تیم هکری حنظله، تصاویر و جزئیات شخصی اعضای «خائن» خبرگزاری ایرانوایر را منتشر کرد
اسامی این افراد به شرح زیر است:
مریم دهکردی
سینا قنبریپور
مازیار بهاری
مجتبی حسینی
سولماز الکدر
سمانه قادارخانی
رقیه رضایی
پیام یونسیپور
پریسا پورتاهریان
میثم ارشادی
ابراهیم رمضانی
آرزو کریمی
علی روشنفر
فریدون تیموری
فرزان روحی
آیلار فتورهچیان
آیدا قجری
سم دیبا
شیما شهرابی
هامون مرسن
@Abuhossein
♨️ عقبنشینی ارتش اسرائیل از خلع سلاح حزبالله
🔹ارتش اسرائیل که بارها مدعی «نابودی» حزبالله شده بود، امروز اذعان کرد که «ما در خلع سلاح حزبالله موفق نخواهیم شد؛ زیرا این مسئله مستلزم اشغال کامل لبنان است».
با توجه به حملات بیوقفه حزبالله به زیرساختهای نظامی ارتش اسرائیل و شهرکهای صهیونیستی، این نهاد صهیونیست گفت:
🔹اشغال خاک لبنان جزء اهداف جنگ نیست و فقط دولت لبنان قادر به خلع سلاح حزبالله است.
ارتش اسرائیل با بیان اینکه هدف از جنگ در لبنان، تضعیف حزبالله است، مدعی شد:
🔹ما طرح نظامی داریم که به دنبال ایجاد منطقهای در جنوب لبنان، مشابه «خط زرد» در غزه است.
@Abuhossein
محسن مقصودی (مجری برنامه ثریا)
۳۵ روزه ترامپ و فرماندهان آمریکایی دارن دنبال اون دکمهای میگردند که #ظریف گفته بود، آمریکا میتونه با فشردن یک #دکمه کل تجهیزات نظامی ایران رو از کار بندازه!!
حالا که فرمانده ستاد ارتش و ۱۲ تا ژنرال بخاطر استیصال مقابل ایران برکنار شدند، ظریف اومده میگه بیاییم صلح کنیم!
شرم کن
@Abuhossein
ضرورت اخراج و مصادره اموال عباس ترکاشوند
عباس ترکاشوند، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، بهوضوح از حملهٔ رژیم آمریکا و صهیونی دفاع کرده و خواستار تسلیم ایران در برابر متجاوزان شده است.
این پرسش مطرح است که چرا چنین افرادی همچنان در دانشگاه های دولتی اشتغال دارند و برکنار نمیشوند. او هماکنون در حال گذراندن فرصت مطالعاتی در سوئیس است. پیش از دیر شدن، اموال ترکاشوند مصادره و وی از دانشگاه علم و صنعت اخراج شود.
@enghelab_st | HNO3