فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۰)👆
سخنان قرآنی #استاد_عابدینی
🌟 اهمیت شنیدن قرآن
💫قال الله تعالی: «وَ إِذا قُرِئَ الْقُرْآنُ فَاسْتَمِعُوا لَهُ وَ أَنْصِتُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُون»، «و هرگاه قرآن خوانده شود، به آن گوش دهید و ساكت شوید (تا بشنوید)، باشد كه مورد رحمت قرار گیرید». (اعراف ۲۰۴)
💫ما عادت داریم که قرآن را میخوانیم و تلاوت میکنیم، اما باید توجه کنیم که «شنیدنِ قرآن» هم یکی از منازل ارتباط با قرآن است. خوب شنیدن یکی از هنرهایی است که باید بیابیم. گاهی انسان در وقت شنیدن توجّهش بگونهای جلب میشود که در وقت خواندن آن توجه را نمیکند.
💫برخی از بزرگان میفرمودند: «قبل از خواندنِ قرآن، قرآن را بشنوید». حتی در شنیدن، میگویند که ابتدا احساس کنید آیات قرآن را از استاد معنوی و محبوبتان میشنوید، که شنیدنِ از استاد، انسان را به یک مرتبه از فهم میرساند، در مرتبه بالاتر احساس بکنید آیات قرآن را از زبانِ پیامبر اکرم(ص) میشنوید که این مراقبه بالاتری ایجاد میکند، و در مرتبه نهایی احساس بکنید که این آیات همین الان دارد نازل میشود و دارید از زبانِ خدایِ سبحان میشنوید، و مراقبهی آن مقام را بیابید.
🔻پخش شبکه قرآن سیما، دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۹، ساعت ۲۳:۴۵
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
استاد عابدینی
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۰)👆 سخنان قرآنی #استاد_عابدینی 🌟 اهمیت شنیدن قرآن 💫قال الله تعالی: «وَ إِذا
#نسیم_ربانی (١٠)
💫بدانیم که هر آیه ای از قرآن را که در هر موقعیتی از جایی میشنویم، آن آیه برای ما پیغامی خاص دارد. با اینکه آن آیه را ممکن است هزاران نفر بشنوند، اما آیه با هرکدامشان کار خاصی دارد. اگر این را باور کردیم هرگاه که آیه ای را میشنویم دنبال این میرویم که این آیه الان با من چکار دارد؟ چه پیامی برای من دارد؟ کم کم یاد میگیریم که پیام خاص قرآن به خودمان را کشف رمز کنیم. اگر مقصود قرآن را که برای ما آورده عمل کردیم، این موجب کشف رمزهای بالاتر از آیات در کارشان با ما میشود.
💫 قرآن را اینگونه بشنویم و بخوانیم که وقتی در مورد جهنم میگوید احساس بکنیم که ناله جهنمیان را میشنویم، و وقتی در مورد بهشتیان میگوید بیابیم که همین الان با آنها محشوریم و تنعّم آنها را در بهشت میبینیم. همانگونه که امیرالمؤمنین در مورد متقین (خطبه ١٩٣ نهج البلاغه) میفرمایند:
💫«إِذَا مَرُّوا بِآيَةٍ فِيهَا تَخْوِيفٌ أَصْغَوْا إِلَيْهَا مَسَامِعَ قُلُوبِهِمْ وَ ظَنُّوا أَنَّ زَفِيرَ جَهَنَّمَ وَ شَهِيقَهَا فِي أُصُولِ آذَانِهِم؛ فَهُمْ حَانُونَ عَلَى أَوْسَاطِهِمْ، مُفْتَرِشُونَ لِجِبَاهِهِمْ وَ أَكُفِّهِمْ وَ رُكَبِهِمْ وَ أَطْرَافِ أَقْدَامِهِمْ، يَطْلُبُونَ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى فِي فَكَاكِ رِقَابِهِمْ»،
«هر گاه به آيه اى مى رسند كه ترس از خدا در آن باشد، گوش دل به آن مى سپارند، و گويا صداى بر هم خوردن شعله هاى آتش، در گوششان طنين افكن است، پس قامت به شكل ركوع خم كرده، پيشانى و دست و پا بر خاك ماليده، و از خدا آزادى خود را از آتش جهنّم مى طلبند».
