وقتی کار رسانه ای نمیشه میگن چرا احساس مسئولیت نمی کنی و روشنگری نمی کنی
وقتی کار رسانه ای می کنی اونقده چوب لای چرخ میزارن که آدم رو از کرده خودش پشیمون می کنن.
اما خب معتقدم هیچ قدرتی بالاتر از اراده الهی نیست
مشکل اینجا است که بعضی ها خودشان را از خدا هم بالاتر می بینند
إنّ الشاهد هو الحاکم،این یک گزاره قطعی است که ما به آن ایمان داریم
هدایت شده از ابوقاسم
🔸امام جامعه به تنهایی کارخاصی نمی تواندبکند
گاهی طرح یه مساله اونقده سخته که دعا می کنم کسی اشتباه برداشت نکنه
یا اینکه من بتونم ابعاد اون مساله را بخوبی طرح کنم تا تبعات منفی توی ذهن مخاطب ایجاد نشه
رشد مردم یک جامعه ارتباط مستقیمی با شیوه حکمرانی حاکمیت و رفتار مسئولین اون جامعه دارد
یعنی ادبیات حکمرانی فرد فرد زمامداران یک جامعه در تربیت افراد اون جامعه موثر است.
جامعه زنده جامعه ای است که احساس مسئولیت به عنوان یک فرهنگ پذیرفته شده را با تمام وجود قبول کرده باشد و در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی هوشمندانه فکر بکند و تصمیم بگیرد این جنس از حیات به حیات زمامداران و مسئولین جامعه شما بستگی دارد.
اگر حیات سیاسی و حفظ قدرت برای زمام داران در اولویت باشد یقینا بی مسئولیتی افراد جامعه و کم انگیزه بودن آن ها در مسائل مختلف جامعه برای آن ها بهتر خواهد بود.
و اگر انگیزه اصلی زمام داران حیات بخشی به استعداد ها و توانایی های فرد فرد توده های جامعه است مطمئنا به شکل دیگری به مردمان جامعه نگاه خواهند کرد.
جنس زمام داری در انقلاب اسلامی از قسم دوم است و امام جامعه از همه توانایی ها برای کشاندن مردم در ریز و درشت مسائل کشور و انتقال حس احساس مسئولیت به آن ها استفاده می کند ، اما با این وجود چرا به نتایج مطلوب نمی رسیم؟ یعنی چرا نتیجه به آثار قسم اول (حفظ حيات سياسي برای زمام داران در اولویت است) شباهت دارد؟
خب بهتره یه سوال مطرح بشه شاید پاسخ از دل این سوال پیدا شد
آیا امام جامعه به تنهایی می تواند مردم را وارد صحنه های مختلف اجتماعی کند و احساس مسئولیت مردم را در ساحت های مختلف بیدار کند؟ به چه میزان الگوهای اسلامی در طول تاریخ توانستند به این مساله مهم آن هم به تنهایی برسند؟
پاسخ منفی است
قبلا عرض شد بدون شباهت زمامداران یک حکومت به امام جامعه ، مردم شبیه به امام اون جامعه نمی شوند، مردم به رفتار طبقه های مختلف زمامداران جامعه اعم از استاندار، فرماندار، امام جمعه، شهردار و... نگاه می کنند و آن را با ادبیات امام جامعه مقایسه می کنند
یعنی این مساله ضرورت یک فرهنگ سازی را می رساند که همه دست اندرکاران یک جامعه در رشد مردم موثر اند و مردم این حس را یعنی پیگیری حس رشد و احساس مسئولیت مردم از جانب مسئولین را باید به صورت یک پارچه و به عنوان یک رفتار و رویکرد فراگیر در جامعه درک کنند.
