از امام چه فهمیدیم
خیلی مهم است که امام خمینی را چگونه برای خود تحلیل می کنیم
خیلی اهمیت دارد که به چه میزان با انگیزه های آن مرد نورانی بزرگ اشناهستیم
چراکه دقیقا همان انگیزه ها یک سری توانمندی های بی نظیر و ظرفیت بزرگی را در امام ایجاد کرد و او را از همه ی علما متمایز ساخت و برخلاف بسیاری از علما و حکما، غوغای جان و دل خود که متاثر از اسلام بود را به فعلیت درآورد و آن را به منصه ظهور بشریت و مسلمین کشاند.
امام برخلاف رؤيه ی رایج میان علما توانست غبار گوشه گیری وتحجر که در جامعه ایران که بر عبای خیل علما لانه زده بود را بتکاند و حباب اسلام حداقلی را که به تنهایی نقش استعمار فکری در میان مسلمین را بازی می کرد متلاشی کند.
خب این شخص بزرگ چگونه شد که متفاوت از همه اندیشمندان اسلامی فکر می کرد و زیربنای فکری حداکثری در اسلام را به خوبی شناخت و برای تحقق آن تلاش می کرد.؟
چگونه شد که امام در ظلمت وحشتناک استعمار و استبداد بدون لحظه ای تردید و هراس تبر را بر ریشه ی استعمار کوباند و همچون ابراهیم، سلطنت و شوکت شرق و غرب را در این کشور به لرزه در آورد.
نمی توان باور کرد که یک حرکت بشری، بدون پشتوانه ای از حمایت ویژه قدرتهای غیبی و الهی از فرد آغاز شود و به نتیجه برسد، فردی که نه سپاه دارد و نه هواپیما و نه پادشاه زاده است، و فراتر از آن همه ی شاهان با همه ی جلال و جبروت خود در نقطه مقابل وی صف کشیده اند اما او خدا را داشت.
دقیقا مثال این تحول را باید در حرکت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله یافت که حرکت توحیدی اسلام را از فرد آغاز کرد.
بنده معتقدم به جز امام خمینی هیچ جریان فکری از شرق و غرب نمی توانست مردم ایران که سال ها مستعمره شرق و غرب بودند را بیدار کند.
#ابوقاسم
📌اگر انقلاب نمی شد؟
در خلوتگاه خویش به این مساله می اندیشیدم که اگر تحولی به نام انقلاب اسلامی اتفاق نمی افتاد و انگیزه ی الهی برای ایجاد استقلال اسلامی در امام خمینی رحمه الله علیه متجلی نمی شد ، تاریخ بشریت در جهان در چهل و اندی سالی که گذشت به چه شکل رقم می خورد و الآن من و شما در قالب چه فرهنگ و آیین و افکاری در حال گذر عمربودیم؟
به نظر می آید بزرگ ترین کمبود و آسیب در نبود انقلاب اسلامی، استمرار تصور و فکر استعمار و استبداد بود و همواره فهم بشریت تحت استعمار تئوری استعمار باقی می ماند و طبیعتا قدرت تصمیم گیری و تولید فکر که از ویژگی های ذاتی بشریت محسوب می شدند و اختصاص به تک تک بشریت داشته است و دارد را در تاریکی استعمار مخفی می کردند و کم کم جایگاه مثبت و تاثیر گذار آن را در ذهن افراد جوامع بشری از بین می بردند
روح حاکم بر انقلاب اسلامی ، استعمار ستیزی هدفمند بود مساله ای که با گذر چهل سال از انقلاب اسلامی و همواره مشاهده ی باورهای اصیل انقلاب اسلامی در جامعه ، منطقه و جهان ثابت شده است.
نتیجه ی استمرار استعمار فراگیر در جهان ، نمادین شدن مفاهیمی نظیر هویت ، استقلال گرایی و اندیشه و اندیشیدن را در پی می داشت و ارزش های بایسته ای که درباره ی جایگاه و حقیقت انسان تعریف شده است به بن بست می رسیدند و در نتیجه این که استبداد فکری به عنوان تنها راه نجات بشریت در جایگاه خود باقی می ماند
✏#ابوقاسم
ابوقاسم
جلسه شورای حکام سازمان انرژی اتمی قرار است دوشنبه همین هفته با محوریت موضوع ایران برگزار شود آژانس
آنچه آژانس انرژی اتمی نسبت برنامه هسته ای ایران انجام داد یک بازی کاملا طراحی شده و هماهنگ برای تحت فشار قرار دادن ایران وتمرکز زدایی از برنامه های هسته ای و اقتصادی ایران بود.