💫«فَإِذَا مَرُّوا بِآيَةٍ فِيهَا تَشْوِيقٌ، رَكَنُوا إِلَيْهَا طَمَعاً وَ تَطَلَّعَتْ نُفُوسُهُمْ إِلَيْهَا شَوْقاً وَ ظَنُّوا أَنَّهَا نُصْبَ أَعْيُنِهِمْ»،
«وقتى به آيه اى برسند كه تشويقى در آن است، با شوق و طمع بهشت به آن روى آورند، و با جان پر شوق در آن خيره شوند، و گمان مى برند كه نعمت هاى بهشت برابر ديدگانشان قرار دارد».
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
🖥 سلسله جلسات مجازی معرفتی-اخلاقی
❇️ با عنوان: روح جمعی و حرکت کاروانی
🌀 محوریت موضوعی: سلوک تشکیلاتی در جامعه ایمانی
💡 استاد: حجه الاسلام و المسلمین محمدرضا عابدینی
🕌 محفل مجازی: روزهای دوشنبه و پنج شنبه
🕖 آغاز از ساعت ۱٨:۳۰
🌐 جهت ورود کلیک کنید:
https://bit.ly/2A4lXKd
🔐 جهت حضور، لینک بالا را در مرورگر کروم باز کرده (در گوشی یا لب تاپ)، سپس بر روی دکمه" ورود به عنوان مهمان" کلیک کنید و سپس با فشردن دکمه "ورود به کلاس" در جلسه حاضر شوید.
📲هم چنین بجای کلینک بر لینک میتوان بارکد داخل تصویر را با گوشی اسکن کرد
✅ انشاءالله اولین جلسه پنج شنبه ۱۸ اردیبهشت (فردا) برگزار خواهد شد.
#حجت_الاسلام_و_المسلمین_عابدینی
#پای_درس_استاد
#روح_جمعی
#عهد_جمعی
#سلوک_تشکیلاتی
#حرکت_کاروانی
✅ @karavani
🔸
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
30.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۱)👆
سخنان قرآنی #استاد_عابدینی
🌟 طهارت، شرط استفاده باطنی از قرآن
💫 «إِنَّ في ذلِكَ لَذِكْرى لِمَنْ كانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَ هُوَ شَهيد»، همانا در آن تذکری است برای آنکه او را قلب (بیدار) باشد یا گوش فرادهد درحالی که (به دل) حاضر باشد(ق۳۷)
💫 انسان اساس وجودش در فطرتش بر اقرار بر توحید و شهادت بر ربوبیت حضرت حق است (آیه ۱۷۲ اعراف). بین توحید و طهارت تلازم است (همانگونه که بین شرک و نجاست تلازم است: «إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ»). فلذا این «توحیدِ فطری» نشان از مرتبه ای از «طهارتِ فطری» است، که این مرتبه از طهارت را همه انسانها در ابتدا دارند. از مرتبه ادراکاتِ فطری آغاز کنیم، اما در آن متوقف نشده، و طهارت بالاتر و توحید بالاتر را دریافت کنیم.
💫 از طرف قرآن، بیان و گویایی اش همیشه کامل است. اگر ما ارتباطمان با قرآن کامل نیست، علتش به خود ما برمیگردد. ما با رشد در مراتب طهارت، مراتب درک و اتحاد بالاتری با حقیقت قرآن را مییابیم. از رعایت آداب طهارت ظاهری آغاز کنیم و به مراتب طهارت باطنی هم بالا رویم.
