هدایت شده از کانال محتوای ثامن(آران وبیدگل)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️❤️برای بینظیری که داغ او اگر بیشتر از رئیس جمهور مظلوم شهید نباشد ،کمتر نیست. 😔😔😔😔😔😔😔
وقتی به قامت او، مرام او ، معرفت او، دینداری او، ولایتمداری او،دوست شناسی او، دشمن شناسی او ، هنر دیپلماسی او ، خوب می نگری فقط
می توان گفت:
حیف، حیف ، حیف 😔😔😔
#ثامن
🔴 واکنش رئیس نهاد به اقدام رئیس دولت
💬 أَنصِف اللَّه وَ أَنصِف النَّاس مِن نَفسِک.. فَإِنَّك إِلاَّ تَفْعَل تَظْلِمْ
یکی میگوید #نفله؛ عذرخواهی هم میکند؛ به دانشگاه دستور عزلش میرسد.
یکی به مقدسات جامعه #اهانت میکند، اصرار هم میکند؛ از دانشگاه مدارا و عدم برخورد خواسته میشود.
برای مطالبهی #انصاف و #عدالت از خود و نزديکان آغاز کنیم.
✅ واکنش حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی؛ رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به برکناری رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی
➖➖➖
✍ ادمین کانال رسانه انقلابی:
در مناظره تلویزیونی علی انتظاری و تقی آزاد ارمکی (📀فیلم و صوت🎧) با موضوع مشارکت سیاسی، دکتر آزاد ارمکی بیشتر با ادبیاتی آلوده به نقد حاکمیت پرداخت و در مقابل دکتر انتظاری با ادبیاتی پاکیزه در چارچوب موضوع بحث شان را مطرح کردند.
♦️اما نکته تنها در کلمه #نفله ای بود که دکتر انتظاری در قبال پروژه #مهسا_امینی به کار برد و پس از برنامه نیز از استخدام این کلمه عذرخواهی! نمود،اما آزاد ارمکی بدون هیچ بازخواستی، آزاد و رها هر چه اتهام و نقد غیرمنصفانه را نثار حاکمیت و مردم داشت و رفت. ببینید
♦️حال در این شرایط، اقدام دولت #پزشکیان در برکناری دکتر #علی_انتظاری از ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی،محل اعتراض نخبگان و اعلام تشکیک به شعار #وفاق_ملی و یک بام و دو هوای دولت مستقر شده است.
✅ اینک در پی اقدام مدبرانه و شجاعانه و پدرانه ی حجت الاسلام دکتر رستمی، به عنوان نماینده حاکمیت در دانشگاهها، این وظیفه بسیج اساتید و بسیج دانشجویی ست که از حق و عدالت دفاع کنند.
🔴 مصونیت برای #معاندین به اسم #وفاق_ملی
روزنامه #کیهان:
چند روز قبل بود که برنامه تلویزیونی «شیوه» میزبان مناظره دو استاد جامعهشناسی کشور بود. در یکسو «تقی آزاد ارمکی» چهره اصلاحطلب و در سوی دیگر «#علی_انتظاری» جامعهشناس انقلابی به بیان نظرات خود پرداختند.
#برکناری دکتر انتظاری استاد برجسته و انقلابی از ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی به دلیل یک سهو لسان و مصونیت برخی چهرههای دانشگاهی با مواضع و عملکردی همسو با ضد انقلاب، پرده دیگری از تناقضات با ادعای وفاق ملی را عیان کرده است.
چطور میشود مهمان دیگر برنامه شیوه با وجود آن حجم از توهین به روحانیت و انقلاب و تهمتهای ناروا به حاکمیت کاملا از مصونیت برخوردار بوده اما مهمان دیگر برنامه به علت یک خطای سهوی در کلام و با وجود عذرخواهی و توضیح از کار برکنار میشود؟!
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
╭┈───── 🌱🕊
╰─┈➤ @BandeParvaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺برجستهسازی نفله؛
خطدهی برای فتنه!
🔻در این مناظره جنجالی تلویزیونی، علی انتظاری فقط بخاطر استفاده از واژه نفله، از ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه برکنار شد!
درحالیکه تقی آزاد ارمکی، استاد تمام جامعهشناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، انواع اتهامات ضدامنیتی را علیه حاکمیت به کار برد؛ از قبیل «ساچمهزنی»، «سمپاشی توسط گروه افراطی حاکمیت»، «حاکمیتی که میخواهد دعوا راه بیاندازد در دنیا» و...
