ابوقاسم
مرحله بعدی فروش کتاب رمان امنیتی بعد از ظهر سوزان که اینجانب ترجمه کردم شروع شد تخفیف ویژه ای در نظ
برخی عزیزان که کتاب را خواندند اطلاعات بسیار جالبی از کتاب بدست آوردند
کتاب دیگری که در حال نوشتن آن هستم تحول ذهنی است این کتاب بسیار جذاب و خواندنی است
قبل از این ها کتاب معرفت شناسی نوشته ام که اهل علم اهمیت آن را بخوبی می دانند
ابوقاسم
ابوقاسم
تحلیل انتخاباتی سرانجام زور محصولی بر آقاتهرانی و سایرین چربید و پایداری با شانا ائتلاف کرد پایدا
درباره انتخابات یک تذکر عاجزانه ای از برادران و خواهرانم دارم، نقش و حضور مردم در انتخابات برای ترسیم یک آینده مشخص و روشن مهم است.
این ما هستیم که تعیین می کنیم آینده روشن خواهد بود یا خیر
اما به این شرط که مردم نقش سلبی خود در انتخابات را بخوبی انجام دهند.
جلوگیری از ورود افراد تکراری و بی خاصیت که حضور آن ها مانع پیشرفت کشور می شود از مهم ترین وظایف نخبگان و مردم است.
خیلی از این عزیزانی که در لیست های مطرح حضور دارند در سی سال گذشته فرصت های طلایی برای قانون گذاری و حل برخی مسائل ضروری کشور را داشتند
اما چون فاقد نگاه ملی و کلان بودند و اساسا در قامت طراحی الگوهای راهبردی و کارشناسانه نبوند نتوانستند منشاء تحول و خیر و برکت برای عموم مردم باشند.
صنف این نمایندگان به شکلی است که در یک فرصت صد ساله هم نمی توانند منشاء خیر و برکت برای عموم مردم باشند
بخش مهمی از نمایندگانی هم که اساسا نگاه منطقه ای و محیطی در حوزه انتخابیه خود داشتند نیز از عملکرد مناسبی در حل و فصل چالش های حوزه متنوع برخوردار نبودند.
خب درصد مشارکت مردم درانتخابات پیش رو را عملکرد همین نمایندگان سابق و عملکرد دولت تعیین می کند، وقتی مردم اثری از وعده ها و حرف های ادوار سابق در زندگی خود نمی بینند طبیعی است که ممکن است از صندوق رای دور شده باشند.
ممانعت از حضور افراد فاقد نگاه کارشناسانه به مسائل ملی و راهبردی کشور از دیگر وظایف مردم و نخبگان است.
در سه دهه گذشته جریان های سیاسی کشور مسائل ملی را به دعواهای حزبی و قبیله ای تقلیل داده اند و نگذاشتند ادبیات جدیدی برای تحول و شناخت عمومی ظرفیت ها شکل بگیرد این ها درد است و باید مردم جلوی این ها را بگیرند
فضای عمومی و سیاسی کشور به ویژه نمایندگان محترم ادبیات پیشرفت و برنامه نیست،یعنی کسی ایران و ظرفیت های آن را نمی شناسد و به تبع آن نمی تواند پیشگام طراحی الگو باشد.
اگر از نمایندگان تهران بپرسید چه برنامه ای یا طرحی یا حداقل اینکه چه تحلیلی برای فراوری و ایجاد زنجیره ارزش در تولید دارید یا مثلا چه نگاهی درباره توسعه مکران و حضور یا عدم حضور چین و هند درآن دارید پاسخ چیست؟می توانند یک دقیقه درباره آن نطق کنند؟؟
نمایندگان ما به جای اینکه آینده را در تصمیم گیری های حال دخالت دهند،گذشته را به تصمیم گیری حال سرایت می دهند و اینگونه می شود که اولویت ها و منافع ملی جای خود را به مسائل دیگر می دهد.
دوگانگی های سیاسی جریان های بزرگ بدور از انگیزه اسلامی و ملی بجای بهره گیری از نخبگان و مدیران سالم و استراتژیست ها،مناصب حساس و سرنوشت ساز را به هم ستادی ها و بدنه های همراه طیف های سیاسی متبوع می دهند و به ناکار آمدی نظام سیاسی و سیستم برنامه ریزی کشورمان دامن می زنند.
