدون شک اتهام خویشاوندسالاری را از بين خواهد برد و امیدواری افکار عمومی به تحقق شعارهای دولت انقلابی که با تأکید بر فسادستیزی و مبارزه با رانتخواری به قدرت رسیده است را افزایش خواهد داد.
3⃣ بدون شک بدون توجه به شایستهسالاری، کارآمدي دولت محقق نخواهد شد. پایبندی بر این اصل انقلابی بیش از هر چیز برای دولت انتفاع خواهد داشت و عملاً بر توانمندی دستگاههای اجرایی خواهد افزود. بخش عمدهاي از معضلات دولتهاي پيشين به دلیل بيتوجهي به همین اصول بود که خروجی آن در ضعف در تصمیمگیری و فشل بودن کارکردی قابلمشاهده بود.
✍ مهدی سعیدی
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🏴هفت مصیبتِ شام از زبان#امام_سجادعلیه السلام
◾️از امام سجاد علیه السلام پرسیدند:
سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟
▪️در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام...
امان از شام !
◾️در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️1.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️2.سرهای شهداء را در میان هودجهای زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم سُتوران قرار میگرفت.
▪️3.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️4.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️5.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️6.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️7.ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
▪️صلی الله علیک یا سیدالساجدین ، الامام العارفین،زین العابدین..
📚برگرفته از: تذکرة الشهداء ملاحبیب کاشانی
@hagigei
♦️ چین چه روابطی با طالبان میخواهد؟
#تحلیل_کوتاه
🔹 چین پیش از تسلط طالبان بر افغانستان نیز با این گروه به مذاکره میپرداخت. سیاستگذاران حزب کمونیست با علم به برتری طالبان نسبت به دیگر طوایف و گروهها، پیشتر غلبه این گروه را به صورت غیررسمی مورد پذیرش قرار داده بودند ولی همچنان تا شناسایی رسمی و روابط مطلوب فاصله وجود دارد تا مطلوبیتهای پکن محقق شود.
🔸 نه بازار افغانستان، با توجه به جمعیت گسترده روستایی و فقدان رشد شهرنشینی، فینفسه اهمیتی راهبردی برای کالاها و خدمات چینی دارد و نه منابع طبیعی آن در زنجیره تأمین کالاها یا فناوریهای نو در سیاستگذاریهای جدید چین، جایگاه اساسی دارد. بنابراین مهمترین اولویتهای چین درباره افغانستان، نه اقتصادی بلکه سیاسی است.
1️⃣ ملاحظات سینکیانگ
با توجه به اینکه نگرش ایدئولوژیک طالبان در کنار سلفیگری با نوعی ناسیونالیسم نیز همراه است، پکن نگران تقویت گرایشهای تجزیهطلبانه در مسلمانان مناطق اویغورنشین میباشد. گرایش چین به آن است که هیچیک از طرفین در امور داخلی یکدیگر مداخله نورزند و از اظهار نظر در مورد وضعیت شهروندان دو کشور اجتناب کنند.
2️⃣ امنیت پروژه «یک کمربند، یک جاده»
اولویت مهم در روابط مورد نظر چین با طالبان، ثبات سیاسی در افغانستان و امنیت در محدوده ژئوپلتیک فراتر از آن، از آسیای میانه در شمال تا خلیج فارس در جنوب است. پکن میداند که افغانستان در یک شرایط بیثبات، زمینهساز گسترش تروریسم و ناامنی به فراتر از مرزهای این کشور خواهد شد. در موقعیتی که همه همسایگان افغانستان، به جز هند در مسیر این پروژه قرار دارند، جلوگیری گسترش فعالیت گروههای تکفیری به همسایگان، اهمیتی ضروری مییابد.
✅ نیازمندی طالبان به شناسایی رسمی و مبادلات تجاری در شرایطی که هنوز تحت تحریم قرار دارد گفتگو را برای سیاستمداران چینی تسهیل میکند ولی احتمالاً برخی اختلافات درونی را میان گروه طالبان و بهویژه با شبکه حقانی که خارج از مرزهای افغانستان فعال است، افزایش دهد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥 #کلیپ| تحویل امانت ...
🍃🌹🍃
🍀الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🍀
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