#هر_روز_یک_نکته_قرآنی
روز7⃣1⃣
رمضان ۱۴۴۶
💠خدا به هیچ چیز نیازی ندارد
یک تعبير در قرآن آمده" وَ اِسْتَغْنَى اَللّٰهُ " (خداوند بىنياز بود) بی نیازی خدا چنان مطلق است كه بىنيازى او از همه چيز حتى از ايمان و اطاعت انسانها را بيان مىكند، تا تصور نشود كه اينهمه تأكيد و اصرار به عبادت به خاطر اين است كه سود اين طاعت به خدا باز مىگردد، او هرگز آفريدگان را نيافريد تا سودى كند او مىخواست بر بندگانش محبت و جودی كند.
«برگرفته از تفسیر سوره تغابن در تفسیر نمونه»
کانال ابوفاضل را دنبال کنید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1399849069C2a979026d4
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی امین و علی ایمان و علی سردار
@aboofazel_a
#هر_روز_یک_نکته_قرآنی
روز8⃣1⃣
رمضان ۱۴۴۶
💠روز برنده ها و بازندهها
قرآن می فرماید: " روز قیامت، روز تغابن است" ( ذٰلِكَ يَوْمُ اَلتَّغٰابُنِ ).
روزى است كه "غابن" (برنده) و "مغبون" (بازنده) شناخته مىشوند، روزى كه روشن مىشود چه كسانى در تجارت خود در عالم دنيا گرفتار غبن و زيان و خسران شدهاند؟ روزى است كه جهنميان جايگاه خالى خود را در بهشت مىبينند، و تاسف مىخورند، و بهشتيان جاى خالى خود را در دوزخ مىبينند و خوشحال مىشوند.
«برگرفته از تفسیر سوره تغابن در تفسیر نمونه»
کانال ابوفاضل را دنبال کنید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1399849069C2a979026d4
#هر_روز_یک_نکته_قرآنی
روز9⃣1⃣
رمضان ۱۴۴۶
💠عمل کننده به قرآن کریم
یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللهَ حَقَّ تُقاتِهِ..
از امام علیّبنابیطالب (علیه السلام) دربارهی این سخن خداوند تعالی پرسیده شد: ای کسانی که ایمان آوردهاید! آنگونه که حقّ تقوا و پرهیزکاری است، از خدا بپرهیزید!. (آل عمران/۱۰۲) فرمود: «به خدا سوگند! هیچکس به آن عمل نکرد، مگر اهل بیت رسول خدا (صلی الله علیه و آله). ما خدا را ذکر کردیم و او را از یاد نمیبریم، و ما او را شکر کردیم و به او کفر نخواهیم ورزید، و ما از او اطاعت کردیم و عصیان و سرپیچی نخواهیم کرد، و هنگامیکه این آیه نازل شد، صحابه گفتند: ما طاقت این را نداریم. سپس خداوند تعالی این را نازل کرد فَاتَّقُوا اللهَ مَا اسْتَطَعْتُمْ»... سپس فرمود: «وَ اسْمَعُوا یعنی بشنوید آنچه را که به آن امر میشوید وَ أَطِیعُوا یعنی خداوند و رسول گرامی اش (صلی الله علیه و آله) و اهل بیت او (علیهم السلام) را در آنچه که به شما امر میکنند، اطاعت کنید».
کانال ابوفاضل را دنبال کنید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1399849069C2a979026d4
با عرض سلام و احترام .
دعا میکنم با عنایت مولی الموحدین امیرالمؤمنین علیهالسلام سال جدید (سال سرمایه گذاری برای تولید ) که شروعش همزمان با ماه مبارک رمضان است برای همه محبین اهل بیت علیهم السلام به ویژه اعضای محترم کانال «ابوفاضل » سالی پر از برکت و همراه با عافیت و پیروزی های بزرگ باشد.
#هر_روز_یک_نکته_قرآنی
روز0⃣2⃣
رمضان ۱۴۴۶
💠نور قرآن و امامت
همه شما به خدا و رسول او و نورى كه نازل كردهايم ايمان بياوريد( فَآمِنُوا بِاللّٰهِ وَ رَسُولِهِ وَ اَلنُّورِ اَلَّذِي أَنْزَلْنٰا ).
در آیات و روایات از « قرآن » و « امام معصوم » به عنوان "نور" تعبیرشده است؛ چون وجود امام ع تجسم عملى كتاب الله محسوب مىشود، و لذا گاه از پيامبر ص و امام ع به قرآن ناطق ياد مىشود، در روايات از امام باقر ع مىخوانيم كه در باره امامان مىگويد: و هم الذين ينورون قلوب المؤمنين: "آنها كسانى هستند كه دلهاى مؤمنان را نور و روشنايى مىبخشند" .
📚برگرفته از تفسیر نور
کانال ابوفاضل را دنبال کنید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1399849069C2a979026d4
#هر_روز_یک_نکته_قرآنی
روز1⃣2⃣
رمضان ۱۴۴۶
💠امیرالمومنین امام علی علیهالسلام
آیه ۲۰۷ سوره بقره، کسانی را ستوده است که حاضرند جان خود را در ازای بهدستآوردن رضایت خداوند فدا کنند. بهگفته ابن ابیالحدید عالم معتزلی، همه مفسران بر این باورند که این آیه در فضیلت امام علی(ع) نازل شده است. علامه طباطبایی نوشته است: طبق روایات این آیه درباره ماجرای لیلة المَبیت نازل شده است. در لیلة المبیت مشرکان قصد داشتند به خانه پیامبر اسلام(ص) در مکه حمله کنند و او را به قتل برسانند. در این شب، امام علی(ع) برای حفظ جان پیامبر در بستر او خوابید.
📚برگرفته از تفسیر نمونه.
کانال ابوفاضل را دنبال کنید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1399849069C2a979026d4
#هر_روز_یک_نکته_قرآنی
روز2⃣2⃣
رمضان ۱۴۴۶
💠هدایت قلبی
و هر که به خدا ایمان بیاورد، قلبش را هدایت می کند.( وَ مَنْ يُؤْمِنْ بِاللّٰهِ يَهْدِ قَلْبَهُ ).
اين هدايت الهى هنگامى به سراغ انسان آيد که در نعمتها شاكر باشد و در مصيبتها صابر، و در برابر قضاى الهى تسليم.
و خدا این را می داند چون خداوند به همه چيز دانا است ( وَ اَللّٰهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ ).
کانال ابوفاضل را دنبال کنید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1399849069C2a979026d4