هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما/قزوین
21.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بهره برداری از چند تصفیه خانه استان قزوین در سال آینده
معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب آبفا استان قزوین پیش بینی کرد تصفیه خانههای روستای بکندی، آبگرم و آبیک سال آینده به بهره برداری برسد.
https://www.iribnews.ir/00HOp1
@qazvin_iribnews
هدایت شده از قزوین - خبرگزاری فارس
۳٠۴ پروژه صنعت آب و برق استان قزوین به بهره برداری رسید
🔹در مراسمی با حضور استاندار قزوین، مدیران وزرات نیرو در استان و جمعی از مسوولین استانی، ۳۰۴ پروژه صنعت آب و برق استان قزوین با اعتباری بالغ بر ۴۴۸ میلیارد تومان در هفتمین روز از ایام اله دهه مبارک فجر افتتاح و به بهره برداری رسید.
http://fna.ir/3hqc9k
@QazvinFars
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازار داغ افتتاح طرح ها در هفتمین روز دهه فجر
@qazvin_iribnews
#عید_انقلاب
#22بهمن_تماشایی
مقام معظم رهبری امام خامنهای(مدظله العالی): «ما چند روز دیگر راهپیماییِ بیستودوّم بهمن را داریم؛ انشاءالله مردم عزیز ما در این راهپیماییِ پُرشور شرکت خواهند کرد....
وعده دیدار:
محل تجمع و حرکت کارکنان شرکت آب و فاضلاب در شهر قزوین
یکشنبه ۲۲ بهمن، ساعت ۱۰.۳۰ صبح
شهر قزوین، سبزه میدان، کنار باجه پلیس راهنمایی رانندگی
🇮🇷🇮🇷شورای فرهنگی،پایگاه بسیج و روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قزوین 🇮🇷🇮🇷
با حضور وزیر راه و شهرسازی، عملیات اجرایی فاز اول آبرسانی به شهرک عظیمیه قزوین آغاز شد
همزمان با نهمین روز دهه مبارک فجر، در مراسمی با حضور مهرداد بذر پاش، وزیر راه و شهرسازی و محمد مهدی اعلایی، استاندار قزوین، فاز نخست عملیات آبرسانی به شهرک عظیمیه شهر قزوین آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در این رابطه گفت: با توجه به پیمان صورت گرفته و تامین مالی انجام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، عملیات اجرایی آبرسانی به عظیمیه شامل ساخت دو باب مخزن ذخیره به حجم ۴۵ هزار مترمکعب، ساختمان های جانبی، اجرای ۲ هزار و ۳۵۰ متر خط انتقال و احداث ایستگاه پمپاژ آغاز شده است.
داراب بیرنوندی افزود: برآورد کلی طرح یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که در فاز اول مبلغ پیمان ، ۲۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می باشد که مقرر است فاز اول در صورت تامین مالی طی یک سال آینده عملیات فوق به اتمام برسد.
وی اظهار امیدواری کرد با تامین آب آشامیدنی و اجرای شبکه آب و فاضلاب، زیرساخت آبرسانی شهرک عظیمیه تکمیل و آرزوی دیرینه مالکان این منطقه محقق شود.
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی 1402
🎯بهره برداری از 29 پروژه آب و فاضلاب استان قزوین
با صرف اعتبار 179 میلیارد تومان
و بهره مندی جمعیتی بالغ بر 33 هزار نفر
گوارای وجود مردم نازنین استان قزوین
💧روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان قزوین
#دولت_کار_و_فعالیت