برادران و خوهران عزیز ،کشور در تاریخی ترین زمانه خود قرار دارد ما راهی جز انتخاب افراد پیشگام در مقوله تحول خواهی نداریم، ما برای آینده کشور راهی جز انتخاب استعدادهای سیاسی سالم و نخبه و مدیر تحول گرا نداریم
ابوقاسم
نکته دیگه اینکه خیلی از مسائل کشور مسئول و مخاطب مشخصی ندارد تا از او مطالبه شود و از آن بدتر معیار مشخصی برای سنجش عملکرد او نیز پیش بینی نشده است ،چون معیار و الگویی طراحی نشده، دولت و حاکمیت هم نمی تواند عملکرد او را مورد سنجش قرار دهد.
مساله شکاف اجتماعی و اختلاف فتوای مردم و حاکمیت از آن مسائلی است که مسئول مشخصی به عنوان اینکه باید برنامه ها و راه کارهای او یا آن سازمان را پیگیری کنیم ندارد
هرچند این موضوع متوجه مجموعه حاکمیت است اما بالاخره مشار الیه و مسئول این چالش باید مشخص باشد،خود حاکمیت که وجود خارجی ندارد بنابراین یکی از اجزاء و دستگاه های مختلف حاکمیت مسئول این مساله است.
حالا جست و جو کنید ببینید مسئول این موضوع کیست؟ با یک سری ارگان ها و سازمان های موازی روبه رو می شویم که نود درصد انرژی و بودجه های خود را هزینه اداره ساختارها و تشکیلات و نیروهای خود می کنند و اگر وقت شد به بررسی چالش ها می پردازند که معمولا وقت نمی شود و در روزهای منتهی به انتخابات ها و رویدادهای اجتماعی تبیین پروژه ای را در دستور کار خود قرار می دهند.
آن ذهنی که به این نتیجه رسیده است با پروژه های مقطعی و فعالیت های جزیره ای می توان ریشه یک مشکل و چالش را بخشکاند و حل و فصل کند متعلق به همان افراد اشغالگری است که صلاحیت تصاحب جایگاه مذکور را ندارند.
بگذریم
مطمئنا بعد از پایان انتخابات، جهاد تبیین و چرایی دلسردی مردم از حضور در رویدادهای اجتماعی و سیاسی کشور از دستور کار خارج خواهد شد،موضوعی که به شکاف نرم موجود در جامعه سرعت می بخشد و عزیزان درحاکمیت به این خطرات توجهی ندارند و صرفا به تبلیغات و پروژه های تبیینی یک ماه قبل انتخابات دلخوش می کنند.
چه بپذیریم چه نپذیریم شرایط پیش آمده اصلا زیبنده مردم و انقلاب اسلامی نیست و همین امر منظومه فکری بخشی از مردم را بکلی تغییر داده است و زمینه پذیرش ادبیات دشمنان ملت را در آن خلق کرده است
ابوقاسم
علی رغم تکذیبیه دولت مصر مبنی بر طرح اسکان آوارگان فلسطینی در صحرای سینا اما نقشه های ماهواره ای حکایت از ساخت و ساز اردوگاه های بسیار بزرگ حکایت دارد.
روزنامە آمریکایی وال استریت ژورنال بە نقل از مقامات مصری گزارشی ارائه کرد که مصر در حال احداث یک کمپ صحرایی برای آوارگان غزه است. این اردوگاه در نزدیکی مرز نوار غزه در شمال صحرای سینا ساخته میشود.
خبر ابر سرمایه گذاری ۳۵ میلیارد دلاری امارات در شهر راس الحکمه مصر که یکی از بزرگ ترین سرمایه گذاری های تاریخ آفریقا محسوب می شود نشان می دهد معامله بزرگی میان امارات و مصر بر سر اسکان فلسطینی ها در صحرای سینا شکل گرفته است
پلن طراحی شده صهیونیست ها برای غزه،بعد از مخالفت کنست با تشکیل دولت فلسطینی آغاز و به گزینه حمله نظامی به رفح قوت بخشید و آمریکایی ها هم پیش نویس توقف درگیری و آتش بس در غزه را وتو کردند تا عملا فرصت لازم برای پیاده سازی سناریوی نتانیاهو را بدهند.