🔻پخش شبکه قرآن سیما، سهشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۹، ساعت ۲۳:۴۳
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۲)👆
سخنان قرآنی #استاد_عابدینی
🌟 استعاذه و پناه بردن به خداوند از شیطان، هنگام قرائت قرآن
💫 قال الله تعالی: «فَإِذا قَرَأتَ القُرْآنَ فَاستَعِذ بِاللهِ مِنَ الشیطانِ الرجیم»،
وقتی میخواهی قرآن بخوانی، از شرّ شیطان راندهشده، به خدا پناه ببر؛ (النحل، ۹۸).
💫 قطعا شیطان دشمنِ رابطه یافتنِ ما با قرآن است، و هر کاری که بتواند در مقابلهی با این ارتباط میکند. شیطان باری برای حضرت عیسی (علیه السلام) متمثل شده و به ایشان گفت بگو «لا اله الا الله». حضرت عیسی (علیه السلام) فرمود: «كلمة حق و لا أقولها بقولك»؛ من از تو تبعیت نمیکنم و این «لا اله الا الله» که تو میخواهی نمیگویم. من برای خدا میگویم «لا اله الا الله»، نه چون تو گفتی. (إحياء علوم الدين، جلد۸ ص۵٣).
چون درخواست شیطان «كَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا بَاطِل» است (اشاره به خطبه۴۰ و حکمت١٩٨ نهج البلاغه)، یعنی حتی اگر در کلمه حقّ توحید هم شیطان را تبعیت کند، این تبعیت برای شیطان ذخیره میشود و در جای دیگری شیطان از همین تبعیت استفاده کرده و ضربه خودش را میزند.
💫لذا در خواندن کلمهی حقِّ قرآن کریم هم باید به خدا پناه ببریم و ابتدایش به ذکر «اعوذ بالله من الشیطان الرجیم» توجه کنیم، تا حال و ذهن و قلب انسان تحت تصرّف شیطان نباشد که بخواهد از کلمهی حق استفادهی باطل کند. این استعاذه، یکی از منازل طهارت است، که اگر انسان با تخلیه شدن از تصرفات شیطانی وارد این منزلِ طهارت استعاذه شد، این انسان طهارت یافته میتواند وارد منزل «بسم الله الرحمن الرحیم» بشود.
🔻شبکه قرآن ۹۹.٢.١٧
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
28.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۳)👆
سخنان قرآنی #استاد_عابدینی
🌟 منزل «بسم الله الرحمن الرحیم»
💫 قال الله تعالی: «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيم»
💫 خداوند رحمان «بسم الله الرحمن الرحیم» را تابلوی قرآن قرار داده است، و عظمت کتاب الهی با آغاز به «بسم الله الرحمن الرحیم» ابدیت پیدا میکند. هر «بسم الله» در هر سوره ای مختص به غرض و هدف و مأموریت هدایت الهی در همان سوره است، لذا در نماز اگر «بسم الله» برای یک سوره خواند و بعدش خواست سوره دیگری بخواند باید تکرار کند و «بسم الله» همان سوره دیگر را بخواند.
💫 یکی از دوستانمان میگفت وقتی اولین بار به درس علامه حسن زاده (حفظه الله) رفتیم ایشان ابتدای درس یک «بسم الله الرحمن الرحیم» خاصّی آنچنان با مراقبه گفت که تا عمق وجود ما نشست، و من احساس کردم که تاکنون «بسم الله» واقعی را نشنیده بودم و این اولین باری بود که شنیدم! اگر کلامی با مراقبه و دقت و توجه به روحانیتش از دهان ما خارج شود، قطعاً تأثیرش بسیار بیشتر از وقتیست که صرفا به لقلقه زبان بگوییم.