اینکه خود مسئولین به چه میزان رشد کرده اند تا توان قبول رشد مردم و احساس مسئولیت آن ها(مطالبه گری مثلا) را داشته باشند مسئله دیگر است که بحث آن مجال دیگری را می طلبد
ابوقاسم
جلسه شورای حکام سازمان انرژی اتمی قرار است دوشنبه همین هفته با محوریت موضوع ایران برگزار شود
آژانس انرژی اتمی مدعی شده که ایران در مورد ذرات یافت شده در سه سایت قدیمی اطلاعات لازم را به این سازمان ارائه نکرده یا اگر هم اعلام کرده قانع کننده نبوده است
در قسمتی از گزارش سازمان انرژی اتمی آمده که اورانیوم غنی شده ایران به ۱۸ برابر حد مجاز در برجام رسیده است. در حال حاضر ۴۳.۱ کیلیوگرم اورانیوم غنی شده تا ۶۰ درصد دارد که تقریبا افزایشی ۱۰ کیلوگرمی داشته و مقدار اندکی از آن نیز به اورانیوم فلزی تبدیل شده است. اما خب سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این گزارش را بازتاب دهنده واقعیت گفتگوهای مابین ایران و آژانس نمی داند.
اگر پیش نویس قطعنامه شورای حکام که توسط آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان ارائه شده صادر شود احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت بسیار زیاد است و در عرصه بین الملل تبعات زیادی برای ما خواهد داشت.
قطنامه شورای حکام طبق اساسنامه باید ارای آن به اتفاق آرا صادر شود. یعنی هر ۳۵ کشور رای مثبت بدهند. اما از سالها ۸۵، ۸۶ که این شورا قطعنامه علیه ایران صادر کرد و پرونده را به شورای امنیت ارجاع داد،قطعنامه نه با اتفاق ارا که با اکثریت آن صادر شد. یعنی اکثر کشورها رای به صدور قطعنامه علیه تهران داده بودند.
آنها از آن زمان یک رویه جدید درست کرده و آن را ادامه دادهاند. در شرایط فعلی نیز علیرغم موضع منفی برخی کشورها مانند چین و احیانا روسیه احتمالا قطعنامه شورای حکام علیه ایران صادر خواهد شد. صدور این قطعنامه شروعی جدید برای پرونده سازی علیه ایران است. ایران پیش تر نیز تجربه چنین روندی را داشته است. برگ به برگ این پروندهها و قطعنامههایی که صادر میشوند، یک نوع مستندسازی علیه ایران است.
باتوجه به فرسایشی شدن پرونده هسته ای ایران و نحوه مواجهه دولت سیزدهم با آن اوضاع کنونی قابل پیش بینی بود.
ابوقاسم
🔸انقلاب اسلامی و مسیر پرتلاطم
انقلاب اسلامی و بزرگان این نهضت ثابت کردند که شایستگی حکمرانی خادمانه بر این ملت پر غرور و کهن را دارند
الحق و الإنصاف شکوفایی فرهنگی و احساس عزت و استقلال هویت بخش این ملت که سال ها فریاد استقلال خواهی و اسلام خواهی را در گلوی خود مخفی کرده بودند مرهون مجاهدت امام خمینی و خلف صالح وی امام خامنه ای است.
این ملت متمدن که از هرچه که یک جامعه متمدن باید داشته باشد برخوردار است با درک حساسیت ویژه جغرافیای ایران در خاورمیانه و با خبر بودن از چشم طمع قدرت های خارجی به داشته های این سرزمین، تنها راه مقابله با هژمونی استعمار و استبداد بین المللی در خاورمیانه (خاورمیانه ای که در دریای استعمار گران غرق شده است) را تبعیت از آرمان های انقلاب اسلامی و امام خمینی می دانستند امام با استفاده از فرهنگ دینی مردم و پیوند آن با الگوها و ارزش های اسلامی و فعلیت بخشی به ظرفیت های نهفته در گزاره های اسلامی فصل جدیدی از حکمرانی دینی را به بشریت ارائه کرد
حکمرانی مبتنی بر ارزش های دینی که خواستار گسترش عدالت و پایان انحصار و تمامیت خواهی در جهان است و قائل است همه کشورها باید به استقلال کامل دست پیداکنند، بردگی مدرن غربی و نظام ارباب رعیتی مارکسیستی باید پایان یابد و هرکشوری بلکه هرشخصی باید آقای خود باشد.