کشورهای عربی بر خلاف مخالفت خود با کوچ اجباری،اما اقدامات آن ها نشانگر معامله دیگری مشابه کوچ و اخراج دوباره فلسطینی ها در سال های ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷ است
موضوعی که صهیونیست ها کوچ اجباری فلسطینی ها را به اخراج یهودی های مدینه تشبیه می کنند
ابوقاسم
ابوقاسم
درباره انتخابات یک تذکر عاجزانه ای از برادران و خواهرانم دارم، نقش و حضور مردم در انتخابات برای ترسی
ان شاالله سعی میکنم بر اساس شاخص هایی که عرض کردم یک سری افراد را در تهران معرفی کنم.
متاسفانه بد اخلاقی های انتخاباتی داره به اوج میرسه.
اگه ما بدنبال پول بودیم پیشنهاد های میلیاردی یک ماه گذشته برای حمایت از فلان شخص و... را رد نمی کردیم
وقتی فهمیدند داریم با برخی عزیزان رسانه ای یک لیست مشترکی را تنظیم می کنیم احساس خطر کردند و تماس جدیدی برقرار کردند
آن ها به زحمات چندین ماهه دوستان ما در تولید محتوا برای ایرانی های مقیم اروپا نیز رحم نکردند و به پیج بزرگ ما در اینستاگرام با ۵۰۰ هزار فالور حمله و آن را بلاک کردند و یکی از پروژه های بزرگ ما را نابود کردند
خب اگر پول شما برایمان مهم بود که برخلاف میل شما عمل نمی کردیم و همراهی می کردیم
یا مثل سایر رسانه ها با یک پروژه چند صد میلیونی و پیشنهاد های میلیاردی خودمان را می فروختیم و توجیه میکردیم که برای انقلاب اسلامی است و اشکالی ندارد.
پیشنهادهایی وسوسه کننده که بسیاری از عزیزان را فریب داده است.😔
این کار ها ما را از ارائه لیست تحول گرا و جوان پشیمان نمی کند منتظر پاسخ مثبت پیشنهادها نباشید
ابوقاسم
ابوقاسم
متاسفانه بد اخلاقی های انتخاباتی داره به اوج میرسه. اگه ما بدنبال پول بودیم پیشنهاد های میلیاردی یک
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا
دیشب به این نکته اشاره کردم که عموما نمایندگان محترم صحبتی از برنامه و ایده های خود درباره مسائل جاری کشور ندارند
افرادی هم که توان مطالعاتی خوبی برای امید وار شدن به آینده دارند مجالی برای حضور در مجلس پیدا نمی کنند
چون تقسیم مناصب و معامله کرسی ها به فرهنگ عمومی افکار قبیله ای تبدیل شده است و عملا شاخص ها و معیار های انتخابی را به تمسخر گرفته اند
آثار این رفتار مسموم را در رسانه های انقلابی و... می بینیم و به راحتی با زد و بند ها و پیشنهاد های مالی بیخیال شاخص سالاری و معرفی آرمانی کاندید ها می شوند این فرهنگ از رفتار بالادستی ها سرچشمه می گیرد
این ریشه در ساختار رانتی احزاب دارد که بر اساس سهم خواهی ها و بده بستان های سیاسی و قبیله ای رفتار می کنند و باید فکری بحال آن کرد
خدا می داند که بجز دغدغه و ترس از حضور مجدد افراد تکراری بدون عمق و فرصت سوزی های پیش رو، هیچ منفعت مالی و سیاسی برای این نوشته ها کسب نکرده ام و نمیکنم
ابوقاسم
هدایت شده از ابوقاسم
سابقا در بحث تحولات قفقاز تاکید کردم که ترکیه رقیب استراتژیک ایران در منطقه است.
برنامه های ترانزیتی و کریدوری ترکیه تماما برای انزوای ژئوپولتیکی ایران تنظیم می شود.
بحث کاملا فنی است
اختلاف استراتژیک می تواند به شکلی مدیریت شود که به تهدید منافع في ما بین منتهی نشود،موضوعی که ترک ها آن را رعایت نکرده اند.
طرح کریدوری عرب مد که هندی ها پیگیر آن هستند قرار است دالان جدید ترانزیتی از شرق آسیا به بنادر فلسطین اشغالی از طریق امارات_عربستان_اردن برسد و از طریق رفح از مصر سر در بیاورد.
