هدایت شده از خبرگزاری مهر البرز
برگزاری باشکوه همایش حامیان عفاف و حجاب در کرج
◽ دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان البرز در گفتوگو با خبرنگار مهر از برگزاری باشکوه همایش حامیان عفاف و حجاب در کرج خبر داد.
mehrnews.com/news/5832275
📡 @MehrNewz_Alborz
✨﷽✨؛
✅ لایحه عفاف و حجاب قوه قضائیه اصلاحات خوبی شده است
🔻 دکتر طاهری آکِردی در همایش بزرگ حامیان عفاف و حجاب استان البرز:
🔹 چادر هدیه ایرانیان به اسلام است. چادر در هویت ملی ایرانیها وجود دارد. اسلام به مفهوم عفاف و حیا قدرت بخشید، به آن مبانی فکری داد و در عرصه عمل آن را پرورش داد.
🔹 اصلاحات خوبی نسبت به لایحه عفاف و حجاب قوه قضائیه در مجلس صورت گرفته و مطالبه ما این است آن چه اصلاح شده در صحن علنی مجلس مطرح و رأی بیاورد.
🔹 لایحهای که نخست ارسال شد نتوانست دغدغه دغدغهمندان، خانواده شهدا و متدینین را برطرف کند. شخص رییس جمهور نیز نسبت به لایحه نخست انتقادهایی داشتند.
🔹 بالاترین مطالبهگر در نظام شخص حضرت آقا است که در گفتار، رفتار و سخنرانی انجام میدهند.
🔹 دادستان کل فردی مذهبی و انقلابی هستند، درخواست ما از ایشان ایجاد تدابیری برای آزاد کردن مطالبهگران است. شاید ما نیز به روش این مطالبهگران نقد داشته باشیم، ولی اصل مطالبه آنها صحیح است.
📝 جهت مطالعه خبر به لینک مراجعه نمایید:https://setad-abm.ir/0007X7
📌ستاد امر به معروف البرز:
https://eitaa.com/joinchat/11075834Cddcb465c06
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 پوشش خبری صدا و سیما البرز از همایش بزرگ حامیان عفاف و حجاب
◾️ باحضور دبیر ستاد امربه معروف کشور
#عفاف_حجاب
📌ستاد امر به معروف البرز:
https://eitaa.com/joinchat/11075834Cddcb465c06
📸 گزارش تصویری
💠 همایش بزرگ عفاف و حجاب
📌ستاد امر به معروف البرز:
https://eitaa.com/joinchat/11075834Cddcb465c06