رویکرد جدید دولت سیزدهم در سیاست خارجه که می توان به اتکاء دولت بر اقتصاد منطقه ای، افزایش خیره کننده صادرات نفت و اصلاحات اقتصادی کشور اشاره کرد منجر به این شد که نگاه کاملا متمرکز دولت گذشته نسبت به مذاکرات هسته ای و برجام جای خود رو به سیاست خارجه متوازن و منعطف بدهد، این موضوع یعنی عدم گره زدن آینده کشور به برجام اهرم فشار غرب در برجام برای مهار ایران را تاحدودی بی اثر کرده است.
ادبیات جدید غربی ها (تصویب قطعنامه) به نوعی واکنش آن ها نسبت به ادبیات و رویکرد جدید ایران در مسائل مختلف منطقه ای و بین المللی است
ابوقاسم
حوادث سیاسی عراق به آرامش قبل از طوفان شباهت دارد.
صدري ها که با شعار اصلاح وضع موجود و پایان فساد در عراق توانسته بودند 75 کرسی از پارلمان عراق را به دست بگیرند نتواسنتد برای تشکیل دولت و عبور از بن بست سیاسی از قدرت سیاسی خود استفاده و با سایر جریان های سیاسی شیعه همکاری کنند.
کناره گیری جریان مقتدی صدر از پارلمان چند پیام مهم و اساسی برای عراق دارد
اول این که مقتدی صدر درحال انتقال این سیگنال به عراق است که ما صدري ها برای برون رفت از مشکلات عراق و حل بن بست سیاسی برای تشکیل دولت حاضر شدیم به صورت کلی از فرایند سیاسی عراق خارج شویم بنابراین بهانه ای برای تشکیل دولت از سوی سایر جریان های سیاسی باقی نمی ماند.
در واقع مقتدی صدر توپ را در میدان جریان های سیاسی مقاومت انداخت.
دوم آن که کناره گیری از پارلمان و خروج از فرایند سیاسی عراق برای ما بهتر از همکاری با سایر جریان های شیعی(از جمله جریان های نزدیک به ایران) برای تشکیل دولت و استمرار فساد و بی عدالتی در عراق است.
(صدر درحال تصویر سازی غلط از جریان های رقیب در افکار عمومی عراق است)
صدري ها با این اقدام و البته راه اندازی اعتراضات خیابانی در شهرهای مختلف عراق و با ژست اپوزیسیون به استقبال انتخابات زودهنگام خواهند رفت.
احتمال اینکه جریان های سیاسی شیعه در واکنش به این راهبرد جدید مقتدی صدر به انتخابات زودهنگام تن دهند خیلی زیاد است.
چراکه راهبرد جدید مقتدی صدر تنها به افزایش قدرت سیاسی و محبوبیت وی در عراق منجر خواهد شد
ابوقاسم
این رسانه قرارگاه سازندگی که زیر نظر وستانیوز فعالیت دارد تا به الآن مشکلات بسیاری از نیازمندان را حل و فصل کرده است.
نیازمندان که از مشکلات عدیده ای برخوردار بوده و این رسانه و البته با کمک خیرین این کار را انجام داده است.
این رسانه سازندگی به حمایت مخاطبین و خیرین عزیز نیاز دارد👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3562274852Cfc6c2ea036
هدایت شده از غرب آسیا
یه نکته ای درباره کمک های جمع آوری شده برای اون دوست محترم که سید هم هستند و همسرشان سرطان گرفتند عرض کنیم
دوستان ما از محل زندگی این سید عزیز تحقیق کرده و کاملا اوضاع این خانواده تایید شده و بیماری همسرشان هم تایید شده است.