اختیار و آزادی با ارزش ترین نعمتی است که خداوند به انسان داده است، امام خمینی با انتقاد صریح از رفتار گزینشی غرب با مفهوم آزادی (مجوز آزادی جنسی از یک طرف و اسارت ملت ها و استعمار آن ها از طرف دیگر) قرائت غرب از آزادی را مساوی با اسارت انسان نسبت به مادیات تفسیر می کند
انقلاب اسلامی آغاز یک بیدار باش جهانی برای رجوع انسان ها به خودشان بوده است که توسط امام خمینی آغاز وإتمام فراز و فرود ها درحال حرکت است
#ابوقاسم
از امام چه فهمیدیم
خیلی مهم است که امام خمینی را چگونه برای خود تحلیل می کنیم
خیلی اهمیت دارد که به چه میزان با انگیزه های آن مرد نورانی بزرگ اشناهستیم
چراکه دقیقا همان انگیزه ها یک سری توانمندی های بی نظیر و ظرفیت بزرگی را در امام ایجاد کرد و او را از همه ی علما متمایز ساخت و برخلاف بسیاری از علما و حکما، غوغای جان و دل خود که متاثر از اسلام بود را به فعلیت درآورد و آن را به منصه ظهور بشریت و مسلمین کشاند.
امام برخلاف رؤيه ی رایج میان علما توانست غبار گوشه گیری وتحجر که در جامعه ایران که بر عبای خیل علما لانه زده بود را بتکاند و حباب اسلام حداقلی را که به تنهایی نقش استعمار فکری در میان مسلمین را بازی می کرد متلاشی کند.
خب این شخص بزرگ چگونه شد که متفاوت از همه اندیشمندان اسلامی فکر می کرد و زیربنای فکری حداکثری در اسلام را به خوبی شناخت و برای تحقق آن تلاش می کرد.؟
چگونه شد که امام در ظلمت وحشتناک استعمار و استبداد بدون لحظه ای تردید و هراس تبر را بر ریشه ی استعمار کوباند و همچون ابراهیم، سلطنت و شوکت شرق و غرب را در این کشور به لرزه در آورد.
نمی توان باور کرد که یک حرکت بشری، بدون پشتوانه ای از حمایت ویژه قدرتهای غیبی و الهی از فرد آغاز شود و به نتیجه برسد، فردی که نه سپاه دارد و نه هواپیما و نه پادشاه زاده است، و فراتر از آن همه ی شاهان با همه ی جلال و جبروت خود در نقطه مقابل وی صف کشیده اند اما او خدا را داشت.
دقیقا مثال این تحول را باید در حرکت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله یافت که حرکت توحیدی اسلام را از فرد آغاز کرد.
بنده معتقدم به جز امام خمینی هیچ جریان فکری از شرق و غرب نمی توانست مردم ایران که سال ها مستعمره شرق و غرب بودند را بیدار کند.
#ابوقاسم
📌اگر انقلاب نمی شد؟
در خلوتگاه خویش به این مساله می اندیشیدم که اگر تحولی به نام انقلاب اسلامی اتفاق نمی افتاد و انگیزه ی الهی برای ایجاد استقلال اسلامی در امام خمینی رحمه الله علیه متجلی نمی شد ، تاریخ بشریت در جهان در چهل و اندی سالی که گذشت به چه شکل رقم می خورد و الآن من و شما در قالب چه فرهنگ و آیین و افکاری در حال گذر عمربودیم؟
به نظر می آید بزرگ ترین کمبود و آسیب در نبود انقلاب اسلامی، استمرار تصور و فکر استعمار و استبداد بود و همواره فهم بشریت تحت استعمار تئوری استعمار باقی می ماند و طبیعتا قدرت تصمیم گیری و تولید فکر که از ویژگی های ذاتی بشریت محسوب می شدند و اختصاص به تک تک بشریت داشته است و دارد را در تاریکی استعمار مخفی می کردند و کم کم جایگاه مثبت و تاثیر گذار آن را در ذهن افراد جوامع بشری از بین می بردند
روح حاکم بر انقلاب اسلامی ، استعمار ستیزی هدفمند بود مساله ای که با گذر چهل سال از انقلاب اسلامی و همواره مشاهده ی باورهای اصیل انقلاب اسلامی در جامعه ، منطقه و جهان ثابت شده است.