فقط دلم میسوزد اولا برای نظام مظلومی که مار در آستینش پرورش میدهد؛ ثانیا برای دانشجویانی که سالها زیر دست این فرد، درس جامعهشناسی پاس کردهاند!
┄┄┅┅┅❅❀❥🇮🇷❥❀❅┅┅┅┄┄
@AMIRKABIR_IRAN
پس لرزه های مواضع هیجانی بریده از واقعیت یک استاد دانشگاه معروف؛
🔺آقای تقی آزاد ارمکی اگر روحانیت پای صحبت جوان و نوجوان ننشیند، شما حاضرید برایشان وقت بگذارید؟!
#صدای_طلاب
▫️استاد عزیز سلام؛ به عنوان دانشجویی که سالها پای درس اساتیدی چون شما نشستهام، اجازه دهید کلامتان را مرور کنیم.
▫️در برنامهای فرمودید: "صداوسیما صبح تا شب آموزش دینی میدهد ، سرمایه را بگذارید برا جاده سازی...چرا اینقدر روحانی تولید میکنید و... "
🔹استاد عزیز، صدها انتقاد به سیستم حوزه و روحانیت وارد است اما یکبار هم که شده سیستم دانشگاه را بررسی کنیم؛ چند درصد از دانشجوها پس از هزینههای میلیاردی بیتالمال، به درد جامعه میخورند و اساسا #انگیزهی_اصلاح جامعه را دارند؟
🔹از ۱۹ وزیر کشور چندتایشان آخوند بوده اند؟ ۱۸دانشگاهی و ۱ آخوند ؟ یا برعکس ؟ از بین ۲۷۰ نمایندهی مجلس چند نفر روحانی بودند؟ ۱۰٪یا ۲۰٪؟ ۸۰ درصد دانشگاهی بوده اند و همکاران شما!
🔸حالا کدام قشر باید طلبکار باشد؟ حوزویان یا دانشگاهیان ؟
▫️استاد عزیز ؛ بنده بعد از حدود ۹سال تحصیل در رشتههای مدیریت و روانشناسی و مشاوره ، و زندگی با دانشجویانی با افکار متفاوت، با فضای دانشگاه خوب آشنا هستم خروجیاش را هم در جامعه میبینم ، اینکه لباس روحانیت متفاوت است و به چشم میآید دلیل نمیشود از میلیونها دانشجو و استاد غافل شویم و نپرسیم: «راستی این همه استاد و دانشجو برای کشورشان چه کردهاند»!
▫️کاش به جای حرفهای عوامفریبانه و بیپایه کمی هم علمی و بر اساس آمار صحبت کنید!
🔹فرمودید جایی پیدا نمیکنید که روحانی در آن نباشد!
🔹استاد بزرگوار، آموزش و پرورش نیاز به روحانی دارد ( که نداریم!) نوجوانانی که در سن بلوغ به هزاران مشکل گرفتارند نیاز به یک بزرگتر برای راهنمایی یا حداقل درددل دارند، حضور روحانیت چه آسیبی برایشان دارد؟ اگر روحانیون پای صحبت جوان و نوجوان ننشیند، شما حاضرید برایشان وقت بگذارید؟ یا اصلا حضور در مدرسه را دون شأن خود میدانید ؟ حضور در پادگانها چطور؟ قبول میکنید با حداقل حقالزحمه (و گاهی رایگان) به این مراکز بروید و کمکی بکنید؟
حضور در مراکز بهزیستی چطور؟
🔸همهی اینها نیاز به روحانی دارند و برای اکثرشان روحانی نداریم، مدارس و پادگانها که هیچ، حتی بیش از ۵۰درصد مساجد ما روحانی ندارند! با کدام آمار میگویید روحانی زیاد داریم؟ / مجید ابطحی فارغالتحصیل دانشگاه دولتی تبریز
❌ چارچوبی برای مواجهه با دولت پزشکیان
🔻معمولا با شروع به کار هر دولتی، مجموعهای از مخالفتها و موافقتها علیه آن شکل میگیرد؛ این وضعیت نیز تا حد بسیار زیادی طبیعی به نظر میرسد و در گذشته نیز چنین بوده است. اما نکته اساسی که دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقهمندان به منافع ملی کشور باید در آن تأمل کنند، شناخت وظیفه و عمل به آن است.