برای کمک به این عزیز، به اندازه بال مگس هم تردید نکنید
برخی بر این کار برچسب تکدی گری زدند که ان شاء الله در محضر خدای متعال پاسخگو باشند
دوستانی که همچنان خواستار کمک هستند به آیدی زیر پیغام دهند
@heydaarii
https://eitaa.com/joinchat/3562274852Cfc6c2ea036
هدایت شده از غرب آسیا
🔴✅جایگاه وحدت توحیدی در اندیشه تمدنی اسلام
مفهوم وحدت اسلامی از جایگاه مهمی در اندیشه اسلامی برخوردار است
این گزاره که ریشه ی دینی و عقلی دارد و مانع فلسفی هم ندارد به یک فرهنگ و ادبیات سیاسی و دینی میان کشورهای اسلامی تبدیل شده است. وحدت اسلامی منشاء مدیریت و کنترل بسیاری از چالش های امنیتی و بروز رویکرد های افراطی گرایانه و تروریسم در کشورهای منطقه شده است و این موضوع با استقبال بسیاری از بزرگان کشورهای اسلامی و عربی روبه رو شده است.
وحدت اسلامی به معنای این است که باتوجه به جایگاه حساسی که اسلام و مسلمین در عصر کنونی دارند و همچنین اینکه دشمنی صهیونیسم و آمریکا در دنیای اسلام بیش از پیش ادامه دارد، مسلمین باید نوک پیکان تقابل با دشمن را با یکپارچه کردن صفوف خود و تاکید بر مشترکات دینی قوی کنند و اجازه تفرقه انگیزی را به کسی ندهند.
وحدت اسلامی علاوه بر اینکه چشم پوشی از واقعیت اصیل اسلامی نیست بلکه تبلوری از حقایقی است که از آل الله عليهم السلام برای مؤمنين به یادگار مانده است و نشان از خرد و حکمت اولیای الهی و درک مصلحت واقعی جامعه ی مسلمين و دلسوزی فراگیر برای آن ها دارد.
وحدت معنای عمیق تر دیگری نیز دارد
انصافا اگر جهان اسلام و فراتر از آن جهان توحیدی (جوامع خدا پرست) به بینش و فکر اصیل مقام معظم رهبری احترام بگذارند و آن را سرلوحه خود قرار دهند در تقابل تمدن توحیدی (اسلام، مسیحیت، یهودیت، زرتشت و خداپرستان دیگر) با تمدن شرک آمیز غرب، خداپرستان به تشکیل مدینه فاضله نزدیک خواهند شد.
درواقع در تقابل شرک و توحید، مسیحیت، یهودیت، زرتشتیت و... درکنار اسلام قرار دارند و با شرک و اومانیسم جهانی در مصاف هستند.
اما در این دریای بزرگ از باید ها و نبایدهای آرمانی، ما کجای معرکه و درکدام مرحله قرار داریم؟
مشخصا ما درحال خنثی سازی چالش های دشمن درجهان اسلام هستیم، دشمن انصافا به خوبی توانست با نفوذ گسترده در سیستم های مدیریتی، احزاب و جریان های سیاسی و خانواده های برخی بزرگان اسلام در کشورهای عربی و اسلامی، ضربه بزرگی به وحدت اسلامی وارد کنند و در جهان اسلام انشقاق های بزرگی را پدید بیاورند
گروهک های تروریستی متعدد را در کشورهای اسلامی به راه انداختند و اسلام هراسی را در جهان دنبال کردند.
این تهاجم تمدن غرب موفق عمل کرد، آن ها موفق شدند با تفرقه انگیزی در جهان اسلام و راه اندازی اسلام هراسی در شرق فاصله ی کشورهای اسلامی با وحدت حقیقی اسلامی و فراتر از آن وحدت توحیدی مکاتب الهی که خواسته های آرمانی ها بود را دوچندان کنند.
ما در این معرکه درحال تقابل با کرم های خارج شده ای به نام داعش، وهابیت، القاعده و طالبان در جهان اسلام هستیم.
موقعیت ما فعلا در این مرحله است.
خود درگیری فراگیر در جهان اسلام که نشان از این مساله دارد که بخشی از بزرگان جهان اسلام به مفهوم وحدت اسلامی باورندارند.
#ابوقاسم
وستانیوز
http://westanews.com/?p=1224
خبر خوشحال کننده اینکه به زودی زود واحد غرب شناسی خبرگزاری وستانیوز به صورت حرفه ای راه اندازی خواهد شد.
این واحد توسط یک استاد به شکل متمرکز به تاریخ، مبانی و اهداف غرب به صورت جداگانه و مفصل خواهد پرداخت