نتیجه ی استمرار استعمار فراگیر در جهان ، نمادین شدن مفاهیمی نظیر هویت ، استقلال گرایی و اندیشه و اندیشیدن را در پی می داشت و ارزش های بایسته ای که درباره ی جایگاه و حقیقت انسان تعریف شده است به بن بست می رسیدند و در نتیجه این که استبداد فکری به عنوان تنها راه نجات بشریت در جایگاه خود باقی می ماند
✏#ابوقاسم
ابوقاسم
جلسه شورای حکام سازمان انرژی اتمی قرار است دوشنبه همین هفته با محوریت موضوع ایران برگزار شود آژانس
آنچه آژانس انرژی اتمی نسبت برنامه هسته ای ایران انجام داد یک بازی کاملا طراحی شده و هماهنگ برای تحت فشار قرار دادن ایران وتمرکز زدایی از برنامه های هسته ای و اقتصادی ایران بود.
رویکرد جدید دولت سیزدهم در سیاست خارجه که می توان به اتکاء دولت بر اقتصاد منطقه ای، افزایش خیره کننده صادرات نفت و اصلاحات اقتصادی کشور اشاره کرد منجر به این شد که نگاه کاملا متمرکز دولت گذشته نسبت به مذاکرات هسته ای و برجام جای خود رو به سیاست خارجه متوازن و منعطف بدهد، این موضوع یعنی عدم گره زدن آینده کشور به برجام اهرم فشار غرب در برجام برای مهار ایران را تاحدودی بی اثر کرده است.
ادبیات جدید غربی ها (تصویب قطعنامه) به نوعی واکنش آن ها نسبت به ادبیات و رویکرد جدید ایران در مسائل مختلف منطقه ای و بین المللی است
ابوقاسم
حوادث سیاسی عراق به آرامش قبل از طوفان شباهت دارد.
صدري ها که با شعار اصلاح وضع موجود و پایان فساد در عراق توانسته بودند 75 کرسی از پارلمان عراق را به دست بگیرند نتواسنتد برای تشکیل دولت و عبور از بن بست سیاسی از قدرت سیاسی خود استفاده و با سایر جریان های سیاسی شیعه همکاری کنند.
کناره گیری جریان مقتدی صدر از پارلمان چند پیام مهم و اساسی برای عراق دارد
اول این که مقتدی صدر درحال انتقال این سیگنال به عراق است که ما صدري ها برای برون رفت از مشکلات عراق و حل بن بست سیاسی برای تشکیل دولت حاضر شدیم به صورت کلی از فرایند سیاسی عراق خارج شویم بنابراین بهانه ای برای تشکیل دولت از سوی سایر جریان های سیاسی باقی نمی ماند.
در واقع مقتدی صدر توپ را در میدان جریان های سیاسی مقاومت انداخت.
دوم آن که کناره گیری از پارلمان و خروج از فرایند سیاسی عراق برای ما بهتر از همکاری با سایر جریان های شیعی(از جمله جریان های نزدیک به ایران) برای تشکیل دولت و استمرار فساد و بی عدالتی در عراق است.
(صدر درحال تصویر سازی غلط از جریان های رقیب در افکار عمومی عراق است)
صدري ها با این اقدام و البته راه اندازی اعتراضات خیابانی در شهرهای مختلف عراق و با ژست اپوزیسیون به استقبال انتخابات زودهنگام خواهند رفت.
احتمال اینکه جریان های سیاسی شیعه در واکنش به این راهبرد جدید مقتدی صدر به انتخابات زودهنگام تن دهند خیلی زیاد است.
چراکه راهبرد جدید مقتدی صدر تنها به افزایش قدرت سیاسی و محبوبیت وی در عراق منجر خواهد شد
ابوقاسم
این رسانه قرارگاه سازندگی که زیر نظر وستانیوز فعالیت دارد تا به الآن مشکلات بسیاری از نیازمندان را حل و فصل کرده است.
نیازمندان که از مشکلات عدیده ای برخوردار بوده و این رسانه و البته با کمک خیرین این کار را انجام داده است.
این رسانه سازندگی به حمایت مخاطبین و خیرین عزیز نیاز دارد👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3562274852Cfc6c2ea036