سناریوی پنهان کمپین های سیاسی این روزها کریدور ایده آل هندی ها و اسرائیل برای رسیدن به بنادر یونان و اتصال به دروازه های اروپا است که عملا دریای سرخ و کانال سوئز را در بلند مدت از حیز انتفاع خواهد انداخت.
هندی ها همچنان به بندر چابهار و کریدور شمال_جنوب برای رسیدن به بازار روسیه و آسیای مرکزی و قفقاز به عنوان یک فرصت نگاه می کنند تا رضایت ایران در تعارض منافع با عرب مد و تنش های احتمالی در تنگه هرمز را به شکلی مهار کنند.
عرب مد بدون تردید تهدید جدی برای ابتکار یک کمربند و یک جاده چینی ها است.
بخش دیگر ماجرا که از دیدها پنهان ماند تعارض منافع ترکیه و مسیر کریدور میانی و ترانس خزر آن ها با کریدور عرب مد است که ظاهرا با اتصال کریدور زمینی سریع السیر از دهوک در شمال عراق تا گذرگاه های مرزی با عربستان که از قرار معلوم به کریدور زمینی عرب مد و رسیدن به یونان متصل می شود قابل حل است.
این فرضیه امکانی ماجراست
با نزدیک شدن آتن به تل آویو برای همسان سازی منافع مشترک بخصوص منابع انرژی کشف شده در مدیترانه ترکیه مذاکرات فشرده ای را با یونان برای حل و فصل اختلافات مرزی و مالکیت بر سر جزایر شروع کرده است
بندر ام القصر عراق و قطار سریع السیر ۱۲۰۰ کیلومتری بصرة به دهوک و اتصال به خطوط ریلی ترکیه و اروپا کارت دیگر ترکیه برای کریدور خلیج فارس_اروپا و شرق به غرب برای اتصال به آسیای شرقی و چین خواهد بود.
این یعنی ترکیه تهدید استراتژیک منافع ترانزیتی ایران است که باید به آن توجه شود.
عراقی ها ۱۷ میلیارد دلار برای توسعه بندر فاو و ام القصر هزینه میکنند
عراقی ها برای رسیدن به مدیترانه از سوریه نیز در صدد ترمیم زیرساخت های ریلی تا دیواره مرزهای سوریه هستند و همین اختلافات استراتژیک شرایط را پیچیده کرده است.
افتتاح سی کیلومتری شلمچه_بصره که از قرار معلوم نقطه عطف اتصال ریلی به عراق_سوریه است تا کریدور شرق به غرب تا مدیترانه را تکمیل کنند مهم ترین ابتکار ایران در جنگ کریدو ها در عراق و سوریه است موضوعی که منجر می شود عراق و سوریه از طریق خطوط ریلی مستقیم به آسیای مرکزی و قفقاز و چین وروسیه متصل شوند.
سعودی ها و کشورهای عربی نیز می توانند از طریق کویت و بصره عراق به این شبکه ریلی سراسری وصل شوند و خود را به بازار بزرگ آسیای مرکزی_جنوبی_چین_روسیه و قفقاز برسانند
این نکاتی که عرض کردم لایه های پنهان رفتارهای سیاسی قدرت های منطقه است که به خاطر همین، به هیچ عنوان سیاست های خود نسبت به اسرائیل را تغییر نخواهند داد
و عملا انسداد شریان های اقتصادی بر علیه اسرائیل یک شوخی است
ابوقاسم
📌حمایت خاص از کاندید خاص
خبرگزاری فارس در ادامه اقدامات تبعیض آمیز جدید خود با انتشار کلیپ های تبلیغاتی آقای محمد باقر قالیباف عملا استاندارد دوگانه خود در معرفی سایر کاندیدها و لیست های انتخاباتی را تکمیل کرده است.
یقینا جانبداری خبرگزاری فارس از آقای قالیباف نمی تواند جرم یا اشکال قانونی داشته باشد
اما تبلیغات انحصاری کاندید خاص از تریبون این خبرگزاری و همچنین نبود این امکان برای سایر کاندید ها تصورات نامطلوبی را در افکار عمومی ایجاد می کند
ابوقاسم