🔻پخش شبکه قرآن سیما، پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۹، ساعت ۲۳:۴۷
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
استاد عابدینی
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۳)👆 سخنان قرآنی #استاد_عابدینی 🌟 منزل «بسم الله الرحمن الرحیم» 💫 قال الله ت
#نسیم_ربانی (١٣)
💫 قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ (علیه السلام) : يَا عَبْدَ اللَّهِ بن یحیی! الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَ تَمْحِيصَ ذُنُوبِ شِيعَتِنَا فِي الدُّنْيَا بِمِحَنِهِمْ لِتَسْلَمَ لَهُمْ طَاعَاتُهُمْ وَ يَسْتَحِقُّوا عَلَيْهَا ثَوَابَهَا ... َ تَرْكُكَ حِينَ جَلَسْتَ أَنْ تَقُولَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ- فَجَعَلَ اللَّهُ ذَلِكَ لِسَهْوِكَ عَمَّا نُدِبْتَ إِلَيْهِ تَمْحِيصاً بِمَا أَصَابَك ... (بحارالانوار، ج٧٣ ص٣٠۵).
💫 عبدالله بن یحیی، یار امیرالمؤمنین (علیه السلام) باری نزد حضرت، وقتی که بهنگام نشستن بر صندلی «بسم الله» نگفت، به ابتلای شکستن صندلی و افتادن و زخمی شدنِ سرش مبتلا شد، و حضرت با دست کشیدن بر سرش جراحت وی را شفا بخشید و به او گفت که علت این بلا، گناهت در نگفتنِ «بسم الله» بود، و شکر خداوند را که گناهان شیعیان ما را در همین دنیا با ابتلائات از آنها پاک میکند. لذا اگر هر کار مهمّی را با «بسم الله الرحمن الرحیم» آغاز نکنیم آن کار ابتر و ناقص و ناتمام میشود. طاعات ما با «بسم الله» سالم میماند و به تمامیّت و خلوص میرسد.
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
🌼 چلهی #صدقات_و_صلوات (٢۵)
🌸 چلهی #رزمایش_همدلی_و_مواسات
👇👇👇
🔸 توضیح طرح👇(پیام اول)
🌐 https://eitaa.com/abedini/1274
#چله_صلوات (٢۵)🙏لینک #ختم_صلوات به نیت هدیه به امام حسن مجتبی (علیه السلام) و مادرشان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) 👇
🌐 EitaaBot.ir/poll/0ox
(زمان مجلس ختم صلوات، بصورت همزمان، از #ساعت_١٠_شب امشب تا #ساعت_٢٠_غروب شنبه در روز ولادت مولا خواهدبود)
#چله_مواسات (٢۵)🤝لینک پرداخت آنلاین👇
🌐 pay.behesht.me/ostadabedini/39914
🌀 شماره کارت حساب مختص خیرات، تحت نظارت و حمایت #استاد_عابدینی 👇
💫 6104 3378 0525 8421
🙏 به نیت سرور بر ولادت و رضایت و کرامت #امام_حسن_مجتبی (علیه السلام)👌
🔸
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
01 حرکت کاروانی - جلسه اول .mp3
8.03M
١🔈 صوت جلسه اول #حرکت_کاروانی
#استاد_عابدینی
🔻تلخیص متنی 👇
https://eitaa.com/karavani/11
🔻پنجشنبه ٩٩.٢.١٨
🎞 مجموعه ویدئوهای کل جلسات 👇
🌐 eitaa.com/abedini/1536
👌سلسله جلسات اخلاقی «روح جمعی و حرکت کاروانی»؛ سلوک تشکیلاتی در جامعه ایمانی.
@karavani
🔸
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
استاد عابدینی
🖥 سلسله جلسات مجازی معرفتی-اخلاقی ❇️ با عنوان: روح جمعی و حرکت کاروانی 🌀 محوریت موضوعی: سلوک تشکیلا
🔸سخنرانی #استاد_عابدینی👇آغاز جلسه از ساعت١٨:٣٠
🌐 bit.ly/2A4lXKd
28.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۴)👆
سخنان قرآنی #استاد_عابدینی
🌟 انفاق
💫 قال الله تعالی: «ما أَنْفَقْتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَهُوَ يُخْلِفُهُ وَ هُوَ خَيْرُ الرَّازِقين» (سبأ ۳۹)
💫 هرقدر «من» انسان توسعه یابد با «توسعهی من»، انفاق نیز وسعت مییابد. ابتدا انسان پدر و مادر و فرزندان و همسر و خانوادهی خود را هم «خودش» میبیند و خرج کردن و نفقه و انفاق در این مرتبه برایش بسیار راحت است، بتدریج با توصیه های دینی، همسایگان و هم محله ای ها و مؤمنین اهل شهر و دیارش را هم «خودش» میبیند و خرج کردن برای آنها را هم خرج برای خودش یافته و راحت انفاق در این سطح میکند. تا جایی که با تربیت دینی، تمام مؤمنین و بلکه تمام انسانهای مستضعف را در «وسعت مَنِ خودش» میبیند و همه متصل به یک جسم تلقی میشوند و برای تسکین ضعف هر عضوی در این «وسعتِ مَن» اقدام میکند.
