هدایت شده از ازدواج های مهجور
#پیام_ناشناس
پاسخ::
١: متعه نص صریح قرآن و روایات شیعه و سنی هم بهشد دلالت روشن دارند. دیگران غلط کردند...
۲:کلاه شرعی؟ فرق ازدواج دائم با زنای هم باشی یا زنای ازدواج سفید چیه؟! هر جوابی به این بدید جواب ازدواج موقتم همونه
اگه نمیدونید بگید راهنمایی کنم
قوانین دین اتفاقا منطبق بر نچرال انسانیه ک در نچرال انسانی زنها مونوگاموسند و تک همسر و با چند همسری سازگاری ژنتیکال ندارند
اگه مثل شما نگاه کنیم باید بگیم دین ما بیشتر خوشبحال خانماست تا آقایون ،چون مثلا خرج کننده آقایونند نه خانم ها...
۳: اشکالی ندارد طبق آرای فقهاء
هدایت شده از ازدواج های مهجور
#پیام_ناشناس
پاسخ::
۱: آقایون باید رعایت کنند و میکنند و حالا عده ای شون اگر رعایت نکردند که باید رعایت کنند
۲: زن باید جوری با مهر و محبت و فضای آرام خانواده و نق و غر نزدن و مطیع بودن پیش برود که روحش پیش او هم باشد بنابراین اینجا مقصر رفتار زنان هم هست که باید اصلاح شود.
کامنت آخر: هر چقدر که بشود و امکانش باشد و باعث نشود از حقوق زنان دائمی بزنید.
هدایت شده از ازدواج های مهجور
❎اگر او متعه را حرام نمیکرد چه میشد؟
🔹كان علي علیه السلام يقول(في متعة النساء اي الزواج المؤقت):
لو لا ما سبقني به بني الخطاب ما زنى إلا شقي.
⭕️ امیرالمومنین علیه السلام (در مورد متعه و ازدواج موقت)می فرمودند:
اگر فرزند خطّاب(عُمَر) بر من پیشی نگرفته بود (و صیغه و ازدواج موقت را حرام نکرده بود بر مردم)، به جز افراد شقی(یا افراد بسیار ناچیز)، دچار زنا نمی شدند.
📚الكافي(طالإسلامية)،ج5،ص: 448
هدایت شده از پوشیه،حجابِ مؤمنات
سلام
اولا سیره ی زندگیِ بنده و هیچ کس جز اهل بیت علیهم السلام و معصومین حجیت ندارد
ثانیا
الف:
خیلی راحته...
جدا کردن سفره ی زن و مرد و در کل جدا کردنِ قسمت زن و مرد در مهمانی ها ولو ناچارا بواسطه ی پارتیشن بندی های متحرک چیزی است که صدها سال در دنیا و در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی رواج داشته و دارد. (همینجا طبعا لزومِ معماری اسلامی هم به چشم میخورد.)
ب:
در موارد ناگزیر هم مگر ندیدید خانم های مذهبی در جلسات مختلط روگیری میکنند؟! خب پوشیه که از آن راحت تر است وقتی فامیل عقاید ما را متوجه باشند نه تنها برایشان عادی خواهد بود بلکه بینشان ترویج هم خواهد شد.
هدایت شده از پوشیه،حجابِ مؤمنات
#پیام_ناشناس
پاسخ::
۱: برای کسی که مجبوره و هیچ راهی نداره جز اشتغال: شغل های خانگی بهترین وجه رو دارند از قالی بافی و خیاطی بگیرید تا بازارهای مالی
البته توصیه ی ما این است که به همان فرمولی که قبلا ذکر شد عمل کنن که عوارض وحشتناک کمتری نصیبشان بشود (یعنی نذر ، صلح یا هبه ی درآمد به پدر یا مادر و یا شخص مورد اعتماد و سلب مالکیت از خود و جیب خرجی گرفتن از آن شخص و وابسته شدن به او البته نه بعنوان دریافت همان مبلغ نذر و هبه و صلح شده که شما دیگر حقی در آن مال ندارید بلکه واقعا بعنوان جیب خرجی دریافت شود تا از عوارض استقلال تا آنجایی که مقدور است در امان باشند.)
۲: اللهم عجل لولیک الفرج
#پیام_ناشناس
پاسخ::
اولا کنجکاو باشه و به در بسته بخورد بهتر است یا ببیند و جذب شود؟!