🔸به هر ترتیب انتخابات تمام شده و آقای مسعود پزشکیان با تمام ویژگیهای خاص خود و حامیان ایشان، رئیس جمهور ایران اسلامی هستند؛ مسئله مهم اما این است که اکنون مواجهه دلسوزان انقلاب با ایشان و دولت برآمده از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم چگونه باید باشد؟
🔹عقلانیت و قواعد اخلاقی و دینی حکم میکند، ابتدای کار دولت چهاردهم بنا را باید بر همدلی و خوشبینی گذاشت؛ بویژه که خود رئیسجمهور محترم هم مدعی وفاق ملی هستند و صد البته در زمان فعلی برای نظام و انقلاب و نیز برای تحقق منافع ملی، وحدت و همدلی یک ضرورت اجتنابناپذیر به حساب میآید.
🔸با این توضیح آیا مواجهه دلسوزان انقلاب و نظام با دولت چهاردهم بر مبنای اعتماد و حمایت، به معنای آن است که آنان از اصول فکری و سیاسی خود عدول کردهاند؟ پر واضح است که چنین نیست. آیا وفاق و وحدت ما را مجاز کرده که دولت را نقد نکنیم و یا راه نقد و مطالبه را به بهانه وفاق ببندیم؟ باز پاسخ منفی است. نقد دلسوزانه و عالمانه بهترین کمک به دولت محسوب میشود.
🔺بایدها و نبایدهای نقد بر مبنای دلسوزی و روش کارشناسی با دولت چهاردهم:
1️⃣ نبایدها:
-پرداختن به مسایل فرعی در نقد و بزرگنمایی موارد کوچک و جزئی در دولت؛
- ندادن زمان و فرصت و پیش داوری و قضاوت عجولانه؛
- نگاه صرفا سیاسی برای زمین خوردن حریف و نداشتن نگاه ملی و دلسوزانه در مطالبه گری و نقادی؛
- ورود به دامی که برخی ناآگاهان پهن کرده و از آن سود می برند؛
- ایجاد بهانه برای بسیاری از افرادی که مدعی نمیگذارند دولت کار کند.
2️⃣ بایدها:
-صبر و حوصله و دادن زمان منطقی و معقول برای نمایان شدن عملکرد دولت؛
- نقد عالمانه و منصفانه و همراه با دلسوزی و گرفتار نشدن در جوسازی و تحریک احساسات و عواطف از طرف صاحبان رسانه؛
- تلاش برای ادامه و گسترش موضوع #وفاق_ملی و وحدت حول مسائل اصلی کشور و منافع ملی.
✍️ محمدتقی احمدی
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امروز که رهبر انقلاب علی باقری کنی رو به عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی منصوب کردند یادی کنیم از این مثال و تشبیه به حقّ علی باقری دربارهی برجام😁
هدایت شده از کانال محتوای ثامن(آران وبیدگل)
🔴 محمدرضا پهلوی پاسخ می دهد:
چرا ایران در مبارزه با اسرائیل و دفاع از فلسطین کاسه داغ تر از آش شده؟ 🔴
از مصاحبه محمدرضا شاه با روزنامهنگار لبنانی در ۱۹۷۳ (چاپ ترجمه در اطلاعات ۳ و ۴ آذر ۱۳۵۲):
گفتم: اعلیحضرتا حقوق ملت فلسطین چه میشود؟ فرمودند: اگر حقوق ملت فلسطین تامین نشود صلحی در منطقه وجود نخواهد داشت. فلسطینیها قبل از هر کس دیگر حق دارند در مورد سرنوشت خود تصمیم بگیرند.
پرسیدم، شهر بیتالمقدس چه خواهد شد، آیا موضوع آنرا با کیسینجر در میان گذاشتید؟ شاهنشاه فرمودند: بصراحت به وی گفتم ممکن نیست اماکن مقدسه اسلام بدست غیرمسلمانان سپرده شود. این سیاست را ما از سال ۱۹۶۷ اتخاذ کردیم و سیاست جدیدی نیست.
از مذاکره با کیسینجر توانستید بفهمید که آمریکا چگونه اسرائیلی میخواهد؟ اسرائیل بعنوان یک موجودیت دینی نژادی و پلیس منطقه و یا اسرائیل پناهگاه یهودیان. شاهنشاه فرمودند: اسرائیل دیگر نمیتواند پلیس منطقه باشد، ...
#ثامن