✅تا کور شود هر آنکه نتواند دید ....
جمعیت عظیمی که شب ۲۱ ماه
مبارک رمضان در مسجد مقدس
جمکران دور هم جمع شده بودند
قرن پیش رو قرن ظهور است
بر مهدویت است
قرن اسلام است
قرن ایمان است
قرن ایثار است
قرن ....
@aboozar72
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عزاداری مردم بحرین در شهر منامه
شب شهادت مولا امیرالمومنین (ع)
@aboozar72
image_2022-04-23_12-10-03.png
2.52M
☑️ فردوسی: راه نجات در اطاعت از علی (علیه السلام) است. دشمنان علی (ع) حرامزاده اند
👈🏻 حکیم ابوالقاسم فردوسی:
که من شهر علمم علیّم دَر است،
درست این سخن قول پیغمبر است
منم بندۀ اهل بیت نبی
ستاینده خاک پای وصی
اگر چشم داری به دیگر سرای
به نزد نبی و وصی گیر جای
گرت زین بد آید گناه من است
چنین است این رسم و راه من است
دلت گر به راه خطا مایل است
ترا دشمن اندر جهان خود دل است
هرآنکس که در دلش بغض علیست
ازو در جهان زارتر زار کیست؟
نباشد بجز بیپدر* دشمنش
که یزدان به آتش بسوزد تنش
👈🏻 * بیپدر به معنی کسی نیست که پدرش مُرده باشد. بلکه کنایه از حرامزادگی دشمنان علی (ع) است.
🔘 این اسکن از کالج برینمور پنسیلوانیای ایالات متحده امریکا به دست آمده است.
Bryn Mawr, PA, Bryn Mawr College Libraries, Special Collections, BV 65.
🔻
از دو سال پیش، یک سری اکانت فیک صهیونیست(که ادعای آریایی بودن دارند) در توییتر در شب شهادت امیرالمؤمنین هشتگ #ابن_ملجم_مچکریم میزنند. این پاسخی از حکیم ابوالقاسم فردوسی به آنان.
@aboozar72
هدایت شده از مرکز مطالعات اقتصادی
♦️دُم خروس بیرون زد
قبلا هم خدمت عزیزان گفتیم کانال های اینچنینی نظیر حوزه توییت برای دفاع از مسئولین اصولگرا راه اندازی شده اند و این چنین فاجعه آمیز از اقدام رییس مجلس دفاع میکند
بازوان رسانه ای حوزوی اصولگرا مشغول ماله کشی هستند.
باید خجالت بکشند به جای دفاع از نهاد و باندهای قدرت از نظام اسلامی دفاع کنند و بگن قالیباف که نمیخواد هزینه اصلاح فضای مجازی رو بده و قبلا توییتش رو آذری جهرمی ریتوییت کرده و پا روی فرمایش رهبری گذاشتن الان چوب همون مجازی رو خورده...
گرچه اصولگراها برای حفظ باندشون حاضر به له شدن قالیباف هم هستند...
#بازوان_رسانهای
#ماله_کشی_اصولسوارها
#سرباز_نهادها_باندها
#حوزه_توییت
#چوب_خدا
✳️قم مقدسه را دنبال کنید
🔻🔻🔻🔻🔻
@qom_moqadase
🤔 چرا در دعای جوشن کبیر، اسماءالله را به زبان میآوریم⁉️
💠 ...انسان میتواند مظهر تجلّی صفات الهی باشد!
🔸 دل آینهی صورت غیب است ولیکن
🔹 شرط است که بر آینه زنگار نباشد
#شب_قدر
#جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh
تحرکات مشکوک علیه وزیر کار پس از اخراج مدیران رانتخوار
پس از عزم جدی وزیر کار در برکناری مدیران رانتخوار از این وزارتخانه و شرکتهای زیرمجموعهاش تحرکات مشکوک علیه حجتالله عبدالملکی افزایش یافته است.
از هفت ماه پیش یعنی شهریور پارسال که عبدالملکی کارش را در وزارت کار آغاز کرد تخریب وی بدون کمترین استدلال منطقی کلید خورد؛ «جوان بودن» و یا اینکه «در فضای مجازی فعالیت میکند» و... بهانهای برای حمله به او شد.این هجمه پس از اینکه عبدالملکی در 9شهریور 1400 تاکید کرد «اجازه کار به مدیران ناسالم را نخواهیم داد و تا الان ۲ نفر به علت فساد در شستا برکنار شدند» تشدید شد. مخالفان وزیرکار که ظاهرا از اقداماتش آشفته شده بودند در فضای مجازی و حقیقی سیل اتهاماتی همچون انتصابات فامیلی در وزارت کار، برکناری مدیران متخصص و... را مطرح کردند اما برای هیچ یک از این موارد سند و مدرکی ارائه نکردند.
🔻پاسخ به منطقِ حجتالاسلام علویتهرانی:
سازگاری میانِ «اصالت فرهنگ» و «اولویّت اقتصاد»
__________________________
مهدی جمشیدی
[۱]. آیتالله خامنهای معتقد است که فرهنگ نسبت به سیاست و اقتصاد، امر «اصیل/ زیربنایی/ بنیادی» است، و روشن است امری که اصیل است، «ترجیح» و «فضیلت» دارد و باید «ابتدا» و «بیش از هر چیز»، به آن پرداخت.
[۲]. با این حال، ممکن است در برخی مواقع، سیاست یا اقتصاد نسبت به فرهنگ، امر «اولویّتدار/ مقدّم/ فوری» باشند.
[۳]. اولویّتدار بودنِ سیاست یا اقتصاد، تعارضی با اصیلبودنِ فرهنگ ندارد؛ زیرا همواره «اولویّت» به معنی «اصالت» نیست و هرچه که اولویّت دارد، اصیل نیست، امّا هرچه که اصیل است، اولویّت دارد.
[۴]. از طرف دیگر، اولویّتدار بودنِ سیاست یا اقتصاد، معطوف به «شرایط خاص»، و ازاینرو، «موقعیّتی/ موقتی/ زمانمند» است، نه همیشگی. پس «قاعدۀ نظری»، اصالت فرهنگ است، امّا گاه در «عمل» و در متن «بسترهای عینی»، ناچار میشویم که ابتدا به سیاست یا اقتصاد بپردازیم.
[۵]. با وجود این، باز هم آیتالله خامنهای، فرهنگ را به حاشیه سوق نمیدهد و میگوید «اقتصاد» و «فرهنگ» و «علم»، سه مسألۀ اساسی ما هستند، و این یعنی فرهنگ همچنان «صدرنشین/ عمده/ تعیینکننده» است.
[۶]. شاید اشکال شود اگر فرهنگ، امر اصیل است و یکی از معانی اصالت فرهنگ، این است که از لحاظ «علّیّت/ فاعلیّت/ اثرگذاری»، فرهنگ میتواند دگرگونیزا باشد، پس حتّی در شرایط خاصِ اقتصادی نیز باید از قابلیّت فرهنگ استفاده کرد و آن را ترجیح داد، نه اقتصاد را. پاسخ این است که تغییر فرهنگی، «دیربازده/ دیریاب/ بلندمدّت» است، امّا نیازهای های اقتصادی، «فوری/ روزمرّه/ حیاتی»:
آدمی، اوّل حریص نان بُود
زانکه قوت و نان، ستون جان بُود
سوی کسب و سوی غصب و صد حیَل
جان نهاده بر کف از حرص و اَمَل
(مثنوی معنوی، دفتر چهارم، بیتهای 1189-1190).
ازاینرو باید در قدم نخست، دشواریهای معیشتِ روزمرّۀ مردم را علاج کرد و از «وضع اضطراری» خارج شد. البتّه باید تأکید کرد که این توصیه، به «وضع اضطراری»، اختصاص دارد، وگرنه بیشترِ طرحهای اصلاح اجتماعی را باید بهصورت «همزمان/ توأمان/ متقارن» و «ترکیبی/ چندلایهای/ موازی» در پیش گرفت و دچار تکبعدینگری نشد؛ چراکه جهان اجتماعی، هویّت «شبکهای/ تودرتو/ پیچیده» دارد و از منطقِ «خطّی/ یکنواخت/ زنجیرهای»، تبعیّت نمیکند.
[۷]. ازآنجاکه اکنون، اوّلاً در شرایط معیشتیِ «اضطراری» و «بسیار ناگوار» قرار نداریم، و ثانیاً تهدیدزایی و چالشآفرینیِ شبکههای اجتماعیِ بیگانه نیز منحصر به قلمرو «فرهنگ» نیست، بلکه «تمام شئون و ساحات زندگیِ فردی و اجتماعیِ» ما را به مخاطره افکنده است، بدونشک باید به تعبیر رهبر انقلاب، اهتمام به مدیریّت فضای مجازی، جزو «اولویّتهای کوتاهمدّت» در مجلس باشد.
[۸]. همچنین اینکه تصوّر کنیم چنانچه معیشت مردم سامان یابد، دشواریهای فرهنگی و آسیبهای اجتماعی، «خودبهخود» برطرف خواهند شد، رویکردی است که از «اصالت اقتصاد» برمیخیزد، درحالیکه این امر، تنها بخش کوچکی از واقعیّتهای جهان اجتماعی را توضیح نظری میدهد و از عهدۀ تبیین بسیاری دیگر، عاجز است. اینکه در تمدّن غربی با وجود «بهرهمندیهای اقتصادی فراوان»، شاهد «افول و انحطاط فرهنگی» هستیم، دلالت بر همین معنا دارد. و یا اگر چالشهای فرهنگی در «شهر»، بیش از «روستا» است و در شهر نیز «مناطق بالانشین و مرفه» نسبت به «مناطق فرودست و فقیر»، بیشتر به انحرافهای فرهنگی مبتلا هستند، نافی ادّعای یادشده است.
@aboozar72
1_988159253_۱۱۵.mp3
4.58M
🔴 ۱۰ راهکار برای درک بهتر شب قدر
🎙 #شب_قدر
@aboozar72
هدایت شده از مرکز مطالعات اقتصادی
♦ماه قرآن...امشب این قرآن را بر سر بگذاریم
مبارزه اصلی انبیاء طبق آیات قرآن کریم... با چهار گروه بوده است
ثروتاندوزان (مترفین)،
قدرتهای استبدادی (طاغوت)،
طبقه سران و رؤسا (ملأ)
و احبار و رهبان(آخوندهای عوضی) است
#اشرافیت_سیاسی
#باند_بازی
#قدر_طلبی
✳️قم مقدسه را دنبال کنید
🔻🔻🔻🔻🔻
@qannas