ثانیا در مباحث روانشناسی رنگ، رنگ سیاه دفع کننده ی کنجکاوی و توجه نسبت به پسِ رنگ است و ناخواسته توجه مغز را دفع کرده و به مغز اینگونه القاء میشود که ورایش چیزی نیست با رهایش کن و نگاه نکن چون مغز به بن بست برخورد نموده است.
#پیام_ناشناس
پاسخ::
با عمل خودتون و نشون دادن حالِ خوب و لذیذ از نماز و... ذوق کردنتون برای نماز و بعدش نشون دادن آرامش و اینکه نماز چقدر خوبه و استرس و... ازتون میگیره و چقدر سلامتی حسمی و روانی داره ووو دعوتش کنید.
در کنارش استدلال های کوتاه آماده کنید برای تلنگر
و اینکه راه ارتباط حلال و ایمن با جنس مخالف رو بهش نشان بدهید و اینکه بهش بفهمونید ذهن اگر به روابط بی قید آموزش و عادت داده بشه بعد ازدواج هم به فحشاء کشیده میشه.
البته سعی نکنید یه روزه و یه ماهه نتیجه بگیرید! صبور باشید.
هدایت شده از پوشیه،حجابِ مؤمنات
4_5888854261118283683.mp3
زمان:
حجم:
6.08M
حتما گوش بدید
🔴پاسخ به تعداد زیادی از سوالاتی که بود
🔹چرا آقا جونم که امام جمعه بود و عالم بود اینجور که شما میگید عمل نکرد
🔹فلانی که استادِ حوزه بود اینجور عمل نکرد
🔹فلان مرجع تقلید در فلان جا اینجور عمل نکرد
🔹فلان شهید اینجور عمل نکرد
🔹فلان زن از صحابه اینجور نبود
هدایت شده از پوشیه،حجابِ مؤمنات
❎تبیینِ صاحب عروه در مساله ۶۷ در نحوه فتواخوانی(که همه ی مراجع کنونی هم در حاشیه ی موضوعات عرفی و..تایید و امضاء کرده اند) و عدمِ ورود تقلید در حیطه ی تشخیص این موضوعات👇🏾👇🏾👇🏾
[ ٦٧ ] مسألة ٦٧ : محل التقليد ومورده هو الأحكام الفرعية العملية ، فلا يجري في أصول الدين ، ولا في مسائل أصول الفقه ، ولا في مبادئ الاستنباط من النحو والصرف ونحوهما ، ولا في الموضوعات المستنبطة العرفية أو اللغوية ، ولا في الموضوعات الصرفة ، فلو شك المقلد في مائع أنه خمر أو خل مثلاً وقال المجتهد إنه خمر لا يجوز له تقليده ، نعم من حيث إنه مخبر عادل يقبل قوله كما في إخبار العامّي العادل ، وهكذا ، وأما الموضوعات المستنبطة الشرعية كالصلاة والصوم ونحوهما فيجري التقليد فيها كالأحكام العملية.
📚نام کتاب : العروة الوثقى جلد : 1 صفحه : 26
ترجمه ی مساله ی ۶۷:
محل تقلید و منشاء آن احکام فرعیه است پس نه در مبانی دین و نه در مسائل فقهی و نه بر اصول استنباط از صرف و نحو و صرف و مانند آن و نه در موضوعات مستنبطه ی عرفی یا لغوی و نه در موضوعات صرفه، تقلید جایز نیست ، مثلا اگر مقلدی در مایعی شک کند که مثلا شراب یا سرکه است و مجتهد بگوید شراب است، تقلید از آن جایز نیست. آری، از این جهت که او خبر دهنده ی عادلی است(مثلا از قبل مطلع است که آن مایع شراب است) گفتارش (منبابِ خبرآوری و شاهد و نه تقلیدا) پذیرفته می شود، مانند گفتار عامی عادل و غیره(که خبر دادن و شهادتشون رو میپذیریم) اما -در غیر اینها- در مسائل استنباطیِ شرعی از قبیل احکام نماز و روزه و مانند اینها تقلید مانند احکام عملیه در آنها صورت می گیرد.(که باز مسائل موضوعیه ی صرفه و عرفی و...همین احکام نیز تقلید جایز نیست)
همین ساعت که ما در حسرت یک بوسه میسوزیم
کسانی در نجف پیش ضریحش عالَمی دارند❤️