🔻پخش شبکه قرآن سیما، جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۹، ساعت ۲۳:۴۷
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۵)👆
سخنان قرآنی #استاد_عابدینی
🌟 آداب تلاوت قرآن
💫 قال الله تعالی: «فَاقْرَؤُا ما تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْآن» (المزمّل ۲۰)
💫 با وضو و رو به قبله قرآن بخوانید. علامه حسن زاده میفرمودند که برخی اوقات با احساس محضر امام معصوم بایستید و قرآن بخوانید. هرکدام از اعضای بدن ما یک «ادب خاصی» را در محضر قرآن باید داشته باشند که عبادتِ آن عضو محسوب میشود و اثری را دارد. قرآن را نگاه کنید و بخوانید که عبادتِ چشم باشد. با ادب دست به خط آیات بکشید و عبادتِ انگشتانِ دست بدانید. ادبِ حضور قرآن را رعایت کنید و با ادب در محضرش باشید (مثلا پا دراز نکنید و عبادتِ پا را در ادبِ نشستن یا ایستادنش بدانید).
🔻پخش شبکه قرآن سیما، شنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۹، ساعت ۲۳:۴۷
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برنامه #نسیم_ربانی (۱۶)👆
سخنان قرآنی #استاد_عابدینی
🌟 آداب تلاوت قرآن (۲)
💫 قال الله تعالی: «وَ رَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتيلا» (المزمّل ۴)
💫 قرآن را آرام (نه تند و نه کند) بصورت ترتیل و ترتیبی بخوانیم و با صوت حزین و زیبا بخوانیم که عبادت زبان محسوب میشود. البته قصدمان از خوب خواندنِ قرآن، برای این باشد که به امر امامان و خدای تعالی هست و اینکه حال قلبمان از این خواندنِ حزین و زیبا منقلب شود، نه برای جلوهگریِ خودمان که صوتمان را با قرآن نشان بدهیم. قرآن را به قصد ارتباط با «خزائنِ غیبیِ قرآن» بخوانیم و با رعایتِ آداب در محضر قرآن به فتح و گشوده شدن آن خزائن راه بیابیم. به تعبیر روایت، قرآن را با «الْحَالُّ الْمُرْتَحِل» بخوانیم، که فرمودند یعنی: «فَتْحُ الْقُرْآنِ وَ خَتْمُهُ، كُلَّمَا جَاءَ بِأَوَّلِهِ ارْتَحَلَ فِي آخِرِهِ»، «قرآن را باز کند (و خواندنش را آغاز كند) و بانجام رساند و هر زمان كه از اولش درآيد تا به آخرِ قرآن كوچ كند».
💫آیت الله سید علی قاضی (ره) به شاگردانشان میفرمودند: قرآن را در شب با صوت حزین بخوانید که خواندن قرآن با صوت حزین «شراب طهور مؤمنان» است و آنها را سرمست ارتباط با خدا میکند.
آن قرّةُ العُیونِ مخلصین را همیشه در چشم داشته باشید، و با آن هادیِ طریقِ مبین و صراط مستقیم سیر نمایید، و از جملهی سیرهای شریف آن قرائت است به حُسنِ صوت و آدابِ دیگر بخصوص در بطونِ لیالی.
🔻پخش شبکه قرآن سیما، یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۹، ساعت ۲۳:۴۷
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini