🌙گزارش استهلال ماه شعبان المعظم ۱۴۴۲ ه . ق
🔹الف- مشخصات نجومی هلال در شامگاه شنبه ۲۳ اسفند ماه ۱۳۹۹ (۲۹ رجب ۱۴۴۲)
زمان مقارنه ماه و خورشید: ساعت ۱۳و ۵۱ دقیقه روز شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
زمان غروب خورشید: ساعت ۱۸:۱۰
زمان غروب ماه: ساعت ۱۸:۱۰
ارتفاع ماه: ۰.۸ - درجه
مدت مکث ماه بعد از غروب خورشید: ۰ دقیقه
سن ماه: ۴ ساعت و ۱۹ دقیقه
فاصله زاویه ای ماه و خورشید: ۵.۲ درجه
🔹ب ـ پیشبینی تقاویم و نظر کارشناسان رؤیت هلال
تقویم رسمی کشور مستخرج مرکز تقویم وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، وکارشناسان رؤیت هـلال، پیشبـینی کردهاند هـلال ماه ربیع الثانی در غـروب روز شنبه در کشور قابل رؤیت نیست. بنابراین ماه رجب ۳۰ روزه بوده و غرّة ماه شعبان ۱۴۴۲ روز دوشنبه ۲۵ اسفند ماه خواهد بود.
🔹ج ـ گزارشهای رسیده
در همین راستا ستادهای استهلال و گروههای رصدی در سراسرکشور به همراه تجهیزات رصدی درغروب روز شنبه اقدام به استهلال نمودند که نتیجه آن به قرار ذیل است.
۱. مناطقی که هوا صاف بود و هلال رؤیت نشد:
استان سمنان: سمنان
استان یزد: یزد، اردکان
استان بوشهر: بوشهر، گناوه
استان اصفهان: اصفهان، شهرضا
استان خراسان جنوبی: بیرجند، طبس
استان چهارمحال بختیاری: بروجن
۲. مناطقی که هوا ابری و یا غبار آلود بود و هلال رؤیت نشد:
استان خراسان رضوی: مشهد، طلاب رصدگر، قوچان، گلبهار، تربت حیدریه، خواف، باخزر، گناباد، فیروزه
استان مرکزی: اراک، خمین(صاف)، محلات
استان ایلام: ایلام، ایوان غرب، دهلران، آبدانان
استان سیستان و بلوچستان: زابل
استان قم: قم، پردیسان
استان گلستان: گرگان
استان زنجان: زنجان
استان فارس: شیراز
استان تهران: تهران
هدایت شده از S.Bagheri
💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃
💛دعا برای شروع روز 💛
🍃💕🍃
💙بسم الله الرحمن الرحیم💙
🍃💕🍃
اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبـَاحَ الْـاَبـْـــــرَار
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الْـاَشَـــــرَار
🍃💕🍃
اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْمـَقـْبـُولـِیـن
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْمـَرْدُودِیــــن
🍃💕🍃
اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْصّـَالـِحـِیـن
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْطّـَالـِحـِیـن
🍃💕🍃
اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْخـَیْـرِ وَ السَّعـَادَة
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـشَّـرِ وَ الْشِّـقـَاوَة
🍃💕🍃
💜امين يا رب العالمین💜🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
☘🌺اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
☘🌺بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🍃🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌼🍃
🌺🌸🌺 سلام علیکم و رحمت الله و برکاته، صبحتون بخیر و نیکی و متبرک به برکات الهی
🌸🍃🌸 حضرت پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله و سلم میفرمایند: «اى مردم! جز این نیست که خداست و شیطان، حق است و باطل، هدایت است و ضلالت، رشد است و گمراهى، دنیاست و آخرت، خوبى هاست و بدى ها.
هر چه خوبى است از آنِ خداست و هر چه بدى است از آنِ شیطان ملعون است.
📚 (کافى جلد ۲، صفحه ۱۶)
🍃🌹🍃 حکیم زکریای رازی میگوید:
خودپسندی، بزرگ شمردن یک جنبه کوچکی از خویشتن است.
بهترین درمان خودپسندی این است که فرد از یک نفر دانا بخواهد که او را از عیبهایش آگاه سازد.
🔸 حبیبالله
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
⛔️ شرح حدیث معصومین علیهم السلام در کلام رهبر انقلاب
❌ چهار ویژگی مؤمنین اهل بهشت
❌ ابوحمزه ثمالی میگوید: شنیدم که حضرت امام محمد باقر علیه السلام میفرمود:
چهار چیز است که در هر کس از مؤمنان باشد، خداوند او را در اعلیعلّیّین، درون اتاقهایی به جایگاهی سراسر شرف سکنا دهد:
⭕️ اول: هر کس که یتیمی را پناه دهد و به او چون پدری [مهربانانه] بنگرد
⭕️ دوم: کسی که بر ناتوان ببخشاید و او را یاری کرده و کفایتش نماید
⭕️ سوم: کسی که بر پدر و مادرش انفاق کند و با آنان به نیکی و مهربانی رفتار کند و آنان را از خود ناراحت نسازد
⭕️ چهارم: آن کس که با زیردستان خود مدارا کرده و او را بر آنچه به عهدهاش گذاشته یاری کند و او را در آنچه توانایی ندارد به زحمت نیندازد.
❌ حضرت امام محمدباقر علیهالسّلام میفرماید: هر کسی از مؤمنین که دارای این چهار خصوصیّت باشد خداوند او را در برترین مراتب مرتفع بهشتی و مرکز قرب الهی جا میدهد که شرف واقعی هم آنجا است؛ در غرفههایی که مرکز و محلّ شرافت است؛ شرافت کامل. این خصوصیّات چهارگانه این جور است و این ثواب و اجر کسی است که این چهار خصوصیّت را داشته باشد. حالا این چهار خصوصیّت چیست؟
🔸هر کس که یتیمی را پناه دهد و به او چون پدری [مهربانانه] بنگرد
این اوّلی است؛ ببینید چطور ناگهان حدیث از عبادات و ذکر و دعا و مانند اینها منصرف میشود به یک مسئله اجتماعی، یک مسئله انسانی؛ ضعیفی را شما پناه بدهید، پناه دادن؛ به یتیمی که بیپناه است، پناه بدهید، مثل پدر با او رفتار کنید؛ این یک خصوصیّت.
🔸 دوم: کسی که بر ناتوان ببخشاید و او را یاری کرده و کفایتش نماید
این هم باز یک خصوصیّت دیگر: کسی که فرد ضعیف را مورد ترحّم قرار بدهد و به او کمک کند و او را کفایت کند. بیشتر ابتلائات جوامع بشری از اوّل دنیا تا امروز عبارت است از پایمال شدن ضعفا؛ الان هم همین جور است؛ الان هم از گرفتاریهای مهمّ بشر در جوامع مختلف همین است. پناه میبریم به خدا، در جامعه ما هم در مواردی همین جور است که ضعفا پایمال میشوند؛ آن کسی که قوی است، آن کسی که دارای قدرت روحی یا قدرت مالی یا قدرت مقامی است، از معرکههای اجتماعی و از این زد و خوردی که در اجتماع به طور طبیعی وجود دارد، خود را سالم نجات میدهد امّا ضعیف، زیر پا له میشود. اگر چنانچه کسی تصمیم بگیرد و این را تکلیف خود قرار بدهد که به ضعفا مهربانی کند، ترحم کند، به آنها کمک کند، برای ضعفا، به خاطر ضعفا سینه سپر کند، یکی از این خصلتها را دارا است؛ یعنی یکی از این چهار خصلتی را که انسان را در اعلیعلّیّین قرار میدهد دارا است.
البتّه توجّه داشته باشیم، این فضیلت هم مثل فضایل دیگر، مدّعیانی دارد که به زبان میگویند اما در عمل هیچ غلطی نمیکنند؛ مثل این قدرتهای بزرگ. اینکه بحث حقوق بشر و مانند این حرفها را ذکر میکنند، معنایش همین است، یعنی میخواهند از ضعفا حمایت کنند؛ اما درست صددرصد در نقطه مقابل این قرار دارند؛ نه فقط از ضعفا حمایت نمیکنند، بلکه آنجایی که منافعشان ایجاب بکند، ضعفا را لگد هم میکنند، زیر پایشان له هم میکنند و در خدمت و در کنار اقویا قرار میگیرند. الان شما ملاحظه کنید، اغلب این دولتها و این قدرتها، یکجایی اختلافی بین آمریکا و یکی دیگر باشد، طرفِ آمریکا را میگیرند چون او قویتر است. بنابراین این خصلتی است که اگر در عمل اتفاق بیفتد و واقعاً و به معنای واقعی کلمه اگر چنین چیزی باشد، انسان در اعلیعلّیّین قرار میگیرد.
🔸 سومی این است که پدر و مادر را محزون نکند، اندوهگین نکند؛ رفتار با پدر و مادر خیلی مهم است. خیلی از شماها جوانید، بحمدالله پدر و مادر هم دارید؛ قدر پدر و مادرها را بدانید و ثواب الهی را که در خدمت به آنها، به شما وعده داده شده است غنیمت بشمرید. این یکی از آن خصوصیّات است؛ مثلاً پول دارد، برای پدر و مادرش خرج میکند، با آنها مهربانی و رِفق و ملایمت به خرج میدهد، به آنها نیکی میکند و آنها را اندوهگین نمیکند.
🔸خصوصیّت چهارم: نسبت به زیر دست خود سختگیری نمیکند. مثلاً خدمتکار، زیردست یا آن کسی که با دستور شما کار میکند. نسبت به آنها سختگیری نکردن؛ اگر دارد جارو میکند، یک وقت هم شما جارو را از دستش بگیر، کمک کن به او و خودت جارو کن؛ کاری را که به عهده او است، تکلیف او است، شما انجام بده. او را در کارهایی که طاقت ندارد و نمیتواند؛ مجبور نکند، وادار نکند، اصرار نکند.
♦️شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه
📚 پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب
🌜⚜️°🔮◎💥°⚜️°🔮◎💥⚜️°🔮🌛
🌺دوستان دوشنبه اول ماه شعبان است🌺
💫ختم سوره واقعه در روز دوشنبه اول ماه قمری برای افزایش رزق و برآورده شدن حاجات مهم
جمعی ازعلمای عظام این ختم را توصیه نموده اند.همانطور که بزرگان گفته اند رعایت جنبه های عمومی ذکر برای اثر داشتن این برنامه ضروری است، توبه و ترک گناه (مثل دروغ، غیبت، کنترل نگاه حرام، بدحجابی و …) و داشتن طهارت همراه با انجام واجبات (قضا نشدن نماز) و ترک محرمات ضـروری است.
👈🏻دستور این ختم بدین شرح است:
ملا محسن فیض کاشانی رحمهالله در کتاب اللیالیالمخزونه میگوید: چون اول ماه قمری دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله. روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه، و همچنین تا [روز] چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند. و بعد از تلاوت سورۀ مبارکه، هر روز این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكونُ وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
ذر ادامه، از مرحوم مجلسی رحمهالله به نقل از امام سجاد علیهالسلام این عمل را با دعایی در پنجشنبههای میان این چهارده روز نقل میکند؛ آن دعا چنین است:
يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، [يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ] يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.(۱)
١.اللئالی المخزونة، ملا محسن فیض کاشانی، نسخه خطی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، ص۵٣-۵۵، بهجتالدعا، ص٣۶٢-٣۶۴.
🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
کانال "عاشقان و خادمین اهل بیت علیه السلام
~🕊 📙|#سلیمانی_عزیز 🔮|#قسمت چهل وچهارم 🧩نظامی ها بهتر می دانند. توبیخ نیرو جزو کارمان است☝️🏻🙆🏻♂. ب
~🕊
📙|#سلیمانی_عزیز
🔮|#قسمت چهل وپنجم
🕊سرلشکر شده بود اما خیلیها به همان اسم حاجقاسم میشناختندش🙂. با همین نام هم صدایش میزدند🙃. حاجی اما متواضع تر از اینها بود😌. میگفت:
_اگر به من قاسم بگن از حاج قاسم راحت ترم🥰. به من سردار نگید، قاسم صدام بزنید. من چوپان بودم، بچه عشایری بودم، یادم نره...🌱
🕊یک جایی سخنرانی کرده بود و گفته بود🗣:
این لباسی👔 که در تن من است همان لباس دیروز است، تنها بدون محاسن سفید🧔🏼 که در قامت یک فرد ۲۱ ساله بدون هیچ لقب و پسوندی به جز برادر👬. من باز همان برادرقاسم دیروز هستم☺️.
📚منابع: صوت سخنرانی حجتالاسلام کاظمی کیاسری/ برادر قاسم،ابوذر مهرانفر
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🦋بدو از فرودگاه🛬 امام خودم را رساندم فرودگاه مهرآباد. تازه از سوریه آمده بودم. باید میرفتم کرمان برای سخنرانی🗣. آمدم کارت پرواز✈️ بگیرم حاج قاسم را دیدم😍👀.
🦋پرسید: شما داری میای شهر ما🤔؟
_آره حاجی امشب روستای زنگی آباد برای #شهید_حاجیونس_زنگیآبادی برنامه گرفتن. دعوت کردن برای روایتگری☺️.
🦋وقتی رسیدیم کرمان، خیلی عادی سر خیابان ایستاد🚶♂ تاکسی گرفت و رفت🚕.
🦋مراسم که شروع شد حاجی هم آمد🙂. دم در🚪 ورودی شرط گذاشته بود و گفته بود: اسم من رو نمیارید🤫. به حاج حسین هم بگید چیزی نگه حاج قاسم اینجاست🙏🏻🤫. من رو هم دعوت نمیکنید صحبت کنم✋🏻. اومدم توی جلسه شهید🥰.
🦋حاجی مثل همه مردم آمد نشست توی مراسم شهید و بعد هم رفت🙃🚶♂؛ بی سر و صدا و جنجال و هیاهو😌🙆🏻♂.
✍🏻راوی: حاج حسین یکتا
📚منبع: برنامه تلویزیونی پرونده ویژه پخش شده از شبکه سوم سیما
ایـنْجابِیْــتُالشُّهَــداســت...
# ادامه دارد
4_5960887124734510921.mp3
6.06M
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت4/ بخش پنجم
⭕️ رضا و خشنودی
🔺آثار خشنودی خدا
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع