eitaa logo
ابوقاسم
42.1هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
255 ویدیو
5 فایل
ارتباط @aboghasem
مشاهده در ایتا
دانلود
شیخ قیس الخزعلی که برای اجتماع نمایندگان تحریم کننده جلسه پارلمان به محل تجمع در خانه هادی العامری وارد شد با نمایندگان حزب خود یعنی حزب صادقون دیدار کرد حزب صادقون با سازمان بدر و چند حزب دیگر ذیل نام ائتلاف فتح به. ریاست هادي العامري حضور دارد یازده کرسی از ائتلاف فتح متعلق به صادقون است
ابوقاسم
خبرگزاری فارس گفته طالبان بعد از 7 ماه سینما آریانا در کابل را بازگشایی کرد جالب است که این رسانه که يد طولایی در ماله کشی و تحریف واقعیت دارد فراموش کرده که سالها اصلاحات را به بهانه دفاع از حضور بانوان در ورزشگاه ها و صدای شجریان مذمت کرده است و معتقد بود که این مسائل مشکل اصلی مردم نیست (نگاه منطقی بود). اما حالا بدون کار کردن اخبار محرومیت میلیون ها دختر افغانستانی در مدارس این کشور که توسط طالبان متحجر از تحصیل محروم شدند به سراغ همان مسائل کم اهمیتی رفته که درصد محدودی از جامعه با آن درگیر است و سالها باهمان چماق جناح مقابل یعنی اصلاحات را سرکوب کرده است. در تمام اخبار تلخی که روز و شب از افغانستان منعکس می شود دوستان فارس به زحمت این خبر را پیدا کردند تا همه چیز را سانسور کنند. این ها همان استاندارد های دوگانه است که بلای جان جریان انقلاب شده و باید فکری به حال آن کرد. بنده سابقا به این رسانه علاقه‌مند بودم اما با گذر زمان به خیلی از این تفاوت ها و استاندارد های دوگانه پی بردم، انتظاری بیش از این از رسانه وابسته اشتباه است، پول می گیرد و کار خبری می کند ابوقاسم
چند وقتی هست که به عللی نتونستم نکته خاصی بنویسم هرگز به دنبال این نیستم که به هربهانه ای مطلب بنویسم، سعی ام بر پرداختن به مطالب مفید است تا در بررسی مسائل مختلف در سطح بین الملل با داده های مفید شما را با چالش ها روبه رو کنم عمدتا تحلیلگران با دو روش مسائل را تحلیل می کنند : تحلیل قبل از حادثه و گزارش بعد از وقوع بنده عمدتا سعی می کنم از روش اول استفاده کنم و گزارش و تحلیل ابعاد موضوع را قبل از وقوع حادثه انجام دهم البته این به معنای پیش بینی نیست. مورد دوم عمدتا در حیطه کار خبرنگاری تعریف می شود.
هدایت شده از صوت المقاومه
www.madeh.ir-13-1583407866171.mp3
7.12M
شیعه رو دارن می کشن تودنیا مهدی بیا
امروز با خودم فکر می کردم که چه مساله ای می تونه بیش از هر چیز دیگه ای آرامش و نشاط رو خلق بکنه و اون رو در شخصیت آدمیزاد ماندگار کنه يعني خاطرات و تصاویری رو خلق بکنه که وقتی در ذهن مرور بشن بازهم نشاط آور باشن؟ يا بهتره اینجوری بگم که دقیقا برای داشتن یه نشاط سالم و مفید به چه ابزاری نیاز داریم؟ ماشین؟ خونه؟ رفیق؟ همسر؟ پول؟ (یا هرچیز دیگه ای که الان در ذهن شما گذشت...) کدومشون همون نشاط و سکینه ای هست که یه انسان بهش نیاز داره؟و یه عمر برای به دست آوردنش تلاش می کنه؟
ابوقاسم
امروز با خودم فکر می کردم که چه مساله ای می تونه بیش از هر چیز دیگه ای آرامش و نشاط رو خلق بکنه و او
حداقل برای من به این شکل جا افتاد که عامل نشاط و شادابی یا هر مساله دیگه درون توست تو باید تصمیم بگیری که با یه تکه سنگ یا یه هواپیمای کاغذی هم که شده باید خوشحال بشی، بخندی و نشاط پیدا کنی، حرکت بکنی و متوقف نشی. همه این ها از درون قلب و جان و نظام فکری تو بلند میشه چون جزء جزء این عالم و لحظه لحظه این هستی بهانه ای برای نشاط و خنده وسکون قلبی تو است و همین سکون و آرامش آنقدر تو را بزرگ خواهد کرد که سنگ رو متلاشی می کنه، کوه رو در برابر تو متواضع می کنه سکون و آرامشی که خیلی کار ازش میاد، خیلیارو میتونه نجات بده در عین حالی که تو رو مثل شمع می سوزونه. به اعتراف چشم و دل، شهید محسن حججی برای من تمثالی از این نشاط است که گاهی آدم دیوانه این همه خوبی و لطافتش می شه و آدم رو یاد سوختن پدرانه آقا رسول الله يا امیرالمؤمنین عليهم السلام برای امتشون میندازه اما با این وجود هرگز لب به نفرین باز نکردند. و قضیه آن موقعی زیبا می شود که همه انبیای الهی و امامان معصوم برای حیات دل تک تک انسان ها آمده بودند یعنی برای بیداری دل تو، من و همه... البته بیدار شدنی که عرض شد... بیدار شدنی از جنس بیداری حاج قاسم سلیمانی عزیز.
🔸عمران خان: در کربلا، در مواجهه با دشمنی که تعدادشان بسیار بیشتر بود، امام حسین (ع) و اهل بیت و پیروانش جان خود را فدا کردند تا تفاوت حق و باطل را به مردم نشان دهند. امروز ما برای حقیقت و میهن پرستی علیه باطل و خیانت مبارزه می کنیم.